Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde J-Dorama thread.

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
877 replies to this topic

#466 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2008 - 10:51

ρε σου rezeero κανεις subs και σε "δοραμας"??
anyway είδα χθες το Lovely Complex μου φάνηκε πολύ αστείο.
και πολυ άσχημη η πρωταγωνίστρια.

#467 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2008 - 13:04

Όντως δεν ήταν ωραία (αν και χειρότερη από την Kotoko στο Itazura na Kiss δε γίνεται εδώ που τα λέμε..), αλλά και στο anime έκανε κάτι περίεργες γκριμάτσες και φαινόταν και εκεί λίγο χάλια.. Τέσπα ο Otani όμως κούκλος ήταν... Τελείωσα και τη Sailor Moon προχθες.. Τελικά δεν ήταν τόσο χάλια όσο περίμενα, αντιθέτως μπορώ να πω ότι ήταν καλό... Ανυπομονώ πάντως να αρχίσουν τα καινούρια dorama.. Είδα κάποια που ήταν πολύ ένδιαφέροντα (και οι πρωταγωνιστές τους επίσης ;p)
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#468 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2008 - 14:14

Το Lovely Complex είναι μια από τις 3 ιαπωνικές ταινίες τις οποίες έχω αγοράσει. Έχει πολύ γέλιο γιατί είναι πολύχρωμη και μοιάζει με άνιμε που ζωντάνεψε. Φυσικά την πήρα για τον Teppei-kun (τότε δεν ήξερα το Lovely Complex, το άνιμε βγήκε πολύ πιο μετά) και μετά ανακάλυψα το τρελό καστ. Ο Hiro Mizushima ήταν ο Suzuki, η Nami Tamaki η Nobu, ο Susumu Terajima ο Umibozu και ο Sousuke Tanihara ο Maity-sensei! Και δεν ξεχνάω τους Nankai Candies! Έχω και το making book της ταινίας το οποίο έχει και original illustration από τη mangaka. Αλλά όσο και να προσπάθησα δεν κατάφερα να εντοπίσω το Wentz-in-drag ανάμεσα στους φαν του Maity! >_<
Trivia: The movie's theme song is sung by misono, Koda Kumi's little sister!

Για τις υποτιτλίσεις, όσον αφορά τα σόου που θέλω να υποτιτλίσω, τα έχουν ήδη αναλάβει γκρουπ για αγγλικούς υπότιτλους. Αν προκύψει να βοηθήσω κάποιο άλλο γκρουπ θα το κάνω εφόσον μπορώ. Αν το Gira Gira είναι ωραίο...

#469 rezeero

rezeero

untitled ftw

• Members
  • 23 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2008 - 16:52

ρε σου rezeero κανεις subs και σε "δοραμας"??

όχι αλλά θα το ήθελα κάποτε. υπό συνθήκες βέβαια... :P

anyway είδα χθες το Lovely Complex μου φάνηκε πολύ αστείο.
και πολυ άσχημη η πρωταγωνίστρια.

το είχα δει πέρσι (? ταυτόχρονα με το anime τέλοσπάντων) και μου είχε φανεί βαρετό.
και η πρωταγωνίστρια εκτός από άσχημη δεν είχε και καμιά τρελή διαφορά ύψους με τον Otani. και ο Maiti-sensei τέρας

Ο Hiro Mizushima ήταν ο Suzuki,

χμμ... κρίμα που το διέγραψα λοιπόν, δεν τον ήξερα τότε τον νεαρό... :cry5:

btw το Beauty or Beast είναι κάπως κουραστικό τελικά, δε μπορείς να δεις πάνω από 2 επεισόδια στο καπάκι. δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν αλλά το ίδιο μοτίβο το'χουμε ξαναδεί, σίγουρα πιο πολλές φορές εσείς οι πιο παλιοί. και συνήθως ό,τι μπορείς να σταματήσεις να βλέπεις δε σου αφήνει και τίποτα σπουδαίο στο τέλος..

