Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 1 votes

Φοιτηταριό

• Please log in to reply
712 replies to this topic

Poll: Που σπουδάζεις (406 member(s) have cast votes)

Που σπουδάζεις

1. ΑΕΙ - Πολυτεχνείο (259 votes [63.79%])

Percentage of vote: 63.79%

2. ΤΕΙ (105 votes [25.86%])

Percentage of vote: 25.86%

3. Ιδιωτική σχολή (42 votes [10.34%])

Percentage of vote: 10.34%

Vote Guests cannot vote

#196 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 05 June 2008 - 23:40

Εμείς πάλι έχουμε και Διακριτά Μαθηματικά και Αριθμητική Ανάλυση...και έχουν αρκετές διαφορές.
Posted Image

#197 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 posts

Posted 05 June 2008 - 23:42

Σήμερα γράφαμε πρώτο μάθημα ηλεκτρονική φυσική...δεν πήγε καλα:emptyonexg1:
Posted Image

#198 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 05 June 2008 - 23:44

Για τους παραπάνω...Η γραμμική άλγεβρα είναι ίσως το ομορφότερο μάθημα που θα συναντήσετε ποτέ(αν εξαιρέσουμε διανυσματική ανάλυση:hihi2:)

Υπάρχουν τόοοοσα ωραία πράγματα στα Μαθηματικά ! Γεωμετρία Fractal ,διαφορίσιμες πολλαπλότητες ,τοπλογία , φιλοσοφία των μαθηματικών ,εφαρμογες των ολοκληρωμάτων Rieman-Stieltjes (εντάξει ,το τελευταίο είναι πολύυυ extreme) Η Γραμμική άλγεβρα ,είναι ένα ωραίο μάθημα αλλά δεν έχει το βάθος του Απειροστικού ! Διανυσματική ανάλυση ακόμη δεν έχω κάνει !

Εγώ τι να πω με τα ψηφιακά!?!?!?Ε,όχι ρε φίλε υπάρχει και 2 και 3 και -16,079 δεν υπάρχει μόνο 0 και 1!!!!
Ουφφ...
Τα είπα και ησύχασα!!

Εδώ ,τι ακριβώς εννοείς δεν κατάλαβα !

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#199 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 05 June 2008 - 23:54

Ααααααααααααααα spam spam spam! Θα αλλαξω σχολη δεν παει αλλο! Ωραια η εμβρυολογια, αλλα εχω μπουχτησει να διαβαζω μερα προς μερα τι στο διαολο γινεται σε αυτη τη ρημαδιασμενη τη μητρα. Ειμαι ακομη στην 18η μερα...Παναγια μου και δεν θυμαμαι και τπτ. Και πρεπει να βγαλω και την ιστολογια μαζι.:oo:
Θα κοπω εξαιτιας manga overdose επισης.-_-

Θα παω στο μαθηματικο του χρονου να ζησω ευτυχισμενη,ετσι! Ας ειναι πιο δυσκολο, τουλ δεν θα μπουχτιζω(ή παλι κανω λαθος?).
Omg that makes 2 in my school. Μια φιλη μου εχει σχεδον αποφασισει να παει στο φυσικο του χρονου,τη ζηλευω για την τολμη της...

#200 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 05 June 2008 - 23:55

btw σε μας έχει το αντίστοιχο όνομα αριθμητική ανάλυση και suckαρει...από παντου! -_-

+1
we have that too :P Ι've skipped it so far XDD γιατι δε παλευεται :P

#201 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 07 June 2008 - 03:18

Τίποτα δεν συγκρίνεται με το Ηλεκτρομαγνητικό Πεδίο ΙΙ. Πραγματικά τίποτα. Δεν θέλετε να το κάνετε στον εαυτό σας. :blurah5:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#202 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 07 June 2008 - 16:57

Τίποτα δεν συγκρίνεται με το Ηλεκτρομαγνητικό Πεδίο ΙΙ. Πραγματικά τίποτα. Δεν θέλετε να το κάνετε στον εαυτό σας. :blurah5:

ΧαχαχαχαΧ!!!:hahaha::hehehe:Ήταν να το δώσω σ'αυτήν την εξεταστική και δεν μου έμενε χρόνος!ΠΑρολ'αυτά αυτό το χειμώνα πέρασα πεδίο 1 με 6.5:head:
Το δίνεις τώρα Kenny?Ή θα δίνουμε σεπτέμβρη μαζί???(+ απο που είναι το sig+avatar σου??Γαμάτο φαίνεται!Μήπως απο τις ζωγραφιές σου?)

