Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

- - - - -

Πολεμικές Τέχνες

• Please log in to reply
596 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Με ποια πολεμική τέχνη ασχολείστε; (278 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Με ποια πολεμική τέχνη ασχολείστε;

1. Κarate (32 ψήφοι [15.24%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.24%

2. Judo (8 ψήφοι [3.81%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 3.81%

3. Tae Kwon Do (38 ψήφοι [18.10%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 18.10%

4. Kung Fu (31 ψήφοι [14.76%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 14.76%

5. Capoeira (12 ψήφοι [5.71%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 5.71%

6. Kick,Thai Boxing (27 ψήφοι [12.86%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 12.86%

7. Greco Roman (8 ψήφοι [3.81%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 3.81%

8. Άλλο (54 ψήφοι [25.71%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 25.71%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#76 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2007 - 00:47

Dude if you like it and are prepared to take the beating, do it. Take Thai boxing into consideration. It's the original thing, plus knees, plus elbows. Happy σακάτεμα:hahaha::hahaha::hahaha:

#77 Gio

Gio

Rurouni

• Members
  • 47 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2007 - 08:44

I had been doing Karate since i was 2 years old (in Venezuela), but when i moved to Greece i had to stop, so i stopped when i was 15 years old (Now i'm 19). I am black belt in two styles; Shotokan, and Shanterkan.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#78 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2007 - 09:15

Without any disrespect, how on earth can you practise martial arts from 2 years old??????
What i was trying to master at that age was not to poo my pants :)

#79 dragoness_crysta

dragoness_crysta

Hana Ishinomori

• Members
  • 480 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2007 - 16:49

Actually that is possible every once in a while..I have an example in my school, some time ago I saw my master training a not more than 4 year old little girl....of course not the training that we do...but simple kicks and punches of our style...
anyway it can happen I was a witness....:)
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Δημοσιευμένη  εικόνα

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations

#80 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2007 - 00:34

Yeap i've heard of little tensais myself but 2 years old is one thing and 4 another...still impressive though!!
Well at least i mastered not to poo my pants :)

#81 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2007 - 02:22

Μαγκες pleasaro δλδ πείτε μου και εμενα κατι για νιντζιτου για θεσσαλονικη εγω και ενα παλικαρι κολλυτος μου εχουμε ψυθει ασχημα και δεν γνωριζουμε τπτ ακομα παρακαλω βοηθηστε τα καμμενα με ιαπωνια ειστε ενα απο αυτα:P!!!
Mια σχολη, δασκαλο και τετεια οτι νανε αλλα πητε μου!!!
Να πατε να μαθετε ουστ!!!
λολ!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#82 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2007 - 02:30

Παιδια κανεις που να κανει AIKIDO υπαρχει ή ειμαι μονος μου εδω :( ?
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#83 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2007 - 11:26

Παιδια κανεις που να κανει AIKIDO υπαρχει ή ειμαι μονος μου εδω :( ?

Ηθελα να ξεκινησω, αλλα παιζει προβλημα βαρους...θα με τουλουμιασουν στο ξυλο, και δε θα προλαβω οχι να τρεξω...ουτε κιχ δε θα βγαλω...:hahaha:..αλλα του χρονου θα γραφτω μαλλον Iaido...:wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#84 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2007 - 13:05

Εγω εκανα καρατε δυο χρονια, αλλα το σταματησα λογω σχολειου τωρα :( (θελω να ξαναρχισω)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#85 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2007 - 13:26

Ηθελα να ξεκινησω, αλλα παιζει προβλημα βαρους...θα με τουλουμιασουν στο ξυλο, και δε θα προλαβω οχι να τρεξω...ουτε κιχ δε θα βγαλω...:hahaha:..αλλα του χρονου θα γραφτω μαλλον Iaido...:wooi2:

Δεν πεζει ρολο το βαρος στο Aikido.Ισα ισα οσο ποιο βαρεις εισαι τοσο ποιο ευκολα βαζεις τον αλλο κατω.:dwarf:

#86 Magnus_Richmoore

Magnus_Richmoore

ギリシャの富豪の

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2007 - 07:12

Muay Thai
Απλά original technical ξύλο...Για να μπορούμε να προστατεύουμε και τα πόδια του ελέφαντα :)
Δημοσιευμένη  εικόνα
You cannot travel the path until you have become the path itself

#87 ssj4_goku

ssj4_goku

Anime Freak

• Members
  • 352 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2007 - 12:45

Θα ήθελα πολύ να αρχίσω Aikido. Όταν με το καλό ξεκουμπιστώ(:P) από την Χίο που μένω και πάω είτε Αθήνα είτε Σαλονίκη θα αρχίσω σίγουρα!!!
Επίσης θέλω να κάνω και Judo!!. Όσο να'ναι αν κάνεις Aikido δεν μαθαίνεις πάλη εδάφους ή τις ρίψεις που έχει το Judo. Αλλά και αντιθέτως αν κάνεις μόνο judo δεν μαθαίνεις τόσο καλές μετακινήσεις ή κλειδώματα κλπ. Γενικά όσο ποιο ολοκληρωμένος είσαι τόσο το καλύτερο;)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#88 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2007 - 22:31

Εμεις μαθαινουμε και παλη εδαφους μιας και ο δασκαλος μας κανει και Παλη, και δεν περιοριζομαστε στα κλειδωματα μονο.

#89 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.432 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2007 - 22:37

Παλιά έβλεπα αγώνες Judo και βαριόμουν τη ζωή μου!!!
Ώσπου πριν λίγα χρόνια που ήμουν στη Λάρισα φοιτητής γράφτηκα σε ένα γυμναστήριο. Αυτό μου πρόσφερε και μαθήματα Judo. Με έπεισε ένας φίλος μου που πηγαίναμε μαζί και πήγα...και κόλλησα!!!
Είναι πολύ ενδιαφέρον άθλημα και χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις φυσικής κατάστασης ή σωματότυπου.Είναι πολύ χρήσιμο αν τύχει και χρειαστείς αυτοάμυνα(αχρείαστο να είναι :) και πραγματικά διασκέδαζα σε κάθε μάθημα!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#90 ssj4_goku

ssj4_goku

Anime Freak

• Members
  • 352 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 01:07

kabamaru ναι από ότι ξέρω έχει αλλά είναι λίγα as far as i know και σε σύγκριση με judo το δεύτερο λογικά έχει πολλά παραπάνω. Οι ρίψεις μόνο είναι 35 αν δεν απατώμαι.
Δημοσιευμένη  εικόνα