Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

- - - - -

Πολεμικές Τέχνες

• Please log in to reply
596 replies to this topic

Poll: Με ποια πολεμική τέχνη ασχολείστε; (278 member(s) have cast votes)

Με ποια πολεμική τέχνη ασχολείστε;

1. Κarate (32 votes [15.24%] - View)

Percentage of vote: 15.24%

2. Judo (8 votes [3.81%] - View)

Percentage of vote: 3.81%

3. Tae Kwon Do (38 votes [18.10%] - View)

Percentage of vote: 18.10%

4. Kung Fu (31 votes [14.76%] - View)

Percentage of vote: 14.76%

5. Capoeira (12 votes [5.71%] - View)

Percentage of vote: 5.71%

6. Kick,Thai Boxing (27 votes [12.86%] - View)

Percentage of vote: 12.86%

7. Greco Roman (8 votes [3.81%] - View)

Percentage of vote: 3.81%

8. Άλλο (54 votes [25.71%] - View)

Percentage of vote: 25.71%

Vote Guests cannot vote

#106 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 posts

Posted 29 November 2007 - 22:29

Μετράνε τα πάντα σε μια μάχη.......όποιος θέλει να το παίξει commando και τεχνίτης, ας πάει να τα βάλει με κάνα μπάρμπα που έχει φάει τα χρόνια του στην οικοδομή ή κάνα 2-μετρο Ρώσσο ή μαυρούλη και ας έρθει να μας πεί...

#107 pauleas

pauleas

cookieeeeeee

• Members
  • 36 posts

Posted 05 December 2007 - 13:05

κοινως αυτο το thread δημιουργηθηκε για να ξερεις με ποιους ΔΕΝ πρεπει να τσακωθρεις εδω μεσα !!!
αχχααχχαχαχαχχααχ

δεν εφαρμοζω καμια πολεμικη τεχνη λογο φυσικης καταστασης
εαν κανω κατι καλυτερο ωστε να τη βελτιωσω ισως παρω μερικα μαθηματα kick boxing

#108 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 posts

Posted 05 December 2007 - 13:52

Και γιατί δεν την βελτιώνεις κάνοντας μαθήματα kickboxing?? :thatsit:

#109 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 05 December 2007 - 16:00

γιατι ειναι lazy οπως γραφει κ το profile του
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#110 pauleas

pauleas

cookieeeeeee

• Members
  • 36 posts

Posted 06 December 2007 - 05:46

εκτος απο lazy ειμαι και χοντρος
εχεις δει εσυ πολλους χοντρους να κανουν kick-boxing ?!?! :P
αχαχαχα

#111 Kobushi_Meiyo

Kobushi_Meiyo

Nakanaide_Ronin

• Members
  • 15 posts

Posted 08 December 2007 - 05:00

βασικα παιδες ξερει κανεις που μπορω να μαθω την τεχνικη του sword(samurai)? (για ελλαδα μιλαμαι)

#112 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 08 December 2007 - 17:59

Εδώ στην Μυτ έχουμε Ninjutsu, Karate, Aikido και Iaido. Ενδιαφέρομαι πολύ να αρχίσω Aikido και μάλλον θα το κάνω...
Posted Image

#113 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 08 December 2007 - 18:17

βασικα παιδες ξερει κανεις που μπορω να μαθω την τεχνικη του sword(samurai)? (για ελλαδα μιλαμαι)

Στην Αθηνα υπαρχει ο συνδεσμος Kendo στην Ν.Φιλαδελφια..αν το ψαξεις στο google θα το βρεις..και αν θες Iaido, εχει μια σχολη καπου στο Ψυχικο..αν θες ρωταω περαιτερω..κανει μια φιλη μου Iaido..αλλα εχε υπ'οψιν, οτι και στα δυο, ο εξοπλισμος ειναι λιγακι τσιμπημενος.
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#114 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 08 December 2007 - 18:24

I used to do Karate um... like 5 years ago or something.

It was Goju Ryu Kai Karate Do to be specific.

Αν και προτιμώ Kung Fu.

HnH5aB0.jpg

#115 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 08 December 2007 - 18:34

Εγω ηθελα του χρονου να ξεκινησω iaido, αλλα πλεον πρεπει να εγκαταλειψω καθε ιδεα να ξεκινησω καποια πολεμικη τεχνη.
Posted Image

#116 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 08 December 2007 - 18:39

Εγω ηθελα του χρονου να ξεκινησω iaido, αλλα πλεον πρεπει να εγκαταλειψω καθε ιδεα να ξεκινησω καποια πολεμικη τεχνη.

Γιατί;Λόγο του ποδιού που χτύπησες(αν και σε λίγο καιρό περδίκι θα είσαι) ή κάτι άλλο;Και εγώ θέλω να αρχίσω kendo αλλά τελικά μάλλον παραείμαι τεμπέλης και ακόμα δε το έχω κάνει:emptyonexg1:

Posted Image

#117 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 08 December 2007 - 18:53

Γιατί;Λόγο του ποδιού που χτύπησες(αν και σε λίγο καιρό περδίκι θα είσαι) ή κάτι άλλο;Και εγώ θέλω να αρχίσω kendo αλλά τελικά μάλλον παραείμαι τεμπέλης και ακόμα δε το έχω κάνει:emptyonexg1:

Κυριως του ποδιου που χτυπησα, και επειδη μου ειπαν να ειμαι προσεκτικη με το ποδαρ, απο τωρα και για ολη μου τη ζωη...κοινως..οχι πολλοι αθλητικοι πειραματισμοι για μενα, αλλιως θα μου μεινει κουσουρι...
Posted Image

#118 PreToRiaN

PreToRiaN

Make love, NOT warcraft

• Members
  • 81 posts

Posted 08 December 2007 - 19:04

Κυριως του ποδιου που χτυπησα, και επειδη μου ειπαν να ειμαι προσεκτικη με το ποδαρ, απο τωρα και για ολη μου τη ζωη...κοινως..οχι πολλοι αθλητικοι πειραματισμοι για μενα, αλλιως θα μου μεινει κουσουρι...

κοιτα αμα ενημερωσεις τον σενσεη για την κατασταση του ποδιου σου και εισαι και προσεκτικη στην προπονηση δεν νομιζω να τιθεται θεμα ασφαλειας ακομα και για την πιο βαρβαρη πολεμικη τεχνη.
Spoiler:
Αυτή η υπογραφή δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 250 pixels ύψος.( who am i kidding : :. my beautiful and intelligent sign is ruined ).

#119 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 08 December 2007 - 19:07

κοιτα αμα ενημερωσεις τον σενσεη για την κατασταση του ποδιου σου και εισαι και προσεκτικη στην προπονηση δεν νομιζω να τιθεται θεμα ασφαλειας ακομα και για την πιο βαρβαρη πολεμικη τεχνη.

Κοιτα..και για το αρχικο χτυπημα, εγω φταιω...ειμαι ατσουμπαλη, αδεξια, και χτυπαω συνεχεια...ηδη δηλαδη, με μια απλη περιηγηση στο σπιτι μου (γιατι στο σπιτι χτυπησα) διατρεχω κινδυνο...ποσο μαλλον με μια πολεμικη τεχνη...
Posted Image

#120 PreToRiaN

PreToRiaN

Make love, NOT warcraft

• Members
  • 81 posts

Posted 08 December 2007 - 19:15

Κοιτα..και για το αρχικο χτυπημα, εγω φταιω...ειμαι ατσουμπαλη, αδεξια, και χτυπαω συνεχεια...ηδη δηλαδη, με μια απλη περιηγηση στο σπιτι μου (γιατι στο σπιτι χτυπησα) διατρεχω κινδυνο...ποσο μαλλον με μια πολεμικη τεχνη...

Βασικα σε πολλες πολεμικες τεχνες σου μαθαινουν σαν βασικη αρχη πως να μην χανεις την ισσοροπια σου(οπως judo aikido ακομα και karate).Επομενως ισα ισα που θα εισαι πια ικανη να αντιμετωπισεις τους κινδυνους που σου επιφυλασονται στο σπιτι ;)
Spoiler:
Αυτή η υπογραφή δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 250 pixels ύψος.( who am i kidding : :. my beautiful and intelligent sign is ruined ).