Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
D.Gray-Man
Started By
GoDzila13
, Sep 24 2007 17:32
284 replies to this topic
Posted 07 April 2008 - 18:46
Βασικα σε σχεση με το heart
Spoiler: Spoiler
Posted 07 April 2008 - 20:31
Spoiler:
Posted 08 April 2008 - 13:10
Προς MomO
Posted 08 April 2008 - 14:55
arigato guys... ξέρουμε πόσα επισόδεια ακόμα θα έχει η σειρά? γιατί με τα fillers που παρεμβληθηκαν στο κανονικό σενάριο φτάσαμε στα 77 (για να μην αναφέρω πως το ξεφτίλισαν λίγο)
Posted 08 April 2008 - 15:18
idd...damn it's great
δεν μπορ'ω να περιμένω μέχρι να βγει το 78...~Kanda vs Skin
και στα τέλη μαρτίου βγαίνει και ο 9ος τόμος του manga ...απλά υπομονή χρειάζεται...
Spoiler:
Posted 08 April 2008 - 15:40
we're falling deaper into the rabbit's hole...
anyway thanks for the info
Posted 10 April 2008 - 14:33
Πολυ καλο το 77 , δεν καταλαβα για ποτε περασε το επ!
Posted 10 April 2008 - 17:36
77??? Και που να δεις το 78 για πότε θα περάσει και δε θα καταλάβεις για πότε έφυγε η ώρα. Δεν ξέρω γιατί το έχουν καθυστερήσει παντού τόσο αυτό. Έχει ήδη γίνει subbing από Yakuza-Onibaku αλλά και εγώ στα διάφορα site που ξέρω δεν το έχουν βγάλει ακόμα και το έψαξα σε torrent
Kanda Rockssss!!!!!!!
*(not as much as Lavi though
)
Kanda Rockssss!!!!!!!
*(not as much as Lavi though
Posted 10 April 2008 - 18:54
78?? δε βγαινει την αλλη εβδομαδα?
Posted 10 April 2008 - 21:45
Just don't dl the yakuza & onibaku subs version.
Posted 10 April 2008 - 22:02
Όντως άθλια αλλά στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι.....
Απ' το να περιμένω το πότε θα αξιωθούν οι Shinsen να βγάλουν το επόμενο που btw όλος ο κόσμος λέει ότι οι μεταφράσεις τους είναι ηλίθιες(εγώ ιαπωνικά δεν ξέρω άρα δε μπορώ να σου πω σίγουρα) προτιμώ να δω ένα κακό sub παρά να περιμένω αλλη μία βδομάδα.
Απ' το να περιμένω το πότε θα αξιωθούν οι Shinsen να βγάλουν το επόμενο που btw όλος ο κόσμος λέει ότι οι μεταφράσεις τους είναι ηλίθιες(εγώ ιαπωνικά δεν ξέρω άρα δε μπορώ να σου πω σίγουρα) προτιμώ να δω ένα κακό sub παρά να περιμένω αλλη μία βδομάδα.