άντε να βγει το Maou σήμερα να δούμε κάτι ενδιαφέρον
Spoiler:

srs bzns --> Δημοσιευμένη  εικόνα

#470 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 12:20

so these people are famous, i only knew the protagonist.
I liked the colours and the concept and the sidekicks but that girl... was enough to destroy anything.

#471 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 13:23

so these people are famous, i only knew the protagonist.
I liked the colours and the concept and the sidekicks but that girl... was enough to destroy anything.

Θα με τρελάνετε ΟΕΟ! Η κοπέλα είναι μια γλύκα! Κάνει ακριβώς τις γκριμάτσες που χρειάζεται και παραμένει τρισχαριτωμένη! Όλο το σουλούπι της δε είναι απίθανο για το ρόλο! Αυτή με κράτησε και είδα την ταινία!:burningbe3: ( η διαφορά ύψους είναι ακριβώς όση και στο άνιμε αν θυμάμαι καλά)

Posted Image

Ο Οτανι έχει στραβή μύτη που του χαλάει όλο το χαριτωμένο λουκ

Είπα να δώσω και μια ευκαιρία στο hana yori dango. Το τσίμπι που παίζει τον Τσουκάσα δεν με έπεισε ακόμα :( .

LucyBR το περπάτημά του είναι υπερβολικό! Ο Τσουκάσα είναι clumpsy τύπος και όχι το κλάσικό γοητευτικό - James Dean wanna be- μαγκάκι!

Στο εξής θα μπαίνω εδώ μέσα με την πανοπλία μου, γιατί προβλέπω λιθοβολισμό από hardcore Jun-fans
:emptyonexg1:

#472 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 20:36

Μα όλη η kawainess του Jun βγαίνει από το γεγονός ότι ενώ περπατάει σαν βάρκα, στην πραγματικότητα είναι πολυ clumpsy! Και η ατσουμπαλοσυνη του φαίνεται στο γέλιο του και στις ανοησίες που πετάει όλη την ώρα(τις λέει με τόσο γλυκουλη τρόπο <3).
Εννοώ ότι η όλη υπεροψία του είναι τόσο αθώα και αστεια που θέλεις να του τσιμπήσεις τα μαγουλα! Ο συνδυασμος του εξωτερικά και πολυ ψώνιου με αυτό το καθυστερημένο γέλιο είναι όλα τα λεφτα!:wooi2:

Δεν σε λιθοβολώ ακόμη γιαγια. Αν τελειωσεις όμως και λες τα ίδια τότε δεν ξέρω...:wis:

#473 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2008 - 12:23

Θα με τρελάνετε ΟΕΟ! Η κοπέλα είναι μια γλύκα! Κάνει ακριβώς τις γκριμάτσες που χρειάζεται και παραμένει τρισχαριτωμένη! Όλο το σουλούπι της δε είναι απίθανο για το ρόλο! Αυτή με κράτησε και είδα την ταινία!:burningbe3: ( η διαφορά ύψους είναι ακριβώς όση και στο άνιμε αν θυμάμαι καλά)

Posted Image

η κοπέλα αν κουνήσει τα αυτιά τις θα πετάξει, είναι αρκετά αδύνατη ώστε να κάνει ένα νεκρό μοντέλο να το ρίξει στην δίαιτα μέσα στον τάφο του.

#474 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2008 - 16:31

Τα μοντέλα στην Ιαπωνία είναι τρομακτικά αδύνατα (ναι η κοπελίτσα, η Ema Fujisawa, είναι μοντέλο!) και κάνουν τα δικά μας μοντέλα να μοιάζουν παχουλές μπροστά τους. Αλλά ο ιαπωνικός σωματότυπος είναι έτσι. Μια κοπέλα 50 κιλών φαίνεται παχουλή (μην αναφέρω πόσο φαίνεται μια 60). Ελαφροκόκκαλοι, τι τα θες...

