Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Neon Genesis Evangelion

• Please log in to reply
723 replies to this topic

#511 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 posts

Posted 04 February 2010 - 20:44

Το είδα κ το end μαζί με τ'άλλα, anyway, δε διαφωνώ είχε τη φάση του μ'όλα αυτά περί ελεύθερης βούλησης, ατομικότητας κτλ κ δεν το χω δεί σε άλλα anime απλά δε μπορώ να πώ οτι ψάχνω anime που παλεύουν να λύσουν υπαρξιακά προβλήματα:canthelp:, γούστα

#512 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 04 February 2010 - 21:10

GIMME BRUTAL MASSACRE AND FANSERVICE ! FUCK THE REST.

Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#513 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 04 February 2010 - 23:30

Αν και προσωπικά δεν θεωρώ το NGE την πεμπτουσία του ψαγμένου anime και το θεωρώ πολύ υπερτιμημένο, συμφωνώ ότι δεν είναι για όποιον ψάχνει να δει κάτι ελαφρύ, χωρίς σκέψη.

Το αστείο είναι ότι ο άνθρωπος δεν είπε τίποτα εναντίον της σειράς, πόσο μάλλον "FUCK THE REST". Είπε απλά ότι δεν του άρεσε και ότι δεν είναι του στυλ του anime με υπαρξιακούς προβληματισμούς. Ποιος ο λόγος λοιπόν να του την λες; Δεν έθιξε κανέναν, ενώ εσύ αντίθετα...

Παρακαλώ να λήξει εδώ το θέμα.

Οff topic
I love your avatar/sig again.
Aναμένω όμως και πάλι τα κοκορέτσια σε μερικές μέρες.:P

Edited by Nighteyes, 04 February 2010 - 23:44.

Posted Image

Posted Image

#514 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 05 February 2010 - 21:27

Το αστείο είναι ότι ο άνθρωπος δεν είπε τίποτα εναντίον της σειράς, πόσο μάλλον "FUCK THE REST". Είπε απλά ότι δεν του άρεσε και ότι δεν είναι του στυλ του anime με υπαρξιακούς προβληματισμούς. Ποιος ο λόγος λοιπόν να του την λες; Δεν έθιξε κανέναν, ενώ εσύ αντίθετα...

απλά είπες την γνώνη σου και δεν έθιξες ούτε κι εσύ κανέναν.

Δεν μιλούσα ειρωνικά.Κι εγώ την πρώτη φορά που είδα το NGE το είχα δει για τους λόγους που αναφέρει το παιδί.Για τις μάχες και το fanservice.Την επόμενη φορά το είδα με άλλο σκεπτικό.Το εννοούσα όταν είπα ότι μου αρεσει ο τρόπος που σκέφτεται.

Αγαπημένη μου μοντερατόρισα,μην βλέπεις θέματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Οff topic
I love your avatar/sig again.

I know ,I am just awesome.May the Lord bless us.

Aναμένω όμως και πάλι τα κοκορέτσια σε μερικές μέρες.:P

There is no escape... from that ava+sig

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#515 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 posts

Posted 14 February 2010 - 17:07

No offence,αλλά πιθανότατα είσαι ο πρώτος που ξεκίνησε το NGE για χάρη του fanservice και των mecha.Αλλωστε το όλο ψυχολογουπαρξιακό hype που το καλύπτει τα κουκουλώνει ανετα.

Τo NGE σίγουρα δεν είναι το flawless masterpiece που παρουσιάζεται από πολλούς.Είναι δομημένο (επιτηδευμένα ή όχι) όμως έτσι,ώστε να αφήνει διαφορετικό στίγμα στον κάθε θεατή,γι αυτό και το μεγάλο πλήθος των fanboys/haters,αλλά και το μεγάλο ατού της σειράς και του End κατ'επέκταση:H open minded προσεγγιση.

