Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πολεμικές Τέχνες
Posted 08 September 2009 - 15:06
Posted 08 September 2009 - 16:05
ωχ με συγχωρείς... απο τη χαρά να σου βρώ κάτι δεν πρόσεξα οτι ψάχνεις εκτός Αθήνας.. μπορείς όμως να τους ρωτήσεις αν ξέρουν εκείνοι ....

:mador2:Don't forget it:hehehe:

Posted 09 September 2009 - 08:34
Posted 09 September 2009 - 11:14
Καποιον provider εχεις βαλει στις ρυθμισεις του outlook...μπορεις να πας στην σελιδα του, και να στειλεις απο εκει, καθως και να δεις τι καινουριο εχει ερθει.
Έστειλα e-mail με το outlook αλλά κάτι πρέπει να χάλασε
και δεν γίνεται να στείλω τίποτα ούτε να παραλάβω.

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 09 September 2009 - 17:07
Καποιον provider εχεις βαλει στις ρυθμισεις του outlook...μπορεις να πας στην σελιδα του, και να στειλεις απο εκει, καθως και να δεις τι καινουριο εχει ερθει.

:mador2:Don't forget it:hehehe:

Posted 04 October 2009 - 16:04
Ουτως η αλλως αν μπεις σε ενα γθμναστηριο, σιγα σιγα θα δεις τι γινεται. Απέφυγε τις τεχνες με πτωσεις (αν δενεισαι γυμνασμενος) πχ. Aikido. Τα όπλα πολυ αργότερα ούτως η άλλως.
Posted 23 October 2009 - 16:06
την χρονιά που μας πέρασε, εξασκήθηκα έντονα σε τεχνικές CQC (Close Quarter Combat), λόγω "εργασίας". Δεν θα το χαρακτήριζα με τίποτα τέχνη. Είναι απλές τεχνικές που στηρίζονται σε ωμή δύναμη, σταθερότητα στα πόδια, αντανακλαστικά, και μικρή ευελιξία.
Σαν concept, τα χέρια είναι σχεδόν μπροστά στο πρόσωπο, το ένα λίγο πιο μπροστά από το άλλο, και τα πόδια στο άνοιγμα των ώμων, μισολυγισμένα γόνατα.
Αντικειμενικός σκοπός δεν είναι το κλασσικό < <αποφεύγω-χτυπάω>>, όσο το < <την τρώω/αντέχω-χτυπάω>> ή < <μπλοκάρω-χτυπάω/περνάω λαβή>>.
Ωμές μπουνιές που κατεβαίνουν σαν τρένα.
Posted 23 October 2009 - 18:45
Posted 24 October 2009 - 00:49

Posted 08 November 2009 - 22:55
Εγω παω Kendo.....
Που???Που???

π.σ. ...για Θεσσαλονίκη αν υπάρχει...
Posted 09 November 2009 - 11:32
Shotokan, τι μου θύμισες... Μιλάμε για λατρεία, και για ατέλειωτες μέρες προπόνησης στον Πανελλήνιο... Έχω δύο χρόνια να πάω, καθώς αναρρώνω από μικροτραυματισμό στα γόνατα, αλλά θυμάμαι πως πήγαινα κάθε μέρα και είχα φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο για μπλεζωνάς.Karate-do : Shotokan για μένα...έκανα αρκετά χρόνια,και σκοπεύω να συνεχίσω. Είναι καθαρά ΤΕΧΝΗ, την οποία αν την υποβιβάσεις και την συνδιάσεις σε ένα πιο brutal και street επίπεδο, μαμάει άσχημα.
την χρονιά που μας πέρασε, εξασκήθηκα έντονα σε τεχνικές CQC (Close Quarter Combat), λόγω "εργασίας". Δεν θα το χαρακτήριζα με τίποτα τέχνη. Είναι απλές τεχνικές που στηρίζονται σε ωμή δύναμη, σταθερότητα στα πόδια, αντανακλαστικά, και μικρή ευελιξία.
Σαν concept, τα χέρια είναι σχεδόν μπροστά στο πρόσωπο, το ένα λίγο πιο μπροστά από το άλλο, και τα πόδια στο άνοιγμα των ώμων, μισολυγισμένα γόνατα.
Αντικειμενικός σκοπός δεν είναι το κλασσικό < <αποφεύγω-χτυπάω>>, όσο το < <την τρώω/αντέχω-χτυπάω>> ή < <μπλοκάρω-χτυπάω/περνάω λαβή>>.
Ωμές μπουνιές που κατεβαίνουν σαν τρένα.
Το Καράτε πάντως δεν το θεωρώ και τόσο τεχνική αυτοάμυνας, καθώς βασίζεται περισσότερο στην αντεπίθεση...
Το οξύμωρο της όλης υπόθεσης είναι πως, ενώ μου αρέσει πολύ το Shotokan που είναι δυναμική τέχνη, είμαι μεγάλος λάτρης της ηρεμίας και νομίζω πως θα μου ταίριαζε περισσότερο το Aikido που έχει και διαλογισμό και είναι γενικά πιο ήρεμο.

Είσαστε σίγουροι πως το Κικ-μπόξ είναι πολεμική τέχνη;
Posted 09 November 2009 - 15:49
pell-sama καλημερα...αν ψαχνεις για kendo στην θεσσαλονικη, τοτε ψαξε για 2 dojo που υπαρχουν εκει...α. Ronin kendo club και β. ατραπος....
ειναι καλα dojo και τα 2....
Arigato

Posted 09 November 2009 - 20:39
Posted 30 September 2010 - 00:40
http://deals.skroutz.gr/deals/kendo?utm_source=deals&utm_medium=email&utm_campaign=daily