Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1317 replies to this topic

#826 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 23 March 2011 - 19:04

Τελικα αποφασισα ν'αρχισω το pluto αφου ειναι μικρο και ειναι και urasawa αναιβηκε στην κορυφη της λιστας!:hihi2:

sc5bab.jpg

#827 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 March 2011 - 18:54

Διάβασα σήμερα το Destroy & Revolution από τον mangaka του Suicide Island και του Hollyland. Το είχα αφήσει να μαζεύεται γιατί είχα προσδοκίες από την σειρά και δυστυχώς ήταν πολύ μεγάλη απογοήτευση. Ήθελε να παρουσιάσει τους πρωταγωνιστές νέους, σκεπτόμενους με προβληματισμούς και αγανακτισμένους με την κοινωνία που τους περιβάλλει και αυτό που είδα ήταν δύο εγωιστικά πιτσιρίκια τα οποία υπεραπλουστεύουν, μηδενίζουν και γενικότερα δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Ήθελε να παρουσιάσει κάτι το οποίο θα προκαλέσει αίσθηση και παρόλαυτά μέχρι στιγμής μένει αυστηρά μεσα στα πλαίσια της πολιτικής ορθότητας.

Εν ολίγοις ήθελε να γίνει Akumetsu χωρίς να έχει ούτε το βάθος του, ούτε το χιούμορ του, ούτε το γαμάτο σχέδιο του και πολύ περισσότερο χωρίς να είναι διατεθειμένο να υιοθετήσει την ωμότητά του και να πάρει τα ρίσκα τα οποία πηρε το Akumetsu σαν σειρά. Θα περιμένω μην βελτιωθεί διαφορετικά πάει για drop.

#828 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 27 March 2011 - 04:53

Ξεκίνησα το MW. Δεν ξέρω αν έκανα καλά και ξεκίνησα από το manga, αλλά φοβόμουν μήπως με απογοητεύσει η ταινία και δεν το διαβασω μετά. Οπότε θα την δω μετα.
Είμαι στην αρχή, αλλά φαίνεται αρκετα σκοτεινό. Καλά καλά δεν αρχίσαμε και
Spoiler:
Ενδιαφέρον. Εχω μεγαλες προσδοκίες.

--Tο χουν χάσει εντελώς κάποιοι; Πήγα να το κατεβασω από mangatraders και το έχουν καταχωρημένο ως shounen-ai.:oo: Και στο mangaupdates το έχει ετσι και γράφει και δίπλα seinen. Αμα λέω εγώ ότι είναι ότι να ναι σ' αυτά τα θέματα οι περιγραφές... Δεν ξέρω τι γίνεται μέσα αλλά ακόμα και να δείχνει ομοφυλοφιλους το shounen ai τι δουλειά έχει; Τεσπα...--

Edit
Moυ το χάλασε τώρα.
Spoiler:

Edited by Nighteyes, 27 March 2011 - 12:41.

Posted Image

Posted Image

#829 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 31 March 2011 - 09:32

Καθισα σημερα και διαβασα το Junk: Record of the last hero του Asamiya Kia.Η πλοκη αρκετα κοινοτοπη, σχετικα με εναν 17χρονο που ειναι Hikkikomori λογω νταηδων ο οποιος λαμβανει μια μερα μια στολη που του δινει υπερφυσικες δυναμεις (τετοιο ειδος κοινοτοπου). Το δυνατο σημειο του manga ειναι οι χαρακτηρες. Κατ' αρχας να αναφερω οτι ειναι σκοτεινο και οχι η χαρα του παιδιου, και κατα δευτερον οτι παρουσιαζει τους χαρακτηρες τοσο καλα ωστε κανεις δεν ειναι καλος η κακος ή black or white καλυτερα. Αντιθετως αν ειχαν ενα χρωμα θα ηταν το γκρι.

Στην αρχη υπαρχουν 2 ατομα με στολες, ο πρωταγωνιστης με την μαυρη και ενας ακομα με την ασπρη. Αργοτερα εμφανιζεται και καποιος με κοκκινη στολη. Το θεμα ειναι οτι ενω ο Ασπρος σωζει ζωες ενω ο Μαυρος ειναι πιο εγωιστικος και ο κοκκινος ειναι psycho killer, δεν μπορεις να τους καταταξεις στην κατηγορια των καλων η κακων (με την κλασσικη εννοια). Θα ελεγα οτι οι χαρακτηρες ειναι οι αποχρωσεις του γκρι. Ο καθενας με το παρελθον του και τους λογους του.

Το manga θιγει αρκετα συγχρονα θεματα, όχι τοσο πολιτικα αλλα περισσοτερο ανθρωπιστικα/ κοινωνικα και το κανει με αρκετα καλο τροπο. Και μπορω να πω πως αν και συντομο (ειναι μολις 30 chapters ή 7 volumes αν θελετε), εχει εναν τροπο να αγγιζει τον αναγνωστη.

Το art δεν με εντυπωσιασε ιδιαιτερα, ή μαλλον μου εκανε εντυπωση η διαφορα σε ορισμενες σκηνες (υπαρχουν αρκετες ατελειες στα απλουστερα πλανα ενω τα πολυπλοκα πλανα των μαχων ειναι πιο προσεγμενα).

Αν και το manga το βρηκα εντελως τυχαια, μπορω να πω πως μου εδωσε τροφη για σκεψη για λιγο καιρο.

