Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

.::: Worst Movies :::.

• Please log in to reply
384 replies to this topic

#106 myle

myle

Anime Fan

• Members
  • 144 posts

Posted 26 September 2007 - 11:38

Requiem for a Dream-πραγματικα μια καλή ταινια, που δειχνει την πραγματική και οδεινυρή πλευρα των ναρκωτικων.

Διορθώθηκε.
This is my way of the ninja.

#107 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 26 September 2007 - 13:38

Για εμενα μια απο της χειροτερες ταινιες που εχς δει ειναι : To Σκιαχτρο

#108 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 05 October 2007 - 20:37

γενικα αυτα τα ψευτο θριλερ ειναι αθλια για αυτο τα αποφευγω και εγω δει ελαχιστα 2-3

#109 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 06 October 2007 - 00:01

σορρυ gia to doyble post.Αλλα μολις ειδα μια ταινια και την προσθεσα στο hall of fame με τις χειροτερες ταινιες που εχω δει.:nosey:ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ TO SPIDER_MAN-3
:wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:
ΠΩ ρε παιδια:bike:Λεγατε οτι ειναι βλακεια αλλα δε το περιμενα ΤΟΣΟ Π@Π@ΡΙ@
.ΔΕ λεω τιποτ μονο RAting 1\10 me επειηκεια.(βλεπω και τα κινουμενα σχεδια τωρα και μου φανηκε ακομα πιο ηληθια η ταινια οταν τα συγκρινα)

#110 zombitsa

zombitsa

zombitsa

• Members
  • 67 posts

Posted 07 October 2007 - 18:25

πειτε με αμορφωτη αλλα αυτην την δηθεν κουλτουρα του κιουμπρικ
δεν την μπορω.μεγαλη αηδια η ταινια eyes wide shut & clockwork orange.
οι πιο χαμενες ωρες της ζωης μου.
ξεχασα να αναφερω και το femme fatale το οποιο το εβαλα 4 φορες να το δω και με πηρε ο υπνος στο ιδιο σημειο.unfightable o de palma.

#111 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 11 October 2007 - 13:59

Το The Thing. Είχα ακούσει καλές κριτικές και ήταν τελείως μάπα.

Posted Image

#112 panathinaikara

panathinaikara

Anime Amateur

• Members
  • 101 posts

Posted 12 October 2007 - 09:44

ε κοιτα θεωρείται από πολλούς cult. Κι εγώ άκουγα πολλά καλά λόγια και όταν την είδα απογοητεύτηκα(για το the thing του Καρπεντερ). Και να σκεφτείς είχα ψάξει όλη την πόλη να το βρω και τελικά το πέτυχα σε ένα καμμένο video club σε vhs

#113 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 13 October 2007 - 16:46

πειτε με αμορφωτη αλλα αυτην την δηθεν κουλτουρα του κιουμπρικ
δεν την μπορω.μεγαλη αηδια η ταινια eyes wide shut & clockwork orange.
οι πιο χαμενες ωρες της ζωης μου.
ξεχασα να αναφερω και το femme fatale το οποιο το εβαλα 4 φορες να το δω και με πηρε ο υπνος στο ιδιο σημειο.unfightable o de palma.

οταν μιλας για κιουμπρικ θα πλενεις το στωμα σου με ροδονερο,θα κοβεις τα νυχια σου με τσεκουρι και θα κανεις 666 μετανειες.
ντροπη και αισχος.
kick ban και ξυλο.

Posted Image

#114 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 14 October 2007 - 10:22

Για εμενα μια απο της χειροτερες ταινιες που εχς δει ειναι : To Σκιαχτρο

Το σκιαχτρο ηταν οντως απαισιο :puke:!!!!το ιδιο και Το Ματι 3 :puke::redcard2:!!!!

Το The Thing. Είχα ακούσει καλές κριτικές και ήταν τελείως μάπα.

Το ιδιο μαπα ηταν και το videogame του The Thing:redcard2::puke::puke::thumbdown:

#115 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 posts

Posted 14 October 2007 - 22:11

Το ιδιο μαπα ηταν και το videogame του The Thing:redcard2::puke::puke::thumbdown:

Συμφωνώ σε αυτό, ελεεινό παιχνίδι και ταινία.

Η χειρότερη ταινία όμως; Χμ... πολύ δύσκολη επιλογή. Σίγουρα από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει είναι αυτές που βάζουν τα κανάλια κάθε μέρα, ειδικά κάτι χαζοαμερικάνικα θρίλερ με καρχαρίες κλπ.

Η χειρότερη ταινία που έχω δει στο σινεμά πρόσφατα ήταν "Οι Εφτά Πληγές" (κάπως έτσι λεγόταν τέλως πάντων).
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#116 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 15 October 2007 - 01:16

οταν μιλας για κιουμπρικ θα πλενεις το στωμα σου με ροδονερο,θα κοβεις τα νυχια σου με τσεκουρι και θα κανεις 666 μετανειες.
ντροπη και αισχος.
kick ban και ξυλο.

αν και όχι σε τόσο αυστηρό τόνο +1000!

