Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde J-Dorama thread.

• This topic is locked This topic is locked
877 replies to this topic

#451 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 29 August 2008 - 18:44

Εμένα πάλι το Code Blue δε μου άρεσε τόσο πολύ σε σχέση με άλλες σειρές. Τα ιατρικά περιστατικά ήταν όντως ενδιαφέροντα αλλά οι χαρακτήρες δε με τράβηξαν τόσο πολύ. Και ο Πι δε μου έκανε κλικ εδώ τελικά. Πιο πολύ με τράβηξε το Tomorrow. Οι χαρακτήρες ήταν πολύ ανθρώπινοι πολύ συγκινητικοί και δάκρυσα ουκ ολίγες φορές. Τώρα θα μου πείτε: ΤΙ; ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙ;;
Λοιπόν αυτά παθαίνω που έχω δει τόσα dramas!:emptyonexg1:

Άρχισα να δίνω σημασία και σε άλλα χαρακτηριστικά εκτός από το idol cast...:emptyonexg1:
Το Tomorrow έχει μόνο βετεράνους ηθοποιούς και κανένα idol (ok only Tomoka-chan) και για μένα ήταν από τις καλύτερες σειρές της σεζόν. Ίσως έπρεπε να είχα δει και το Monster Parent...

#452 hachix山P

hachix山P

Uso datte ite o, Joe!

• Members
  • 126 posts

Posted 30 August 2008 - 10:32

Για να μας αρεσει μια σειρα δε ειναι απαραιτητο να παιζουν idol σε αυτην!πχ το Liar Game!Εκπληκτικο dorama που αν θυμαμαι καλα idols δεν υπηρχαν!^^
Απλως οταν βλεπεις μια σειρα με idol σε τραβαει και ακομα περισσοτερο σε τραβαει αν σε αυτη πρωταγωνιστη το υπερ-αγαπημενο σου idol!^^
Posted Image

#453 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 30 August 2008 - 17:48

as expected ''Myuu no Anyo papa ni ageru'' was sad and touching..αλλα ηταν και αναπαντεχα αστειο ωρες ωρες :P I really didn't expect to smile while watching,let alone laugh,at some points~ xD
Spoiler:

thumps up to the little girl :3 she was really great ^^
and of course Jun and Karina <3
I liked it very much~ :333 will definitely rewatch~

#454 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 31 August 2008 - 19:28

Ο μπαμπάς Jun είναι σίγουρα ένας από τους λόγους για να το δούμε το σπέσιαλ σωστά;

Λοιπόν επιτέλους άρχισε και το Cat Street και είδα το πρώτο επισόδειο
Spoiler:

#455 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 05 September 2008 - 03:27

I started Yamada Taro Monogatari a couple of days now...μεχρι στιγμης ειμαι στο ep 4.
dude..this is srsly too funny~:hahaha: first of all Nino is perfect for Taro's role..and I thought Tabe Mikako was only funny in 'Yasuko to Kenji' XDD she's amazingly funny here too..especially when she's obsessing over Taro XD
I still can't get used to Sho being a overly rich boy.. :frozen:(the Pika*nchi influence in me? XD) but I like his character :333

και omg απο χτες οποτε βλεπω τον Nino μπροστα μου,I giggle and think ''Tamiko''!! XDDD
this is bad~ XD

#456 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 06 September 2008 - 20:06

πχ το Liar Game!Εκπληκτικο dorama που αν θυμαμαι καλα idols δεν υπηρχαν!^^

Το Liar Game ήταν εντελώς εθιστικό! Ο πρωταγωνιστής ήταν κάποιος που έπαιζε και στο Χάνα Γιόρι Ντάνγκο. Δεν θεωρείται idol?

