Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde J-Dorama thread.

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
877 replies to this topic

#751 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2008 - 10:28

Drama with Ohno again!
Cool!
Εγώ θα δω 4 από ό,τι φαίνεται μέχρι στιγμής. Περισσότερα από αποιαδήποτε άλλη σαιζόν.
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#752 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2008 - 12:11

"το χειρότερο ντοράμα που έχουμε δει."

BAMBINO!

Δε βλέπεται αυτό το πράγμα! Το μόνο που συμβαίνει είναι ένας Matsumoto Jun που ρουφάει με ενοχλητικό θόρυβο τις μακαρονάδες και φωνάζει umaka! και μετά πάει να μαγειρέψει και φωνάζει yoshi! :uhh::uhh:

Και για να μην τελειώσω με ξινίλα το ποστ μου θα αναφερθώ στο αξιαγάπητο One Pound Gospel! Δεν έχω γελάσει τόσο πολύ σε ντράμα! :hahaha::hahaha: Αυτό το bishounen έχει ταλέντο!

[media]http://www.youtube.com/watch?v=znh95vOoDGA[/media]

#753 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2008 - 12:29

"το χειρότερο ντοράμα που έχουμε δει."

BAMBINO!
Δε βλέπεται αυτό το πράγμα! Το μόνο που συμβαίνει είναι ένας Matsumoto Jun που ρουφάει με ενοχλητικό θόρυβο τις μακαρονάδες και φωνάζει umaka! και μετά πάει να μαγειρέψει και φωνάζει yoshi! :uhh::uhh:

Και για να μην τελειώσω με ξινίλα το ποστ μου θα αναφερθώ στο αξιαγάπητο One Pound Gospel! Δεν έχω γελάσει τόσο πολύ σε ντράμα! :hahaha::hahaha: Αυτό το bishounen έχει ταλέντο!

[media]http://www.youtube.com/watch?v=znh95vOoDGA[/media]

Rofl! Ok εμένα μου άρεσε το Bambino γιατί με έκανε να λατρέψω τα ιταλικά εστιατόρια και τις μακαρονάδες (κάποτε τα μισούσα τα μακαρόνια) αλλά χαχα έτσι όπως το περιγράφεις θα συμφωνήσω μαζί σου! (Γέλασα πολύ!)
Το One Pound Gospel είναι τρομερό έτσι δεν είναι; Σίγουρα ο Kame θα λάμψει και στο Kami no Shizuku! Και το LIPS! Αχ το LIPS! Το αγαπημένο μου τραγούδι από KAT-TUN! Koki είσαι *****!!!!
Σε άλλα νέα:
Το Uta no Onii-san θα πάρει τη θέση του Gira Gira! Νομίζω θα έχει σίγουρα Arashi theme song γιατί το συγκεκριμένο slot δε θεωρείται late night και σίγουρα θα είναι παρανοϊκή κωμωδία γιατί Παρασκευές στο TV Asahi στις 11 έχουν παίζει σειρές όπως: Sushi Oji!!, Anna-san no Omame και Jikou Keisatsu. Εγώ το φωνάζω paranoid slot!

#754 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2008 - 12:34

Δεν σου άρεσαν τα μακαρόνια; :frozen:
Το πρώτο άτομο μετά τον πατέρα μου νομίζω...
Ποιο είναι καλύτερο; Το Μπαμπίνο ή το Όσεν;

#755 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2008 - 12:01

Σίγουρα Osen. Και ας είμαι μέγιστη Arashi fan. Το Osen ήταν καλύτερο και διασκεδαστικότερο απ' όλες τις απόψεις. Και σου μάθαινε και τη φιλοσοφία της Ιαπωνικής παραδοσιακής κουζίνας.

1st ep Akai Ito
Λοιπόν η σειρά της ιστορίας θα έχει ως εξής: 1ο και 2ο επ της σειράς, ταινία και υπόλοιπη σειρά. Δεν έχω σκοπό να περιμένω την ταινία οπότε θα δω τη σειρά κανονικά.

Spoiler:

Επίσης έχει πολλά bishonen! Μέτρησα τουλάχιστον 4 στο πρώτο επισόδειο και θα ρθουν και άλλοι! YES!!!

#756 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 13:59

ίσα ίσα Himawara εμένα μου φάνηκε βλακώδες το one pound gospell ενώ το bambino για όποιον έχει δουλεψει σε αυτό τον κλάδο είναι άκρως ενδιαφέρον και αστείο.

#757 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 13:20

Πιστέω πως όλες οι Jun-όπλικτες ήδη γνωρίζουν για την μεταφορά του The hidden fortress του Akira Kurosawa (με τον καταπληκτικό Toshiro Mifune).

Αν όχι τότε Δειτε έδώ το μόνο πρόβλημα είναι δυστυχώς δεν υπάρχουν ακόμα υπότιτλοι.

#758 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2008 - 18:43

Μετά το 10 επ του Bloody Monday είμαι πλέον πεπεισμένη ότι είναι το καλύτερο drama της σεζόν! Τα γύρισε όλα ανάποδα και με ξάφνιασε ακόμα μια φορά!

