Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Hajime no Ippo
Posted 07 March 2008 - 01:16
Posted 09 March 2008 - 11:41
.::My Cartoon List::.
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Posted 10 March 2008 - 00:34
Posted 11 March 2008 - 21:46
Eπισης καθε επεισοδιο ειναι περιπου 5 CHAPTERS AN EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ1!!!!!
Ε έτσι πρέπει, όχι όπως σαν κάτι άλλα anime (*cough*naruto*cough*) που όταν καλύπτουν πάνω από 1 chapter/episode λέμε ότι πάνε και γρήγορα...
Posted 20 March 2008 - 19:04
Posted 20 March 2008 - 22:00
Ρε παιδιά έχω μια απορία...Γιατί είναι μόνο 76 τα επεισόδια?Δεν συνεχίζεται?
σαν anime οχι...μονο 1 ταινια και 1 OVA εχει βγει απο'τι θυμαμαι...αλλα το manga καλα παει 800+episodes εχει φτασει

WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!

Posted 13 June 2008 - 13:07

Εφαγα μεγαλο ξενερωμα. Το θεωρω εγκληματικο αυτο που εκαναν.
Και να πω οτι δεν ειχαν υλικο........
Το manga απ' οτι εμαθα εχει ξεκινησει απο το '89.
Ξερει κανεις αν υπαρχει πιθανοτητα συνεχειας της σειρας?
Μπορω να ελπιζω?
Θα κανω χαρακιρι.

Posted 13 June 2008 - 13:18
μπαι δε γουει
οποιος διαβαζειτ ο μανγκα με τιν Κουμι-τσαν την αδερφη του Μασιμπα
εγινε τπτ η ακομα ντρεπεται να της πει καλημερα??
Posted 29 July 2008 - 23:13
τι να πω έχω κολλήσει απίστευτα ,είδα όλα τα επεισόδια και τις 2 ταινιες σε 3 μέρες,και τωρα λέω moto moto moto moto,λυπάμαι πραγματικά γιατι δύσκολα βρίσκω ανιμε να μαρέσει τοσο πολυ που να φάω τέτοια πίκρα(παρόμοιο πράγμα είχα πάθει με τα ouran/school rumble/gto/hungry heart wild striker/whistle)
είναι πολύ χαζοί που το σταματήσανε ,απότι είδα το μανγκα έχει φτάσει το 800 και τα επεισοδεια σταματάνε κάπου στο 250,οπότε τώρα θα έφτανε το one piece σε επεισόδια ,κρίμα
ακόμα ήθελα περισότερη εξέλιξη με την Kumi-chan ,παλικάρια κάνα παρόμοιο ανιμε με τα παραπάνω?δώστε και σώστε χεχε(λέω να ξεκινήσω κάτι σε echi τώρα η το ping pong club η το green green αλλα δεν νομίζω να κολίσω μέχρι το τέλος ,,,,,θέλω mamoru takamura king of echi hehe)
Posted 28 August 2008 - 22:38
Εσύ αν θεωρείς ότι το Ippo σταματάει απότομα τότε μην δεις το Berserk!!!Παιδια απλα τρομερο!!!! Πριν απο μια βδομαδα το τελειωσα αλλα δεν ειχα ανακαλειψει το thread. Αλλα ρε γαμωτο γιατι το κοβουν ετσι
και σε αυτο το σημειο????????
Εφαγα μεγαλο ξενερωμα. Το θεωρω εγκληματικο αυτο που εκαναν.
Και να πω οτι δεν ειχαν υλικο........
Το manga απ' οτι εμαθα εχει ξεκινησει απο το '89.
Ξερει κανεις αν υπαρχει πιθανοτητα συνεχειας της σειρας?
Μπορω να ελπιζω?
Θα κανω χαρακιρι.
Θα πάθεις ανακοπή κυριολεκτικά!

Κάποια στιγμή ελπίζουμε όλοι μας ότι θα συνεχιστεί αφού υπάρχει αρκετό υλικό στο manga.
Αυτό δεν το περίμενα από έναν anime βετεράνο σαν κι εσένα...Spoiler:
υγ: Μόλις το τέλειωσα

Έπρεπε να το έχεις δει αιώνες πριν!!!

------------------------------------------------------------------
Για όσους ενδιαφέρονται να το αποκτήσουν και με ελληνικούς υπότιτλους... AnimeClipse Hellenic Fansubs United Tracker
Μέσα στον Σεπτέμβριο θα βγάλουμε κάμποσα επεισόδια κατά πάσα πιθανότητα αφού αρκετά το καθυστερήσαμε αφότου βγάλαμε και το 15ο επεισόδιο.(είμαι στην ομάδα του anime και κάνω μεταφράσεις και ο PK τις διορθώσεις)

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 16 September 2008 - 08:00
Hajime no Ippo Reportedly to Return to TV in January - Anime News Network
Έχω να νιώσω έτσι από τότε που ανακοινώθηκε η νέα σειρά Slayers. Επιτέλους ένα όνειρο ζωής εκπληρώνεται, ζούμε και αναπνέουμε μέχρι τον Ιανουάριο

Posted 16 September 2008 - 17:06

Μου έφτιαξε την μέρα αυτό το νέο!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org