Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Kenny dabbles in art... ^^

• Please log in to reply
275 replies to this topic

#151 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 18:29

Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας, παιδιά. :ureshii: Ακολούθησα κάποιες από τις συμβουλές σας, τουλάχιστον αυτά που μπορούσα να διορθώσω χωρίς να το φτιάξω από την αρχή. Μπορείτε να βρείτε το νέο scan στο τέλος του post.

Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο, και το βλέπω πολύ συχνά είναι οτι η πόζα είναι κάπως ανούσια, θα μπορούσες να κάνεις κάτι που να ταιριάζει περισσότερο απο το να δείχνει 'κάτι', πχ να κρατάει τα μαλλιά της για να μην της κρύβουν το πρόσωπο [...]

Μα δεν είναι ανούσια η πόζα, δείχνει από που φυσάει ο άνεμος... :emptyonexg1:

Μια συμβουλή που έχω εγώ να σου δώσω είναι να μη ζωγραφίζεις ρούχα. Κόψε τις όποιες ντροπές που μπορείς να έχεις, και τράβα στο γυμνό. Χωρίς πλάκα. Μπορείς να φορέσεις ρούχα στα σκίτσα σου αφού εξομοιωθείς με την ανατομία. Έτσι θα φαίνεται πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα, αφού θα δείχνεις έναν άνθρωπο που φοράει ρούχα πάνω στο σώμα του, και όχι να καθοδηγούν το σώμα του τα ίδια τα ρούχα.

Χεχε... δεν έχω κανέναν ενδοιασμό να γδύσω την Nanimonoka-chan (έτσι λέγεται) και να την σχεδιάσω... :nbleed: το θέμα είναι ότι στο γυμνό σκίτσο έχεις περισσότερες λεπτομέρειες να σχεδιάσεις, οπότε και μεγαλύτερες πιθανότητες για fail αποτέλεσμα. Με το να της βάζω μια μακρομάνικη μπλούζα, γλυτώνω κόπο. :P Anyway, θα προσπαθήσω, και ΑΝ βγει καλό, θα το δείτε.

Dude where are the boobs?:dazed:

Man, αφού τα ξέρεις τα γούστα μου, δεν μ' αρέσουν οι flat-chested. :hahaha: Απλά η Nanimonoka-chan είναι σεμνή κοπέλα, και στο σχολείο φοράει minimizer bra. Περίμενε κι εσύ το nude study. ^^

Φόρτωσε το με σκιές, πολλές σκιές, δίνουν λεπρομέρεια(i wont edit this typo).

:terror2::terror2::terror2:

So... here's the new scan (ούτε τώρα φαίνεται το ίδιο καλά με το πρωτότυπο, αλλά anyway :stubborn:).

Δημοσιευμένη  εικόνα

:arrow: Coming soon: Detroit Metal City set (because I HAVE to make one).

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#152 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2008 - 10:20

Έχεις καθαρίσει αρκετά το lineout, αλλά και πάλι λίγες σκιές. Βέβαια το σκαν είναι λίγο άτονο και δεν ξέρω πώς είναι πραγματικά. Κάνα σπασιματάκι στην μπλούζα της κοπέλας θα ήταν καλό μιας και έχει αέρα. Μπορείς να το δουλέψεις κι άλλο :)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#153 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2008 - 23:24

Detroit Metal City set. Δωράκι για τον Loke που το ζήτησε. ^^

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#154 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2008 - 00:34

:head:

^ Με διπλό νόημα.

HnH5aB0.jpg

#155 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2008 - 00:38

Πρώτη φορά βλέπω το τhread(ξέρω είμαι γαϊδούρι τρισμέγιστο) αλλά ρε φίλε όλα φοβερές δουλειές!Δεν ξέρω ούτε απο σκίτσο και δεν έχω ιδέα από photoshop οπότε συμβουλές γιόκ,αλλά me liek'd ver' much.

Τώρα...Ένα μικρό request...Rei sig?Onegai shimasu??Ε???Φανταστικέ Kenny?:blingeye2:
Σκέφτηκα κάτι σε τόνους του γαλάζιου με μπόλικ γάζα και λευκό ορατό (u know what i mean :hiding_something:) δέρμα...Ψήθηκες?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#156 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2008 - 15:40

Arigatou Kenny!!!!