Λοιπόν μιας και αυτή η σεζόν στα dramas τελείωσε (κιόλας;) θα κάνω το καθιερωμένο μου Top 5. Με ανάποδη σειρά. Έχουμε και λέμε:

No5 Tomorrow - Ανθρώπινο και ασυνήθιστα ζεστό για ιατρική σειρά. Σχεδόν σε κάθε επισόδειο με έπαιρναν τα ζουμιά. Και το τέλος μου άρεσε πολύ.
Νο4 Taiyou to Umi no Kyoushitsu - Σνιφ! Σνιφ! Έκτος από το φρέσκο καστ και τον Oda Yuji (που υπερλατρεύω), οι ποιητικοί διάλογοι της σειράς έκλεψαν την καρδιά μου. Πρέπει να τους σημειώσω κάπου να τους έχω σαν διδάγματα.
Spoiler:

Νο3 Seigi no Mikata - Ό,τι και να πω για την παλαβομάρα αυτής της σειράς θα είναι λίγο. Η Yamada Yu και η Shida Mirai είναι οι πιο ξεκαρδιστικές τηλεοπτικές αδερφές ever! Τα παθήματα της μικρής και ο διαολεμένος χαρακτήρας της μεγάλης μου κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τέλους.
No2 Maou - Ε εντάξει τώρα... Αυτή η σειρά τα σπαγε. Αγωνία, σασπένς κτλ κτλ και οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών πάγωναν το αίμα. Ο Ohno ή είναι στ' αλήθεια διπρόσωπος ή πολλά καντάρια ηθοποιός! Και ο Toma κλασικά το χει ρε παιδί μου όπως και να το κάνουμε... Όσο για το τέλος... No I'm not spoiling! WATCH THIS PEOPLE!
No1 Gakko jya Oshierarenai - Είχα να δω τέτοια παλάβη ecchi school comedy από το Stand Up!! Τόσο πολύ γέλιο είχα καιρό να ρίξω. Καλά δομημένοι χαρακτήρες, εξαιρετικοί τίτλοι επισοδείων
Spoiler:
και άνιμε καταστάσεις. Yep! This was definately my favorite this season. Και την Kyoko-chan ήθελα να την κάνω αγκαλίτσα σε κάθε σκηνή! Να μην ξεχάσω επίσης ότι είχε όλα τα είδη ρομάντζου που υπάρχουν: shonen-ai, shojo-ai, σκέτο ai... Προσκυνάω!:nod2:

Runner Up της σεζόν τα Code Blue και Cat Street...

Για την επόμενη σεζόν λεω να δω μόνο 8 σειρές γιατί το παράκανα με τις 12 αυτό το καλοκαίρι...
So heads-up for next season are:
Innocent Love, Oh! My Girl!, Team Batista no Eikou, Ryuusei no Kizuna, Scrap Teacher, Gira Gira, ROOM OF KING, Bloody Monday
Preview θα βάλω στις Κόρες Του Τσα...:wis:

#475 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 10:38

που είσαι όταν σε χρειάζομαι ρε a2a
λοιπόν μικρή κόρη του Τσα...
θέλω να μου πεις να δω σειρά με τον ηθοποιό που έπαιζε τον Chiaki στο Nodame Cantabile

επίσης βλέπω το Bambino
.... τελικά κάηκα άσχημα με αυτές τις σειρές... αλλά τι φταίω που είναι ευχάριστες;

#476 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 11:54

Οφείλω να επανορθώσω απέναντι στον αξιαγαπητο Matsumoto Jun. Ήταν ένας υπέροχος Τσουκάσα (και ας μην τον βοηθούσαν οι διαστάσεις του καθόλου! Μα πιο κοντός απ όλους τους F4?????? βλ. screenshot Τ_Τ) Το περπάτημά του ήταν τελικά ίδιο με του Τσουκάσα στο άνιμε, το ύφος του υπέροχο και το λέγειν του ακόμα καλύτερο! Jun-chan banzaaaaai!!!!!!:nod2: kawaisugiru!:kawaii:

Posted Image
Και μιας και έχουμε τις ίδιες διαστάσεις μπορώ να τον κάνω κοσπλέι χωρίς να μου γκρινιάζουν μερικές ότι θα είμαι τσίμπι:hahaha:

Τώρα η πρώτη σεζόν της σειράς είχε το χάλι της το μαύρο. :nosey:Παρόλα αυτά συνέχισα να την βλέπω ελπίζοντας. Και ευτυχώς η δεύτερη σεζόν αποζημιώνει (ξεπέρασε ακόμη και την ταιβανέζικη βερσιόν, η οποία στη δεύτερη σεζον τραβάει πολύ!!!)

