Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 1 votes

Φοιτηταριό

• Please log in to reply
712 replies to this topic

Poll: Που σπουδάζεις (406 member(s) have cast votes)

Που σπουδάζεις

1. ΑΕΙ - Πολυτεχνείο (259 votes [63.79%])

Percentage of vote: 63.79%

2. ΤΕΙ (105 votes [25.86%])

Percentage of vote: 25.86%

3. Ιδιωτική σχολή (42 votes [10.34%])

Percentage of vote: 10.34%

Vote Guests cannot vote

#181 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 29 May 2008 - 18:40

Τελευταία φορά που προσπάθησα να κάνω account, ζητάει και το ΑΕΜ. Όταν δίνω το ΑΕΜ μου, με απορρίπτει λέγοντας μου ότι ο φοιτητής με ΑΕΜ τάδε έχει ήδη account (wow, thanks for the heads-up, Captain Obvious >.<).

Το ξέρω ότι το forum είναι ψιλο-fail (φταίει που εκεί μέσα αλωνίζει γνωστός καθηγητής, ονόματα δεν λέμε :himitsu:), αλλά αρχεία από εκεί κατεβάζεις μόνο με account, και μερικά είναι χρήσιμα (και αγγαρεύω άλλους για να μου τα κατεβάζουν v___v).

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#182 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 30 May 2008 - 09:49

Τελευταία φορά που προσπάθησα να κάνω account, ζητάει και το ΑΕΜ. Όταν δίνω το ΑΕΜ μου, με απορρίπτει λέγοντας μου ότι ο φοιτητής με ΑΕΜ τάδε έχει ήδη account (wow, thanks for the heads-up, Captain Obvious >.<).

Το ξέρω ότι το forum είναι ψιλο-fail (φταίει που εκεί μέσα αλωνίζει γνωστός καθηγητής, ονόματα δεν λέμε :himitsu:), αλλά αρχεία από εκεί κατεβάζεις μόνο με account, και μερικά είναι χρήσιμα (και αγγαρεύω άλλους για να μου τα κατεβάζουν v___v).

Καλά αυτό όντως είναι η μεγαλύτερη μπούρδα της χιλιετίας...Γιατί να μη μπορεί να κάνει download κάποιος που δεν είναι μέλος σε ένα πανεπιστημιακό (συν τοις άλλοις) forum??Τεσπα,ξέρω έναν global mod εκει πέρα από ένα φίλο μου-μπορεί να μπορέσουμε να κανονίσουμε κάτι άμα σε καίνε τα downloads(στην τελική το ίδιο πράμα-αγγαρεύεις έναν να στα στείλει με msn...:kakaka:)Από περιέργεια ρε μαν,τι τομέα είσαι?Τώρα μαζεύω μαθήματα σ'αυτήν την εξεταστική μη χάσω τομέα αλλά δύσκολα να χάσω.
Η πουσ**α είναι ότι ήταν να δώσω πεδίο 2 και έκαναν αλλαγή την ημερομηνία προόδου στοχαστικό και δεν παλεύεται...
Spoiler:

Posted Image

#183 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 05 June 2008 - 12:32

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
5 εργαστηρια γραφω απο βδομαδα και οι ΜΑΛ#%^@%@^$@&^$#%@%@#%@$#% οι καθηγητες σημερα το ανακοινωσανε...................
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
και ειχαν πει πριν το πασχα οτι μετα τις 16 θα δωσουμε στα εργαστηρια.....
γα____νοι καθηγητες των ΤΕΙ Σερρων θα σας εκδικηθω....

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#184 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 05 June 2008 - 14:30

εγω παλι εχω περασει αναλυτικη χημεια ,ανοργανη χημεια ,μαθηματικα ,και περιμενω βοτανολογια ,και φυσικη....

#185 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 05 June 2008 - 15:34

Εγώ ΠΑ.ΠΕΙ Πληροφορική είμαι! Έχει αρχίσει η εξεταστική και γω δε διαβάζω καθόλου αλλά πάλι θα τα περάσω τα μαθήματα έτσι γιατί έχω κάνει συμφωνία με τον Από Κάτω! :hahaha:

#186 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 05 June 2008 - 19:48

Eισαγωγή στην Μαθηματική Ανάλυση (εύκολο) την Τετάρτη, Γραμμική Άλγεβρα 2 την άλλη Τρίτη (πιο εύκολα) ,Απειροστικός Λογισμός 2 την παραάλλη Τετάρτη (παλούκι) και Την παραάλη Παρασκευή εισαγωγή στην C++ (εδώ άμα δε γράψω 10 θα κρεμαστώ)

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#187 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 05 June 2008 - 22:06

Καλα τωρα μου ερχεται να βαλω τα κλαματα... Διαβαζοντας τα μαθηματα που δινεις zade,αχ γιατι δεν πηγα στο μαθηματικο και ημουν κοτα? Μαλλον επειδη δεν εχω και τοση αυτοπεποιθηση για τις μαθηματικες μου ικανοτητες(διοτι δεν αρκει μονο η αγαπη για το αντικειμενο...)

(regrets the fact that she can't take risks in her life...)

#188 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 05 June 2008 - 22:11

Εγώ γράφω Γραμμική άλγεβρα την Δευτέρα(δεν με ενδιαφέρει)
Μετά ΑΠ2(όντως παλούκι),C (την έχω διαβάσει πολλύ καλά),Διακριτά μαθηματικά (έλπίζω να τα περάσω ) και τέλος Αγγλικά 2 (g.t.p. εντελώς)
Posted Image

#189 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 05 June 2008 - 22:11

πο πο πρέπει να διαβάσουμε κ όλας ε?
Εγώ πάντως διαβάζω!!!Σήμερα διάβασα 2 manga!!! xo xo xoooo
Posted Image

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#190 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 05 June 2008 - 22:26

meh...πρωτο μαθημα αγγλικα και τελευταιο προηγμενες αρχιτεκτονικες..και αναμεσα το χαος...
srsly whoever makes the exams' timetables should be shot :x
/motivation to study=0

#191 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 05 June 2008 - 22:43

Η καταστροφή μου συνεχίζεται, πρώτο μάθημα Τεχνητή Νοημοσύνη κόπηκα. Πρέπει να κλείσω το pc και να πάω σε μέρος όπου δεν υπάρχει πρόσβαση στο forum. Όσοι διαβάζουν το Naruto(manga) thread ξέρουν τι έκανα αντί να διαβάζω:P.

Την Πέμπτη, Σχεδίαση και ανάλυση αλγορίθμων.Συνεχίζουμε,Αγγλικά, C/C++(να μάθω να μην πηγαίνω να δώσω μαθήματα που ξέρω),Ψηφιακές Επικοινωνίες, Σήματα και Συστήματα(πάω να δώσω άγραφο γραπτό),Ψηφιακή Σχεδίαση,Αυτόματα(όχι Καλάσνικοφ),Μεταγλωττιστές(με βλέπω να κάνω την απαλλακτική τελικά),Στατιστική

Και μετά άλλα τόσα για τον Σεπτέμβρη από το χειμώνα...
Posted Image

#192 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 05 June 2008 - 23:30

Για τους παραπάνω...Η γραμμική άλγεβρα είναι ίσως το ομορφότερο μάθημα που θα συναντήσετε ποτέ(αν εξαιρέσουμε διανυσματική ανάλυση:hihi2:)
Εγώ τι να πω με τα ψηφιακά!?!?!?Ε,όχι ρε φίλε υπάρχει και 2 και 3 και -16,079 δεν υπάρχει μόνο 0 και 1!!!!
Ουφφ...
Τα είπα και ησύχασα!!
Posted Image

#193 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 05 June 2008 - 23:33

Για τους παραπάνω...Η γραμμική άλγεβρα είναι ίσως το ομορφότερο μάθημα που θα συναντήσετε ποτέ(αν εξαιρέσουμε διανυσματική ανάλυση:hihi2:)
Εγώ τι να πω με τα ψηφιακά!?!?!?Ε,όχι ρε φίλε υπάρχει και 2 και 3 και -16,079 δεν υπάρχει μόνο 0 και 1!!!!
Ουφφ...
Τα είπα και ησύχασα!!

Εγώ πάντως προτιμώ διακριτά μαθηματικά!
Posted Image

#194 meloupios18

meloupios18

Anime Newbie

• Members
  • 58 posts

Posted 05 June 2008 - 23:34

Φυσικό Αθηνών-

ν-ετής οπού ν μεγάλος αριθμός!

#195 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 05 June 2008 - 23:37

Εγώ πάντως προτιμώ διακριτά μαθηματικά!

:oo::oo::oo:
Oh my god no!!Nononononononono....(btw σε μας έχει το αντίστοιχο όνομα αριθμητική ανάλυση και suckαρει...από παντου!) -_-
Posted Image