Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

D.Gray-Man

• Please log in to reply
284 replies to this topic

#16 momO

momO

somber

• Members
  • 285 posts

Posted 18 February 2008 - 21:08

απόρω πως έμεινε ανενεργό το thread...τέσπα...κορυφαίο το 70:lovulovu:...τώρα αρχίζουν τα καλά!!!^^ επιτέλους μετά από τόσα episodes που περιμέναμε...<<
Posted Image

#17 LoupGarou

LoupGarou

Utopia's Avenger

• Members
  • 46 posts

Posted 18 February 2008 - 22:21

απόρω πως έμεινε ανενεργό το thread...τέσπα...κορυφαίο το 70:lovulovu:...τώρα αρχίζουν τα καλά!!!^^ επιτέλους μετά από τόσα episodes που περιμέναμε...<<

Πολυ ωραια η μεταφορα του anime απο το manga παρα τα fillers...Goth/dark κλιμα,μπολικο action,''σχετικα''πρωτοτυπο σεναριο με ανατροπες.....Συνεχιζω να το βλεπω αλλα μεχρι το 60 εφτασα οπου και δυστυχως σταματησαν εδω και καιρο να το βγαζουν οι καταπληκτικοι ORDER.....:(Εχω αρκεστει απο τοτε στα manga μεχρι και τα τελευταια chapters που ομολογω οτι τα σπανε...

#18 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 21 February 2008 - 13:43

Βλέποντας τα τελευταία επεισόδια χαίρομαι που δεν σταμάτησα να το παρακολουθώ...
Αν και περίμενα και εγώ τους order τελικά είδα 10 μαζεμένα απο shinsen. Δέν κάνουν και τόσο καλή μετάφραση αλλα βλέπονται...
Crown Clown ftw!

LfNX0dh.png

#19 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 21 February 2008 - 14:01

FYI, [order] are dead. Είδα κι απόειδα να περιμένω το υπόλοιπο TTGL από αυτούς. Too bad, ήταν καλό group. :bahhh:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#20 Christos0b

Christos0b

lalalalala...

• Members
  • 22 posts

Posted 21 February 2008 - 16:11

Εχω δει εως το 69 και μπορω να πω οτι μ'αρεσει αρκετα , εχει καλο story και σχετικα προσεγμενα backgrounds ( στους main charachters τουλαχιστον).
Τα fillers δεν μου φανηκαν και τοσο υπερβολικα απο την στιγμη που εστω και λιγο περνεις καποιο "extra" στοιχειο :D
Btw μου την δινει απιστευτα ο komui και το πως αλλαζει χαρακτηρα απο το παιδακι που κυνηγαει την αδερφη του να δει τι κανει στον "σοβαρο" supervisor ... :hahaha:

Οσον αφορα τις μεταφρασεις απο τα διαφορα groups παρατηρω και εγω οτι απο shinsen κανουν μεταφραση καπως ποιο μαζεμενα και ισως μερικες φορες να χανεται το ακριβες πνευμα της σκηνης αλλα απο την στιγμη που δεν μιλαω ιαπωνικα .... :D

I love the sound of you walking away ...

#21 Alarenon

Alarenon

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 02 March 2008 - 15:05

Αρκετά καλή σειρά, κρίμα όμως που έπρεπε να φάει 40 επειδοδια για να αρχίσει το σοβαρό μέρος του . Στα επόμενα προβλέπεται τρελό ξύλο (Cross Marian FTW!!!) :)

#22 Crazy_Devil

Crazy_Devil

Akuma

• Members
  • 104 posts

Posted 02 March 2008 - 19:39

Είναι μια πολύ ενδιαφέρον serie.Έχω δει μέχρι το 71 episode και με έχει κρατήσει σε αγωνία και ανυπομονώ να εμφανιστεί πάλι ο Allen και να συνάντησή τούς φίλους για να αρχίσει η δράση πάλι!:wooi2:

#23 Locust

Locust

*Don't be like me*

• Banned
  • 3 posts

Posted 03 March 2008 - 15:51

To αγαπημενο μου ανιμε μαζι με το Code Geass (αν και ο πρωταγωνιστης του ειναι χειροτερος και απο το Παπακαλιατη....) το τσακησανε οντως με τα φιλλερς σε σημειο που η σειρα να απομακρυνε αρκετους ανιμε φανς, αλλα εγω που ειχα εμπειρο ματι το χα κοψει απο το πρωτο επεισοδειο οτι θα ταν αρηστουργημα και εκατσα και το δα, τωρα ειμαι στο 72 και το παμε ενα ενα παλι... βεβαια το περαξενο σε αυτο το ανιμε ειναι οτι οι συμπρωταγωνηστες ειναι πιο ενδιαφερο προσωπηκοτητες απο τον Johny Wαlker.....Allen ενοω... ο οποιος ειναι πολυ ετσι συγκαταβατικος και ηπιων τονων, να προσθεσω οτι οι στολες τα σπανε ηταν και ο λογος που με κρατησε σε αυτο το ανιμε, ενω ο καρικατουρισκος τροπος με τον οποιο αποδηδωνται οι εχθροι ειναι και αυτος εντπωσιακος μιας και δημιουργει ενα πολυ εμπνευσμενο γραφικο horror περηβαλον και ατμοσφαιρα, ενω ο τυπος που τα σπαει για τα καλα δεν μπορει να ειναι αλλος απο τον Director (αυτον που δε θελει να παντρευτει η Ρηναρι, ματι θεικη φιγουρα.)

V for Ventouzes

My blog

:df13952b:

http://copy-paste-64.blogspot.com/

#24 Ar@xtos

Ar@xtos

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 25 March 2008 - 11:15

Παιδιά διαβάζω το manga και κατά την άποψή μου είναι εξαιρετικό. υπάρχει τρόπος να βρω και το anime??????

#25 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 25 March 2008 - 20:15

Lolipower is ur friend :riiight:

#26 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 posts

Posted 05 April 2008 - 05:13

o allen δν ειναι μονο σπαστικος , γλυκουλης και με λιγο παραπανω το ποσοστο θυλεων ορμονων...παιδια μν ξεναμε πως ο μικρος αλλεν ειναι 16 χρονων και αυτη ειναι η χαζομαρα...γτ ουτε στο ανιμε ουτε στο μανγκα τν εουν κανει μικροκαμομενο

εχς να πω LAVI FTW!!!!!!!!!
Spoiler:

περα απο αυτο...ενας φιλος μ ειπε πως ειναι παιδιαστικο...εχει καποιες σκηνες που δν τις εχουν αποδωσει και με τν καλυτερο τροπο

Spoiler:

παντως το μαγκα ειναι ενα απο τα καλυτερα που εχω δει απο τενικις αποπψεις και σεμιναριο μαρεσει <3 <3
μερικες φορες μ θυμιζει τν αλικη στην χωρα τν θαυματων-για τοσο παρανοια μιλαμε:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Posted Image
πραγματικα θελω να ψοφησω

#27 momO

momO

somber

• Members
  • 285 posts

Posted 05 April 2008 - 07:54

περα απο αυτο...ενας φιλος μ ειπε πως ειναι παιδιαστικο...εχει καποιες σκηνες που δν τις εχουν αποδωσει και με τν καλυτερο τροπο

όντως το anime δεν το χουν μεταφέρει και τόσο πιστά όχι τόσο από άποψη σεναρίου όσο με τις διάφορες λεπτομέριες σε κάποιες σκηνές
Spoiler:

σε σχέση τώρα με το καινουριο επισόδειο,η σειρά συνεχίζει να τα σπάει^^ έπειτα από την κοιλιά που έκανε (για μενα) όλη την περίοδο που μας έδειχνε τον Allen να ετοιμάζεται,τώρα είναι και πάλι φανταστική!:wooi2:
Posted Image

#28 Alarenon

Alarenon

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 07 April 2008 - 14:20

Καλουτσικο το 77 , αλλα περιμενω να αρχισει η μαχη kanda- brolic για τα καλα!Το καινουριο opening δε με ενθουσιασε αλλα δειχνει τον Allen
Spoiler: Spoiler
και πορωθικα!
Posted Image

#29 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 07 April 2008 - 15:22

Το καινουριο opening δε με ενθουσιασε αλλα δειχνει τον Allen και πορωθικα!

Να σου πω την αλήθεια εγώ προτιμώ το προηγούμενο. Πάντως αυτό υπόσχετε μεγάλα πράγματα(Generals in action:hahaha:, Lvl 5 akuma αν κατάλαβα καλά:nosey: και δυστυχώς λίγη Lulubell παραπάνω:zetsubou:)

παντως το μαγκα ειναι ενα απο τα καλυτερα που εχω δει απο τενικις αποπψεις και σεμιναριο μαρεσει <3 <3
μερικες φορες μ θυμιζει τν αλικη στην χωρα τν θαυματων-για τοσο παρανοια μιλαμε:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hah aha::hahaha:

Γενικά μας έχει συνιθίσει σε αναπάντεχες ανατροπές. Είναι ένα από τα πράγματα που μου αρέσουν σ' αυτό.
Spoiler:

Posted Image

#30 Alarenon

Alarenon

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 07 April 2008 - 16:03

Βασικα ο τυπος με τα μακρια ξανθα μαλλια ειναι ο Jasdebi και οχι η Lulubell, τουλαχιστον ετσι καταλαβα. Το akuma ειναι lvl 4 , ενω για το heart
Spoiler: Spoiler

Posted Image