Lol βρε laraska τι σχέση έχει το Psyren με το Pluto? xD Εϊπαμε καλός χρυσός ο Urasawa αλλά μην τον χώσουμε και best yaoi recommendation στο τέλος.
χμμμ οντως ... δεν κρυβεται η συμπαθεια μου ... :>
Posted 17 May 2011 - 03:15
Lol βρε laraska τι σχέση έχει το Psyren με το Pluto? xD Εϊπαμε καλός χρυσός ο Urasawa αλλά μην τον χώσουμε και best yaoi recommendation στο τέλος.
Posted 20 May 2011 - 20:29
Posted 20 May 2011 - 21:21
Posted 20 May 2011 - 22:01
Immortal Regis volume 4.
ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ MANHWA ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 6 VOLUMES;;;;;;;;;;;;;
Does not compute. Όχι σοβαρά, έχουν ανοίξει του κόσμου τα subplots εδώ πέρα! Εκτός κι αν το sequel του, Cavalier of the Abyss συνεχίζει με τον ίδιο πρωταγωνιστή, αλλά από τη σύνοψη δε πήρα τέτοια εντύπωση. Μη μου πεις ότι τέτοιο manhwa με φόντα endless badass shounen ακυρώθηκε, it simply does not compute.
Posted 31 May 2011 - 23:04
Posted 03 June 2011 - 03:57
Posted 05 June 2011 - 01:03
Να μην σε στεναχωρησω αλλα υπαρχουν και αλλοι που περιμενουν 10 χρονια τωρα... και θα περιμενουν αλλο τοσα ετσι οπως παει.Ξεκίνησα το Berserk πριν απο 4 μέρες και απο τότε έχω κολλήσει και δεν κάνω τπτ άλλο
Τώρα έχω φτάσει στο τέλος του 23 volume και συνεχίζω ακάθεκτος!
Το manga απλά τα σπάει! Περιμένω τον Guts να κόψει τον Griffith σεεκατοντάδες/χιλιάδες/εκατομύρια/ΑΠΕΙΡΑ κομματάκια
Posted 05 June 2011 - 01:28
Posted 10 June 2011 - 22:51
Posted 15 June 2011 - 20:41
: Από την mangaka του Midnight Secretary αυτήν την φορά με φαντάσματα. Όπως λέγαμε με μια φίλη με την τύπισσα έτσι και έχεις διαβάσει ένα λίγο πολύ τα έχεις διαβάσει όλα, αλλά αν και είναι πανηλίθιο σε γενικές γραμμές εντούτοις σε αντίθεση με το Μidnight Secretary δεν έχει γίνει εκνευριστικό (ακόμη). Kiiiinda of a guilty pleasure γιατί ο πρωταγωνιστής είναι homo manarius bishounenous. xD
Posted 15 June 2011 - 21:21
homo manarius bishounenous. xD
Posted 16 June 2011 - 02:51
Posted 16 June 2011 - 13:52
Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist
Posted 16 June 2011 - 17:32
Έχουμε και λέμε :
Deadman Wonderland : psycho , ανατρεπτικό με πολύ αίμα , superpowers και γαμάτους χαρακτήρες ( και romance ! ) . Saikou !!!!
Tropical Citron : WOW ! Serious mindfuck , όποιος το διαβάσει αυτό να έχει καλή μνήμη και τεράστια υπομονή . Αλλά γενικά πολύ ωραίο ( και πρωτότυπο ) manga με ιδιαίτερο σχέδιο και πλοκή ( αλλά και πλήθος ερωτικών σκηνών ) που περνάει αρκετά μηνύματα . Όπως είχε αναφέρει και κάποιος ( δεν θυμάμαι ποιος) δεν είναι seinen , δεν είναι hentai , είναι μια κατηγορία από μόνο του .
I recommend reading both of them !!!