Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

.::: Worst Movies :::.

• Please log in to reply
384 replies to this topic

#121 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 15 October 2007 - 13:50

Αγγελόπουλος. Τον θεωρώ ίσως από τους χειρότερους σκηνοθέτες και δεν μπορώ να παρακολουθήσω ταινία του. Δύο-τρείς φορές που έχω προσπαθήσει δεν τα έχω καταφέρει.
Οι συμβολισμοί εντάξει, αλλά μία ταινία δεν χρειάζεται μόνο συμβολισνούς αλλά να κρατήσει τον θεατή. Όταν οι θεατές κοιμούντια στην ταινία, τότε δεν είναι ταινία!!!! (Ναι έχω κοιμηθεί προσπαθώντας να δώ Αγγελόπουλο...:yawn2:)
Με κάποιους φίλους κάνουμε πλάκα λέγοντας ότι οι κριτικοί λατρεύουν τον Αγγελόπουλο, διότι βλέπουν τα πρώτα 5 λεπτά, μετά κοιμούνται μέχρι τα τελευταία 5 λεπτά. Και δεν έχουν χάσει και τίποτα. Όλη η ταινία σε 10 λεπτά και την υπόλοιπη ώρα ύπνο του δικαίου...:hahaha:

Πάντως, μεταξύ των αρκετά κινηματογραφόφιλων φίλων μου κανένας μα κανένας δεν αντέχει ούτε συμπαθεί τις ταινίες του Αγγελόπουλου.

#122 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 15 October 2007 - 13:55

Nightwatch. Την πηρα σε DVD μηπως εβλεπα το Daywatch που επαιζε στο σινεμα.
Βαρεθηκα,σιχαθηκα, πατησα το Stop στο μισαωρο και την επεστρεψα. Φανταστητε το χειροτερο σας αμερικανικο "θριλερ τρομου" με ρωσικο dub.:fromabove:

P.S: To soundtrack δεν ηταν πολυ κακο.

#123 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 15 October 2007 - 15:23

Zodiac......
Διαβαζω κριτικες , παω να το δω....
δεν παλευοταν κα8ολου.....αν και κατι παντα με κρατουσε μην φυγω απο την αι8ουσα , τπτ δεν εγινε στο τελος...

#124 the_end

the_end

Μ.Ο.Ν.Κ.

• Members
  • 56 posts

Posted 15 October 2007 - 17:03

καλά, το παρακάνατε με τον Kubrick παρότι οι απειλές ήταν σαφείς :P
o Kubrick είναι απ'τους μεγαλύτερους δημιουργούς από καταβολής σινεμά, ο τύπος ασχολήθηκε με όλα τα είδη και διέπρεψε παντού. δε λέω, ο καθένας έχει το γούστο του, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα.
γενικά μια ταινία δυσνόητη δε σημαίνει ότι δεν έχει νόημα. έχει και μάλιστα πολλαπλά, απλά αυτό εξαρτάται απ'τον θεατή. επίσης δεν είναι απαραίτητο να πιάσεις πλήρως το νόημα για να σου αρέσει πχ david lynch(εμένα βέβαια δε μ'αρέσει αλλά αυτό ειναι άλλη κουβέντα:P)

θεωρω οτι οφειλει να ριχνει προς το τελος μια εξηγηση...γιατι οπως και να το κανουμε, οι ταινιες ναι μεν εχουν target group αλλα δεν μπορεις να αποκλεισεις ενα ολοκληρο τσουρμο απο ανθρωπους οι οποιοι δεν πολυσκαμπαζουν απο τεχνη...πρεπει να τους συμπεριλαβεις κι αυτους, και να κανεις την ταινια σου ποιοτικη μεν,αλλα κατανοητη δε...

διαφωνώ πλήρως. ο σκηνοθέτης κάνει μια ταινία όπως ακριβώς τη γουστάρει. είναι το έργο του, μια έκφραση του εαυτού του. σιγά μην κάτσει ν'ασχοληθεί με target group και μέσους όρους. όποιος πιστός ας προσέλθει.
εναλλακτικά γινόμαστε όλοι παιδιά του κλισέ και του χολιγουντ και όλες οι ταινίες είναι κλώνοι γεμάτοι στερεότυπα.
το γούστο διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. αλλά δε γίνεται να έχουμε την απαίτητση να μας ικανοποιούν όλα όσα βλέπουμε. αν ήταν έτσι δεν θα είχε νόημα η ίδια η λέξη "γούστο".

#125 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 16 October 2007 - 09:35

Λοιπόν, με αφορμή το Post του Pastor_of_Muppets στο Movies Recommendations, θυμήθηκα άλλες δύο ταινίες όπου έκλαιγα τα λεφτά μου που πήγα και τις είδα στο σινεμά:

1. Battlefield Earth, βασισμένη σε βιβλίο του L.Ron Hubbard (ναι ο ιδρυτής της Σαϊεντολογίας) με τον John Travolta...
2. Starship Troopers ή (κατ'εμένα) Models in Space. Η ταινία ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ R. HEINLEIN. Οι μόνες ομοιότητες είναι ο πόλεμος μεταξύ γήϊνων και εξωγήϊνων και τα ονόματα. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Heinlein με την ταινία αυτή...

#126 Millia

Millia

Dragon Spooker

• Members
  • 130 posts

Posted 19 October 2007 - 01:37

Οι χειρότερες ταινίες που έχω δει είναι σχεδόν όλες οι ταινίες του Van Damme και ειδικά Replicant και Double Team, Highlander 3 & 4, Lemony Snicket: A series of unfortunate events και κάποιες άλλες τις οποίες δεν μπορώ να θυμηθώ αυτή τη στιγμή.

#127 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 25 October 2007 - 09:04

Πηγα και ειδα το "The Darkness is Rising". Απο καποια ψυγματα σεναριου μου εδωσε να καταλαβω πως πιθανον το βιβλιο θα ειναι καλο. Δυστηχως η ταινια ΔΕΝ ειναι. Κλαιω τα λεφτα που εδωσα!:Crying2:Και να σκεφτει κανεις πως μετα το "Eragon" πιστευα πως οι κακιστες μεταφορες βιβλιων στην κινηματογραφικη οθονη με την προσδοκια της τριλογιας=τριπλης κονομας ειχαν πιασει πατο!Προφανως δεν ειχα υπολογισει τις δυνατοτητες της συγκεκριμενης ταινιας!:terror2:

#128 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 posts

Posted 07 November 2007 - 15:37

Nightwatch, Fantastic Four, Spider-Man 1, daredevil, Elektra, Bloodrayne, the list goes on.

Posted Image

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com

#129 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 07 November 2007 - 17:13

Το Ju-on ητανε τελειος μαπα!!!!!!!!

#130 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 posts
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Posted 07 November 2007 - 17:30

Χωρίς συζήτηση η μούφα Dungeons and Dragons (που συμβάλλει στη γελοιοποίηση των rpg ως hobby).

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#131 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 08 November 2007 - 00:24

Δεν θυμάμαι αν έχει ξαναειπωθεί αλλά κι ετσι να ναι το ξαναλέω... ΜΑΚΡΙΑ από το Blade Trinity... όχι απλώς μια κακή ταινία.... προσβολή στην ανθρώπινη νοημοσύνη... τόσο μα τόσο χάλια που σταματά να είναι αστείο....

Posted Image

Spoiler: &#33909

#132 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 08 November 2007 - 00:29

Ναι,αλλά το ανέκδοτο με τις λεσβίες βρυκολακίνες τα έσπαγε,όπως και η σκηνή με το μωράκι....κατά τα άλλα,αν περίμενες να δείς το νέο Predator με αυτή τη ταινία,μάλλον ατύχησες :P
Posted Image

#133 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 08 November 2007 - 00:31

τι λετε ρε!!?!??!
παιζει ο Link the Sink(κανει τον Βρακουλα)
παιζει και ο θεουλης Ryan Raynolds τoν Hannibal King.
bonus track: η "φωναρα" Jessica Biel.

Posted Image

#134 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 08 November 2007 - 01:16

Ναι,αλλά το ανέκδοτο με τις λεσβίες βρυκολακίνες τα έσπαγε,όπως και η σκηνή με το μωράκι....κατά τα άλλα,αν περίμενες να δείς το νέο Predator με αυτή τη ταινία,μάλλον ατύχησες :P

Ποιό νεο Predator????? Ένα βράδυ ήμουν άρρωστη είχα μείνει αναγκαστικά μέσα το χε η τηλεόραση και είπα ας το δω.... Ακόμα κλαίω το ρεύμα που έκαψε η TV μου και τον πολύτιμο χρόνο που σπατάλησα γι αυτή την αηδια...

Posted Image

Spoiler: &#33909

#135 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 08 November 2007 - 01:19

Ποιό νεο Predator????? Ένα βράδυ ήμουν άρρωστη είχα μείνει αναγκαστικά μέσα το χε η τηλεόραση και είπα ας το δω.... Ακόμα κλαίω το ρεύμα που έκαψε η TV μου και τον πολύτιμο χρόνο που σπατάλησα γι αυτή την αηδια...

βαση αυτου

CRT: 0.34 watt per square inch

μιλαμε πρεπει να σαι πολυ τσιφουτα!

Posted Image