Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Πολεμικές Τέχνες
Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2007 - 00:47
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2007 - 08:44
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2007 - 09:15
What i was trying to master at that age was not to poo my pants
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2007 - 16:49
anyway it can happen I was a witness....

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2007 - 00:34
Well at least i mastered not to poo my pants
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2007 - 02:22
Mια σχολη, δασκαλο και τετεια οτι νανε αλλα πητε μου!!!
Να πατε να μαθετε ουστ!!!
λολ!!!

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2007 - 02:30
Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)
Πατα εδω
Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2007 - 11:26
Ηθελα να ξεκινησω, αλλα παιζει προβλημα βαρους...θα με τουλουμιασουν στο ξυλο, και δε θα προλαβω οχι να τρεξω...ουτε κιχ δε θα βγαλω...Παιδια κανεις που να κανει AIKIDO υπαρχει ή ειμαι μονος μου εδω
?

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2007 - 13:05

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2007 - 13:26
Ηθελα να ξεκινησω, αλλα παιζει προβλημα βαρους...θα με τουλουμιασουν στο ξυλο, και δε θα προλαβω οχι να τρεξω...ουτε κιχ δε θα βγαλω...
..αλλα του χρονου θα γραφτω μαλλον Iaido...
Δεν πεζει ρολο το βαρος στο Aikido.Ισα ισα οσο ποιο βαρεις εισαι τοσο ποιο ευκολα βαζεις τον αλλο κατω.
Πατα εδω
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2007 - 07:12
Απλά original technical ξύλο...Για να μπορούμε να προστατεύουμε και τα πόδια του ελέφαντα

“You cannot travel the path until you have become the path itself”
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2007 - 12:45
Επίσης θέλω να κάνω και Judo!!. Όσο να'ναι αν κάνεις Aikido δεν μαθαίνεις πάλη εδάφους ή τις ρίψεις που έχει το Judo. Αλλά και αντιθέτως αν κάνεις μόνο judo δεν μαθαίνεις τόσο καλές μετακινήσεις ή κλειδώματα κλπ. Γενικά όσο ποιο ολοκληρωμένος είσαι τόσο το καλύτερο
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2007 - 22:31
Πατα εδω
Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2007 - 22:37
Ώσπου πριν λίγα χρόνια που ήμουν στη Λάρισα φοιτητής γράφτηκα σε ένα γυμναστήριο. Αυτό μου πρόσφερε και μαθήματα Judo. Με έπεισε ένας φίλος μου που πηγαίναμε μαζί και πήγα...και κόλλησα!!!
Είναι πολύ ενδιαφέρον άθλημα και χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις φυσικής κατάστασης ή σωματότυπου.Είναι πολύ χρήσιμο αν τύχει και χρειαστείς αυτοάμυνα(αχρείαστο να είναι

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 01:07