γεια

ήρθα κυρίως για να γκρινιάξω:
κατεβάζω Beauty or beast (just curious, και κάποιοι από δω?

βλέπω 2 ελληνικά σημαιάκια) και μόλις έβαλα να δω ένα επεισόδιο πως είναι.
σειρά του 2003 που κυκλοφορεί και σε dvd, και η εικόνα είναι απαράδεκτη. eye cancer!

δε θέλω να προσβάλλω τους jem, αλλά άλλο να αναγκάζεσαι να βλέπεις κινούμενα τετράγωνα γιατί είναι παλιό (Shota no sushi πχ -αν και πάλι, αφού βλέπεται το Hakusen Nagashi που είναι εξίσου παλιό μάλλον πάλι δικό τους λάθος είναι) και άλλο σε πρόσφατο. AΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!

:Crying2: κλαψ!
έχω καλομάθει από τα anime, ή μήπως οι dorama-fansubbers είναι τελικά πολύ κατώτεροι?
και γ@μώτο σπάνια βρίσκεις και δεύτερο release
και για να μπω στην κουβέντα xD ... βλέπω εδώ και κα'να τρίμηνο doramas. και μάλλον δεν είμαι των idols. το Hana Kimi το τελείωσα με το ζόρι (αν δεν ήταν ο Hiro και ο Tomasu ούτε μέχρι τη μέση θα έφτανα), στο μισό επεισόδιο έφαγαν drop Nobuta wo produce και One pound gospel, και επίσης τη Horikita Maki θα τη χαστούκιζα με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση αν την έβλεπα μπροστά μου
μόλις τέλειωσα το Galileo και επειδή έπαθα πλάκα μάλλον θα το ξαναδώ αντί να πιάσω καινούριο.
το Zettai Kareshi μου άρεσε πολύ, συγκινήθηκα και στο τέλος και τα είχα βάψει μαύρα για μια δυο μέρες (μέχρι να κάτσω να δω το επόμενο δλδ

)
και τέλος μια ερώτηση: υπάρχει πουθενά εκτός ADC τo MPD Psycho ή δεν έψαξα καλά?