Μάστορας ο Κιούμπρικ!!:nod::nod::nod::nod:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#117 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 15 October 2007 - 12:07

Μπορει ο Κιουμπρικ να ειναι μαστορας, σκηνοθετικα τον παραδεχομαι, αλλα αδυνατω να παρακολουθησω ταινια του, γιατι εχει ενα μικρο προβλημα στο να κραταει ακομα και τον πιο αδιαφορο θεατη...στην περιπτωση μου, θα πω οτι μια ταινια που εχασα πραγματικα 3 ωρες απο τη ζωη μου, και δεν μπορω να τις αναπληρωσω, ειναι Η Οδυσσεια του Διαστηματος...δεν την κατατασσω στις χειροτερες ταινιες, μιας και στην εποχη της ηταν πρωτοπορια, αλλα για τα δικα μου γουστα, μια 3ωρη ταινια με συνολικο διαλογο 5 λεπτων ειναι κατι που δεν μπορω να το αντεξω...δεν την προτεινω σε ατομα που θελουν ενταση για να δουν μια ταινια, την προτεινω ομως σε αυτους που τους αρεσει να ψαχνουν να βρουν "τι θελει να πει ο ποιητης"...(για να μην παρεξηγουμαι..)
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#118 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 15 October 2007 - 12:40

Θα συμφωνήσω Matsu. Αν και η "Οδύσσεια του Διαστήματος", σκηνοθετικά και ρεαλιστικά είναι σχεδόν άψογη, είναι πάρα πολύ αργή. Το τέλος είναι πολύ ενδιαφέρον, και για όποιον έχει διαβάσει και τα βιβλία (όπως εγώ) θα καταλάβει την ταινία ακόμα περισσότερο.

Παρ'όλο που είμαι science fiction fan, η 'Οδύσσεια του Διαστήματος' δεν είναι ταινία που μπορεί να παρακολουθήσει οποιοσδήποτε. Σε κάποιες σκηνές βαρέθηκα, ιδίως στις εξωτερικές σκηνές. Εντάξει να μας δείχνει τον σταθμό που περιστρέφεται αλλά όχι και τόση ώρα!

#119 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 15 October 2007 - 13:23

Επίσης μια άλλη ταινία που θεωρείται cult είναι η Λάμψη. Είμαι η μόνη που στα περισσότερα σημεία δεν κατάλαβα τι παιζόταν? Όσους έχω ρωτήσει μου λένε "καλά τουβλάκι αν δε την κατάλαβες αυτή!!!"
Καλές ερμηνείες, αλλά νομίζω λιγο overrated.

Posted Image

#120 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 15 October 2007 - 13:30

Θα συμφωνήσω Matsu. Αν και η "Οδύσσεια του Διαστήματος", σκηνοθετικά και ρεαλιστικά είναι σχεδόν άψογη, είναι πάρα πολύ αργή. Το τέλος είναι πολύ ενδιαφέρον, και για όποιον έχει διαβάσει και τα βιβλία (όπως εγώ) θα καταλάβει την ταινία ακόμα περισσότερο.

Παρ'όλο που είμαι science fiction fan, η 'Οδύσσεια του Διαστήματος' δεν είναι ταινία που μπορεί να παρακολουθήσει οποιοσδήποτε. Σε κάποιες σκηνές βαρέθηκα, ιδίως στις εξωτερικές σκηνές. Εντάξει να μας δείχνει τον σταθμό που περιστρέφεται αλλά όχι και τόση ώρα!

Γενικα εχω προβλημα με τις αργες ταινιες...αν δεν προχωρησουν απο νωρις στο παρασυνθημα, δεν με κρατανε...ειναι οπως οι ταινιες του Αγγελοπουλου...παραδεχομαι τους συμβολισμους που χρησιμοποιει, την σκηνοθεσια που κανει, αλλα μου καθεται πολυ βαρυς..ειδικα κατι πλανα η καμερα πανω απο το μπρικι και περιμενουμε να βρασει το νερο...απο την αλλη, θεωρω οτι για να ειναι πετυχημενη μια ταινια, ακομα και αν ο αλλος μεσω της ταινιας κανει "τεχνη"..θεωρω οτι οφειλει να ριχνει προς το τελος μια εξηγηση...γιατι οπως και να το κανουμε, οι ταινιες ναι μεν εχουν target group αλλα δεν μπορεις να αποκλεισεις ενα ολοκληρο τσουρμο απο ανθρωπους οι οποιοι δεν πολυσκαμπαζουν απο τεχνη...πρεπει να τους συμπεριλαβεις κι αυτους, και να κανεις την ταινια σου ποιοτικη μεν,αλλα κατανοητη δε...David Lynch...ιδιοφυια στην σκηνοθεσια..χρωματα απιστευτα, στησιμο καδρου ανεπαναληπτο...στορυ ταινιας..ακαταληπτο...επεσαν οι τιτλοι τελους, και τους παρακολουθησα μεχρι να γυρισει το dvd στο μενου, περιμενοντας να μου εξηγησει τι γινοταν...:terror2:
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm