Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1317 replies to this topic

#856 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 17 May 2011 - 03:15

Lol βρε laraska τι σχέση έχει το Psyren με το Pluto? xD Εϊπαμε καλός χρυσός ο Urasawa αλλά μην τον χώσουμε και best yaoi recommendation στο τέλος. :P

χμμμ οντως ... δεν κρυβεται η συμπαθεια μου ... :>
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#857 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 20 May 2011 - 20:29

Ξανααρχισα το Rave Master. Το ειχα stalled κανα 3μηνο επειδη ειχε κανει λιγο κοιλια αλλα τελικα ξαναενθουσιαστηκα. Πολυ καλες ανατροπες και μαχες.

142/296 chapters. Ριξτε το μια ματια. Αν και το σχεδιο στην αρχη suckαρει, μετα φτανει στα επιπεδα του Fairy Tail...

2bbd14fc.jpg

#858 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 20 May 2011 - 21:21

Πρόσφατα ξεκίνησα το Tough. Ωραίο σχέδιο και ξυλίκι.
Posted Image

#859 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 20 May 2011 - 22:01

Immortal Regis volume 4.

ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ MANHWA ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 6 VOLUMES;;;;;;;;;;;;; :blurah5:

Does not compute. Όχι σοβαρά, έχουν ανοίξει του κόσμου τα subplots εδώ πέρα! Εκτός κι αν το sequel του, Cavalier of the Abyss συνεχίζει με τον ίδιο πρωταγωνιστή, αλλά από τη σύνοψη δε πήρα τέτοια εντύπωση. Μη μου πεις ότι τέτοιο manhwa με φόντα endless badass shounen ακυρώθηκε, it simply does not compute.

ναι συνεχίζει με τον ίδιο πρωταγωνιστή αλλά πέρα από κάποιες υποψίες και εγώ δεν το κατάλαβα στην αρχή......συμφωνώ για το veritas :if:
τέλειωσα και το rave master , το fairytail έχει αρκετά ίδια στοιχεία και να πω την αλήθεια δεν μου πολύ αρέσει αυτό ....ειδικά το ότι έβαλε τον plue , έστω και σαν κομπάρσο

Posted Image

#860 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 31 May 2011 - 23:04

διάβασα Pluto και Monster...nuff said

Spoiler:

#861 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 02 June 2011 - 15:16

Ξεκίνησα το Berserk πριν απο 4 μέρες και απο τότε έχω κολλήσει και δεν κάνω τπτ άλλο :blurah5:
Τώρα έχω φτάσει στο τέλος του 23 volume και συνεχίζω ακάθεκτος! :D

Το manga απλά τα σπάει! Περιμένω τον Guts να κόψει τον Griffith σε εκατοντάδες/χιλιάδες/εκατομύρια/ΑΠΕΙΡΑ κομματάκια :mad::madtodeath::slash:

#862 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 03 June 2011 - 03:57

Διάβασα ότι υπάρχει μετεφρασμένο από Black Jack
Οι καλύτερες εντυπώσεις από την πρώτη μου επαφή με δουλειά του Tezuka, μικρές ιστοριούλες με δράμα, Manliness και.....γέλιο ώρες ώρες.

Μόνο ο θεός main charachter και η sidekick του μένουν σταθεροί σε κάθε story ( και η 2η βασικά δεν είναι σε όλλα) και 2-3 χαρακτήρες που εμφανίζονται σε περισσότερες από μία φορές.

Μερικά stories θα μπορούσε να τα κρατήσει λίγες σελίδες ακόμα, αλλά δε παραπονιέμαι είναι φοβερό όπως είναι.

Όποιος έχει χρόνο ας του ρίξει μια ματιά, διαβάζετε εύκολα λόγο της δομής του και έχει έναν από τους πιο badass main chars like ever.

qzMHWHd.png

#863 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 05 June 2011 - 01:03

Ξεκίνησα το Berserk πριν απο 4 μέρες και απο τότε έχω κολλήσει και δεν κάνω τπτ άλλο :blurah5:
Τώρα έχω φτάσει στο τέλος του 23 volume και συνεχίζω ακάθεκτος! :D

Το manga απλά τα σπάει! Περιμένω τον Guts να κόψει τον Griffith σε εκατοντάδες/χιλιάδες/εκατομύρια/ΑΠΕΙΡΑ κομματάκια :mad::madtodeath::slash:

Να μην σε στεναχωρησω αλλα υπαρχουν και αλλοι που περιμενουν 10 χρονια τωρα... και θα περιμενουν αλλο τοσα ετσι οπως παει.

#864 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 05 June 2011 - 01:28

Πήρα σβάρνα τα έργα του Fukumoto τελευταία.