που είσαι όταν σε χρειάζομαι ρε a2a
λοιπόν μικρή κόρη του Τσα...
θέλω να μου πεις να δω σειρά με τον ηθοποιό που έπαιζε τον Chiaki στο Nodame Cantabile

x2
και d2e για μια ακόμα φορά arigatou για τις πληροφορίες!

#477 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 12:18

Οφείλω να επανορθώσω απέναντι στον αξιαγαπητο Matsumoto Jun. Το περπάτημά του ήταν τελικά ίδιο με του Τσουκάσα στο άνιμε, το ύφος του υπέροχο και το λέγειν του ακόμα καλύτερο! Jun-chan banzaaaaai!!!!!!:nod2: kawaisugiru!:kawaii:

awwwww ;33 that made Jun all happy :pp
Posted Image

.... τελικά κάηκα άσχημα με αυτές τις σειρές... αλλά τι φταίω που είναι ευχάριστες;

Tamaki Hiroshi - DramaWiki ?
I wanna watch Shikaotoko Aoniyoshi for some reason :P

lol..welcome to the club~ :congrats:

#478 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 12:34

Matusmoto Jun πραγματικά είναι ωραίος.
λοιπόν βρήκα μια καλή επιλογή :

Last friends & Atsu Hime

μόνο και μόνο επειδή παίζουν άτομα από το Nodame

next jdorama αφού τελειώσω το bambino hana yori dango ελπίζω να είναι καλό

he he yami.. αυτό έκανα και εγώ.

#479 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 12:36

Tamaki Hiroshi ‹Κ–Ψ�G ( Hiroshi Tamaki ) :: jdorama.com

Tamaki Hiroshi - DramaWiki ?
I wanna watch Shikaotoko Aoniyoshi for some reason :P

eh?? (όπως λέει και ο Chiaki... :P)
"talking deer"?? wtf...
Ούτε anime του Miyazaki να ήταν... :P :hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#480 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 14:38

Για σειρές με τον Hiroshi Tamaki:
To Shikaotoko Aoniyoshi είναι πολύ ωραία σειρά. Ξεκινά χαλαρά αλλά ανεβάζει στροφές γρήγορα. Είδα τα 3 τελευταία μαζεμένα με την αδερφή μου γιατί δεν αντέχαμε και θέλαμε να μάθουμε τι γίνεται στο τέλος. Και τα ελάφια της Nara είναι τρισχαριτωμένα (άλλο βέβαια αν όταν πήγα εκεί με μασούλησαν κανονικά...)
Γενικά στις σειρές που παίζει κάνει το βλάκα και το Nodame Cantabile ήταν εξαίρεση (μαζί με το Last Christmas). Επίσης στις πιο παλίες του σειρές είναι supporting cast
Άλλες σειρές του που έχω δει: Top Caster - Βλάκας δημοσιογράφος, δεν είναι υποτιτλισμένο
Last Christmas - Είναι λίγο emo εδώ. Η σειρά γενικώς είναι από τα αγαπημένα μου romance
Waterboys (παίζει και στην ταινία, εκεί έγινε γνωστός) - Έχει μια κρεατοελιά ΝΑ με το συμπάθειο και είναι χαζοχαρούμενος
Remote - live-action διασκευή πασίγνωστου manga. Είναι ο βλάκας αρραβωνιαστικός της πρωταγωνίστριας. Ο Koichi είναι το bishounen εδώ...

Welcome to the Jdorama world Eri! You're gonna get sucked in completely in no time! :P