Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

- - - - -

Πολεμικές Τέχνες

• Please log in to reply
596 replies to this topic

Poll: Με ποια πολεμική τέχνη ασχολείστε; (278 member(s) have cast votes)

Με ποια πολεμική τέχνη ασχολείστε;

1. Κarate (32 votes [15.24%] - View)

Percentage of vote: 15.24%

2. Judo (8 votes [3.81%] - View)

Percentage of vote: 3.81%

3. Tae Kwon Do (38 votes [18.10%] - View)

Percentage of vote: 18.10%

4. Kung Fu (31 votes [14.76%] - View)

Percentage of vote: 14.76%

5. Capoeira (12 votes [5.71%] - View)

Percentage of vote: 5.71%

6. Kick,Thai Boxing (27 votes [12.86%] - View)

Percentage of vote: 12.86%

7. Greco Roman (8 votes [3.81%] - View)

Percentage of vote: 3.81%

8. Άλλο (54 votes [25.71%] - View)

Percentage of vote: 25.71%

Vote Guests cannot vote

#301 ayaubu

ayaubu

Anime Amateur

• Members
  • 109 posts

Posted 08 September 2009 - 15:06

ωχ με συγχωρείς... απο τη χαρά να σου βρώ κάτι δεν πρόσεξα οτι ψάχνεις εκτός Αθήνας.. μπορείς όμως να τους ρωτήσεις αν ξέρουν εκείνοι ....

#302 AristidisK

AristidisK

The white power magician

• Members
  • 159 posts

Posted 08 September 2009 - 16:05

ωχ με συγχωρείς... απο τη χαρά να σου βρώ κάτι δεν πρόσεξα οτι ψάχνεις εκτός Αθήνας.. μπορείς όμως να τους ρωτήσεις αν ξέρουν εκείνοι ....

:unlucky:Έστειλα e-mail με το outlook αλλά κάτι πρέπει να χάλασε :unlucky:και δεν γίνεται να στείλω τίποτα ούτε να παραλάβω.:unlucky:
[IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:A8OX73M6xu8g-M:http://www.justanimeltd.com/images/FullMetalAlchemistEng.jpg[/IMG]:king:THE BEST ALCHEMIST EVER.:chigau:
:mador2:Don't forget it:hehehe::kill4u::head:

#303 ayaubu

ayaubu

Anime Amateur

• Members
  • 109 posts

Posted 09 September 2009 - 08:34

καημένο.. τι θέλω και μιλάω.. ποτε δε βγαίνει σε καλό σε κανέναν :ρ

#304 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 09 September 2009 - 11:14

:unlucky:Έστειλα e-mail με το outlook αλλά κάτι πρέπει να χάλασε :unlucky:και δεν γίνεται να στείλω τίποτα ούτε να παραλάβω.:unlucky:

Καποιον provider εχεις βαλει στις ρυθμισεις του outlook...μπορεις να πας στην σελιδα του, και να στειλεις απο εκει, καθως και να δεις τι καινουριο εχει ερθει.
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#305 AristidisK

AristidisK

The white power magician

• Members
  • 159 posts

Posted 09 September 2009 - 17:07

Καποιον provider εχεις βαλει στις ρυθμισεις του outlook...μπορεις να πας στην σελιδα του, και να στειλεις απο εκει, καθως και να δεις τι καινουριο εχει ερθει.

:riiight:Ευχαριστώ αλλά θα στείλω με hotmail:tensai: και άντε να δούμε...:wet2:
[IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:A8OX73M6xu8g-M:http://www.justanimeltd.com/images/FullMetalAlchemistEng.jpg[/IMG]:king:THE BEST ALCHEMIST EVER.:chigau:
:mador2:Don't forget it:hehehe::kill4u::head:

#306 iai

iai

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 04 October 2009 - 16:04

Παντως ΑristidisK αν εισαι 12 χρονων, σου συνιστω Tae Kwo Do για τον απλο λόγο ότι υπάρχει παντού, εχει πολλους στην ηλικία σου. Απλά δες αν βρεις κανενα δασκαλο που να κανει και κατι παραπάνω από κλωτσιες και μπουνιές! Οτι και να κανεις, καλό ειναι. Στα 12 μπορεις να εχεις καλά ανοίγματα και να τα διατηρήσεις οταν μεγαλωσεις.
Ουτως η αλλως αν μπεις σε ενα γθμναστηριο, σιγα σιγα θα δεις τι γινεται. Απέφυγε τις τεχνες με πτωσεις (αν δενεισαι γυμνασμενος) πχ. Aikido. Τα όπλα πολυ αργότερα ούτως η άλλως.

#307 Aerinos

Aerinos

~tHe wInd dAncer

• Members
  • 41 posts

Posted 23 October 2009 - 16:06

Karate-do : Shotokan για μένα...έκανα αρκετά χρόνια,και σκοπεύω να συνεχίσω. Είναι καθαρά ΤΕΧΝΗ, την οποία αν την υποβιβάσεις και την συνδιάσεις σε ένα πιο brutal και street επίπεδο, μαμάει άσχημα.

