Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πολεμικές Τέχνες
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 10:18
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 10:21
Τωρα καθε μερα πηγαινω γυμναστηριο(κανονικο,εχει και tae kwon do αλλα δεν με ενδιαφερει) και τρεχω στο στιβο μονος μου το βραδυ,ριχνω και καμμια μπουνια στον αερα που και που,Ι train Alone....Συνηθιζω να επαναλαμβανω προπονησεις που βλεπω στο Youtube...
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 10:28
αυτό το open keiko που διοργανώνει το kendoka.gr φαίνεται πολύ ενδιαφέρον... θα έρθω να το παρακολουθήσω... είχα έρθει και τον Ιούλιο αλλά ήμουν undercover. πότε είναι ακριβώς?
το open keiko ειναι Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009 στο ΟΑΚΑ...θα ειναι μια κοινη προπονηση με αλλα dojo...και φυσικα οποιος θελει να παρακολουθησει...θα ειναι μεγαλη μου χαρα να σε δω απο κοντα και να προπονηθουμε...
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 10:31
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 10:36
οκ.. ώρα κλπ? που θα βρούμε περισσότερα στοιχεία?
sorry, εχεις δικιο...ξεκιναει στις 8,30 στις εγκαταστασεις του Ο.Α.Κ.Α διπλα στα γυπεδα του τεννις. πολλα περισσοτερα για το open keiko αλλα και για το Renma Dojo, καθως και ενα χαρτι της περιοχης μπορεις να βρεις στο site της σχολης μου www.kendoka.gr ...αν εχεις οποιαδηποτε απορια μην διστασεις να με ρωτησεις....
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 11:13
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 11:22
ok κάτι τελευταίο... δηλ. ο καθένας μπορεί να κάνει μάθημα ή απλά θα παρακολουθήσει? κι αν μπορεί να κάνει μάθημα, τί χρειάζεται να έχει μαζί? σόρι για το πρήξιμο...
ευτυχως το dojo εχει μεγαλο χωρο για να φιλοξενησει πολλους αθλητες και φιλαθλους...για να κανεις μαθημα πρεπει να εχεις τον εξοπλισμο του kendo (to bogu)...τωρα γιαυτους που δεν εχουν, μπορουν να ερθουν να το παρακολουθησουν...και πιστεψε με θα δουν μια πολυ καλη προπονηση με τεχνικες, με αγωνες και με μαχητικο πνευμα...η ωρα που ξεκιναει ειναι νωρις και μπορεις να ερθεις με το τρενο. ειναι κοντα στους σταθμους του τρενου Νερατζιωτισσας και Ειρηνης...ετσι ειναι ευκολο να ερθεις τουλαχιστον να ριξεις μια ματια...δεν με πριζεις...ρωτα με οτι θες...
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 11:33
και κάτι τελευταίο..αλήθεια τελευταίο... πόσο πληρώνετε κάθε μήνα?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ayaubu: 07 Σεπτέμβριος 2009 - 11:39
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 12:01
mmm... θα κάνει κάποιος κάποια επεξήγηση κατά τη διάρκεια του μαθήματος?
και κάτι τελευταίο..αλήθεια τελευταίο... πόσο πληρώνετε κάθε μήνα?
στο μαθημα θα βρισκονται ολοι οι δασκαλοι της σχολης. οι οποιοι ειναι αρκετα εμπειροι και σιγουρα θα εξηγουν κατα την διαρκεια...τουλαχιστον την στιγμη των τεχνικων θα εξηγουν...για τα υπολοιπα, τα λεμε και απο κοντα...
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 12:13
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 12:23
ok... μάλλον θα έρθω αλλά θα τα πούμε και λίγο πρις τις 25... σε ευχαριστώ.. αν έρθω να ζητήσω τον negral?!! Ή θα με περάσουν για τρελή?
χαχαχα...μην με ζητησεις ως Nergal γιατι κριμα ειναι να σε περασουν για τρελη...και τωρα που ειπα τρελη, συγνωμη για το¨"φιλε"...παει καλητερα το "φιλεναδα"...λοιπον οταν ερθεις θα ρωτησεις που ειναι το τμημα του kendo, και αν δεν το ξερουν θα ρωτησεις που ειναι το τμημα του καρατε...εχουμε τον ιδιο χωρο...και οταν μπεις στο Dojo, ζητα τον Στελιο τον μικρο (καλο παρατσουκλι?) ή ζητας τον κ.Κιμερη...και αυτον Στελιο τον λένε, αλλα ειναι ο μεγαλος....λοποιν φιλεναδα εγω ειμαι ο Στελιος ο μικρος και περιμενω να σε γνωρισω και απο κοντα...αν θες να σου δωσω το κινητο μου (pm) για να με βρεις πιο ευκολα...για οτι αλλο 8ες ξερεις που θα με βρεις...εδω
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 12:34
ευχαριστώ, θα έρθω απο περιέργεια και μόνο γιατί το ΟΑΚΑ είναι αρκετά μακριά απο το σπίτι μου και δε ξέρω αν θα μπορώ να είμαι τακτική στις προπονήσεις... θα δούμε όμως. δε χρειάζομαι κινητό, έχω όλες τις πληροφορίες που χρειάζομαι.
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 12:39
το φαντάστηκα οτι το negral θα ήταν άτοπο :ρ
ευχαριστώ, θα έρθω απο περιέργεια και μόνο γιατί το ΟΑΚΑ είναι αρκετά μακριά απο το σπίτι μου και δε ξέρω αν θα μπορώ να είμαι τακτική στις προπονήσεις... θα δούμε όμως. δε χρειάζομαι κινητό, έχω όλες τις πληροφορίες που χρειάζομαι.
οκ...αν και δεν ξερω που μενεις, αν εχεις καποιο σταθμο τρενου ή μετρο κοντα σου βολευει. το dojo ειναι ακριβως διπλα απο το "The Mall" στο σταθμο Ναρατζιωτισσα...ελα και θα δεις οτι ειναι ενδιαφερων...
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 12:50

έχεις ασχοληθεί με άλλες πολεμικές τέχνες?
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 13:05
οτι είναι ενδιαφερον το ξέρω ..έκανα παλιάαααααααααααα... πολύ παλιά με Ιάπωνα δάσκαλο..
![]()
έχεις ασχοληθεί με άλλες πολεμικές τέχνες?
που εκανες παλια?και με Ιάπωνα?απλα respect...ε τοτε πρεπει να περασεις οπωσδηποτε...γιατι σταματησες?
το kendo ειναι η πρωτη και μοναδικη μου αγαπη απο τις πολεμικες τεχνες...κολησα με την πρωτη ματια...