Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις
Posted 23 March 2011 - 19:04

Posted 24 March 2011 - 18:54
Εν ολίγοις ήθελε να γίνει Akumetsu χωρίς να έχει ούτε το βάθος του, ούτε το χιούμορ του, ούτε το γαμάτο σχέδιο του και πολύ περισσότερο χωρίς να είναι διατεθειμένο να υιοθετήσει την ωμότητά του και να πάρει τα ρίσκα τα οποία πηρε το Akumetsu σαν σειρά. Θα περιμένω μην βελτιωθεί διαφορετικά πάει για drop.
Posted 27 March 2011 - 04:53
Είμαι στην αρχή, αλλά φαίνεται αρκετα σκοτεινό. Καλά καλά δεν αρχίσαμε και
--Tο χουν χάσει εντελώς κάποιοι; Πήγα να το κατεβασω από mangatraders και το έχουν καταχωρημένο ως shounen-ai.

Edit
Moυ το χάλασε τώρα.
Edited by Nighteyes, 27 March 2011 - 12:41.
Posted 31 March 2011 - 09:32
Στην αρχη υπαρχουν 2 ατομα με στολες, ο πρωταγωνιστης με την μαυρη και ενας ακομα με την ασπρη. Αργοτερα εμφανιζεται και καποιος με κοκκινη στολη. Το θεμα ειναι οτι ενω ο Ασπρος σωζει ζωες ενω ο Μαυρος ειναι πιο εγωιστικος και ο κοκκινος ειναι psycho killer, δεν μπορεις να τους καταταξεις στην κατηγορια των καλων η κακων (με την κλασσικη εννοια). Θα ελεγα οτι οι χαρακτηρες ειναι οι αποχρωσεις του γκρι. Ο καθενας με το παρελθον του και τους λογους του.
Το manga θιγει αρκετα συγχρονα θεματα, όχι τοσο πολιτικα αλλα περισσοτερο ανθρωπιστικα/ κοινωνικα και το κανει με αρκετα καλο τροπο. Και μπορω να πω πως αν και συντομο (ειναι μολις 30 chapters ή 7 volumes αν θελετε), εχει εναν τροπο να αγγιζει τον αναγνωστη.
Το art δεν με εντυπωσιασε ιδιαιτερα, ή μαλλον μου εκανε εντυπωση η διαφορα σε ορισμενες σκηνες (υπαρχουν αρκετες ατελειες στα απλουστερα πλανα ενω τα πολυπλοκα πλανα των μαχων ειναι πιο προσεγμενα).
Αν και το manga το βρηκα εντελως τυχαια, μπορω να πω πως μου εδωσε τροφη για σκεψη για λιγο καιρο.
Posted 17 April 2011 - 10:11
Το Basara είναι αρκετά ενδιαφέρον καθώς έχει τόσο ρομαντικά στοιχεία όσο μάχες και character development.Είναι κάποια πράγματα που με τσαντίζουν γιατί επαναλαμβάνονται και το σχέδιο είναι λίγο άθλιο αλλά το συνεχίζω γιατί θέλω να δω που θα καταλήξει.Είμαι στον 9ο τόμο για την ώρα.
Το άλλο μάνγκα είναι το Ooku ή Ohoku.Επειδή η ταινία του Nino κυκλοφόρησε στο utube και ήθελα να τη δω(όχι για τον Nino αλλά για το στόρι) αποφάσισα να αρχίσω το μάνγκα.Δεν είχα ιδέα ότι η ταινία βασιζόταν στο μάνγκα.Η ιστορία είναι εκπληκτική.Δε το τελείωσα ακόμη γιατί τα κεφάλαια είναι τεράστια!Λίγο τα αγγλικά με δυσκολεύουν και πολλές φορές το χάνω αλλά το βασικό στόρι το καταλαβαίνω.Μόλις το τελειώσω θα ρίξω και μια ματιά στην ταινία.
Posted 21 April 2011 - 22:45
Ιδιο setting κ ιδιοι χαρακτηρες με το ανιμε αλλα εντελως διαφορετικη πλοκη κ εντελως διαφορετικες οι σχεσεις μεταξυ των πρωταγωνιστων.Ειμαι στο τελος του πρωτου volume κ ακομα δρακους δεν ειδα.Ο Yusei χρησιμοποιει κατι αγνωστα junk monsters κ το ace monster του Jack ειναι ο Black Highlander(ο οποιος τα σπαει).
Posted 23 April 2011 - 12:28
Posted 23 April 2011 - 12:34

Posted 23 April 2011 - 16:08
Εγω εχω σκοπο να αρχισω να διαβαζω το pluto του urasawa απο βδομαδα. Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο.
καλο ειναι ...και μαλιστα αρκετα συντομο για να σε μπασει στα καλα πραγματα!

Posted 23 April 2011 - 16:24
Posted 24 April 2011 - 01:00

Posted 24 April 2011 - 14:58
Για το D.Gray-man δεν έχω λόγια!Πολύ ψαγμένο και πολύ καλοφτιαγμένο!!!Ε για το op δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω πολλά.....

Posted 24 April 2011 - 16:10
Σκεφτομαι να ξεκινησω και εγω manga D.gray-man.Ξερεις σε ποιο chapter ειναι το τελος του anime?(το οποιο εχω δει).Δεν διαβάζω stresming παρά συλλέγω.Επομένως αυτό το διάστημα διαβάζω D.Gray-man και one piece!!!
Για το D.Gray-man δεν έχω λόγια!Πολύ ψαγμένο και πολύ καλοφτιαγμένο!!!Ε για το op δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω πολλά.....
Posted 24 April 2011 - 18:35
Σκεφτομαι να ξεκινησω και εγω manga D.gray-man.Ξερεις σε ποιο chapter ειναι το τελος του anime?(το οποιο εχω δει).
Είναι στο volume 16 και πιο συγκεκριμένα στο chapter 157!!!
Με άλλα λόγια αν ξεκινήσεις να διαβάζεις απο το 158 και μετά είσαι κοπλε.
Τσέκαρε το και δεν θα χάσεις,το έκοψαν στο καλύτερο σημείο το anime.

Posted 24 April 2011 - 19:21
Thx brotherΕίναι στο volume 16 και πιο συγκεκριμένα στο chapter 157!!!
Με άλλα λόγια αν ξεκινήσεις να διαβάζεις απο το 158 και μετά είσαι κοπλε.
Τσέκαρε το και δεν θα χάσεις,το έκοψαν στο καλύτερο σημείο το anime.