την χρονιά που μας πέρασε, εξασκήθηκα έντονα σε τεχνικές CQC (Close Quarter Combat), λόγω "εργασίας". Δεν θα το χαρακτήριζα με τίποτα τέχνη. Είναι απλές τεχνικές που στηρίζονται σε ωμή δύναμη, σταθερότητα στα πόδια, αντανακλαστικά, και μικρή ευελιξία.
Σαν concept, τα χέρια είναι σχεδόν μπροστά στο πρόσωπο, το ένα λίγο πιο μπροστά από το άλλο, και τα πόδια στο άνοιγμα των ώμων, μισολυγισμένα γόνατα.
Αντικειμενικός σκοπός δεν είναι το κλασσικό < <αποφεύγω-χτυπάω>>, όσο το < <την τρώω/αντέχω-χτυπάω>> ή < <μπλοκάρω-χτυπάω/περνάω λαβή>>.
Ωμές μπουνιές που κατεβαίνουν σαν τρένα.

#308 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 October 2009 - 18:45

Εγω παω Kendo.....

#309 Majeh

Majeh

The King Of Hell

• Members
  • 9 posts

Posted 24 October 2009 - 00:49

Το kick boxing ειναι ολα τα λεφτα!!! για αυτο ειμαι και με ενα σακατεμενο ποδι τωρα και δεν μπορεσα να κανω και καινουριο CosPlay:(:(:(:( !!!
Posted Image

#310 Pell-sama

Pell-sama

Gear secondo...

• Members
  • 32 posts

Posted 08 November 2009 - 22:55

Εγω παω Kendo.....

Που???Που???:nanana: Θέλω και γω!!!!

π.σ. ...για Θεσσαλονίκη αν υπάρχει...

#311 Nergal

Nergal

Anime Amateur

• Members
  • 124 posts

Posted 09 November 2009 - 08:29

pell-sama καλημερα...αν ψαχνεις για kendo στην θεσσαλονικη, τοτε ψαξε για 2 dojo που υπαρχουν εκει...α. Ronin kendo club και β. ατραπος....
ειναι καλα dojo και τα 2....
Posted Image
ONIBOCHO MASAKATSU YOSHIYUKI

#312 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 219 posts

Posted 09 November 2009 - 11:32

Karate-do : Shotokan για μένα...έκανα αρκετά χρόνια,και σκοπεύω να συνεχίσω. Είναι καθαρά ΤΕΧΝΗ, την οποία αν την υποβιβάσεις και την συνδιάσεις σε ένα πιο brutal και street επίπεδο, μαμάει άσχημα.

την χρονιά που μας πέρασε, εξασκήθηκα έντονα σε τεχνικές CQC (Close Quarter Combat), λόγω "εργασίας". Δεν θα το χαρακτήριζα με τίποτα τέχνη. Είναι απλές τεχνικές που στηρίζονται σε ωμή δύναμη, σταθερότητα στα πόδια, αντανακλαστικά, και μικρή ευελιξία.
Σαν concept, τα χέρια είναι σχεδόν μπροστά στο πρόσωπο, το ένα λίγο πιο μπροστά από το άλλο, και τα πόδια στο άνοιγμα των ώμων, μισολυγισμένα γόνατα.
Αντικειμενικός σκοπός δεν είναι το κλασσικό < <αποφεύγω-χτυπάω>>, όσο το < <την τρώω/αντέχω-χτυπάω>> ή < <μπλοκάρω-χτυπάω/περνάω λαβή>>.
Ωμές μπουνιές που κατεβαίνουν σαν τρένα.

Shotokan, τι μου θύμισες... Μιλάμε για λατρεία, και για ατέλειωτες μέρες προπόνησης στον Πανελλήνιο... Έχω δύο χρόνια να πάω, καθώς αναρρώνω από μικροτραυματισμό στα γόνατα, αλλά θυμάμαι πως πήγαινα κάθε μέρα και είχα φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο για μπλεζωνάς.
Το Καράτε πάντως δεν το θεωρώ και τόσο τεχνική αυτοάμυνας, καθώς βασίζεται περισσότερο στην αντεπίθεση...

Το οξύμωρο της όλης υπόθεσης είναι πως, ενώ μου αρέσει πολύ το Shotokan που είναι δυναμική τέχνη, είμαι μεγάλος λάτρης της ηρεμίας και νομίζω πως θα μου ταίριαζε περισσότερο το Aikido που έχει και διαλογισμό και είναι γενικά πιο ήρεμο. :drink::nod:

Είσαστε σίγουροι πως το Κικ-μπόξ είναι πολεμική τέχνη;

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#313 Pell-sama

Pell-sama

Gear secondo...

• Members
  • 32 posts

Posted 09 November 2009 - 15:49

pell-sama καλημερα...αν ψαχνεις για kendo στην θεσσαλονικη, τοτε ψαξε για 2 dojo που υπαρχουν εκει...α. Ronin kendo club και β. ατραπος....
ειναι καλα dojo και τα 2....

Arigato :)

#314 iai

iai

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 09 November 2009 - 20:39

δες www.atrapos.gr. Στη Θεσσαλονικη ειναι απο τα πιο σοβαρα dojo πιστευω..

#315 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 30 September 2010 - 00:40

Για όποιον ενδιαφέρεται για kendo στην Αθήνα, μόλις μου ήρθε το παρακάτω διαφημιστικό:

http://deals.skroutz.gr/deals/kendo?utm_source=deals&utm_medium=email&utm_campaign=daily
Posted Image
Posted Image