Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φοιτηταριό
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2008 - 17:17
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2008 - 19:35
Iατρικη Πατρων για τον τυπο ανοιχτη... Καλα γίνεται χαμός! Καθε δευτερη μέρα συνέλευση για καταληψη, μας εχουν χεσει... Δεν βγαινει το κοινο πλαισιο ΕΑΑΚ-Αριστερα Σχηματα? Παλι αυριο συνελευση! Θα κανουμε συνελευσεις για παντα μεχρι να βγει! Σημερα μαλιστα ειχαμε και επεισοδια. Τα ΕΑΑΚ κλπ μαζεψαν πλαστες υπογραφές για να γινει η 100η συνελευση του μηνα και μετα σχεδον πιαστηκαν με κατι παιδια και δεν τα αφηναν να μπουνε μέσα διοτι ειχαν διαβαστει 2 τοποθετησεις...Ελε0ς! Τα παιδια ειχαν μια ώρα μαθημα (που ειπαν να την κανουν αφου τα ιδια ατομα τους ακυρωσαν το μαθημα 1000 φορες...).
Δημοκρατια του %^$%^ εχουμε εκει μεσα... Επειδη ειναι ΔΑΠιτες δεν τους αφηναν, γιατι αν ηταν ΕΑΑΚιτες θα τους περναγαν οι μπραβοι που ειχαν ερθει απο αλλες σχολες για να φυλανε τις πορτες.
Τα ιδια ατομα που μαζευαν πλαστες υπογραφες και βουηξε η σχολη. Ηθελαν και να μιλησουν για κανονισμους τα μαλ^&%^*%.
Γενικα κανουμε τοσες πολλες συνελευσεις που πρακτικα μαθημα δεν γινεται και ποτε. Αλλα οχι, τουλ δεν θα τους αφησουμε να μας κλεισουν τη σχολη την τελευταια εβδομαδα που δεν θα αναπληρωνονται τα εργαστηρια.
Τα έμαθα απο τη sis μου, της καγκελίνας γίνεται.
Στη φιλοσοφική πάλι, no excitement at all, και να σου πω την αλήθεια χαίρομαι γι'αυτό.

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2008 - 20:06
Τα έμαθα απο τη sis μου, της καγκελίνας γίνεται.
Στη φιλοσοφική πάλι, no excitement at all, και να σου πω την αλήθεια χαίρομαι γι'αυτό.
Καλα μην εισαι και τοοσ σιγουρη. Και μια κοπελα απο το παιδαγωγικο μου ειπε οτι ουτε εκει εχουν φασαρια, αλλα αυτο σημαινει κατα πασα πιθανοτητα οτι οι καταληψεις θα γινουν μεσα στην εξεταστικη. Ειδες εξυπνα παιδια που υπαρχουν?
Αν παλι δεν κανετε τπτ, θα πρεπει να ειστε η εξαιρεση.
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2008 - 20:14
Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 01:44
Παρών. >.<Lol:hahaha:
Έχουμε κανέναν καμμένο τημμυ(ηλεκτρολόγο) εδώ πέρα από το Jiraya?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 29 Μάιος 2008 - 02:47
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 02:42
Πες μας και τι σχολη εισαι ρε μεγαλε!
Καλη επιτυχια btw:drink:
φαρμακευτικη πρωτοετης....
Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 08:53

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Teachan: 29 Μάιος 2008 - 17:04
Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 12:21

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 16:38

π.χ.: Γράφω Δευτέρα πρωί και λέω την Παρασκευή το απόγευμα να ρίξω ένα βλέφαρο...ποιο βλέφαρο όμως;Πιανόμουν με οτιδήποτε άλλο (pc games, βόλτα για καφέ/ποτό, ταινίες στο dvd με φίλους) και έλεγα ''δεν βαριέσαι;2 μέρες είναι αρκετές για διάβασμα''.
Ερχόταν το Σάββατο το μεσημέρι όπου και ξυπνούσα(πριν τις 12 δύσκολα σηκωνόμουν