HEAVY SPOILER γιατί κάπου πρέπει να το βγάλω και ας μη το διαβάσει κανένας (κοινώς η τεχνική "Ο βασιλιάς Μίδας έχει αυτιά γαϊδάρου")
Spoiler:

Και στο blog του Hiroki Narimiya βρήκα μια ωραία photo που προϊδεάζει τη συνέχεια και το τέλος του Innocent Love! χεχε

Spoiler:

Την επόμενη εβδομάδα τελειώνει και αυτό! Πάμε γι άλλα!

#759 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 18:45

λοιπόν άρχισα κ εγώ να βλέπω πρόσφατα jdoramas (like πολύ πρόσφατα, μόνο τα πρώτα eps από zettai kareshi, jigoku shoujo, και stand up έχω δει, κ όταν λέω πρώτα εννοώ τα πρώτα 3 το πολύ)
κ έλεγα μιας και σας βλέπω τόσο πωρωμένους μήπως μπορείτε να μου προτείνετε μερικά από αυτά που θεωρείτε καλύτερα
δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, θέλω αρχικά να πάρω μια ιδέα από τα "καλά"

so please, προσυλιτίστε με

Δημοσιευμένη  εικόνα

#760 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 18:58

lol η a2a είναι καλή σε αυτό.

εγώ είδα τα δύο πρώτα του zettai kareshi και μπορώ να πω ότι προτιμούσα τον ψηλό όταν ήταν μαθητής στο gokusen2 και ήταν λίγο πιο άγριος.
(όχι ότι με χαλάει τώρα)

όσο για την διασκευή του κουροσάβα ...απλά έχω να πω ότι ο Matsumoto Jun
είναι αρκετά καλός ηθοποιός για τηλεόραση όχι για κινηματογράφο
και σαφώς είναι πολύ λίγος για να στηρίξει τον κουροσάβα.
Δεν λέω μου αρέσει το παλικάρι αλλά ας είμαστε αντικειμενικοί.

in other news όποια πει το όνομα της απο κάτω κερδίζει κουλούρι

Posted Image

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erisadesu: 17 Δεκέμβριος 2008 - 19:30

#761 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 20:25

^ Το παιδί του Shun και της Kuroki Meisa! ΝΟΤ! Ο Shun είναι καλέ και μας λύνει άνετα την απορία του αν θα ήταν καλή new-half! :P

@Anelis ναι όλοι σε μένα έρχονται για προτάσεις...
Τα καλά ε; Το Hana Yori Dango, Hana Kimi, Kurosagi, 1 Pound Gospel, Kimi wa Petto, Nodame Cantabile, Densha Otoko... yep αυτά είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή και καλά ξεκινήματα για κάποιον νέο στο άθλημα.
Τώρα θα σου πρότεινα και το Bloody Monday αν οι subbers του ήταν πιο γρήγοροι αλλά επειδή αργούν δε θα ήταν και το καλύτερο να σκάς από αναμονή μέχρι να βγει το επόμενο επεισόδιο. Αν τώρα ξέρεις καλά ιαπωνικά θα έλεγα να το δεις και αυτό καθώς είναι το καλύτερο ongoing drama αυτή τη στιγμή (καλά 1 επεισόδιο έμεινε, σε λίγο καιρό αρχίζουν τα καινούργια)

Α ναι! Και όλο το καστ του Hana Kimi μετακόμισε ως φαίνεται στο Mei-chan no Shitsuji! Θα έχουμε τον Kyo Nobuo (Oscar), την Iwasa Mayuko (Hibari) και τον Kato Keisuke (υπαρχηγός του Oscar). Επίσης μερικούς πρώην Super Sentai! Πάρτι κάνω από χτες που το μαθα!:wooi2:

#762 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 20:25

Για όποιον ενδιαφέρεται, η λίστα με ντράμα που έχω δει μαζί με αξιολόγηγη σύμφωνα με την δική μου αντίληψη. Γενικά είμαι ελαστική στη βαθμολογία!~

Spoiler:

Και για τα ντράμα που περιμένουμε

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από marilena_r: 17 Δεκέμβριος 2008 - 20:30

#763 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 20:32

thanx you guys rock! :wooi2:
πάω να αρχίσω το κατέβασμα,
κρίμα που τα περισσότερα είναι από anime/manga που δεν έχω δει
προβλέπω μέγα κάψιμο αυτές τις γιορτές

Δημοσιευμένη  εικόνα

#764 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 20:35

προτείνω να μπεις στο Lolipower Και να αρχίσεις την δική σου μύηση στον κόσμο του oguri shun και στον matsumoto jun
κατεβάζοντας
Gokusen 1
hana yori dango
bambino
kimi wa peto

επίσης εγώ ξεκίνησα με το Nocame Cantabile και το Hana Zakari bla bla bla bla
τα οποία μπορείς να τα κατεβάσεις απο το Lolipower εύκολα και γρήγορα

#765 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 18:14

μόλις τελείωσα το stand up κ έχω πεθάνει στο γέλιο
εκτός του πόσο αστεία είναι η σειρά, παρατήρησα στο τελευταίο επεισόδιο, όταν η Ellen μιλάει ελληνικά κ λέει στον Κenken..:
Spoiler:
:hahaha:
το pausarisa κ γέλαγα για 5 λεπτά, απλά θεϊκό!

Δημοσιευμένη  εικόνα