Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde J-Dorama thread.

• This topic is locked This topic is locked
877 replies to this topic

#646 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 29 October 2008 - 10:44

Έχω έρθει σε επαφή με έναν τύπο από ένα γκρουπ αλλά για κάποιο λόγο δε μπορώ να του μιλήσω μέσω msn. Του έστειλα mail. Αν προκύψει κάτι από εκεί... Αν όχι θα βάλω μπρος μόνη μου.
Sorry αλλά όταν βλέπω Bloody Monday παθαίνω κάτι και θέλω να το βγάλω κάπου. Η αδερφή μου βλέπει ελληνικές σειρές εκείνη την ώρα (μη ρωτάτε για τα γούστα της, της αρέσουν ΟΛΑ:ελληνικά, ιαπωνικά, αμερικάνικα και μουσική αντίστοιχα) και θα με διαολόστελνε αν πεταγόμουν να της πω τι κάνει ο Fujimaru και οι τρομοκράτες!
Οι TimeLess στ' αλήθεια αργούν (και να σκεφτείς κάποτε ήθελα να μπω στο γκρουπ τους) γιατί έχουν αναλάβει δε ξέρω και γω πόσα πρότζεκτ!
Λοιπόν μιας και το Scrap Teacher έμεινε μονάχο θα πάω να αναζητήσω timings!

#647 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 29 October 2008 - 14:36

μήπως να ζητήσουμε τους μοδσ να μας κάνουν ένα subthread για τα jdoramas?

#648 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 29 October 2008 - 18:48

Αμέ! Να σου δώσουμε!

D-Addicts :: Index <- Το μεγαλύτερο σάιτ με torrents για ασιατικές σειρές
http://community.livejournal.com/jdramas/ <-- Για direct downloads. Θέλει λογαριασμό LJ. Τζάμπα είναι να φτιάξεις ένα.

Καλή αρχή για otaku και anime lovers θεωρώ τις σειρές Densha Otoko και Akihabara@Deep και άλλες εξαιρετικές είναι τα Hana Yori Dango, 1 Pound no Fukuin, Nodame Cantabile, Stand Up!!, Kurosagi, 1 Litre of Tears, Last Friends. Το τι θα σε τραβήξει εξαρτάται από το αν είσαι αγόρι ή κορίτσι αλλά άπαξ και κολλήσεις θα ανακαλύψεις ότι είναι πιο εθιστικά από τα άνιμε! Πολλοί από εμάς έπεσαν στην παγίδα (εγώ κλείνω σχεδόν 3 χρόνια).

-----------------
Λοιπόν guys έπιασε το μάτι μου και ένα άλλο drama του TV Tokyo που φαίνεται ενδιαφέρον οπότε θα το δω. Λέγεται Mendol και είναι η ιστορία 3 κοριτσιών που προσπαθούν να γίνουν Idols και αποτυγχάνουν μέχρι που μια μέρα γίνονται μάρτυρες ενός εγκλήματος. Προσπαθώντας να ξεφύγουν από τους εγκληματίες μεταμφιέζονται σε αγόρια και γνωρίζουν απρόσμενη επιτυχία ως ikemen idols! Crossdressing και idols! Και οι πρωταγωνίστριες είναι μέλη των ΑΚΒ48! Επίσης πείθουν πολύ σαν αγόρια! Τουλάχιστον 10 φορές πιο πολύ από τη Maki στο Hana Kimi. Ακόμα και όταν τραγουδάνε ακούγονται σαν αγόρια (μοιάζουν με τους HeySayJUMP!)!!!

ok Arigatoo!

#649 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 29 October 2008 - 22:53

Οκ! Ξεκαθάρισα! Μίλησα με τον υπεύθυνο των Haro Rangers! Και ανέλαβα το πρώτο μου πρότζεκτ στο fansubbing! Είναι ένα Special ριμέικ παλιάς ταινίας του Kurosawa, το Tengoku to Jigoku με τους Sato Koichi, Abe Hiroshi και Tsumabuki Satoshi! Αστυνομικό θρίλερ το είδος με απαγωγή παιδιού στο κέντρο της ιστορίας!
Μετά θα βάλουμε μπρος μάλλον για να υποτιτλίσουμε το Mendol και τον ψήνω και για το Ao no Jidai! Χιχι!
Για να δούμε!

#650 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 29 October 2008 - 23:52

Συγχαρητήρια a2a~! Thrilled to know a fansubber from the original japanese script! :wooi2: Είθε να σώσεις οσα πιο πολλα drama-διαμαντια γίνεται απο το σκοτάδι και την αφάνεια!

#651 rezeero

rezeero

untitled ftw

• Members
  • 23 posts

Posted 30 October 2008 - 00:01

Άντε καλή αρχή! :D :D

(και αντίο Bloody Monday... κλαψ!
πάω να μάθω ιαπωνικά - σίγουρα θα φτάσω σε αξιοπρεπές επίπεδο πριν το ολοκληρώσουν οι TimelesSub
:oo:)

μήπως να ζητήσουμε τους μοδσ να μας κάνουν ένα subthread για τα jdoramas?

Εχμ, σε τέτοιο δε βρισκόμαστε?!
srs bzns --> Posted Image

#652 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 30 October 2008 - 13:06

Απο ότι έιδα πάντως για το Innocent Love υπάρχουν soft subs στα ιαπωνικά που παίζουν στο raw απο το d-addicts = μετάφραση χρειάζονται :P

#653 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 30 October 2008 - 13:11

Απο ότι έιδα πάντως για το Innocent Love υπάρχουν soft subs στα ιαπωνικά που παίζουν στο raw απο το d-addicts = μετάφραση χρειάζονται :P

Νομίζω ότι είναι παράνομο να μεταφράσει κάποιος soft subs από άλλους, αν και δεν είμαι σίγουρη. Ίσως κάποιοι το επιτρέπουν.
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#654 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 30 October 2008 - 13:18

Όχι δεν είναι. Οι ιαπωνικοί υπότιτλοι προέρχονται από ένα σάιτ που τους φτιάχνει ειδικά για τους επίδοξους subbers. Το να έχεις το κείμενο στα ιαπωνικά είναι πολύ μεγάλη βοήθεια και πολλοί subbers τελειώνουν γρηγορότερα τους υπότιτλους έτσι.

Λοιπόν το βραδάκι θα δω το Tengoku to Jikoku και αύριο με το καλό θα αρχίσω subbing. Tsumabuki Satoshi looks so hot with that hair!
:nbleed:

#655 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 30 October 2008 - 13:21

Α, υπάρχουν ειδικά sites στα ιαπωνικά! ΟΚ!
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#656 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 31 October 2008 - 12:13

Οκ! Ξεκαθάρισα! Μίλησα με τον υπεύθυνο των Haro Rangers! Και ανέλαβα το πρώτο μου πρότζεκτ στο fansubbing! Είναι ένα Special ριμέικ παλιάς ταινίας του Kurosawa, το Tengoku to Jigoku με τους Sato Koichi, Abe Hiroshi και Tsumabuki Satoshi! Αστυνομικό θρίλερ το είδος με απαγωγή παιδιού στο κέντρο της ιστορίας!
Μετά θα βάλουμε μπρος μάλλον για να υποτιτλίσουμε το Mendol και τον ψήνω και για το Ao no Jidai! Χιχι!
Για να δούμε!

gambate ne!???

Εχμ, σε τέτοιο δε βρισκόμαστε?!

εννοώ ένα sub forum μέσα στο its all about japan, να λέμε μόνο για σειρές,
να παρουσιάζουμαι νέες σειρες μέσα σε threads... αν γίνεται δηλαδή.
τώρα απλά είμαστε σε thread μέσα.

group κάναμε?

#657 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 31 October 2008 - 12:31

εννοώ ένα sub forum μέσα στο its all about japan, να λέμε μόνο για σειρές,
να παρουσιάζουμαι νέες σειρες μέσα σε threads... αν γίνεται δηλαδή.
τώρα απλά είμαστε σε thread μέσα.

Νομίζω ότι το forum λέγεται .aNiMe//GR και όχι j-dorama.gr... :P
Ούτως ή άλλως καμια δεκαριά άτομα είναι που ασχολούνται με το συγκεκριμένο thread...

group κάναμε?

.aNiMe//GR Forums - Dramas :tensai:
Posted Image
Posted Image

#658 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 31 October 2008 - 13:57

arigato Erebos...

λοιπόν το Crows το έχει δει κανείς;/
ξέρετε που μπορώ να το κατεβάσω;?

trailer
Youtube Video

#659 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 31 October 2008 - 14:14

OH YES! Πέρασα μια βόλτα από τη Drama-Wiki όπως κάθε μέρα για να δω αν θα έχουμε καινούργια doramas και βρήκα 2! Τα παραθέτω με σειρά ενδιαφέροντος!

本日も晴れ。異状なし (Honjitsu mo hare, Ijyo nashi) - Και σήμερα ηλιοφάνεια χωρίς προβλήματα. Sakaguchi Kenji, Matsushita Nao. Ο τίτλος προδίδει πολλά. Μάλλον θα ασχολείται με μετεωρολόγους. Αν παλεύουν και κανά τυφώνα καλύτερα. Επίσης θα ξαναδώ τον Kenji μετά το Iryu2! Είναι από τους αγαπημένους μου βετεράνους ηθοποιούς και από τους λίγους της ηλικίας του που μου προκαλούν αυτό ---> :nbleed:
Ιδιαίτερα όταν βγάζει τη μπλούζα του!

メイちゃんの執事 (Mei-chan no Shitsuji) - Ο Butler της Mei-chan. Mizushima Hiro, Eikura Nana. Oh yes my fellow Hiro fangirls! O Hiro butler!!!! Της Eikura Nana κιόλας! Μόλις το είδα πέταξα από τη χαρά μου! Περιττό να πω ότι είναι πλέον το Νο1 που αναμένω! Ετοιμαστείτε για μαζικά nosebleeds! *Imagines Hiro in a suit saying ojyo-sama and dies from hotness overload*

#660 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 31 October 2008 - 18:40

メイちゃんの執事 (Mei-chan no Shitsuji) - Ο Butler της Mei-chan. Mizushima Hiro, Eikura Nana. Oh yes my fellow Hiro fangirls! O Hiro butler!!!! Της Eikura Nana κιόλας! Μόλις το είδα πέταξα από τη χαρά μου! Περιττό να πω ότι είναι πλέον το Νο1 που αναμένω! Ετοιμαστείτε για μαζικά nosebleeds! *Imagines Hiro in a suit saying ojyo-sama and dies from hotness overload*

DO WANT.-
*_________*

Posted Image

Spoiler: &#33909