Λοιπόν, ξεκίνησα το Code Blue και έφτασα στο 8ο επεισόδιο. Είναι συναρπαστικό! Και συνίθησα τα αίματα και κοψίματα/ραψίματα κάπως. (Ποιός θα το περίμενε;! Αν και συνήθισα τους αποκεφαλισμούς με το Σουίνι Τοντ...) Και επίσης συμπάθησα τον χαρακτήρα του Αιζάβα! Έχω κάποιο πρόβλημα; (Ο Πι ο ίδιος δεν με τρελαίνει).
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#457 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 08 September 2008 - 06:52

Προχθες τελειωσα το liar game και ηθελα να πω οτι it just fails.-_- (αν και το αχτι μου το εβγαλα στο msn στη moonheart, δεν θα σας πριξω πολυ)
Δλδ απο μονο του καλό ήταν, αν δεν ειχα δει το kurosagi πριν... Αλλα ο,τι και να εβλεπα πια εκει μεσα έπρεπε να το συγκρίνω και να σκέφτομαι οτι το άλλο ηταν καλύτερο.
Χαλια και υπερβολικη σκηνοθεσια, δεν μου αρεσε το πως επαιζε η πρωταγωνιστρια και γενικότερα μου την έσπαγαν σχεδον όλοι οι χαρακτηρες(ουτε το char development μου αρεσε). Μονο ο πρωταγωνιστης ήταν κάπως ανεκτός. (αλλα φυσικα ο yamapi was sooo much better)

#458 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 08 September 2008 - 09:35

Είδα τα 4 πρώτα του Maou. Κάπως επαναλαμβανόμενο ως εδώ αλλά έχει αγωνια. Τρομερός ο Ohno... ο Toma δε μ'αρέσει, σαν να είναι έξω από τα νερά του.

In other news, τέλειωσα το Zettai Kareshi που ήταν ψιλοαδιάφορο γενικότερα και χθες είδα το πρώτο επεισόδιο του H2. Ελπίζω σε baseball awesomeness αργότερα.

Παρεμπιπτόντως, άλλα αξιόλογα doramas με baseball υπάρχουν; Όσο επικεντρώνονται σε αυτό τόσο το καλύτερο.

#459 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 08 September 2008 - 11:14

samurai_pizza_dora είσαι από τους λίγους που τους λένε ότι δεν τους άρεσε το Liar Game, στους περισσότερους δεν αρέσει το Kurosagi! Εγώ προσωπικά προτιμώ το Kurosagi, είναι στο Top 5 μου, αλλά μου άρεσε και το Liar Game. Δεν έτυχε να κάνω συγκρίσεις, ίσως επειδή τα είδα με διαφορά ενός χρόνου (Kurosagi το 2006 και Liar Game το 2007) και όσο να ναι είχα ξεχάσει αρκετά από το Kurosagi.

warchief το H2 δεν το έχω δει ακόμα αλλά νομίζω είναι το drama που επικεντρώνεται στο baseball περισσότερο από κάθε άλλο που έχει μέχρι στιγμής βγει. Πάντως άλλες σειρές με baseball είναι το Dream Again (με τον Takashi Sorimachi, που έπαιξε τον GTO) το οποίο δεν έχω δει, το Battery που είναι με παιδιά Γυμνασίου και ούτε αυτό έχω δει, και το ROOKIES που έχω δει, και πιστεύω ότι είναι awesomeness αλλά επικεντρώνεται πολύ στο character development και δευτερευόντως στο άθλημα (αλλά αγώνες έχει). Οι παίκτες είναι deliquents!

#460 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 09 September 2008 - 14:51

Τελειωσα το Zettai Kareshi και αν και δνε το περιμενα μου αρεσε παρα πολυ!^^
Αν και στην αρχη μου την εσπαγε λιγο η ρομποτικη συμπεριφορα του πρωταγωνιστη, μετα τον συμπαθησα αρκετα.(βεβαια αυτες οι γλυκαναλατες ατακες δεν σταματησαν να μου τη σπανε :P)
Συγκινηθηκα παρα πολυ.:nanana:

Καλα πρεπει να εχω καποιο προβλημα για να μην μου αρεσει το liar game και να μου αρέσει αυτο. Στο τελος θα φτασω στο σημειο να βλεπω ρομαντζα απο το πρωι μεχρι το βραδυ.

Και btw τωρα συνειδητοποιησα γιατί δεν μου αρεσε και τοσο το liar game. Τελικα δεν το συνεκρινα με το kurosagi υποσυνειδητα, αλλα με το battle royal(manga). Μπορει τυπικα να μην ειχαν καμια σχεση, αλλα πιστευω οτι και τα δυο αναφεροταν στο μεχρι που μπορει να φτάσει η ανθρωπινη φυση σε καποιες ιδιαιτερες συνθήκες, ιδιαιτερα όταν παυουν να ισχύουν οι νομοι και η ηθικη αρχιζει να παραμερίζεται.
Αν τα συγκρινουμε σε αυτο τον τομεα, to liar game fails badly. Το character develpoment του ήταν απλώς μηδενικο. Μονο εξυπνο σεναριο ειχε, τπτ παραπανω.

