Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

D.Gray-Man

• Please log in to reply
284 replies to this topic

#76 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 16 April 2008 - 22:24

Ε μόλις περιέγραψες το 90% των shounen. Main character levels up μέχρι να φάει το τελικό boss :P

#77 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 16 April 2008 - 22:36

Ιdd μοιάζει με τα κλασσικά shounen...Αλλά για μένα είναι πολύ ανώτερο γιατί έχει σκοτεινή ατμόσφαιρα...Αλλά δεν τη βρίσκουν όλοι όπως εγώ >.<

#78 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 16 April 2008 - 22:58

Ε μόλις περιέγραψες το 90% των shounen. Main character levels up μέχρι να φάει το τελικό boss :P

Ε ναι..τουλαχιστον ομως τα αλλα στηριζουν καλυτερα αυτο το level up+σκοτωσε boss με αλλα γεγονοτα..

Ιdd μοιάζει με τα κλασσικά shounen...Αλλά για μένα είναι πολύ ανώτερο γιατί έχει σκοτεινή ατμόσφαιρα...Αλλά δεν τη βρίσκουν όλοι όπως εγώ >.<

Τα μονα που μου ψιλο-αρεσαν ηταν τα op/end..
Αν αυτα σας φερνουν ολη την ατμοσφαιρα..

κατα τα αλλα...
...................φτανει......................

#79 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 posts

Posted 28 April 2008 - 23:48

ειχα παρατησει το d.gray man Στο επεισοδειο 38 και αυτες τις μερες ειπα να το ξαναρχησω και μετα το 51 το ανιμε τα σπαει απλα τωρα ειμαι στο επεισοδειο 79 περιμενω να βγει το 80 πως και πως
Spoiler:

#80 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 29 April 2008 - 01:19

Πάει μία βδομάδα που βγήκε πρέπει να σου πώ.

Μπορείς να το βρείς εδώ: DGM 80 SUBBED

btw έχω δει να βάζουν κάποιο link στα post αλλά να μην φαίνεται αυτό αλλά ότι θες εσύ. ξέρει κανείς πως γίνεται????

Posted Image

#81 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 29 April 2008 - 01:33

btw έχω δει να βάζουν κάποιο link στα post αλλά να μην φαίνεται αυτό αλλά ότι θες εσύ. ξέρει κανείς πως γίνεται????

γραφεις αυτο που θες εσυ, το μαρκαρεις, πατας την επιλογουλα "insert link" κανεις paste το link σου στο παραθυρακι που θα σου βγαλει, ok και voila!
(ετσι το κανω εγω at least...)

Posted Image

Spoiler: &#33909

#82 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 29 April 2008 - 14:43

Arigatou!!!!!!!!!!!

Posted Image

#83 Sanjiraven

Sanjiraven

Anime Newbie

• Members
  • 43 posts

Posted 03 May 2008 - 19:22

Είδα και το 80.. Απλά τα σπάει το Anime... Έχει πάρα πολύ ωραία πλοκή

#84 Crazy_Devil

Crazy_Devil

Akuma

• Members
  • 104 posts

Posted 05 May 2008 - 13:50

Είδα το 80 episode είναι πολύ καλό άντε να βγάλουν κι' άλλα μας κρατάνε σε αγωνία !

#85 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 15 May 2008 - 21:58

Exω δει μερικα video με το d.gray-man και απο οτι φαινεται ειναι καλο...αξιζει να το δω?:hmmm:

#86 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 15 May 2008 - 22:02

Αν αξίζει ρότας?? Και βεβαία είναι ένα από τα καλύτερα anime αυτήν την στιγμή εκεί έξω
:riiight::thatsit:

#87 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 15 May 2008 - 22:09

Αν αξίζει ρότας?? Και βεβαία είναι ένα από τα καλύτερα anime αυτήν την στιγμή εκεί έξω
:riiight::thatsit:

Aν αξιζει να το δω τοτε λεω να δω σε καλη ποιοτητα. Ξερεις κανα sιte να το κατεβασω σε torrent???

Edited by Sora, 15 May 2008 - 22:26.

#88 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 15 May 2008 - 22:21

Δεν το έχω όμως περιμένω βα το δώ από το ert+ που θα το δειξει το καλοκαίρι στην Ελλάδα!
Posted Image

#89 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 posts

Posted 15 May 2008 - 22:26

Δεν το έχω όμως περιμένω βα το δώ από το ert+ που θα το δειξει το καλοκαίρι στην Ελλάδα!

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Posted Image
πραγματικα θελω να ψοφησω

#90 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 15 May 2008 - 22:32

Cine+ FTW.Αντε με το καλο.Πως και πως περιμενω να αρχισει:congrats: