Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πολεμικές Τέχνες
Posted 29 November 2007 - 22:29
Posted 05 December 2007 - 13:05
αχχααχχαχαχαχχααχ
δεν εφαρμοζω καμια πολεμικη τεχνη λογο φυσικης καταστασης
εαν κανω κατι καλυτερο ωστε να τη βελτιωσω ισως παρω μερικα μαθηματα kick boxing
Posted 05 December 2007 - 13:52

Posted 05 December 2007 - 16:00
<3 Μρ Αγιου-Μανια
Posted 06 December 2007 - 05:46
εχεις δει εσυ πολλους χοντρους να κανουν kick-boxing ?!?!

αχαχαχα
Posted 08 December 2007 - 05:00
Posted 08 December 2007 - 18:17
Στην Αθηνα υπαρχει ο συνδεσμος Kendo στην Ν.Φιλαδελφια..αν το ψαξεις στο google θα το βρεις..και αν θες Iaido, εχει μια σχολη καπου στο Ψυχικο..αν θες ρωταω περαιτερω..κανει μια φιλη μου Iaido..αλλα εχε υπ'οψιν, οτι και στα δυο, ο εξοπλισμος ειναι λιγακι τσιμπημενος.βασικα παιδες ξερει κανεις που μπορω να μαθω την τεχνικη του sword(samurai)? (για ελλαδα μιλαμαι)

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 08 December 2007 - 18:24
It was Goju Ryu Kai Karate Do to be specific.
Αν και προτιμώ Kung Fu.
Posted 08 December 2007 - 18:34

Posted 08 December 2007 - 18:39
Εγω ηθελα του χρονου να ξεκινησω iaido, αλλα πλεον πρεπει να εγκαταλειψω καθε ιδεα να ξεκινησω καποια πολεμικη τεχνη.
Γιατί;Λόγο του ποδιού που χτύπησες(αν και σε λίγο καιρό περδίκι θα είσαι) ή κάτι άλλο;Και εγώ θέλω να αρχίσω kendo αλλά τελικά μάλλον παραείμαι τεμπέλης και ακόμα δε το έχω κάνει

Posted 08 December 2007 - 18:53
Κυριως του ποδιου που χτυπησα, και επειδη μου ειπαν να ειμαι προσεκτικη με το ποδαρ, απο τωρα και για ολη μου τη ζωη...κοινως..οχι πολλοι αθλητικοι πειραματισμοι για μενα, αλλιως θα μου μεινει κουσουρι...Γιατί;Λόγο του ποδιού που χτύπησες(αν και σε λίγο καιρό περδίκι θα είσαι) ή κάτι άλλο;Και εγώ θέλω να αρχίσω kendo αλλά τελικά μάλλον παραείμαι τεμπέλης και ακόμα δε το έχω κάνει

Posted 08 December 2007 - 19:04
κοιτα αμα ενημερωσεις τον σενσεη για την κατασταση του ποδιου σου και εισαι και προσεκτικη στην προπονηση δεν νομιζω να τιθεται θεμα ασφαλειας ακομα και για την πιο βαρβαρη πολεμικη τεχνη.Κυριως του ποδιου που χτυπησα, και επειδη μου ειπαν να ειμαι προσεκτικη με το ποδαρ, απο τωρα και για ολη μου τη ζωη...κοινως..οχι πολλοι αθλητικοι πειραματισμοι για μενα, αλλιως θα μου μεινει κουσουρι...

Posted 08 December 2007 - 19:07
Κοιτα..και για το αρχικο χτυπημα, εγω φταιω...ειμαι ατσουμπαλη, αδεξια, και χτυπαω συνεχεια...ηδη δηλαδη, με μια απλη περιηγηση στο σπιτι μου (γιατι στο σπιτι χτυπησα) διατρεχω κινδυνο...ποσο μαλλον με μια πολεμικη τεχνη...κοιτα αμα ενημερωσεις τον σενσεη για την κατασταση του ποδιου σου και εισαι και προσεκτικη στην προπονηση δεν νομιζω να τιθεται θεμα ασφαλειας ακομα και για την πιο βαρβαρη πολεμικη τεχνη.

Posted 08 December 2007 - 19:15
Βασικα σε πολλες πολεμικες τεχνες σου μαθαινουν σαν βασικη αρχη πως να μην χανεις την ισσοροπια σου(οπως judo aikido ακομα και karate).Επομενως ισα ισα που θα εισαι πια ικανη να αντιμετωπισεις τους κινδυνους που σου επιφυλασονται στο σπιτιΚοιτα..και για το αρχικο χτυπημα, εγω φταιω...ειμαι ατσουμπαλη, αδεξια, και χτυπαω συνεχεια...ηδη δηλαδη, με μια απλη περιηγηση στο σπιτι μου (γιατι στο σπιτι χτυπησα) διατρεχω κινδυνο...ποσο μαλλον με μια πολεμικη τεχνη...