#516 dark_raider

dark_raider

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 29 March 2010 - 23:49

Μόλις τελείωσα και γω το nge και έχω να πω ότι ήταν εξαίσιο. Αν και οι περισσότεροι έλεγαν ότι όσο προχωράει τόσο δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται, εγω νομίζω πως είναι ένα από τα top anime. Και τα δύο τελευταία επεισόδια είναι πραγματικά ένα αριστούργημα αναφορικά με τον εσωτερικό διάλογο του shinji και την ανάλυση της ψυχοσύνθεσής του.

Ο Anno χρησιμοποίησε τις εμπειρίες του από την κατάθλιψη που πέρασε σε συνδυασμό με τις γνώσεις του από την ψυχολογία-ψυχανάλυση με τον καλύτερο τρόπο, παράγοντας ένα διαμάντι όχι μόνο στον χώρο των ανιμέ αλλά και γενικότερα στα έργα της διανόησης. Αν είχε και λιγότερο mecha θα ήταν ακόμη καλύτερο.

Edited by dark_raider, 30 March 2010 - 12:43.

#517 vtheofilis

vtheofilis

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 07 April 2010 - 21:46

Είχα βρει πριν κάνα δυο χρόνια το Death & Rebirth σε ένα videoclub και το είδα, αλλά δεν με ειχε ενθουσιάσει ιδιαίτερα.Εχθές κατέβασα επιτέλους το release των ZX. Σήμερα είδα τα πρώτα 13 επεισόδια... Μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ...:8):. Σε κάνα δυο μέρες που θα έχω δει την υπόλοιπη σειρά και τις ταινίες θα εκφέρω πιο ολοκληρωμένη γνώμη...

ΥΓ: To Asuka and Rei Tards...
Μπορώ να τις έχω και τις δύο;:kakaka:

#518 vtheofilis

vtheofilis

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 08 April 2010 - 21:35

Είδα σήμερα και τα υπόλοιπα....:hero:

Θα χρειαστώ λίγο καιρό να συνέλθω...:Crying2:

#519 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 08 April 2010 - 23:26

Welcome to the club :)
Δες και τις ταινίες και τα υπόλοιπα αν δεν τα είδες ήδη (Death, Rebirth κτλ κτλ)
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#520 vtheofilis

vtheofilis

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 10 April 2010 - 00:40

Είδα τα director's cut και το End Of Evangelion, άρα νομίζω δεν χρειάζεται να δω Death και Rebirth.:canthelp:

#521 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 April 2010 - 00:41

Όχι μια χαρά είσαι. Το Death and rebirth το βλέπεις προαιρετικά. ^^

#522 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 10 April 2010 - 10:00

Πρώτον δεν είμαστε tards αλλά worshipers, έχει διαφορά :smokingg:

Δεύτερον you are weak :hihi2:

Τρίτον δεν μας είπες τελικά, πώς σου φάνηκε? :P

xbJ3b2w.jpeg

#523 vtheofilis

vtheofilis

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 12 April 2010 - 11:32

ΟΚ, worshipers...:kakaka:

Δεν κατάλαβα τι έγινε στο τέλος του End Of Evangelion...
Spoiler:

Κατά τα άλλα, ναι, μου άρεσε σαν σειρά, τόσο όσο να ψάξω να βρω την Evangelion 1.0 σε 1080p...:canthelp::8):

#524 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 April 2010 - 11:55

ΟΚ, worshipers...:kakaka:

Δεν κατάλαβα τι έγινε στο τέλος του End Of Evangelion...

Spoiler:

Κατά τα άλλα, ναι, μου άρεσε σαν σειρά, τόσο όσο να ψάξω να βρω την Evangelion 1.0 σε 1080p...:canthelp::8):

Spoiler: End of Evangelion spoilers

Όσο για την ταινία υπάρχει το Release των THORA όπως το ζητάς και είναι και Blue ray rip.

Edited by iristella, 12 April 2010 - 12:30.

#525 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 12 April 2010 - 21:16

Επιτέλους γύρισα στη βάση μου και μπορώ να απαντήσω σ' αυτό το post όπως πρέπει:

ΕΝΝΟ-ΚΑΙ-ΕΙΤΑΙ... :hehehe:

Posted Image

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||