Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1317 replies to this topic

#796 bifteki

bifteki

Anime Amateur

• Members
  • 84 posts

Posted 23 January 2011 - 09:34

διαβάζω το drifters πολύ ωραίο :head:αλλα κάθε 1 μηνα και ένα chapter γαμώτο :dwarf:
:awww:

#797 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 23 January 2011 - 18:36

Rave Master.
Πολυ καλο fight shonen.

2bbd14fc.jpg

#798 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 26 January 2011 - 20:45

διαβαζω bakuman.....πραγματικα τα σπαει δεν το περιμενα τετοιο epicness και παροτι οταν εχω να επιλεξω αναμεσα σε manga-anime προτιμω το anime ωερσιον μου φαινεται οτι η συγκεκριμενη σειρα.....it's meant to be read!!!!!!!!

#799 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 492 posts

Posted 26 January 2011 - 22:50

Πριν από λίγες μέρες τέλειωσα το Monster Soul του Hiro Mashima. Ξεκούραστη και σύντομη ιστοριούλα, αξίζει τον χρόνο σας (ειδικά αν είστε fan των shounen).
Δοκίμασα κάποια στιγμή να διαβάσω Beelzebub και το βρήκα βαρετό και χαζό όσον αφορά την πλοκή. Βέβαια (κακώς) δεν διάβασα πάνω από 10 κεφάλαια, αλλά δεν ήταν του τύπου μου αυτό που διάβασα.

Επίσης διαβάζω το Bakuman (ακολουθώντας την έκδοση της Viz, όχι scanlations). Πρωτότυπη σχετικά ιδέα, ενδιαφέρον λόγω των πολλών πληροφοριών του για την διαδικασία της δημιουργίας (και κυκλοφορίας) ενός μάνγκα. Σε επίπεδο χαρακτήρων δυστυχώς χάνει εν μέρει την αληθοφάνειά του (η σχέση Μασίρο-Μίχο είναι πέρα για πέρα μη-ρεαλιστική), αλλά παρ' όλα αυτά κάθε φορά καταφέρνει να με κρατήσει σε αγωνία για την συνέχεια. Πολύ όμορφο και ταιριαστό είναι και το σκίτσο.

Εκτός αυτού ακολουθώ σταθερά One Piece, Fairy Tail, ενώ από το αμερικάνικο Jump διαβάζω και Ultimo, Bleach, και το Psyren.
Posted Image

#800 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 posts

Posted 27 January 2011 - 14:07

αυτή την περίοδο διαβάζω το fullmetal alchemist.
έχω δει και το άνιμε και πιστεύω πως είναι απο τα πολύ καλα μάνγκα αλλά και άνιμε

#801 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 31 January 2011 - 16:18

Berserk Volume 7.
Δεν περίμενα να είναι τόσο καλό. Μάλλον είχα άλλες προσδοκίες γι'αυτό. Φεύγει νεράκι και η πλοκή είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Για τους χαρακτήρες έχω να πω Puck FTW,ftw κ.λπ και
Guts > Griffith. Κι δυο καλοί είναι, αλλά δεν συμμερίζομαι τόσο τις απόψεις του δεύτερου.

Edited by Night Wizard Seal, 31 January 2011 - 16:47.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#802 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 January 2011 - 16:30

Guts< Griffith.

fixed. :P Δεν έχει να κάνει με το αν συμμερίζεσαι τις απόψεις του Griffith ή όχι. Πολύ πιο πολύπλοκος και ολοκληρωμένος χαρακτήρας up to a certain point.

Για μένα X και Trigun αυτήν την περίοδο.

Για το X τι να πω... Ξέρω ότι πάλι θα καταριέμαι τις CLAMP και παρόλα αυτά το διαβάζω. Αξια της μοιρας μου.

Τώρα για το Trigun μέχρι στιγμής ενδιαφέρον. Θα περιμένω να το προχωρήσω λίγο περισσότερο για να εκφράσω γνώμη.

White Clouds was also cute.

Kαι μόλις θυμήθηκα ότι πρέπει να συνεχίσω Akumetsu και Vagabond. Shame on me. T^T

#803 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 31 January 2011 - 16:53

fixed. :P Δεν έχει να κάνει με το αν συμμερίζεσαι τις απόψεις του Griffith ή όχι. Πολύ πιο πολύπλοκος και ολοκληρωμένος χαρακτήρας up to a certain point.

Για μένα X και Trigun αυτήν την περίοδο.

Για το X τι να πω... Ξέρω ότι πάλι θα καταριέμαι τις CLAMP και παρόλα αυτά το διαβάζω. Αξια της μοιρας μου.

Τώρα για το Trigun μέχρι στιγμής ενδιαφέρον. Θα περιμένω να το προχωρήσω λίγο περισσότερο για να εκφράσω γνώμη.

White Clouds was also cute.

Kαι μόλις θυμήθηκα ότι πρέπει να συνεχίσω Akumetsu και Vagabond. Shame on me. T^T

Αυτό θέλω τόσο πολύ να το ξεκινήσω. Αλλά είναι Ongoing :
Γι'αυτό πιάνω το Berserk. Αν και Iristella, δεν έχεις απόλυτο δίκιο. Και οι δύο είχαν παράξενο παρελθόν και ανάλογη "ανάπτυξη". Είναι όντως πολύπλοκος ο Griffith up to a certain point, αλλα το ίδιο και ο Guts. Άλλο αν πήραν διαφορετικούς δρόμους.

