Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φοιτηταριό
Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2010 - 18:31

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2010 - 23:35
Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2010 - 23:46
Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2010 - 00:00

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2010 - 10:37
Άσχετο,αλλά πρέπει να παραδεχτείτε ότι η σχολή είναι ένας εύκολος τρόπος να χάσεις κιλά...Πριν 1,5 μήνα,72,πριν κάτι μέρες,65!Και δεν ξέρω καν πως και γιατί

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2010 - 10:48
αν το φαί είναι άθλιοΩραίος ρε συ Hellraider,αλλά......................πώς αντέχεις..?Δεν θα πήγαινα σε θεωρητική σχολή που να με παρακάλαγαν >_>
Άσχετο,αλλά πρέπει να παραδεχτείτε ότι η σχολή είναι ένας εύκολος τρόπος να χάσεις κιλά...Πριν 1,5 μήνα,72,πριν κάτι μέρες,65!Και δεν ξέρω καν πως και γιατί
ένας φίλος μου σπουδάζει ναυτιλιακά
ζηλεύω τις σχολές που δεν έχουν εργαστήρια το απόλυτο ξύσιμο
ενώ εμείς 4 εργαστήρια τη εβδομάδα =με 4 ασκήσει και πρέπει να περάσεις 8 στις 10 αλλιώς κόβεσαι

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2010 - 10:49

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2010 - 15:32
Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2010 - 16:19
νομίζω ότι είναι το τρέξιμο.
Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2010 - 16:31
Ωραίος ρε συ Hellraider,αλλά......................πώς αντέχεις..?Δεν θα πήγαινα σε θεωρητική σχολή που να με παρακάλαγαν >_>
Χωρίς να ξέρω τι παίζει στις άλλες θεωρητικές σχολές με χαρά μπορώ να πω ότι η δικιά μου είναι πολύ λιγότερο "θεωρητική" από ότι περίμενα.Με το θεωρητική εννοώ το κλασικό αποστηθίζεις-γράφεις φυσικά.
Έχουμε μπόλικη σκέψη και έρευνα και αν σκεφτείς ότι μιλάμε για θεματολογία που πάντοτε μου άρεσε περνάω τζαμάτα!

Άσε που έχω και μόλις 6 μαθήματα την βδομάδα από 3 ώρες το καθένα με κανένα από αυτά να έχει παρουσίες.

Αν και θα ήθελα πολύ περισσότερο να με έβλεπα αρχαιολόγο στο μέλλον dammit!

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2010 - 19:39
Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2010 - 21:54
Λες?Βασικά παίζει,γιατί αυτά τα τρεχαλητά για κάτι 250 δεν τα ρίχνεις και κάθε μέρα...Αφού μία φορά με λυπήθηκε και οδηγός και μου άνοιξε στη μέση της διαδρομής για να ανέβωχαχα! κ εγώ!
νομίζω ότι είναι το τρέξιμο.

Καλά αν γουστάρεις δεν υπάρχει θέμα...Βασικά μισώ τις τελειώς θεωρητικές σχολές,ίσως λόγω κακής εντύπωσης,όπως π.χ. Νομική που αποστηθίζουν τόμους και τόμους...Χωρίς να ξέρω τι παίζει στις άλλες θεωρητικές σχολές με χαρά μπορώ να πω ότι η δικιά μου είναι πολύ λιγότερο "θεωρητική" από ότι περίμενα.Με το θεωρητική εννοώ το κλασικό αποστηθίζεις-γράφεις φυσικά.
Έχουμε μπόλικη σκέψη και έρευνα και αν σκεφτείς ότι μιλάμε για θεματολογία που πάντοτε μου άρεσε περνάω τζαμάτα!
Άσε που έχω και μόλις 6 μαθήματα την βδομάδα από 3 ώρες το καθένα με κανένα από αυτά να έχει παρουσίες.
Αν και θα ήθελα πολύ περισσότερο να με έβλεπα αρχαιολόγο στο μέλλον dammit!
Χα,ακόμα έναμαθηματικο αθηνας εγω στον δευτερο χρονο

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2010 - 19:15
Το ΤΕΙ εξακολουθει να ειναι μπουρδελο υστερα απο σχεδον δυο μηνες Τ^Τ. Σημερα υποτειθεται πως ειχαμε αγγλικα στην Β6 και τελικα αποδεικτηκε πως ειχαν κατι μαθηματα ειδικοτητας φοιτητες του Β εξαμηνου. Η προισταμενη αλλαζει το προγραμμα κυριολεκτικα οποτε της καυ|#σει, και τετοια στριγγλα που ειναι, δεν μπορεις να της παραπονεθεις

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2010 - 16:59

Berserk. Απλά το καλύτερο manga που έχω διαβάσει ποτέ.