Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde J-Dorama thread.
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2008 - 10:51
anyway είδα χθες το Lovely Complex μου φάνηκε πολύ αστείο.
και πολυ άσχημη η πρωταγωνίστρια.
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2008 - 13:04
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2008 - 14:14
Trivia: The movie's theme song is sung by misono, Koda Kumi's little sister!
Για τις υποτιτλίσεις, όσον αφορά τα σόου που θέλω να υποτιτλίσω, τα έχουν ήδη αναλάβει γκρουπ για αγγλικούς υπότιτλους. Αν προκύψει να βοηθήσω κάποιο άλλο γκρουπ θα το κάνω εφόσον μπορώ. Αν το Gira Gira είναι ωραίο...
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2008 - 16:52
ρε σου rezeero κανεις subs και σε "δοραμας"??
όχι αλλά θα το ήθελα κάποτε. υπό συνθήκες βέβαια...

anyway είδα χθες το Lovely Complex μου φάνηκε πολύ αστείο.
και πολυ άσχημη η πρωταγωνίστρια.
το είχα δει πέρσι (? ταυτόχρονα με το anime τέλοσπάντων) και μου είχε φανεί βαρετό.
και η πρωταγωνίστρια εκτός από άσχημη δεν είχε και καμιά τρελή διαφορά ύψους με τον Otani. και ο Maiti-sensei τέρας
Ο Hiro Mizushima ήταν ο Suzuki,
χμμ... κρίμα που το διέγραψα λοιπόν, δεν τον ήξερα τότε τον νεαρό...

btw το Beauty or Beast είναι κάπως κουραστικό τελικά, δε μπορείς να δεις πάνω από 2 επεισόδια στο καπάκι. δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν αλλά το ίδιο μοτίβο το'χουμε ξαναδεί, σίγουρα πιο πολλές φορές εσείς οι πιο παλιοί. και συνήθως ό,τι μπορείς να σταματήσεις να βλέπεις δε σου αφήνει και τίποτα σπουδαίο στο τέλος..
άντε να βγει το Maou σήμερα να δούμε κάτι ενδιαφέρον
Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 12:20
I liked the colours and the concept and the sidekicks but that girl... was enough to destroy anything.
Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 13:23
so these people are famous, i only knew the protagonist.
I liked the colours and the concept and the sidekicks but that girl... was enough to destroy anything.
Θα με τρελάνετε ΟΕΟ! Η κοπέλα είναι μια γλύκα! Κάνει ακριβώς τις γκριμάτσες που χρειάζεται και παραμένει τρισχαριτωμένη! Όλο το σουλούπι της δε είναι απίθανο για το ρόλο! Αυτή με κράτησε και είδα την ταινία!

Ο Οτανι έχει στραβή μύτη που του χαλάει όλο το χαριτωμένο λουκ
Είπα να δώσω και μια ευκαιρία στο hana yori dango. Το τσίμπι που παίζει τον Τσουκάσα δεν με έπεισε ακόμα

LucyBR το περπάτημά του είναι υπερβολικό! Ο Τσουκάσα είναι clumpsy τύπος και όχι το κλάσικό γοητευτικό - James Dean wanna be- μαγκάκι!
Στο εξής θα μπαίνω εδώ μέσα με την πανοπλία μου, γιατί προβλέπω λιθοβολισμό από hardcore Jun-fans

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 20:36
Εννοώ ότι η όλη υπεροψία του είναι τόσο αθώα και αστεια που θέλεις να του τσιμπήσεις τα μαγουλα! Ο συνδυασμος του εξωτερικά και πολυ ψώνιου με αυτό το καθυστερημένο γέλιο είναι όλα τα λεφτα!

Δεν σε λιθοβολώ ακόμη γιαγια. Αν τελειωσεις όμως και λες τα ίδια τότε δεν ξέρω...

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2008 - 12:23
Θα με τρελάνετε ΟΕΟ! Η κοπέλα είναι μια γλύκα! Κάνει ακριβώς τις γκριμάτσες που χρειάζεται και παραμένει τρισχαριτωμένη! Όλο το σουλούπι της δε είναι απίθανο για το ρόλο! Αυτή με κράτησε και είδα την ταινία!
( η διαφορά ύψους είναι ακριβώς όση και στο άνιμε αν θυμάμαι καλά)
η κοπέλα αν κουνήσει τα αυτιά τις θα πετάξει, είναι αρκετά αδύνατη ώστε να κάνει ένα νεκρό μοντέλο να το ρίξει στην δίαιτα μέσα στον τάφο του.
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2008 - 16:31
Λοιπόν μιας και αυτή η σεζόν στα dramas τελείωσε (κιόλας

