Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde J-Dorama thread.
Posted 08 December 2008 - 10:28
Cool!
Εγώ θα δω 4 από ό,τι φαίνεται μέχρι στιγμής. Περισσότερα από αποιαδήποτε άλλη σαιζόν.
Posted 08 December 2008 - 12:11
BAMBINO!
Δε βλέπεται αυτό το πράγμα! Το μόνο που συμβαίνει είναι ένας Matsumoto Jun που ρουφάει με ενοχλητικό θόρυβο τις μακαρονάδες και φωνάζει umaka! και μετά πάει να μαγειρέψει και φωνάζει yoshi!

Και για να μην τελειώσω με ξινίλα το ποστ μου θα αναφερθώ στο αξιαγάπητο One Pound Gospel! Δεν έχω γελάσει τόσο πολύ σε ντράμα!

[media]http://www.youtube.com/watch?v=znh95vOoDGA[/media]
Posted 08 December 2008 - 12:29
"το χειρότερο ντοράμα που έχουμε δει."
BAMBINO!
Δε βλέπεται αυτό το πράγμα! Το μόνο που συμβαίνει είναι ένας Matsumoto Jun που ρουφάει με ενοχλητικό θόρυβο τις μακαρονάδες και φωνάζει umaka! και μετά πάει να μαγειρέψει και φωνάζει yoshi!:uhh:
Και για να μην τελειώσω με ξινίλα το ποστ μου θα αναφερθώ στο αξιαγάπητο One Pound Gospel! Δεν έχω γελάσει τόσο πολύ σε ντράμα!:hahaha: Αυτό το bishounen έχει ταλέντο!
[media]http://www.youtube.com/watch?v=znh95vOoDGA[/media]
Rofl! Ok εμένα μου άρεσε το Bambino γιατί με έκανε να λατρέψω τα ιταλικά εστιατόρια και τις μακαρονάδες (κάποτε τα μισούσα τα μακαρόνια) αλλά χαχα έτσι όπως το περιγράφεις θα συμφωνήσω μαζί σου! (Γέλασα πολύ!)
Το One Pound Gospel είναι τρομερό έτσι δεν είναι; Σίγουρα ο Kame θα λάμψει και στο Kami no Shizuku! Και το LIPS! Αχ το LIPS! Το αγαπημένο μου τραγούδι από KAT-TUN! Koki είσαι *****!!!!
Σε άλλα νέα:
Το Uta no Onii-san θα πάρει τη θέση του Gira Gira! Νομίζω θα έχει σίγουρα Arashi theme song γιατί το συγκεκριμένο slot δε θεωρείται late night και σίγουρα θα είναι παρανοϊκή κωμωδία γιατί Παρασκευές στο TV Asahi στις 11 έχουν παίζει σειρές όπως: Sushi Oji!!, Anna-san no Omame και Jikou Keisatsu. Εγώ το φωνάζω paranoid slot!
Posted 08 December 2008 - 12:34