Tobaku Haouden Zero: Kaiji ελαφρών βαρών, πιο χαζομάρα και λιγότερη αγωνία αλλά και πάλι καλό.
Buraiden Gai: έχει πολύ στρωμένη πλοκή, παράξενο για Fukumoto που οι κανόνες που ακολουθούν τα manga του είναι δικής του έμπνευσης. Αποδεικνύει ότι μπορεί να τα καταφέρει και στο πιο κοινότυπο.
Saikyou Densetsu Kurosawa: Αστείο πέρα από κάθε προσδοκία, προσπαθώ να θυμηθώ άλλο manga που με έκανε να γελάω τόσο αλλά δεν τα καταφέρνω. Και καυτά αρρενωπά δάκρυα στο τέλος.

#865 animestarling

animestarling

Anime Amateur

• Members
  • 108 posts

Posted 10 June 2011 - 22:51

Πριν απο λιγες μερες ενας φιλος απο το forum μου προτεινε το Hitman Reborn..... Απο τοτε διαβαζω μονο αυτο!!!.... Τυχαιο;!!.... Δεν νομιζω!!!...:ureshii:

#866 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 15 June 2011 - 20:41

Romance spree τις τελευταίες μέρες. XD

Έχουμε και λέμε:

Limited Lovers: RAAAGE. Εγκεφαλικά κύτταρα που αυτοκτονούσαν το ένα μετά το άλλο. Λεπτομέρειες στο thread.

Anata ni Hana wo Sasagemashou

: Από την mangaka του Midnight Secretary αυτήν την φορά με φαντάσματα. Όπως λέγαμε με μια φίλη με την τύπισσα έτσι και έχεις διαβάσει ένα λίγο πολύ τα έχεις διαβάσει όλα, αλλά αν και είναι πανηλίθιο σε γενικές γραμμές εντούτοις σε αντίθεση με το Μidnight Secretary δεν έχει γίνει εκνευριστικό (ακόμη). Kiiiinda of a guilty pleasure γιατί ο πρωταγωνιστής είναι homo manarius bishounenous. xD

MARS 5/15: Μετά από αρκετές όχι και τόσο πετυχημένες προσπάθειες είναι το μόνο romance από αυτά που ξεκίνησα πρόσφατα που έχω πάρει στα σοβαρά. Κλισέ ξεκλισέ μέχρι στιγμής είναι πανέμορφο και πολύ τρυφερό.

Τamashii no Futago
: Μετά από αρκετά χρόνια αναμονής είχα την ευχαρίστηση να διαβάσω άλλη μία δουλειά της Mitsukazu Mihara ολοκληρωμένη. Ωραίο art, ωραίο concept πολύ λυπητερό ενίοτε και disturbing με το γνωστό γλυκόπικρο ύφος που έχουν τα έργα της mangaka. Μου άρεσε πολύ το φιναλέ. ;_;

#867 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 15 June 2011 - 21:21

homo manarius bishounenous. xD

:cry5::cry5::cry5: Τι εμπνευση εχεις;;;; Ακομα γελαω...
On topic εχω διαβασει ολα τα completed απο την Ohmi Tomu (το midnight secretery μου αρεσει καθως και το Barairo My Honey ...) αλλα το συγκεκριμενο μου ειχε διαφυγει οποτε το διαβασω as we speak!!!
Posted Image

#868 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 16 June 2011 - 02:51

χαχαχα οντως φοβερη εμπνευση!
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#869 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 16 June 2011 - 13:52

Έχουμε και λέμε :
Deadman Wonderland : psycho , ανατρεπτικό με πολύ αίμα , superpowers και γαμάτους χαρακτήρες ( και romance ! ) . Saikou !!!!
Tropical Citron : WOW ! Serious mindfuck , όποιος το διαβάσει αυτό να έχει καλή μνήμη και τεράστια υπομονή . Αλλά γενικά πολύ ωραίο ( και πρωτότυπο ) manga με ιδιαίτερο σχέδιο και πλοκή ( αλλά και πλήθος ερωτικών σκηνών ) που περνάει αρκετά μηνύματα . Όπως είχε αναφέρει και κάποιος ( δεν θυμάμαι ποιος :P ) δεν είναι seinen , δεν είναι hentai , είναι μια κατηγορία από μόνο του .

I recommend reading both of them !!!

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#870 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 16 June 2011 - 17:32

Έχουμε και λέμε :
Deadman Wonderland : psycho , ανατρεπτικό με πολύ αίμα , superpowers και γαμάτους χαρακτήρες ( και romance ! ) . Saikou !!!!
Tropical Citron : WOW ! Serious mindfuck , όποιος το διαβάσει αυτό να έχει καλή μνήμη και τεράστια υπομονή . Αλλά γενικά πολύ ωραίο ( και πρωτότυπο ) manga με ιδιαίτερο σχέδιο και πλοκή ( αλλά και πλήθος ερωτικών σκηνών ) που περνάει αρκετά μηνύματα . Όπως είχε αναφέρει και κάποιος ( δεν θυμάμαι ποιος :P ) δεν είναι seinen , δεν είναι hentai , είναι μια κατηγορία από μόνο του .

I recommend reading both of them !!!

μα...εντασσεται ... στην κατηγορια Matsumoto Jiro

διαβασε κανα Tomie ...κανα uzumaki ... αν σου αρεσε
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler: