Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Hajime no Ippo

• Please log in to reply
80 replies to this topic

#61 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 24 December 2008 - 13:28

Αυτό ήταν!Δεν χρειάζομαι άλλα χριστουγεννιάτικα δώρα.
Μαγειρεύει η animeclipse ένα batchaki 7 επισοδέιων και μαθαίνω ότι θα βγει και 2nd season!
Τι άλλο να ζητήσει κανείς???

Posted Image

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#62 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 06 January 2009 - 01:44

Το νου σας ρεμάλια!!!:chigau:
Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα της πρεμιέρας της δεύτερης σεζόν!:nanana:
Να δούμε σε πόσες μέρες θα το έχουμε και με subs.
Πάρτε το teaser trailer για να έχετε να ξεροσταλιάζετε:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=RKnIsCcRzAg[/media]
Επίσης δείτε και ποιοι θα το υποτιτλίζουν πιθανότατα...http://fansubwiki.com/Who_Subs_What:_WINTER_2008

Και το επίσημο site(αν καταλαβαίνετε ιαπωνικά:emptyonexg1:): ‚Ν‚¶‚ί‚Μ�κ•ΰ New Challenger
Και κάπου διάβασα ότι θα είναι οι ίδιοι seiyou με την πρώτη σεζόν, με εξαίρεση τον Kamogawa που για κάποιο λόγο θα αλλάξει. Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ας ενημερώσει γιατί θα είναι καταπληκτικό να μην αλλάξουν οι φωνές των χαρακτήρων.

Edited by Fingolfin, 06 January 2009 - 01:49.

Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#63 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 06 January 2009 - 02:13

Και ο chief θα παραμείνει ίδιος, πάντα σύμφωνα με το ΑΝΝ
Hajime no Ippo: New Challenger (TV) - Anime News Network

E5VV38U.jpg

#64 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 06 January 2009 - 13:05

Έφτασε η ώρα :D
rsrGbGx.gif

#65 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 09 January 2009 - 21:05

Επειδή τα posts που αφορούν τη νέα σειρά Hajime No Ippo μονοπωλούσαν τη συζήτηση, μεταφέρθηκαν σε νέο thread http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/6360-hajime-no-ippo-new-challenger.html

Η συζήτηση πλέον για το New Challenger θα συνεχιστεί εκεί ;)

E5VV38U.jpg

#66 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 15 February 2009 - 22:17

Aυτη η σειρα δεν υπαρχει,ειναι τοσο φοβερη και πορωτικη,που εχει γινει η αγαπημενη μου(Ναι,ξεπερασε και το One Piece!)

Καταπληκτικη αναπτυξη χαρακτηρα του Ippo και αλλαζει πολυ και το σχεδιο του με το περασμα των επεισοδιων που φαινεται οτι ωριμαζει και εμφανισιακα μαζι με εσωτερικα...

Ο Takamura k Aoki ολα τα λεφτα,Ειδικα ο πρωτος με τα αστεια του για το "προσον" του Ippo:hahaha:Και η σκηνη που εχω στο αβαταρ ελιωσα φοβερα σε εκεινη την φαση:hahaha::nod:

Τωρα στους αγωνες,
Spoiler:

Τωρα ειμαι στο επεισοδιο 40,και προχωραω σταθερα,α επισης ενα + της σειρας ειναι οτι ΟΛΑ τα επεισοδια της ειναι χωρταστικοτατα,δειχνει σε 20 λεπτα ποσα πραγματα,δεν βαριεμαι ουτε δευτερολεπτο...:drink:

Best Sports Anime Evah....

Berserk___Gatsu.jpg

#67 Doshaburi

Doshaburi

High school days

• Members
  • 74 posts

Posted 16 February 2009 - 11:32

Τρομερο ανιμε. Πρεπει να το τελιωσω καποια στιγμη, το ειχα φτασει μεχρι το επισοδειο 61 αλλα μετα για καποιον αγνωστο λογο το σταματισα :/

Posted Image

#68 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1,233 posts

Posted 21 February 2009 - 21:54

ΤΙ ΑΓΩΝΑΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ:nbleed::nbleed:
Spoilers from episode 55-58
Spoiler:

Berserk___Gatsu.jpg

#69 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 22 February 2009 - 03:03

