Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde J-Dorama thread.
Posted 03 December 2008 - 12:23
Posted 03 December 2008 - 12:23
Ωχ! Εγώ δεν τα είχα προσέξει.
Πάντα θαυμάζω τους παρατηρητικούς ανθρώπους!
Posted 03 December 2008 - 13:49
Guys τπ καινούριο Getsuku drama θα είναι Eita drama και θα είναι ιατροδικαστικό! Ο Eita θα εξετάζει πτώματα!
Σε μια εβδομάδα θα βγάλω το Top 5 μου γι αυτή τη σεζόν. Also look forward to the J-drama Winter 2009 Preview στις ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑ! ^ ^
@ ahireasu το Hotaru no Hikari είναι imo από τις καλύτερες ρομαντικές κομεντί στο είδος office romance! Και η Ayase Haruka είναι τρομερή στην κωμωδία!
Posted 03 December 2008 - 16:10

Edited by MaSaKa, 04 December 2008 - 00:05.
Posted 03 December 2008 - 22:00
- Voice
- Love Shuffle
- Mei-chan no hitsuji
- Kami no shizuku
- Rescue
- Kiina
- Q.E.D
- Reset
ποσες πιθανοτητες υπαρχουν να βγουν subs για ολα(fast or slow subs,I don't care)and make me happy?

Posted 03 December 2008 - 22:08
Ιδού η απορία. Σίγουρα στα περισσότερα από αυτά. Αν μη τι άλλο η δημοτικότητα των dramas μεγαλώνει και μαζί και η προθυμία για subbing. Άσε! Κάθε σεζόν τρελαίνομαστε με τις επιλογές! Μέχρι και για σειρά με το Matsuyama Kenichi άκουσα!ποσες πιθανοτητες υπαρχουν να βγουν subs για ολα(fast or slow subs,I don't care)and make me happy?
- Voice
- Love Shuffle
- Mei-chan no hitsuji
- Kami no shizuku
- Rescue
- Kiina
- Q.E.D
- Reset
Winter season,you're killing me! T__T
やばい状況!
Posted 03 December 2008 - 23:54
@ Erisadesu
Ωχ! Εγώ δεν τα είχα προσέξει.
Πάντα θαυμάζω τους παρατηρητικούς ανθρώπους!
δεν είμαι...απλά φαινόταν....
Μπράβο ρε Eri που το πρόσεξες απλά βλέποντας το με την πρώτη! Εγώ αυτό το είχα διαβάσει στο Myojo που μου έφερε η Μαριλένα από την Ιαπωνία! Είχε και ένα χαριτωμένο illustration από δίπλα!
Guys τπ καινούριο Getsuku drama θα είναι Eita drama και θα είναι ιατροδικαστικό! Ο Eita θα εξετάζει πτώματα!
Σε μια εβδομάδα θα βγάλω το Top 5 μου γι αυτή τη σεζόν. Also look forward to the J-drama Winter 2009 Preview στις ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑ! ^ ^
@ ahireasu το Hotaru no Hikari είναι imo από τις καλύτερες ρομαντικές κομεντί στο είδος office romance! Και η Ayase Haruka είναι τρομερή στην κωμωδία!
ΝΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!! ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια κόρη του Τσα,
πότε αρχίζει το νέο δράμα με τον EITA???!!
και τώρα που τελείωσα το last friends...τι να δω;
κάτι καινούργιο ή κάτι παλιό;
κάτι αστείο ή κάτι δραματικό....?
Posted 04 December 2008 - 00:53
Posted 04 December 2008 - 02:12
και τι παει να πει οτι κάνουν συγχρονισμένοι κολύμβηση;;;
αφού είναι αγόρια!!
Posted 04 December 2008 - 12:06
Βασικά όποιος σκοπεύει να το ξεκινήσει καλύτερα να αρχίσει από την ταινία. (Θα δει και το Hiroshi Tamaki απίστευτα χάλια εκεί! Lol!)
Posted 04 December 2008 - 12:19
στην ταινία ο Eita Πλέον ειναι προπονητής και όχι μέλος της ομάδας.
αλλά εντάξει στην πρώτη σειρά είναι πολυ μικρούλης και άσχημος.
Posted 04 December 2008 - 12:25
Posted 04 December 2008 - 13:22

Επειδη ειμαι σχετικα νεα στα doramas προσπαθω τουλ στην αρχη να τελειωνω ό,τι βλεπω. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ να το τελειωσω. Εβλεπα 10-15 λεπτα καθε μερα(δεν μπορουσα περισσότερο, με σκοτωνε) αλλα δεν μπόρεσα να το αντεξω αυτο το βασανιστήριο...
Posted 04 December 2008 - 13:26
αφού πρώτα έγινε η πρώτη σει΄ρα μετά η 2η σειρά και μετά η ταινία ....
στην ταινία ο Eita Πλέον ειναι προπονητής και όχι μέλος της ομάδας.
αλλά εντάξει στην πρώτη σειρά είναι πολυ μικρούλης και άσχημος.
Όχι όχι πρώτα ήταν η ταινία το 2001. Ο προπονητής Eita ήταν στο Special του 2005. Στην ταινία είναι πρωταγωνιστής ο Satoshi Tsumabuki και η πρώτη σειρά συνεχίζει την παράδοση της ταινίας. Η δεύτερη σειρά είναι πιο πολύ spin off.
Άλλη σειρά με τον Eita μεγάλο που αξίζει πιστεύω είναι το Unfair όπου μπορείς να τον δεις σχεδόν γυμνό! Είναι αστυνομική. Έπαιζε επίσης στο Supuri και το Orange Days (το οποίο είναι καταπληκτική σειρά imo).
@samurai_pizza_dora: Καλά και συ τι έβαλες να δεις το First Kiss όντας νέα. Δεν είναι όντως από τα καλύτερα dramas αλλά για κάποιον σχετικά καινούργιο είναι μάλλον μαρτύριο να το βλέπει συνεχόμενα. Εγώ το έβγαλα μια χαρά ongoing... Αλλά στο χάλια theme song εδώ τα χαλάμε! Νομίζω ότι ήταν ό,τι άξιζε πιο πολύ σε αυτή τη σειρά! Kazumasa Oda respect απλά! Είναι από τους πιο θρυλικούς μουσικούς της Ιαπωνίας και το Kokoro το τραγουδάω ακόμα. Είμαι τόσο πωρωμένη που έχω και τη δισκογραφία του. Και μάλιστα είναι ο αγαπημένος τραγουδιστής του πολυαγαπημένου σου Jun!
Edited by a2a, 04 December 2008 - 13:32.
Posted 04 December 2008 - 14:03