Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde J-Dorama thread.

• This topic is locked This topic is locked
877 replies to this topic

#691 rezeero

rezeero

untitled ftw

• Members
  • 23 posts

Posted 20 November 2008 - 19:31

Βλέπει κανείς Scandal?

Πολύ κακό για το (σχεδόν) τίποτα το Bloody Monday, βλέπω ένα επεισόδιο και νομίζω πως κρατάει αιώνες <_<

@ samurai_pizza_dora

άστο καλύτερα! lol .. ή δώσε της κανένα από αυτά τα ατελείωτα ιστορικά για να τη βασανίσεις :P
Kαι χρόνια πολλά! :)
srs bzns --> Posted Image

#692 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 20 November 2008 - 19:32

^ οΟ !!!
u don't even have the time to breathe, let alone get bored in Bloody Monday..
περι ορέξεως κολοκυθοπιτα i suppose...:frozen:

^ LMAO! Όταν δεις το Sushi Oji πες μου εντυπώσεις! Δεν έχεις δει Massu dorama?? Έχει και τα Dandori και Gachibaka (που είναι Tegomassu drama).

Also irrelevant but: ILJIMAE ROCKS HARD! No 1 Asian Series for me! Μα δεν το χω ξαναπάθει να βλέπω 3-4 επισόδεια στη σειρά! Και είναι και κορεάτικη!!!

will do! :3 nope, δεν εχω δει Massu dorama... ενω το Sushi Ouji φαινεται καλο, το Gachibaka το χω και καθεται, και πολυ αμφιβάλω οτι θα το δω μεχρι να βγει το Rescue.. ποσα προκατ school dramas ν αντεξει μια ψυχη?? εχω ηδη καμποσα πιο interesting-looking in line... γι αυτο θα περιμενω το Rescue... (το οποιο εξασφαλισμενα θα γινει subbed πιστευω)

salsks; doesn't it?? θα το δηλωνω οπου σταθω κι οπου βρεθω, ο Lee Jun Ki ειναι χαλαρα απ τους καλυτερους ασιατες ηθοποιους αυτη τη στιγμη.. <333
αν και κορεατικο, ουτε που καταλαβαινεις πως φευγει...

επισης, εξ αιτιας του Iljimae, εχω βαλει στο ματι αυτο για μετα..
τελικα οι Κορεατες as long as they stay away from the romance genre, ειναι λιαν καλοι σε ολα στο film making..

Posted Image

Spoiler: &#33909

#693 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 20 November 2008 - 19:46

salsks; doesn't it?? θα το δηλωνω οπου σταθω κι οπου βρεθω, ο Lee Jun Ki ειναι χαλαρα απ τους καλυτερους ασιατες ηθοποιους αυτη τη στιγμη.. <333
αν και κορεατικο, ουτε που καταλαβαινεις πως φευγει...

επισης, εξ αιτιας του Iljimae, εχω βαλει στο ματι αυτο για μετα..
τελικα οι Κορεατες as long as they stay away from the romance genre, ειναι λιαν καλοι σε ολα στο film making..

Εμένα μου αρέσουν και τα ρομαντικά τους (μόνο οι κωμωδίες) αλλά μοιάζουν να έχουν όλα την ίδια συνταγή: Μια γυναίκα, ένας άντρας και οι αντίζηλοι.
Για τον ίδιο λόγο με σένα έβαλα στο μάτι το Hong Gil Dong αλλά αφού δω τα Evasive Inquiry Agency και My Name is Kim SamSoon (Λατρεύω την Kim SunAh).

#694 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 21 November 2008 - 08:22

Οκ δεν μπορω να πω οτι πέτυχα... Αφου της έδειξα μια γκαμα επιλογων, επεμενε οτι ήθελε να δει κάτι ρομαντικο... Βεβαια δεν εχω δει και πολλα ρομαντικα και επεμενε να δουμε το ερωτικο πολυγωνο απο το Strawberry on the Shortcake... Μονο ο ύπνος δεν μας πηρε(εγω διοτι το ειχα δει και δεν ειχε και την τρελη δραση). Εγω την προειδοποιησα οτι εχει αργη σκηνοθεσια.
Φυσικα δεν ενεκρινε τα χτενισματα των ιαπωνων και ελεγε το yosuke kubozuka δηθεν και κουνιστο!:frozen: :nanana:
Απετυχα...-_- Αλλη φορα θα διαλεξω κατι με περισσότερη δραση.

#695 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 25 November 2008 - 13:27

Λολ...Ανακαλυψα οτι δεν εχω δει το τελευταιο επεισοδιο απο Hana kimi O_o Πως μου ξεφυγε? Ισως επειδη ηταν 1GB το επεισοδιο το ειχα αφησει για μετα...Damn :P Θα το δω μαζι με το SP,όταν κατεβει,that is. Δεν μαρεσουν τα γκρουπ που εχουν αναλαβει τα : Innocent Love & Bloody Monday >_<

ITS BLOODY MONDAY!!!111one

ΥΓ: ΛοΛ η φίλη σου ΧΡ Better luck next time...Βαλε κανενα Last Friends,για να φοβηθει το ματι της :Ρ

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#696 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 25 November 2008 - 16:37

Λοιπον σήμερα τελείωσα το Daisuki!! και έχω να πώ ότι ήταν ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!
Η Karina ποτέ δεν μου γέμισε το μάτι για ηθοποιός και ειδικά που να μπορεί να σηκώσει στους ώμους της έναν ρόλο τόσο απαιτητικό όπως αυτός στην εν λόγο σειρά ,αλλά με διαψέυδει κατηγοριματικα. Παίζει μια mentally disabled κοπέλα που μεγαλώνει το παιδί της χωρίς τον πατέρα (μιας και πεθαίνει σε ατύχημα) με την βοήθεια τον δικόν της ανθρώπων.
Είναι μια σειρά που θα σας συγκινήσει στα σίγουρα,αν δεν το έχετε δεί αξίζει να το κατεβάσετε.