#461 rezeero

rezeero

untitled ftw

• Members
  • 23 posts

Posted 09 September 2008 - 16:17

γεια :D
ήρθα κυρίως για να γκρινιάξω:

κατεβάζω Beauty or beast (just curious, και κάποιοι από δω? :nosey: βλέπω 2 ελληνικά σημαιάκια) και μόλις έβαλα να δω ένα επεισόδιο πως είναι.
σειρά του 2003 που κυκλοφορεί και σε dvd, και η εικόνα είναι απαράδεκτη. eye cancer!:erk: δε θέλω να προσβάλλω τους jem, αλλά άλλο να αναγκάζεσαι να βλέπεις κινούμενα τετράγωνα γιατί είναι παλιό (Shota no sushi πχ -αν και πάλι, αφού βλέπεται το Hakusen Nagashi που είναι εξίσου παλιό μάλλον πάλι δικό τους λάθος είναι) και άλλο σε πρόσφατο. AΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!! :Crying2::Crying2: κλαψ! :Crying2:
έχω καλομάθει από τα anime, ή μήπως οι dorama-fansubbers είναι τελικά πολύ κατώτεροι?
και γ@μώτο σπάνια βρίσκεις και δεύτερο release :(

και για να μπω στην κουβέντα xD ... βλέπω εδώ και κα'να τρίμηνο doramas. και μάλλον δεν είμαι των idols. το Hana Kimi το τελείωσα με το ζόρι (αν δεν ήταν ο Hiro και ο Tomasu ούτε μέχρι τη μέση θα έφτανα), στο μισό επεισόδιο έφαγαν drop Nobuta wo produce και One pound gospel, και επίσης τη Horikita Maki θα τη χαστούκιζα με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση αν την έβλεπα μπροστά μου:wis:
μόλις τέλειωσα το Galileo και επειδή έπαθα πλάκα μάλλον θα το ξαναδώ αντί να πιάσω καινούριο.

το Zettai Kareshi μου άρεσε πολύ, συγκινήθηκα και στο τέλος και τα είχα βάψει μαύρα για μια δυο μέρες (μέχρι να κάτσω να δω το επόμενο δλδ :P)

και τέλος μια ερώτηση: υπάρχει πουθενά εκτός ADC τo MPD Psycho ή δεν έψαξα καλά?
srs bzns --> Posted Image

#462 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 09 September 2008 - 16:32

έχω καλομάθει από τα anime, ή μήπως οι dorama-fansubbers είναι τελικά πολύ κατώτεροι?

σιγουρα το πρωτο :P

μόλις τέλειωσα το Galileo και επειδή έπαθα πλάκα μάλλον θα το ξαναδώ

οντως...κι εγω πρεπει,μιας και βγαινει και το Special τον αλλο μηνα(καπακι με την ταινια)..

in other happy news~
1st Ryuusei no Kizuna CM..well κατι σα CM XD
Youtube Video

και σε 3 μερες εχουμε το τελευταιο επι Maou T^T T^T

#463 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 09 September 2008 - 17:29

Ρε παιδιά πάει και αυτή η σεζόν! Πότε τελείωσε ούτε το πήρα χαμπάρι (πάντα τα καλοκαίρια περνάνε γρήγορα και ιδιαίτερα όταν έχουν καλά doramas!) ^w^
Λοιπόν μιας και αρχίζει η νέα σεζόν είμαι στα σκαριά για τη δημιουργία του πρώτου greek fansub group για jdoramas. Βέβαια πρέπει να πέσει συνεννόηση αλλά όσοι ενδιαφέρονται πείτε μου. Θα φτιάξω κανά lj ή blog για progress reports etc...
1o project θέλω κάποια από τις νεες σειρές.
Είμαι ανάμεσα στα Bloody Monday, Ryuusei no Kizuna και Room of King αλλά γέρνω προς το τελευταίο γιατί μου φαίνεται θα είναι πιο χαλαρό και εύκολο στη μετάφραση. Σκοπός είναι να έχουμε ένα project κάθε σεζόν από τις καινούργιες σειρές και 1-2 παλιότερες σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Για παλιές σειρές κοιτάω τα Proposal Daisakusen και Nodame Cantabile γι αρχή.
Βέβαια έχω χρόνο να αποφασίσω... :Blissfull:

