θα πορωθεις τεραλα...ξεκίνησα το 20th Century Boys και οι εντυπώσεις μου είναι θετικές(αρκετά θα έλεγα)
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις
Started By
Ash_Pokemaster
, Nov 10 2005 22:02
1317 replies to this topic
Posted 13 October 2010 - 23:31

Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]
Posted 16 October 2010 - 23:07
Παιδια ξερετε που μπορω να διαβασω online το Enchanter? Εχω κατεβασει καποια volumes αλλα λειπουν μερικα chapters.
Posted 29 October 2010 - 12:15
διαβάζω το Fullmetal Alchemist.Είμαι στο Volume 5 και πιστεύω πως είναι πολύ καλύτερο απο το άνιμε.
και το πρώτο και το brotherhood.
Επίσης είμαι στο πρώτο volume του One Piece,το οποίο το λατρεύω
και το πρώτο και το brotherhood.
Posted 29 October 2010 - 14:16
σε καλό δρόμο είσαι
Posted 09 December 2010 - 12:43
Ξεκίνησα το Ikigami. Κακώς το καθυστέρησα τόσο. Πραγματεύεται ένα θέμα (βασικά, πολλά θέματα με αφορμή ένα) που με απασχολεί και το κάνει με τεχνικά άρτιο τρόπο.
ΥΓ. Κι έμαθα και από που προέρχεται η υπογραφή του Κένι.
ΥΓ. Κι έμαθα και από που προέρχεται η υπογραφή του Κένι.
Posted 10 December 2010 - 10:04
Tegami Bachi/Letter Bee Chapter 39
Posted 24 December 2010 - 15:33
Τελιωσα και τα 11 volumes του drifting classroom σε μια μερα.
Αυτα ειναι horror.
Αυτα ειναι horror.
Posted 24 December 2010 - 20:18
Ωραια τοτε διαβασε και τα υπολοιπα του. Αυτο δεν ειναι καν horror σε σχεση με αλλα του ιδιου
Posted 04 January 2011 - 15:21
λοιπον απο μανγκα
απο manhwa
Spoiler:
απο manhwa
Spoiler:
Posted 18 January 2011 - 22:56
Είμαι κοντά στο τέλος του Nijigahara Holograph και δεν έχω καταλάβει τίποτα. Ίσως δεν ήμουν αρκετά προσεκτικός όταν διάβαζα τα αρχικά κεφάλαια.
Posted 18 January 2011 - 23:11
εγω διαβαζω το Bakuman και μου φαινεται τοσο απιστευτο. Είναι ενα εκπληκτικό Manga τα εχει ολα!!
Posted 23 January 2011 - 05:01
Διαβασα μέχρι το τελευταίο chapter του Noblesse και πραγματικά μου άρεσε!
Ξεκίνησα χθες Air Gear και μόλις τελείωσα το τέταρτο volume!
The breaker: New Waves chapter 14!!!! Επιτέλους αρχίζει να παίρνει μπως η υπόθεση γιατί τελευταία δεν προχώραγε...
ξεχασα κανένα; Found it!
Περιμένω απο τις 27 του Νοέμβρη για το νέο chapter της αγαπημένης μου δασκάλας!
Unbalanced X Unbalanced λοιπόν Chapter 74 δυστηχως ακμ να μεταφραστεί αλλά είδα 1, 2, 3, 4 ματιές τα raw! 
Ξεκίνησα χθες Air Gear και μόλις τελείωσα το τέταρτο volume!
The breaker: New Waves chapter 14!!!! Επιτέλους αρχίζει να παίρνει μπως η υπόθεση γιατί τελευταία δεν προχώραγε...