Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Hajime no Ippo

• Please log in to reply
80 replies to this topic

#31 Locust

Locust

*Don't be like me*

• Banned
  • 3 posts

Posted 07 March 2008 - 01:16

ειναι καλο πολυ καλο παρα πολυ καλο και φοβερο...

V for Ventouzes

My blog

:df13952b:

http://copy-paste-64.blogspot.com/

#32 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 09 March 2008 - 11:41

Αν και σκοπεύω να περιμένω από animeclipse να δω τα επισόδεια, μπορεί να μου πει κανείς πόσα volume manga έχουμε?Να προετοιμαστώ ψυχολογικά για διάβασμα.Το manga είναι ongoing ή έχει τελειώσει?

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#33 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 09 March 2008 - 12:33

ongoing.........tωρα ειναι στο chapter 805 νομιζω
Posted Image

#34 skanjos

skanjos

kya!!! echiiii

• Members
  • 84 posts

Posted 10 March 2008 - 00:34

παλικάρια θα σας εμπιστευτώ και θα το κατεβάσω.πωπω 15 giga .ελπίζω να είναι ωραίο,ευτυχώς κατεβάζω με 250 σε καμιά μέρα θα τα έχω και θα πω την άποψη μου

#35 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 11 March 2008 - 21:46

Eπισης καθε επεισοδιο ειναι περιπου 5 CHAPTERS AN EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ1!!!!!

Ε έτσι πρέπει, όχι όπως σαν κάτι άλλα anime (*cough*naruto*cough*) που όταν καλύπτουν πάνω από 1 chapter/episode λέμε ότι πάνε και γρήγορα...

#36 Dante1990

Dante1990

xalaros animas

• Members
  • 86 posts

Posted 20 March 2008 - 19:04

Ρε παιδιά έχω μια απορία...Γιατί είναι μόνο 76 τα επεισόδια?Δεν συνεχίζεται?

#37 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 posts

Posted 20 March 2008 - 22:00

Ρε παιδιά έχω μια απορία...Γιατί είναι μόνο 76 τα επεισόδια?Δεν συνεχίζεται?

σαν anime οχι...μονο 1 ταινια και 1 OVA εχει βγει απο'τι θυμαμαι...αλλα το manga καλα παει 800+episodes εχει φτασει:drink:
Posted Image
WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!:8):

#38 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 posts

Posted 13 June 2008 - 13:07

Παιδια απλα τρομερο!!!! Πριν απο μια βδομαδα το τελειωσα αλλα δεν ειχα ανακαλειψει το thread. Αλλα ρε γαμωτο γιατι το κοβουν ετσι:nanteee: και σε αυτο το σημειο????????
Εφαγα μεγαλο ξενερωμα. Το θεωρω εγκληματικο αυτο που εκαναν.
Και να πω οτι δεν ειχαν υλικο........
Το manga απ' οτι εμαθα εχει ξεκινησει απο το '89.

Ξερει κανεις αν υπαρχει πιθανοτητα συνεχειας της σειρας?
Μπορω να ελπιζω?
Θα κανω χαρακιρι.:zetsubou:

#39 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 13 June 2008 - 13:18

δν νομιζω να το συνεχισουν μετα απο τοσο καιρο....

μπαι δε γουει
οποιος διαβαζειτ ο μανγκα με τιν Κουμι-τσαν την αδερφη του Μασιμπα
εγινε τπτ η ακομα ντρεπεται να της πει καλημερα??

Posted Image

#40 skanjos

skanjos

kya!!! echiiii

• Members
  • 84 posts

Posted 29 July 2008 - 23:13

παλικάρια επέστρεψα,το είχα κατεβάσει από καιρό αλλα δεν είχα όρεξη να δω τπτ ,με ξενέρωσαν τα bleach/naruto fillers και μόνο code geass έβλεπα τοσο καιρό,πριν απο 3 μέρες ξεσκόνιζα την cdοθήκη και βλέπω hajime no ippo ,ήταν το μόνο σπορ άνιμε που έχω και δεν εχω δει και λεω δεν το βάζω να δω τι παίζει.....