#830 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 17 April 2011 - 10:11

Διαβάζω δύο manga αυτό τον καιρό.
Το Basara είναι αρκετά ενδιαφέρον καθώς έχει τόσο ρομαντικά στοιχεία όσο μάχες και character development.Είναι κάποια πράγματα που με τσαντίζουν γιατί επαναλαμβάνονται και το σχέδιο είναι λίγο άθλιο αλλά το συνεχίζω γιατί θέλω να δω που θα καταλήξει.Είμαι στον 9ο τόμο για την ώρα.
Το άλλο μάνγκα είναι το Ooku ή Ohoku.Επειδή η ταινία του Nino κυκλοφόρησε στο utube και ήθελα να τη δω(όχι για τον Nino αλλά για το στόρι) αποφάσισα να αρχίσω το μάνγκα.Δεν είχα ιδέα ότι η ταινία βασιζόταν στο μάνγκα.Η ιστορία είναι εκπληκτική.Δε το τελείωσα ακόμη γιατί τα κεφάλαια είναι τεράστια!Λίγο τα αγγλικά με δυσκολεύουν και πολλές φορές το χάνω αλλά το βασικό στόρι το καταλαβαίνω.Μόλις το τελειώσω θα ρίξω και μια ματιά στην ταινία.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#831 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 21 April 2011 - 22:45

Αρχισα απο σημερα να διαβαζω το Yu-Gi-Oh 5D's manga.
Ιδιο setting κ ιδιοι χαρακτηρες με το ανιμε αλλα εντελως διαφορετικη πλοκη κ εντελως διαφορετικες οι σχεσεις μεταξυ των πρωταγωνιστων.Ειμαι στο τελος του πρωτου volume κ ακομα δρακους δεν ειδα.Ο Yusei χρησιμοποιει κατι αγνωστα junk monsters κ το ace monster του Jack ειναι ο Black Highlander(ο οποιος τα σπαει).
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#832 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 23 April 2011 - 12:28

Εγω εχω σκοπο να αρχισω να διαβαζω το pluto του urasawa απο βδομαδα. Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο.

#833 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 23 April 2011 - 12:34

psyren ch.15....πολυ καλο!!!!:riiight:

#834 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 23 April 2011 - 16:08

Εγω εχω σκοπο να αρχισω να διαβαζω το pluto του urasawa απο βδομαδα. Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο.

καλο ειναι ...και μαλιστα αρκετα συντομο για να σε μπασει στα καλα πραγματα!
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#835 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 23 April 2011 - 16:24

Μόλις τέλειωσα το Τoriko. Ωραίο μάνγκα ένας τύπος στυλ κένσιρο τριγυρνάει τον κόσμο μαζί με ένα μάστερ σεφ φίλο του τον Κομάτσου αναζητόντας ingredients για πεντανοστημα φαγητα.

#836 Jimking

Jimking

Anime Amateur

• Members
  • 134 posts

Posted 24 April 2011 - 01:00

Το Τoriko όντως πολύ ενδιαφέρον. Μου θυμίζει κατά καποιο τρόπο το One Piece. Mια παρέα που γυρνάει τον κόσμο έχοντας ένα στόχο και έχοντας πολλές περιπέτειες!
Posted Image

#837 Hiken no Angeru

Hiken no Angeru

Anime Amateur

• Members
  • 79 posts

Posted 24 April 2011 - 14:58

Δεν διαβάζω stresming παρά συλλέγω.Επομένως αυτό το διάστημα διαβάζω D.Gray-man και one piece!!!
Για το D.Gray-man δεν έχω λόγια!Πολύ ψαγμένο και πολύ καλοφτιαγμένο!!!Ε για το op δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω πολλά.....
Posted Image

#838 Kotsografetas

Kotsografetas

Anime Newbie

• Members
  • 38 posts

Posted 24 April 2011 - 16:10

Δεν διαβάζω stresming παρά συλλέγω.Επομένως αυτό το διάστημα διαβάζω D.Gray-man και one piece!!!
Για το D.Gray-man δεν έχω λόγια!Πολύ ψαγμένο και πολύ καλοφτιαγμένο!!!Ε για το op δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω πολλά.....

Σκεφτομαι να ξεκινησω και εγω manga D.gray-man.Ξερεις σε ποιο chapter ειναι το τελος του anime?(το οποιο εχω δει).

#839 Hiken no Angeru

Hiken no Angeru

Anime Amateur

• Members
  • 79 posts

Posted 24 April 2011 - 18:35

Σκεφτομαι να ξεκινησω και εγω manga D.gray-man.Ξερεις σε ποιο chapter ειναι το τελος του anime?(το οποιο εχω δει).

Είναι στο volume 16 και πιο συγκεκριμένα στο chapter 157!!!
Με άλλα λόγια αν ξεκινήσεις να διαβάζεις απο το 158 και μετά είσαι κοπλε.
Τσέκαρε το και δεν θα χάσεις,το έκοψαν στο καλύτερο σημείο το anime.
Posted Image

#840 Kotsografetas

Kotsografetas

Anime Newbie

• Members
  • 38 posts

Posted 24 April 2011 - 19:21

Είναι στο volume 16 και πιο συγκεκριμένα στο chapter 157!!!
Με άλλα λόγια αν ξεκινήσεις να διαβάζεις απο το 158 και μετά είσαι κοπλε.
Τσέκαρε το και δεν θα χάσεις,το έκοψαν στο καλύτερο σημείο το anime.

Thx brother