Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Neon Genesis Evangelion
Posted 04 February 2010 - 20:44

Posted 04 February 2010 - 21:10
Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 04 February 2010 - 23:30
Το αστείο είναι ότι ο άνθρωπος δεν είπε τίποτα εναντίον της σειράς, πόσο μάλλον "FUCK THE REST". Είπε απλά ότι δεν του άρεσε και ότι δεν είναι του στυλ του anime με υπαρξιακούς προβληματισμούς. Ποιος ο λόγος λοιπόν να του την λες; Δεν έθιξε κανέναν, ενώ εσύ αντίθετα...
Παρακαλώ να λήξει εδώ το θέμα.
Οff topic
I love your avatar/sig again.
Aναμένω όμως και πάλι τα κοκορέτσια σε μερικές μέρες.

Edited by Nighteyes, 04 February 2010 - 23:44.
Posted 05 February 2010 - 21:27
απλά είπες την γνώνη σου και δεν έθιξες ούτε κι εσύ κανέναν.Το αστείο είναι ότι ο άνθρωπος δεν είπε τίποτα εναντίον της σειράς, πόσο μάλλον "FUCK THE REST". Είπε απλά ότι δεν του άρεσε και ότι δεν είναι του στυλ του anime με υπαρξιακούς προβληματισμούς. Ποιος ο λόγος λοιπόν να του την λες; Δεν έθιξε κανέναν, ενώ εσύ αντίθετα...
Δεν μιλούσα ειρωνικά.Κι εγώ την πρώτη φορά που είδα το NGE το είχα δει για τους λόγους που αναφέρει το παιδί.Για τις μάχες και το fanservice.Την επόμενη φορά το είδα με άλλο σκεπτικό.Το εννοούσα όταν είπα ότι μου αρεσει ο τρόπος που σκέφτεται.
Αγαπημένη μου μοντερατόρισα,μην βλέπεις θέματα εκεί που δεν υπάρχουν.
I know ,I am just awesome.May the Lord bless us.Οff topic
I love your avatar/sig again.
There is no escape... from that ava+sigAναμένω όμως και πάλι τα κοκορέτσια σε μερικές μέρες.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 14 February 2010 - 17:07
Τo NGE σίγουρα δεν είναι το flawless masterpiece που παρουσιάζεται από πολλούς.Είναι δομημένο (επιτηδευμένα ή όχι) όμως έτσι,ώστε να αφήνει διαφορετικό στίγμα στον κάθε θεατή,γι αυτό και το μεγάλο πλήθος των fanboys/haters,αλλά και το μεγάλο ατού της σειράς και του End κατ'επέκταση:H open minded προσεγγιση.
Posted 29 March 2010 - 23:49
Ο Anno χρησιμοποίησε τις εμπειρίες του από την κατάθλιψη που πέρασε σε συνδυασμό με τις γνώσεις του από την ψυχολογία-ψυχανάλυση με τον καλύτερο τρόπο, παράγοντας ένα διαμάντι όχι μόνο στον χώρο των ανιμέ αλλά και γενικότερα στα έργα της διανόησης. Αν είχε και λιγότερο mecha θα ήταν ακόμη καλύτερο.
Edited by dark_raider, 30 March 2010 - 12:43.
Posted 07 April 2010 - 21:46

ΥΓ: To Asuka and Rei Tards...
Μπορώ να τις έχω και τις δύο;

Posted 08 April 2010 - 21:35

Θα χρειαστώ λίγο καιρό να συνέλθω...

Posted 10 April 2010 - 00:40

Posted 10 April 2010 - 00:41
Posted 10 April 2010 - 10:00
ΥΓ: To Asuka and Rei Tards...
Πρώτον δεν είμαστε tards αλλά worshipers, έχει διαφορά

Δεύτερον you are weak

Τρίτον δεν μας είπες τελικά, πώς σου φάνηκε?

Posted 12 April 2010 - 11:32

Δεν κατάλαβα τι έγινε στο τέλος του End Of Evangelion...
Κατά τα άλλα, ναι, μου άρεσε σαν σειρά, τόσο όσο να ψάξω να βρω την Evangelion 1.0 σε 1080p...

Posted 12 April 2010 - 11:55
ΟΚ, worshipers...
Δεν κατάλαβα τι έγινε στο τέλος του End Of Evangelion...Spoiler:
Κατά τα άλλα, ναι, μου άρεσε σαν σειρά, τόσο όσο να ψάξω να βρω την Evangelion 1.0 σε 1080p...
Όσο για την ταινία υπάρχει το Release των THORA όπως το ζητάς και είναι και Blue ray rip.
Edited by iristella, 12 April 2010 - 12:30.
Posted 12 April 2010 - 21:16
ΕΝΝΟ-ΚΑΙ-ΕΙΤΑΙ...ΥΓ: To Asuka and Rei Tards...

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||