ετοιμασε και πολλα χαπια για την ατελειωτη μαχη
Spoiler: spoiler for the final fight
...πριν δεις τη μαχη θα παρακαλουσα να επικεφτεις μερικους γιατρους, συγκεκρειμενα καρδιολογο και κανε και καμια ασφαλεια ζωης σε περιπτωση που δν εχεις κανει

Edited by Phantom Duck, 22 February 2009 - 03:19.
Spoiler tag inserted

#70 apathya

apathya

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 02 March 2009 - 22:58

Εχω δει αυτο το 3ημερο τα 22 πρωτα επισοδεια απο το πακετο της animeclipse! Θελω κι`αλλο!!! :nanana: !! Κατεβαζω τα υπολιπα επισοδεια με Αγγλικους υποτιτλους γιατι δεν αντεχω!!

#71 ssj4nick

ssj4nick

I lived after the fillers

• Members
  • 105 posts

Posted 27 June 2009 - 20:55

Επειδη απο πολλους ακουγα καλα λογια για αυτο το anime ειπα να δω το πρωτο επ για να δω πως ειναι.Το γουσταρα πολυ το ανιμε αν και δν τρελενομαι για το box ως σπορ.Τωρα εχω βαλει την πρωτη σεζον κ τις ταινιες να κατεβαινουν απο ενα shitty torrent κ ελπιζω να αξιζει τον κοπο.

#72 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1,233 posts

Posted 27 June 2009 - 21:10

Αξιζει με τα 1000 για τους φοβερους χαρακτηρες της σειρας(Takamura ftw)και τους τρομερους αγωνες,ειλικρινα το Ippo εχει το καλυτερο ξυλο που εχω δει σε Anime και πιστευω δεν θα σε απογοητευσει με τιποτα...

Berserk___Gatsu.jpg

#73 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 18 August 2010 - 03:32

Το τέλειωσα και εγώ μετά απο ένα σημερινό 10ep μαραθώνιο(+ Champion Road+kimura Vs Mashiba).
Γενικά ότι και να πώ είναι λίγο,απο τις καλύτερες σειρές που συνολικά έχω δεί, και σίγουρα η καλύτερη με θέμα αθλητισμό(και ξύλο).
Ενας κεντρικός χαρακτήρας που έχει πέσει πολύ δουλειά στην ανάπτυξη, αγώνες με απίστευτη εξέλιξη, που σε περνάνε 4 εγκεφαλικά μέχρι να τελειώσουν, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ "δευτερευοντες" χαρακτήρες(στην ουσία δεν έχει βοηθητικούς χαρακτήρες η σειρά, όλοι λίγο πολυ είναι βασικά κομμάτια της ιστορίας), ανελέητο γέλιο και με τους 3 στο γυμναστήριο(o takamura είναι ο πιο κάφρος χαρακτήρας που έχω δει σε anime μαζί με τον Adam Blade, o ανθρωπος είναι ΘΕΟΣ) αλλα και με τον Mashiba(μετά τη μάχη τους).
Γενικά είναι μια σειρά που σε βάζει στα σκοινιά και σε χτυπάει αλύπητα, μια με αγωνία μια με γέλιο, μέχρι να σε βγάλει knock out!
Και μάρτυράς μου ο σκύλος μου ο Αιζακ αν είχα το παραμικρό χρονικό περιθώριο για κάτι τέτοιο, ΑΥΡΙΟ το πρωί θα πήγαινα για box(για την γυμναστική μόνο, τους αγώνες δεν τους πολυσυμπαθώ). Εδώ 4 τα ξημερώματα, εχω μια ακατανίκητη επιθυμία να βγώ για "roadwork"

:nod: Προσυνώ τον Ippo! Πάμε για Next Challenger(26 επεισόδια, για πλάκα θα τα βγάλω)

Υ.Γ Τα ρουθούνια του Ippo οταν βλέπει θηλυκό, είναι οτι πιο hilarius έχω δει σε σειρά, απίστευτα γέλια ΚΑΘΕ φορά που έκανε αυτή τη φάτσα.. Ippo's ρουθούνια>>>>>>Nosebleeds

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#74 Serix1

Serix1

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 10 November 2010 - 00:06

Παιδια δεν ξερω αν συνεβει και σε εσας αλλα,οταν ειδα Hajime no Ippo,με εκανα να θελω να αρχισω Box...

#75 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 10 November 2010 - 00:33

Ενταξει, η σειρα δεν υπαρχει. Πραγματικο masterpiece. Στα top 5 μου χαλαρα.