Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 1 votes

Φοιτηταριό

• Please log in to reply
712 replies to this topic

Poll: Που σπουδάζεις (406 member(s) have cast votes)

Που σπουδάζεις

1. ΑΕΙ - Πολυτεχνείο (259 votes [63.79%])

Percentage of vote: 63.79%

2. ΤΕΙ (105 votes [25.86%])

Percentage of vote: 25.86%

3. Ιδιωτική σχολή (42 votes [10.34%])

Percentage of vote: 10.34%

Vote Guests cannot vote

#346 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 27 August 2010 - 14:44

Απλώς μου κάνει εντύπωση που έχεις Βιοστατιστική και Ανατομία και σε προβληματίζει το πρώτο XD Εγώ την πέρασα με λίγο διάβασμα, ενώ με την Ανατομία διαβάζω, διαβάζω και δεν τελειώνει η ρημάδα :sadist:

6dqFccT.gif

#347 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 27 August 2010 - 17:58

Ενταξει κ ανατομια δινω τωρα το Σεπτεμβριο αλλα νομιζω οτι θα την περασω γιατι διαβαζω απο τον Ιουνιο μεχρι τωρα συστηματικα 2 ωρες καθημερινα, απο την αλλη δεν ειμαι σιγουρος για την βιοστατιστικη αν θα την περασω η οχι, οπως ειπα τα παντα θα κριθουν τοτε.

Βασικα αυτο που ανεφερες οτι το ενα ειναι "ευκολο" κ το αλλο "δυσκολο" δεν ισχυει στην πραγματικοτητα....αρκει να εχεις φυσικα την ορεξη να διαβασεις.

Posted Image

#348 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 28 August 2010 - 01:57

Ε, πες το έτσι :P
Νο, really. Η ύλη μου στη Βιοστατιστική ήταν πάνω-κάτω ό,τι έκανα από Στατιστική στην 3η Λυκείου συν κάτι ψιλά από έλεγχο υποθέσεων και επιδημιολογικούς δείκτες (χωρίς αποστήθιση τύπων) οπότε δεν ήθελε ιδιαίτερη προσπάθεια. Δεν ξέρω βέβαια τι παίζει με την ύλη σου.

6dqFccT.gif

#349 Shinigami Taichou

Shinigami Taichou

Let's roll

• Members
  • 9 posts
  • LocationAthens

Posted 28 August 2010 - 13:43

Τμήμα Στατιστικής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

#350 suragana-kun

suragana-kun

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 29 August 2010 - 10:55

Τμημα δημοσιας διοικησης Παντειου

#351 Randell

Randell

Jelly

• Members
  • 40 posts

Posted 29 September 2010 - 13:09

bump

Λοιπόν. Ξεκινάω μαθήματα από την Δευτέρα(4/10).To πρόγραμμα ακόμα όμως δεν έχει βγει.
Πήρα τηλέφωνο τη γραμματεία του τμήματος μου (για να ρωτήσω αν έχει βγει το πρόγραμμα και πότε θα βγει σε περίπτωση που δεν έχει βγει ακόμα), και μου είπαν πως δεν ξέρουν αν βγει καν αυτή τη βδομάδα.

Αύριο θα ξαναπάρω τηλέφωνο, ελπίζοντας πως θα μάθω επιτέλους το πρόγραμμα. (άλλα άτομα σε άλλα τμήματα έχουν ήδη πάρει το πρόγραμμα από την ημέρα εγγραφής - στο δικό μας τμήμα όμως ακόμα τίποτα :canthelp:)

Το ερώτημα είναι: Σε περίπτωση που δεν μάθω το πρόγραμμα μέχρι την Δευτέρα (όταν αρχίζουν και την μαθήματα δηλαδή), τι να κάνω; What do? Μια κοπέλα μου είπε να πάω πρώι εκεί, μπας και κάνουμε μάθημα π.χ.

Spoiler:

Edited by Randell, 29 September 2010 - 13:43.

#352 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 29 September 2010 - 13:54

Πας εκεί και περιμένεις.
Δεν είσαι ο μόνος που ζει αυτή την κατάσταση.
Posted Image

#353 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 29 September 2010 - 14:13

bump

Λοιπόν. Ξεκινάω μαθήματα από την Δευτέρα(4/10).To πρόγραμμα ακόμα όμως δεν έχει βγει.
Πήρα τηλέφωνο τη γραμματεία του τμήματος μου (για να ρωτήσω αν έχει βγει το πρόγραμμα και πότε θα βγει σε περίπτωση που δεν έχει βγει ακόμα), και μου είπαν πως δεν ξέρουν αν βγει καν αυτή τη βδομάδα.

Αύριο θα ξαναπάρω τηλέφωνο, ελπίζοντας πως θα μάθω επιτέλους το πρόγραμμα. (άλλα άτομα σε άλλα τμήματα έχουν ήδη πάρει το πρόγραμμα από την ημέρα εγγραφής - στο δικό μας τμήμα όμως ακόμα τίποτα :canthelp:)

Το ερώτημα είναι: Σε περίπτωση που δεν μάθω το πρόγραμμα μέχρι την Δευτέρα (όταν αρχίζουν και την μαθήματα δηλαδή), τι να κάνω; What do? Μια κοπέλα μου είπε να πάω πρώι εκεί, μπας και κάνουμε μάθημα π.χ.

Spoiler:

Come to Tei of Peiraius
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#354 Pizerios

Pizerios

*Don't be like me*

• Banned
  • 7 posts

Posted 29 September 2010 - 14:17

και εγω εφετος ξεκιναω! φοιταει κανεις θεσσαλονικη πολιτικες επιστημες?:joyful:
σε μενα εχει το προγραμμα στο ιντερνετ! λεει ξεκιναμε 4 οκτωβριου και μετα παλι στις 11 και συνεχιζει στην υπολοιποη εβδομαδα! ρε παιδια τις πρωτες μερες γινεται μαθημα? αξιζει να παω απο την πρωτη μερα?

#355 Randell

Randell

Jelly

• Members
  • 40 posts

Posted 29 September 2010 - 14:32

ΠΡΟΣ ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ
Ανακοινώνεται στου σπουδαστές του Α’ εξαμήνου του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας/ΣΕΥΠ/ΤΕΙ Κρήτης ότι θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση στις 4/10/2010 και ώρα 11.00 στο Αμφιθέατρο 3 της Σχολής.

Τσέκαρα το site της σχολής μόλις τώρα και βρήκα αυτό,οπότε λογικά όλα οκ. (σήμερα λογικά το ανέβασαν, αφού χθες που τσέκαρα δεν είχα βρει τίποτα).

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. :hiding_something:

#356 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 29 September 2010 - 14:41

και εγω εφετος ξεκιναω! φοιταει κανεις θεσσαλονικη πολιτικες επιστημες?:joyful:
σε μενα εχει το προγραμμα στο ιντερνετ! λεει ξεκιναμε 4 οκτωβριου και μετα παλι στις 11 και συνεχιζει στην υπολοιποη εβδομαδα! ρε παιδια τις πρωτες μερες γινεται μαθημα? αξιζει να παω απο την πρωτη μερα?

Ξεκινάς ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ τα μαθήματα από την πρώτη μέρα . Τώρα γιατί σε σας έχει αυτό το κενό και τι θα κάνετε στις 4 δεν ξέρω , αλλά από τη πρώτη μέρα αρχίζεις αμέσως , άντε να σου κάνουν οι καθηγητές καλωσορίσματα και να σου πουν λίγα λόγια για τη σχολή . Τη δεύτερη μέρα όμως τα κεφάλια μέσα :joyful:
Posted Image

#357 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 30 September 2010 - 21:43

:joyful: Τελος η εξεταστικη! Τελος η εξεταστικη! :joyful:

Δυστυχως αρχιζω απο Δευτερα :sadist:

#358 spvasilakis

spvasilakis

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 10 October 2010 - 19:30

Εγω ο ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ τμήμα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

#359 Astrinos

Astrinos

/人 ◕ ‿‿ ◕人\

• Members
  • 201 posts

Posted 18 October 2010 - 11:58

Εγώ είμαι σε δημόσιο Ι.Ε.Κ, Τεχνικός Εφαρμοσμένης Πληροφορικής με Πολυμέσα (Multimedia), στο α' εξάμηνο!!!:wooi2:

Posted Image

#360 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 18 October 2010 - 17:58

Γαλλικη Φιλολογια :nemu:

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler: