Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
D.Gray-Man
Posted 18 February 2008 - 21:08
Posted 18 February 2008 - 22:21
απόρω πως έμεινε ανενεργό το thread...τέσπα...κορυφαίο το 70:lovulovu:...τώρα αρχίζουν τα καλά!!!^^ επιτέλους μετά από τόσα episodes που περιμέναμε...<<
Πολυ ωραια η μεταφορα του anime απο το manga παρα τα fillers...Goth/dark κλιμα,μπολικο action,''σχετικα''πρωτοτυπο σεναριο με ανατροπες.....Συνεχιζω να το βλεπω αλλα μεχρι το 60 εφτασα οπου και δυστυχως σταματησαν εδω και καιρο να το βγαζουν οι καταπληκτικοι ORDER.....
Posted 21 February 2008 - 13:43
Αν και περίμενα και εγώ τους order τελικά είδα 10 μαζεμένα απο shinsen. Δέν κάνουν και τόσο καλή μετάφραση αλλα βλέπονται...
Crown Clown ftw!
Posted 21 February 2008 - 14:01

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 21 February 2008 - 16:11
Τα fillers δεν μου φανηκαν και τοσο υπερβολικα απο την στιγμη που εστω και λιγο περνεις καποιο "extra" στοιχειο
Btw μου την δινει απιστευτα ο komui και το πως αλλαζει χαρακτηρα απο το παιδακι που κυνηγαει την αδερφη του να δει τι κανει στον "σοβαρο" supervisor ...
Οσον αφορα τις μεταφρασεις απο τα διαφορα groups παρατηρω και εγω οτι απο shinsen κανουν μεταφραση καπως ποιο μαζεμενα και ισως μερικες φορες να χανεται το ακριβες πνευμα της σκηνης αλλα απο την στιγμη που δεν μιλαω ιαπωνικα ....
Posted 02 March 2008 - 15:05
Posted 02 March 2008 - 19:39
Posted 03 March 2008 - 15:51
Posted 25 March 2008 - 11:15
Posted 25 March 2008 - 20:15
Posted 05 April 2008 - 05:13
εχς να πω LAVI FTW!!!!!!!!!
περα απο αυτο...ενας φιλος μ ειπε πως ειναι παιδιαστικο...εχει καποιες σκηνες που δν τις εχουν αποδωσει και με τν καλυτερο τροπο
παντως το μαγκα ειναι ενα απο τα καλυτερα που εχω δει απο τενικις αποπψεις και σεμιναριο μαρεσει <3 <3
μερικες φορες μ θυμιζει τν αλικη στην χωρα τν θαυματων-για τοσο παρανοια μιλαμε

πραγματικα θελω να ψοφησω
Posted 05 April 2008 - 07:54
περα απο αυτο...ενας φιλος μ ειπε πως ειναι παιδιαστικο...εχει καποιες σκηνες που δν τις εχουν αποδωσει και με τν καλυτερο τροπο
όντως το anime δεν το χουν μεταφέρει και τόσο πιστά όχι τόσο από άποψη σεναρίου όσο με τις διάφορες λεπτομέριες σε κάποιες σκηνές
σε σχέση τώρα με το καινουριο επισόδειο,η σειρά συνεχίζει να τα σπάει^^ έπειτα από την κοιλιά που έκανε (για μενα) όλη την περίοδο που μας έδειχνε τον Allen να ετοιμάζεται,τώρα είναι και πάλι φανταστική!
Posted 07 April 2008 - 14:20
Posted 07 April 2008 - 15:22
Το καινουριο opening δε με ενθουσιασε αλλα δειχνει τον Allen και πορωθικα!
Να σου πω την αλήθεια εγώ προτιμώ το προηγούμενο. Πάντως αυτό υπόσχετε μεγάλα πράγματα(Generals in action:hahaha:, Lvl 5 akuma αν κατάλαβα καλά
παντως το μαγκα ειναι ενα απο τα καλυτερα που εχω δει απο τενικις αποπψεις και σεμιναριο μαρεσει <3 <3
μερικες φορες μ θυμιζει τν αλικη στην χωρα τν θαυματων-για τοσο παρανοια μιλαμε:hahaha:
:hahaha:
:hah aha:
Γενικά μας έχει συνιθίσει σε αναπάντεχες ανατροπές. Είναι ένα από τα πράγματα που μου αρέσουν σ' αυτό.
Posted 07 April 2008 - 16:03