2nd godlike set

#157 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2008 - 02:28

Πιάσαμε αράχνες εδώ. D:

Anyway, η mono μου ζήτησε Rei set, και δεν μπορούσα να πω όχι. Here you go.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Κλασσικό crop-resize-border-και-φύγαμε, απλά έχω τεράστιο stock από images και μπορώ να κάνω καλή δουλειά με 5 clicks. :P

Ίσως μπορούσα να πειραματιστώ λίγο παραπάνω στην sig, αλλά α) τέτοια ώρα βαριέμαι, β) σιγά μη ρίξω πολύ δουλειά στη Rei. XD

Comment, plz. :nod:

2112.gif

#158 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2008 - 02:33

το αβα είναι απλά υπέροχο!
η απλότητα στις γραμμές και τα κόκκινα/κίτρινα είναι τέλεια, πολύ καλή επιλογή, και μ' αρέσει και το croparisma

στη sig μ' αρέσει πολύ σαν σχέδιο και σαν θεματολογία αυτό που διάλεξες
αλλά είναι πολύ αχνές οι γραμμές και με χαλάει, ίσως αν έπαιζες λίγο παράπανω με τα levels ή με brightness/contrast να έβγαινε κάπως καλύτερο

πάντως κάνεις τρομερά σετάκια

Δημοσιευμένη  εικόνα

#159 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2008 - 02:34

:wooi2: ευχαριστωωωωωωω!!!!!

rei ftw! αν και asuka lover yourself (no comments) ειναι πολυ ωραιο...θα το φοραω με τιμη και περηφανεια:Blissfull:

#160 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2008 - 16:34

Το λοιπόν... εδώ και πολύ καιρό μου είχε ζητήσει ο red pyramid Revolutionary Girl Utena set. Το κακό είναι ότι όταν δεν έχεις δει τη σειρά (ακόμα), δεν σου είναι εύκολο να επιλέξεις κατάλληλες εικόνες, γιατί όλοι οι χαρακτήρες σου είναι ξένοι. Δεν ξέρεις ποιους να διαλέξεις, που να εστιάσεις, πιθανά spoilers που καλό είναι να αποφύγεις κτλ. Το καλό (για τον red pyramid τουλάχιστον) είναι ότι υπό τέτοιες συνθήκες, κάνεις παραπάνω από ένα set, για να είσαι σίγουρος ότι "το πέτυχες".

Έτσι λοιπόν, ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία Revolutionary Girl Utena sets. Enjoy. ^^

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

2112.gif

#161 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2008 - 16:49

like I've already told you

αν περιμένεις κάτι παραπάνω απο ζητοκραυγές κάνεις οικτρό λάθος
και τα 3 τα λατρεύω
τα λατρεύω
τα λατρεύω λέμε :nbleed::nbleed::nbleed:
it's over 9000 (my fanboyism :nbleed:)

η πρώτη sign είναι η αγαπημένη μου, υπέροχο το γαλάζιο που έχει, τέλειος ο συνδιασμός με το μαλλί της θεάς και και το χρώμα της Anthy.

και η δεύτερη λατρεμένη είναι, απλά πρέπει να διαλέξω μόνο μία, σνιφ :wooi2:

η τρίτη είναι πολύ καλή, ειδικά η Anthy στο πίσω μέρος έξυπνη προσθήκη, απλά δεν είμαι τρελός Touga fan οπότε είναι η λιγότερο αγαπημένη

απο τα άβαταρς, διάλεξα το τρίτο μιάς και έχει το περισσότερο yuri μέσα ( :P ), απλά θεωρώ ότι το άσπρο φόντο το χαλάει ελάχιστα. Το δεύτερο είναι πολύ καλό απλά έχει μόνο τη θεά (αργότερα μπορεί να βάλω τούτο) ενώ το πρώτο είναι επίσης καλή εικόνα, απλά προτιμώ πιο απλά πράγματα για αβας.

You seriously rocked once again :congrats: gosarimasta!

p.s. watch Utena man, please :P

#162 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 04:42

Περίμενα περισσότερα άτομα να σχολιάσουν τα Utena sets. :emptyonexg1:

Anyway... Jigoku Shoujo set για την moonheart. Μου το ζήτησε μεταξύ σοβαρού κι αστείου, και δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν θα δεχτεί να το φορέσει, but oh well... I had fun making it, κι αν δεν της αρέσει, θα το φορέσω εγώ. :kakaka:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

2112.gif

#163 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 13:08

πολυ ωραια και τα δυο.....
αλλα signature τα σπαει!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#164 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 13:39

v nice! τι να σου πουμε ρε οτι ειναι τελεια οπως παντα?

ps. η sig τα σπαει ασχημα κρατα την αμα δε τη θελει η bubbles.
ps2 u know what to do now xD

#165 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 15:52

Tα σπάνε, ειδικά η sig μ' αρέσει πολύ:drink:

Δημοσιευμένη  εικόνα