#697 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 26 November 2008 - 03:51

Οσοι/οσες δεν το ειδατε,βγηκε Bloody Monday ep3 & Innocent Love 2 !! GO DOWNLOAD!!! Τωρα που εχουν πολλους seeders και κατεβαινουν σφαιρα!!!

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#698 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 26 November 2008 - 12:04

Εν τω μεταξύ είδα χθες το 6 του Innocent Love και το καλύτερο αρχίζει από το 7 και μετά!

Spoiler:

Και το Scrap Teacher βρίσκει συνέχεια καινούργιους λόγους να με κάνει να λατρεύω το Yamada ακόμα περισσότερο!
Spoiler:

^ Seriously he is the cutest! Even when looking grumpy in a raindeer outfit!

Και όσον αφορά το Bloody Monday
Spoiler:

Με λίγα λόγια καρδιακό μέχρι το επόμενο επεισόδιο!

Και σήμερα θα τελειώσω το Iljimae και νιώθω ήδη μια απίστευτη κενότητα... Δε θα το καταχωνιάσω σε κάποια στίβα DVD όπως κάνω με όλα τα dramas που βλέπω. Θα το κρατήσω για να το ξαναδώ σύντομα! Είμαι πολύ στεναχωρημένη που τα DVDs εξαντλήθηκαν γιατί σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να το αγοράσω... :nanana:

#699 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 26 November 2008 - 14:20

απου που να κατεβάσω το bloody monday:?

#700 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 26 November 2008 - 14:45

@Erisadesu,μπορείς είτε από το site του γκρουπ που το έχει αναλάβει:Bloody Monday ή από το livejournal,at this community:::JDramas:: (you need to register first and then join the community).Enjoy!^^
@Seraphimon,γιατί καλέ τι έχουν οι TimeLesSub;(talking about BM,το Innocent Love δεν το'χω τσεκάρει ακόμα,δεν ξέρω ποιος subbάρει)Εντάξει,μπορεί να πηγαίνουν απίστευτα αργά(αν και το τελευταίο ep βγήκε σχετικά γρήγορα) αλλά κάνουν καλή δουλειά imho

2s9p2fs.jpg

#701 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 26 November 2008 - 16:12

Erisadesu you can try d-addicts.com...Torrents XD

@Seraphimon,γιατί καλέ τι έχουν οι TimeLesSub;(talking about BM,το Innocent Love δεν το'χω τσεκάρει ακόμα,δεν ξέρω ποιος subbάρει)Εντάξει,μπορεί να πηγαίνουν απίστευτα αργά(αν και το τελευταίο ep βγήκε σχετικά γρήγορα) αλλά κάνουν καλή δουλειά imho

Ναι το 3 βγηκε πιο γρηγορα απο τα προηγουμενα...Δεν εχω παραπονο απο την πιοτητα της δουλειας τους,αλλα απο την ταχυτητα τους ΧΡ Καλα μου ελεγε η Lucy να μην το δω ακομα...Αλλα ποιος αντεχει αμα εχει εδει το πρωτο επεισοδιο...

Δεν ξερω,αλλα something is fishy in Bloody Monday...
Spoiler:

Posted Image

#702 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 26 November 2008 - 17:51

Δεν ξερω,αλλα something is fishy in Bloody Monday...

Spoiler:

Seraphimon για το Bloody Monday...

Spoiler:

Πάει το Iljimae! Τελείωσε με εξαιρετικό και θεαματικό τρόπο και πολύ το χάρηκα! No1 series for me!!! Πάμε στο Rookie τώρα! Koichi greenhorn detective ftw!

#703 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 26 November 2008 - 20:38

Δεν πολυβλεπω j-dramas αλλα βλεπω που και που κανενα.... Εχθες τελιωσα το last frieds. Ωραιο ητανε αλλα θα μου αρεσε περισσοτερο αν στο τελος
Spoiler:
Σημερα αρχισα και το stand up. Ειμαι στο 3ο επεισοδειο ακομα. Εχει πολυ πλακα σε μερικα σημεια..... Μακαρι να συνεχισει ετσι και καλυτερα :congrats:

#704 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 26 November 2008 - 23:22

γιατί να διαβάσω το σποιλερ....
πω πω έχω μέλον ακόμη γι αυτό το επεισόδιο
προς το παρών Gokusen 3 επειδή απο εκεί ξεπηδάν πάντα τα καλύτερα αγοράκια ku ku

#705 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 27 November 2008 - 20:20

Ειδα σημερα και το Innocent Love 2. Προχωραει ομαλα και με καλο ρυθμο... Ο Τζουνγια ειναι η Μιτσιρου του Innocent Love... Μα γιατι να γελαει χαζοχαρουμενα σαν την Μιτσιρου :hahaha:
Spoiler:

OH THE DRAMA!!! (sorry αλλα το Innocent Love επισκιασε λιγο το Bloody Monday αυτη τη φορα... Αλλα συνεχιζω να πιστευω οτι "sensei" είναι :nbleed:

Posted Image