Edited by Me loves Neliel, 08 June 2008 - 02:04.

Posted Image

#203 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 June 2008 - 17:01

Παμε στοιχημα οτι υπαρχουν και χειροτερα?????? Διεθνες Δικαιο 4 πχ... (ολο το βιβλιο 300σελ ειναι γραμμενο στην καθαρευουσα - αν ειναι δυνατον - και γενικοτερα το υφος ειναι πολυ υπερεαλιστικο σαν να διαβαζεις ριτσο)
Τουλαχιστον οσα παιδια δινετε θετικα μαθηματα εχετε την παρηγορια οτι οι νομοι της φυσικης και των μαθηματικων ειναι σταθεροι και δεν επιδεχονται περισσοτερες της μιας ερμηνειας....

#204 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 08 June 2008 - 14:33

Εγω σπουδαζω Τεχνολογος Γεωπονος Φλωρινα ( κατι σαν τει κτηνιατρικης )
και τελειωνω σε λιγο και μετα μπαινω Κτηνιατρικη Α.Π.Θ ( να ναι καλα οι βαθμοι μου )

αυτο που ηθελα παντα....!!!

α ναι?!!!

Για ελα δωσε εσυ Φυσιολογια 1 και 2....που ειναι απο 700 σελιδες το καθε βιβλιο..
μαθε 1 εκατομυριο ορμονες...ανατομια κλπ....(αλλα τα λατρευωωωω)!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#205 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 08 June 2008 - 15:49

Ω ναι η φυσιολογια ειναι απο τα πιο διαβολικα μαθηματα! 60 σελιδες αηδιαστικες λεπτομερειες για το πως η καρδια παει απο το τικ στο τακ...

#206 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 08 June 2008 - 15:55

Καλα στο μαθημα επιλογης που εδωσα την Πεμπτη, "Εισαγωγη στη Δειγματοληψια" (παρακλαδι της Στατιστικης, τωρα μπορω να σας πω ποιος θα βγει στις επομενες εκλογες!) ο καθηγητης ηθελε να περασω - ευκολα θεματα και το ενα ετυχε να το ειχα διαβασει την ιδια μερα! Το κακο ηταν οτι ηθελε του κοσμου τις πραξεις και μας βγηκαν τα χερια.

Αντε να δουμε στον Ολοκληρωτικο Λογισμο της Τριτης αν θα γραψω τιποτα...

(+ απο που είναι το sig+avatar σου??Γαμάτο φαίνεται!Μήπως απο τις ζωγραφιές σου?)

Mononoke AniDB page
Posted Image

#207 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 09 June 2008 - 09:26

Έφυγε το πρώτο μάθημα της εξεταστικής(Γραμική Άλγεβρα) και πάμε για το δεύτερο
(C progamming)!
Posted Image

#208 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 posts

Posted 10 June 2008 - 13:31

Iristella-san, είσαι νομική?(σόρυ αν το έχεις αναφέρει σε άλλο σημείο του θρεντ κ δν το διάβασα^^;;)
Posted Image

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#209 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 posts

Posted 10 June 2008 - 14:16

πιο δυσκολα απο εφαρμοσμενα μαθηματικα δεν ειναι ξεχαστε το:oo:
Posted Image
πραγματικα θελω να ψοφησω

#210 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 18 June 2008 - 12:13

Isristella san μήπως είσαι ΔΕΣ ή καμία παρόμοια σχολή;(σόρυ αν το έχεις αναφέρει σε άλλο σημείο του θρεντ κ δν το διάβασα^^;;) και από εμένα)
Φυσικά αυτά τα δύο ποστ θα μπορούσαν να είνα ένα που να λέει
Iristella san σε ποιά σχολή είσαι, αλλά έτσι έχει πιο πολύ πλάκα

Τζόναρε, υπάρχουν και ανεφάρμοστα μαθηματικά; Δεν σε ειρωνεύομαι, απλός μου κάνει εντύποση ο όρος εφαρμοσμένα