H Puck όμως τους βάζει κάτω όλους :P Χαμογελάει και λίγο το χειλάκι μας.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#804 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 January 2011 - 16:58

Αυτό θέλω τόσο πολύ να το ξεκινήσω. Αλλά είναι Ongoing :
Γι'αυτό πιάνω το Berserk. Αν και Iristella, δεν έχεις απόλυτο δίκιο. Και οι δύο είχαν παράξενο παρελθόν και ανάλογη "ανάπτυξη". Είναι όντως πολύπλοκος ο Griffith up to a certain point, αλλα το ίδιο και ο Guts. Άλλο αν πήραν διαφορετικούς δρόμους.

H Puck όμως τους βάζει κάτω όλους :P Χαμογελάει και λίγο το χειλάκι μας.

Μιλάμε για διαφορετικά points όμως οπότε δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα η συζήτηση. ;)

btw puck is a boy. :hahaha:

EDIT: "Αυτό θέλω τόσο πολύ να το ξεκινήσω. Αλλά είναι Ongoing :
Γι'αυτό πιάνω το Berserk."

>Γι'αυτό πιάνω το Berserk.
>Γι'αυτό πιάνω το Berserk.

WIN!!!!!!!!!!!!!!

Edited by iristella, 01 February 2011 - 14:14.

#805 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 02 February 2011 - 00:35

Συγγνώμη που θα ακουστεί αλλά δεν θα συγκρίνω το Berserk με το Vagabond. Sorry Berserk fans, but we are talking about medival Japan, so medival Europe is a shit in front of Japan.

Tonikaku, Berserk ήταν μια εκρεμότητα η οποία θέλω να τελειώνει.

Just finished Volume 21 ~ Berserk. Η ιστορία προχωράει κανονικά. Συνεχίζει να φεύγει νεράκι, αν και πολύ μαυρίλα ρε παιδί μου. Ευτυχώς που είναι και ο Puck. Έχω και μια απορία περί Griffith, αλλά μάλλον θα μου λυθεί αργότερα. Επίσης, αν και μη-πρωταγωνιστικός χαρακτήρας, μ'άρεσε πολύ η Luca. Very nice character.

Κατα τ'άλλα πολύ explicit σκηνές. Όποιος έχει πρόβλημα με μωράκια και γενικότερα είναι λίγο ευαισθητούλης, ας την αφήσει καλύτερα. :P

Off i go ~:hero:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#806 dragonmaster

dragonmaster

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 02 February 2011 - 13:14

για οσους ενδιαφερονται το beelzebub εγινε και anime :hot:
:wis:

#807 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 02 February 2011 - 14:37

mmm, one piece, naruto (κλασικα) και code geass(nightmare of nunully) , bakuman, beelzebub ^^ και μολις ξεκινησα το FMA =o
フカフカ

#808 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 02 February 2011 - 14:47

Μιας και πιάσαμε το Berserk, είμαι στο 19ο volume, αλλά θα χρειαστεί να περιμένει αφού θέλω να τελειώσω το Vinland Saga, το οποίο είναι επικότατο, από όλες τις απόψεις. Είμαι στο 35o chapter τώρα.
Also agree with Iristella. Griffith>Gutts.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#809 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 02 February 2011 - 15:12

το προηγουμενο μανγκα που διαβασα ηταν το vinland saga και τωρα διαβαζω το berserk.
Το vinland saga κατανταει κουραστικο μερικες φορες, επισης ελπιζω να μην παει ποτε στην αμερικη, γιατι δεν θα εχει πια ενδιαφερον το μανγκα για μενα.
Οσο για το Berserk αρκετα καλο πιστευω.

Btw Gutts>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Griffith

#810 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 February 2011 - 18:29

Nαι και μετά ξύπνησε. xD

Αnw εγώ τελείωσα το επός, την ωδή στον έρωτα το σενάριο που όλοι/ες θα θέλαμε να ζήσουμε το Fushigi Yuugi. Οκ περα από τον χαβαλέ ήταν αρκετά καλή σειρά, το κλασσικό shoujo, reverse harem των 90's που λέμε με τα καλά του και με κάποια λιγότερο καλά χαρακτηριστικά. Στα καλά του το πολύ ωραίο σχέδιο, το χιούμορ, oι αξιαγάπητοι χαρακτήρες (no da), ένα ωραίο setting, αρκετά ωραία αναπτυξη χαρακτήρων και γενικά μια ιστορία που μπορεί να μην είναι υποψήφια για Nobel λογοτεχνίας αλλά κρατάει το ενδιαφέρον.

Τα δύο αρνητικά του βρίσκονταν κατά τη γνώμη μου στο γεγονός ότι η σειρά δεν ήταν ανάγκη να συνεχιστεί μετά το vol 13 καθώς τα 14-18 έδιναν την αίσθηση filler και κάπως την παρατράβαγε την υπόθεση. Και το άλλο αρνητικό ήταν ότι η Miaka ώρες ώρες ήταν τόσο μα τόσο άνιωθη. Έδινε την εντύπωση οτι όσο γίνεται αυτό που θέλει αυτή δεν έχει σημασία το τι θυσίες θα γίνουν cause oh she is so cute.

Σε γενικές γραμμές όμως ήταν πολύ ευχάριστο ανάγνωσμα και πολύ γλυκό και γεμάτο bishounen which is always a +.

Σε κάτι τελείως διαφορετικό έφτασα στο 6/7 chapters του Garden. Από τον δημιουργό του Lychee Hikari Club και του Music Of Marie ένα έργο το οποίο αν μη τι άλλο αφήνει το στίγμα του τόσο οπτικά και όσο σαν περιεχόμενο. Σύντομες ιστορίες η κάθε μία με το δικό της ξεχωριστό στυλ. Αγαπημένη μου η πρώτη και η πέμπτη. Η δεύτερη ήταν το πιο wtf? σουρεάλ πράγμα που έχω διαβάσει εδώ και αρκετό καιρό.