Κυριακή μεσημέρι ξυπνάω λοιπόν, λίγο pc, μαγείρεμα ή παραγγελία απ' έξω, φιλαράκια και φτάνει Κυριακή απόγευμα......Όπως και να'ναι άρχιζαν να με ζώνουν τα φίδια, ''ωχ τι μ@λ@%^ς που είμαι και δεν διάβασα καθόλου, τώρα τι θα προλάβω να διαβάσω;Τι θα γράψω αύριο; Πως ο Ρος έριξε την Ρέιτσελ στα Φιλαράκια ή πως εγώ έριξα κάποια στην έξοδό μου το Σαββατόβραδο;'':hehehe:
Ε καμιά ωρίτσα που μου έπαιρνε η ανησυχία, είχε αρχίσει να νυχτώνει...τι να κάνω; Τηλέφωνο λοιπόν σε φίλους και γνωστούς για sos, ύλη, σκονάκια και τα σχετικά.
Καταλαβαίνετε βέβαια ότι αν η τύχη με ευνοούσε και έπιαναν τα σκονάκια που πρόλαβα να κάνω και καθόμουν με κάποιον διαβασμένο φίλο μου και αντέγραφα από αυτόν ίσως να είχα μία καλή πιθανότητα

Όταν μεσολαβούσαν καθημερινές τα πράγματα ήταν λίγο πιο σφιχτά, αφού δεν υπήρχε η ξεγνοιασιά του Σ/Κ, και ίσως να διάβαζα και μία ολόκληρη μέρα!

Αχχχ, τι εποχές κι αυτές!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 17:01
Εδώ άλλοι ευχόμασταν να είχαμε το θάρρος να κάνουμε ανάλογες κινήσεις ρε man!!RESPECT!Δεν το πιστέυω ! Δεν έχω γράψει εδώ πως είμαι φοιτητής Μαθηματικού Ιωαννίνων στο 2 εξάμηνο . Τώρα το έγραψα.
Μερικές φορές πάντως αναρωτιέμαι αν χαράμισα τα μόρια μου που πήγα στο μαθηματικό . Περνούσα σε ότι σχολή ήθελα με τα 18+++ μόρια μου ,αλλά εγώ επέλεξα το μαθηματικό . Αλλά αξίζει . Ζω το όνειρό μου , οπότε έιναι καλά.

Congrats to both...Αν και μου αρέσει η σχολή μου σχετικά έχω μια πολύ μεγάλη υποψία ότι θα χαιρόμουν πολύ περισσότερο στο μαθηματικό!hehe same here^^τι κι αν ωριονταν friends & family οτι ειμαι χαζη που επιλεγω μαθηματικο ενω εχω τοσα μορια???για μενα ειναι η καλυτερη σχολη(το οτι εχω χασει το δρομο τωρα τελευταια προς τα κει ειναι αλλο θεμα)
Ρε μαν γιατί δεν μου το πες στο pm ότι είσαι ηλεκτρολόγος?Τώρα άμα μου πεις ότι είσαι και ο ίδιος Kenny που είναι moderator και στο SCRIPT LANGUAGE= θα τρελαθώ όχι αστεία...Παρών. >.<

Να σου πω...Ο πρύτανης σκόνταψε μέσα στο συνωστισμό που γινόταν και λιποθύμησε...Δεν τον έδειρε κανείς.Για τη μόστρα βγήκε η ιστορία...Εντελώς!Παίξαμε ξύλο και στη Θεσ/νίκη! Καλά, ρε ο Πρύτανης τί φταίει;; Ανάθεμα... καλή η αντίσταση, αλλά αυτά τα εξτρεμιστικά είναι...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Me loves Neliel: 29 Μάιος 2008 - 17:07

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 17:23

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 17:24

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 17:27

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 17:28
Όχι. Μάλιστα εκεί έχω ένα παλιό account με password που δεν θυμάμαι και mail που έχει λήξει, και δεν μπορώ να κάνω δεύτερο account.Ρε μαν γιατί δεν μου το πες στο pm ότι είσαι ηλεκτρολόγος?Τώρα άμα μου πεις ότι είσαι και ο ίδιος Kenny που είναι moderator και στο SCRIPT LANGUAGE= θα τρελαθώ όχι αστεία...

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 17:32
Τομέα?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Me loves Neliel: 29 Μάιος 2008 - 17:41