μολις τωρα ειδα οτι θα βγει δευτερη season! αυτα ειναι μια απο τις καλυτερες σειρες

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2010 - 13:41
Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2015 - 14:37
Eχω ξεκινησει την σειρα και μ αρεσει παρα πολυ. Ενα που θεωρω μεχρι στιγμης κακο(εχω δει τα πρωτα 25) ειναι
Εχει απιστευτο γελιο η σειρα, ειδικα αυτος ο Takamura.: Βig Mara Ippo χαχαχαχα εκλαψα!
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2015 - 20:10
Moλις τελειωσα την σειρα. Δεν εχω λογια. Αν δεν ημουν OP-tard ισως αυτο να γινοταν το αγαπημενο μου anime. Δεν κανω πλακα. Κριμα που αργησα να δω ενα τετοιο anime. Απλα το ειχα στα υποψη και ελεγα οτι καποια στιγμη ας το δω. Πραγματικο αριστουργημα. Με εκανε να θελω να ψαξω ομοια anime σαν αυτο αν και ειχα σταματησει να ψαχνομαι. Απιστευτοι χαρακτηρες, αγωνιωδεις μαχες(ακομα κι αν ηξερες θεωρητικα ποιος θα νικησει ενιωθες σαν 12χρονο οτι μπορουσε και να εχανε ο πρωταγωνιστης), μαθηματα ζωης μεσα απο την προπονηση, την νικη, την ηττα, τον αντιπαλο και φυσικα μεσα απο τους συναθλητες. Ολοι οι χαρακτηρες βαζουν απο ενα λιθαρακι στην ιστορια. Και αλλα πολλα γι αυτο το anime που θα εγραφα εκθεση για να εκφρασω. Μαζι σε ολα αυτα οπως ειπα και στο προηγουμενο ποστ το χιουμορ που εχει η σειρα. Οι δυο αγαπημενες μου σκηνες πλεον ειναι :
https://www.youtube.com/watch?v=u4JqHoSMbbg
και
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 20 Μάρτιος 2015 - 20:10
Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2015 - 16:17
Το ippo φίλε είναι masterpiece...συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και ζούμε να δούμε takamura!!!