No5 Tomorrow - Ανθρώπινο και ασυνήθιστα ζεστό για ιατρική σειρά. Σχεδόν σε κάθε επισόδειο με έπαιρναν τα ζουμιά. Και το τέλος μου άρεσε πολύ.
Νο4 Taiyou to Umi no Kyoushitsu - Σνιφ! Σνιφ! Έκτος από το φρέσκο καστ και τον Oda Yuji (που υπερλατρεύω), οι ποιητικοί διάλογοι της σειράς έκλεψαν την καρδιά μου. Πρέπει να τους σημειώσω κάπου να τους έχω σαν διδάγματα.
Νο3 Seigi no Mikata - Ό,τι και να πω για την παλαβομάρα αυτής της σειράς θα είναι λίγο. Η Yamada Yu και η Shida Mirai είναι οι πιο ξεκαρδιστικές τηλεοπτικές αδερφές ever! Τα παθήματα της μικρής και ο διαολεμένος χαρακτήρας της μεγάλης μου κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τέλους.
No2 Maou - Ε εντάξει τώρα... Αυτή η σειρά τα σπαγε. Αγωνία, σασπένς κτλ κτλ και οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών πάγωναν το αίμα. Ο Ohno ή είναι στ' αλήθεια διπρόσωπος ή πολλά καντάρια ηθοποιός! Και ο Toma κλασικά το χει ρε παιδί μου όπως και να το κάνουμε... Όσο για το τέλος... No I'm not spoiling! WATCH THIS PEOPLE!
No1 Gakko jya Oshierarenai - Είχα να δω τέτοια παλάβη ecchi school comedy από το Stand Up!! Τόσο πολύ γέλιο είχα καιρό να ρίξω. Καλά δομημένοι χαρακτήρες, εξαιρετικοί τίτλοι επισοδείων

Runner Up της σεζόν τα Code Blue και Cat Street...
Για την επόμενη σεζόν λεω να δω μόνο 8 σειρές γιατί το παράκανα με τις 12 αυτό το καλοκαίρι...
So heads-up for next season are:
Innocent Love, Oh! My Girl!, Team Batista no Eikou, Ryuusei no Kizuna, Scrap Teacher, Gira Gira, ROOM OF KING, Bloody Monday
Preview θα βάλω στις Κόρες Του Τσα...

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 10:38
λοιπόν μικρή κόρη του Τσα...
θέλω να μου πεις να δω σειρά με τον ηθοποιό που έπαιζε τον Chiaki στο Nodame Cantabile
επίσης βλέπω το Bambino
.... τελικά κάηκα άσχημα με αυτές τις σειρές... αλλά τι φταίω που είναι ευχάριστες;
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 11:54

Και μιας και έχουμε τις ίδιες διαστάσεις μπορώ να τον κάνω κοσπλέι χωρίς να μου γκρινιάζουν μερικές ότι θα είμαι τσίμπι

Τώρα η πρώτη σεζόν της σειράς είχε το χάλι της το μαύρο.

που είσαι όταν σε χρειάζομαι ρε a2a
λοιπόν μικρή κόρη του Τσα...
θέλω να μου πεις να δω σειρά με τον ηθοποιό που έπαιζε τον Chiaki στο Nodame Cantabile
x2
και d2e για μια ακόμα φορά arigatou για τις πληροφορίες!
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 12:18
awwwww ;33 that made Jun all happy :ppΟφείλω να επανορθώσω απέναντι στον αξιαγαπητο Matsumoto Jun. Το περπάτημά του ήταν τελικά ίδιο με του Τσουκάσα στο άνιμε, το ύφος του υπέροχο και το λέγειν του ακόμα καλύτερο! Jun-chan banzaaaaai!!!!!!
kawaisugiru!

Tamaki Hiroshi - DramaWiki ?θέλω να μου πεις να δω σειρά με τον ηθοποιό που έπαιζε τον Chiaki στο Nodame Cantabile
.... τελικά κάηκα άσχημα με αυτές τις σειρές... αλλά τι φταίω που είναι ευχάριστες;
I wanna watch Shikaotoko Aoniyoshi for some reason

lol..welcome to the club~

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 12:34
λοιπόν βρήκα μια καλή επιλογή :
Last friends & Atsu Hime
μόνο και μόνο επειδή παίζουν άτομα από το Nodame
next jdorama αφού τελειώσω το bambino hana yori dango ελπίζω να είναι καλό
he he yami.. αυτό έκανα και εγώ.
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 12:36
Tamaki Hiroshi ‹Κ–Ψ�G ( Hiroshi Tamaki ) :: jdorama.com
Tamaki Hiroshi - DramaWiki ?
I wanna watch Shikaotoko Aoniyoshi for some reason
eh?? (όπως λέει και ο Chiaki...

"talking deer"?? wtf...
Ούτε anime του Miyazaki να ήταν...

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 14:38
To Shikaotoko Aoniyoshi είναι πολύ ωραία σειρά. Ξεκινά χαλαρά αλλά ανεβάζει στροφές γρήγορα. Είδα τα 3 τελευταία μαζεμένα με την αδερφή μου γιατί δεν αντέχαμε και θέλαμε να μάθουμε τι γίνεται στο τέλος. Και τα ελάφια της Nara είναι τρισχαριτωμένα (άλλο βέβαια αν όταν πήγα εκεί με μασούλησαν κανονικά...)
Γενικά στις σειρές που παίζει κάνει το βλάκα και το Nodame Cantabile ήταν εξαίρεση (μαζί με το Last Christmas). Επίσης στις πιο παλίες του σειρές είναι supporting cast
Άλλες σειρές του που έχω δει: Top Caster - Βλάκας δημοσιογράφος, δεν είναι υποτιτλισμένο
Last Christmas - Είναι λίγο emo εδώ. Η σειρά γενικώς είναι από τα αγαπημένα μου romance
Waterboys (παίζει και στην ταινία, εκεί έγινε γνωστός) - Έχει μια κρεατοελιά ΝΑ με το συμπάθειο και είναι χαζοχαρούμενος
Remote - live-action διασκευή πασίγνωστου manga. Είναι ο βλάκας αρραβωνιαστικός της πρωταγωνίστριας. Ο Koichi είναι το bishounen εδώ...
Welcome to the Jdorama world Eri! You're gonna get sucked in completely in no time!