@rezeero: Οι jem κάνουν capture από την τηλεόραση της Σιγκαπούρης και όχι από DVD γι' αυτό η ποιότητα είναι χάλια (το ίδιο και οι υπότιτλοι). Btw έχω δει το Beauty or Beast και μου άρεσε (FukuMasa fan? I love him! He's my favorite male singer!) αλλά ναι η ποιότητα ήταν Bleh!

#464 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 posts

Posted 09 September 2008 - 20:32

Ρε παιδιά πάει και αυτή η σεζόν! Πότε τελείωσε ούτε το πήρα χαμπάρι (πάντα τα καλοκαίρια περνάνε γρήγορα και ιδιαίτερα όταν έχουν καλά doramas!) ^w^
Λοιπόν μιας και αρχίζει η νέα σεζόν είμαι στα σκαριά για τη δημιουργία του πρώτου greek fansub group για jdoramas. Βέβαια πρέπει να πέσει συνεννόηση αλλά όσοι ενδιαφέρονται πείτε μου. Θα φτιάξω κανά lj ή blog για progress reports etc...
1o project θέλω κάποια από τις νεες σειρές.
Είμαι ανάμεσα στα Bloody Monday, Ryuusei no Kizuna και Room of King αλλά γέρνω προς το τελευταίο γιατί μου φαίνεται θα είναι πιο χαλαρό και εύκολο στη μετάφραση. Σκοπός είναι να έχουμε ένα project κάθε σεζόν από τις καινούργιες σειρές και 1-2 παλιότερες σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Για παλιές σειρές κοιτάω τα Proposal Daisakusen και Nodame Cantabile γι αρχή.
Βέβαια έχω χρόνο να αποφασίσω... :Blissfull:

@rezeero: Οι jem κάνουν capture από την τηλεόραση της Σιγκαπούρης και όχι από DVD γι' αυτό η ποιότητα είναι χάλια (το ίδιο και οι υπότιτλοι). Btw έχω δει το Beauty or Beast και μου άρεσε (FukuMasa fan? I love him! He's my favorite male singer!) αλλά ναι η ποιότητα ήταν Bleh!

a2a ganbatte ne! πρέπει να είσαι σε πολυ καλό επίπεδο για να καταλαβαίνεις τόσα ώστε να κάνεις φανσαμπ σε ντοραμα!:nod:
Αν βγάλεις καινούριες σειρές που δεν έχουν ξαναβγεί ίσως θα ταν καλύτερο να τις κάνεις στα αγγλικά για να τις δεί και ο υπόλοιπος λαός! Αυτό θα σε βοηθήσει και στο seeding. Στην Ελλάδα και το κοινό είναι περιορισμένο και οι Έλληνες με τις συνδέσεις τους δικαιολογημένα απρόθυμοι να seedάρουν.

Το Beauty or Beast το βλέπω κι εγώ αυτές τις μέρες, και έχει αρκετό ενδιαφέρον αν και εξιδανικεύει πολύ τις καταστάσεις. Μπορεί να μου πεί κάποιος γνώμη για το Great teacher onizuka? arigatou!

#465 rezeero

rezeero

untitled ftw

• Members
  • 23 posts

Posted 10 September 2008 - 16:24

+1 για σειρές που δεν έχουν ξαναβγεί :D :D
εξάλλου είναι λίγος ο κόσμος που βλέπει ελληνικά fansubs έτσι κι αλλιώς, και από την άλλη η διεθνής κοινότητα είναι κι αυτή πολύ μικρή ακόμα

@a2a
να ξεκινήσεις με μία σειρά καλύτερα, μέχρι να αποκτήσεις άνεση με τη δουλειά που χρειάζεται.
και καλή τύχη! :wooi2:

θα επιμείνω πως και για tvrip είναι ΚΑΚΟ :hahaha: ΞΑΝΑΒLEH :hahaha: μου έκοψε την όρεξη να το δω εντελώς

@himawarinosekai
πάλι τα ίδια βλέπουμε εμείς? lol
srs bzns --> Posted Image