Requiem for a Dream-πραγματικα μια καλή ταινια, που δειχνει την πραγματική και οδεινυρή πλευρα των ναρκωτικων.
Διορθώθηκε.
Posted 26 September 2007 - 11:38
Requiem for a Dream-πραγματικα μια καλή ταινια, που δειχνει την πραγματική και οδεινυρή πλευρα των ναρκωτικων.
Posted 26 September 2007 - 13:38
Posted 05 October 2007 - 20:37
Posted 06 October 2007 - 00:01
Posted 07 October 2007 - 18:25
Posted 11 October 2007 - 13:59
Posted 12 October 2007 - 09:44
Posted 13 October 2007 - 16:46
οταν μιλας για κιουμπρικ θα πλενεις το στωμα σου με ροδονερο,θα κοβεις τα νυχια σου με τσεκουρι και θα κανεις 666 μετανειες.πειτε με αμορφωτη αλλα αυτην την δηθεν κουλτουρα του κιουμπρικ
δεν την μπορω.μεγαλη αηδια η ταινια eyes wide shut & clockwork orange.
οι πιο χαμενες ωρες της ζωης μου.
ξεχασα να αναφερω και το femme fatale το οποιο το εβαλα 4 φορες να το δω και με πηρε ο υπνος στο ιδιο σημειο.unfightable o de palma.
Posted 14 October 2007 - 10:22
Το σκιαχτρο ηταν οντως απαισιοΓια εμενα μια απο της χειροτερες ταινιες που εχς δει ειναι : To Σκιαχτρο
Το ιδιο μαπα ηταν και το videogame του The Thing:redcard2:Το The Thing. Είχα ακούσει καλές κριτικές και ήταν τελείως μάπα.
Posted 14 October 2007 - 22:11
Το ιδιο μαπα ηταν και το videogame του The Thing:redcard2:
:puke:
Posted 15 October 2007 - 12:07
Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 15 October 2007 - 12:40
Posted 15 October 2007 - 13:23
Posted 15 October 2007 - 13:30
Γενικα εχω προβλημα με τις αργες ταινιες...αν δεν προχωρησουν απο νωρις στο παρασυνθημα, δεν με κρατανε...ειναι οπως οι ταινιες του Αγγελοπουλου...παραδεχομαι τους συμβολισμους που χρησιμοποιει, την σκηνοθεσια που κανει, αλλα μου καθεται πολυ βαρυς..ειδικα κατι πλανα η καμερα πανω απο το μπρικι και περιμενουμε να βρασει το νερο...απο την αλλη, θεωρω οτι για να ειναι πετυχημενη μια ταινια, ακομα και αν ο αλλος μεσω της ταινιας κανει "τεχνη"..θεωρω οτι οφειλει να ριχνει προς το τελος μια εξηγηση...γιατι οπως και να το κανουμε, οι ταινιες ναι μεν εχουν target group αλλα δεν μπορεις να αποκλεισεις ενα ολοκληρο τσουρμο απο ανθρωπους οι οποιοι δεν πολυσκαμπαζουν απο τεχνη...πρεπει να τους συμπεριλαβεις κι αυτους, και να κανεις την ταινια σου ποιοτικη μεν,αλλα κατανοητη δε...David Lynch...ιδιοφυια στην σκηνοθεσια..χρωματα απιστευτα, στησιμο καδρου ανεπαναληπτο...στορυ ταινιας..ακαταληπτο...επεσαν οι τιτλοι τελους, και τους παρακολουθησα μεχρι να γυρισει το dvd στο μενου, περιμενοντας να μου εξηγησει τι γινοταν...Θα συμφωνήσω Matsu. Αν και η "Οδύσσεια του Διαστήματος", σκηνοθετικά και ρεαλιστικά είναι σχεδόν άψογη, είναι πάρα πολύ αργή. Το τέλος είναι πολύ ενδιαφέρον, και για όποιον έχει διαβάσει και τα βιβλία (όπως εγώ) θα καταλάβει την ταινία ακόμα περισσότερο.
Παρ'όλο που είμαι science fiction fan, η 'Οδύσσεια του Διαστήματος' δεν είναι ταινία που μπορεί να παρακολουθήσει οποιοσδήποτε. Σε κάποιες σκηνές βαρέθηκα, ιδίως στις εξωτερικές σκηνές. Εντάξει να μας δείχνει τον σταθμό που περιστρέφεται αλλά όχι και τόση ώρα!
Dorama Queen-Bitch Mode On Atm