τι να πω έχω κολλήσει απίστευτα ,είδα όλα τα επεισόδια και τις 2 ταινιες σε 3 μέρες,και τωρα λέω moto moto moto moto,λυπάμαι πραγματικά γιατι δύσκολα βρίσκω ανιμε να μαρέσει τοσο πολυ που να φάω τέτοια πίκρα(παρόμοιο πράγμα είχα πάθει με τα ouran/school rumble/gto/hungry heart wild striker/whistle)

είναι πολύ χαζοί που το σταματήσανε ,απότι είδα το μανγκα έχει φτάσει το 800 και τα επεισοδεια σταματάνε κάπου στο 250,οπότε τώρα θα έφτανε το one piece σε επεισόδια ,κρίμα

ακόμα ήθελα περισότερη εξέλιξη με την Kumi-chan ,παλικάρια κάνα παρόμοιο ανιμε με τα παραπάνω?δώστε και σώστε χεχε(λέω να ξεκινήσω κάτι σε echi τώρα η το ping pong club η το green green αλλα δεν νομίζω να κολίσω μέχρι το τέλος ,,,,,θέλω mamoru takamura king of echi hehe)

#41 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 26 August 2008 - 23:38

Spoiler:

υγ: Μόλις το τέλειωσα :kawaii:
rsrGbGx.gif

#42 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 28 August 2008 - 22:38

Παιδια απλα τρομερο!!!! Πριν απο μια βδομαδα το τελειωσα αλλα δεν ειχα ανακαλειψει το thread. Αλλα ρε γαμωτο γιατι το κοβουν ετσι:nanteee: και σε αυτο το σημειο????????
Εφαγα μεγαλο ξενερωμα. Το θεωρω εγκληματικο αυτο που εκαναν.
Και να πω οτι δεν ειχαν υλικο........
Το manga απ' οτι εμαθα εχει ξεκινησει απο το '89.

Ξερει κανεις αν υπαρχει πιθανοτητα συνεχειας της σειρας?
Μπορω να ελπιζω?
Θα κανω χαρακιρι.:zetsubou:

Εσύ αν θεωρείς ότι το Ippo σταματάει απότομα τότε μην δεις το Berserk!!!
Θα πάθεις ανακοπή κυριολεκτικά!:deadga6:
Κάποια στιγμή ελπίζουμε όλοι μας ότι θα συνεχιστεί αφού υπάρχει αρκετό υλικό στο manga.

Spoiler:

υγ: Μόλις το τέλειωσα :kawaii:

Αυτό δεν το περίμενα από έναν anime βετεράνο σαν κι εσένα...:oo:.
Έπρεπε να το έχεις δει αιώνες πριν!!!:chigau:
------------------------------------------------------------------

Για όσους ενδιαφέρονται να το αποκτήσουν και με ελληνικούς υπότιτλους... AnimeClipse Hellenic Fansubs United Tracker
Μέσα στον Σεπτέμβριο θα βγάλουμε κάμποσα επεισόδια κατά πάσα πιθανότητα αφού αρκετά το καθυστερήσαμε αφότου βγάλαμε και το 15ο επεισόδιο.(είμαι στην ομάδα του anime και κάνω μεταφράσεις και ο PK τις διορθώσεις)
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#43 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 15 September 2008 - 22:50

Είχα σκοπό να ξεκινήσω αυτή την σειρά περιμένοντας να την δω μόνο από AC.

Βλέποντας αυτό το νέο και έχοντας ακούσει τα καλύτερα για την σειρά θα ξεκινήσω μέσα στον Οκτώβρη.

Το νέο της ημέρας λοιπόν....Μετά από 6 χρόνια.....ΝΕΟ HnI ΑΝΙΜΕ ΑΠΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2009

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#44 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 16 September 2008 - 08:00

Όντως, το είδα κι εγώ πριν λίγο στο AnimeNewsNetwork

Hajime no Ippo Reportedly to Return to TV in January - Anime News Network

Έχω να νιώσω έτσι από τότε που ανακοινώθηκε η νέα σειρά Slayers.
Επιτέλους ένα όνειρο ζωής εκπληρώνεται, ζούμε και αναπνέουμε μέχρι τον Ιανουάριο :nanana:

E5VV38U.jpg

#45 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 16 September 2008 - 17:06

Ippo ζούμε, δεύτερη σεζόν σου να δούμε!!!:madtodeath:
Μου έφτιαξε την μέρα αυτό το νέο!
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image