Το πρώτο άτομο μετά τον πατέρα μου νομίζω...
Ποιο είναι καλύτερο; Το Μπαμπίνο ή το Όσεν;
Posted 09 December 2008 - 12:01
1st ep Akai Ito
Λοιπόν η σειρά της ιστορίας θα έχει ως εξής: 1ο και 2ο επ της σειράς, ταινία και υπόλοιπη σειρά. Δεν έχω σκοπό να περιμένω την ταινία οπότε θα δω τη σειρά κανονικά.
Επίσης έχει πολλά bishonen! Μέτρησα τουλάχιστον 4 στο πρώτο επισόδειο και θα ρθουν και άλλοι! YES!!!
Posted 10 December 2008 - 13:59
Posted 15 December 2008 - 18:43
HEAVY SPOILER γιατί κάπου πρέπει να το βγάλω και ας μη το διαβάσει κανένας (κοινώς η τεχνική "Ο βασιλιάς Μίδας έχει αυτιά γαϊδάρου")
Και στο blog του Hiroki Narimiya βρήκα μια ωραία photo που προϊδεάζει τη συνέχεια και το τέλος του Innocent Love! χεχε
Την επόμενη εβδομάδα τελειώνει και αυτό! Πάμε γι άλλα!
Posted 17 December 2008 - 18:45
κ έλεγα μιας και σας βλέπω τόσο πωρωμένους μήπως μπορείτε να μου προτείνετε μερικά από αυτά που θεωρείτε καλύτερα
δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, θέλω αρχικά να πάρω μια ιδέα από τα "καλά"
so please, προσυλιτίστε με
Posted 17 December 2008 - 18:58
εγώ είδα τα δύο πρώτα του zettai kareshi και μπορώ να πω ότι προτιμούσα τον ψηλό όταν ήταν μαθητής στο gokusen2 και ήταν λίγο πιο άγριος.
(όχι ότι με χαλάει τώρα)
όσο για την διασκευή του κουροσάβα ...απλά έχω να πω ότι ο Matsumoto Jun
είναι αρκετά καλός ηθοποιός για τηλεόραση όχι για κινηματογράφο
και σαφώς είναι πολύ λίγος για να στηρίξει τον κουροσάβα.
Δεν λέω μου αρέσει το παλικάρι αλλά ας είμαστε αντικειμενικοί.
in other news όποια πει το όνομα της απο κάτω κερδίζει κουλούρι

Edited by Erisadesu, 17 December 2008 - 19:30.
Posted 17 December 2008 - 20:25

@Anelis ναι όλοι σε μένα έρχονται για προτάσεις...
Τα καλά ε; Το Hana Yori Dango, Hana Kimi, Kurosagi, 1 Pound Gospel, Kimi wa Petto, Nodame Cantabile, Densha Otoko... yep αυτά είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή και καλά ξεκινήματα για κάποιον νέο στο άθλημα.
Τώρα θα σου πρότεινα και το Bloody Monday αν οι subbers του ήταν πιο γρήγοροι αλλά επειδή αργούν δε θα ήταν και το καλύτερο να σκάς από αναμονή μέχρι να βγει το επόμενο επεισόδιο. Αν τώρα ξέρεις καλά ιαπωνικά θα έλεγα να το δεις και αυτό καθώς είναι το καλύτερο ongoing drama αυτή τη στιγμή (καλά 1 επεισόδιο έμεινε, σε λίγο καιρό αρχίζουν τα καινούργια)
Α ναι! Και όλο το καστ του Hana Kimi μετακόμισε ως φαίνεται στο Mei-chan no Shitsuji! Θα έχουμε τον Kyo Nobuo (Oscar), την Iwasa Mayuko (Hibari) και τον Kato Keisuke (υπαρχηγός του Oscar). Επίσης μερικούς πρώην Super Sentai! Πάρτι κάνω από χτες που το μαθα!

Posted 17 December 2008 - 20:25
Και για τα ντράμα που περιμένουμε
Edited by marilena_r, 17 December 2008 - 20:30.
Posted 17 December 2008 - 20:32

πάω να αρχίσω το κατέβασμα,
κρίμα που τα περισσότερα είναι από anime/manga που δεν έχω δει
προβλέπω μέγα κάψιμο αυτές τις γιορτές
Posted 17 December 2008 - 20:35
κατεβάζοντας
Gokusen 1
hana yori dango
bambino
kimi wa peto
επίσης εγώ ξεκίνησα με το Nocame Cantabile και το Hana Zakari bla bla bla bla
τα οποία μπορείς να τα κατεβάσεις απο το Lolipower εύκολα και γρήγορα
Posted 18 December 2008 - 18:14
εκτός του πόσο αστεία είναι η σειρά, παρατήρησα στο τελευταίο επεισόδιο, όταν η Ellen μιλάει ελληνικά κ λέει στον Κenken..:

το pausarisa κ γέλαγα για 5 λεπτά, απλά θεϊκό!