Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

.::: Worst Movies :::.

• Please log in to reply
384 replies to this topic

#91 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2007 - 07:25

Εγώ θα έβαζα στις χειρότερες ταινίες τις ταινίες του Adam Sadler. Η μόνη που ήταν καλούτσικη είναι το "The Wedding Singer".
Τρείς ταινίες προσπάθησα να δώ με τον συγκεκριμένο και τις τρείς τις έκοψα στα πρώτα 15 λεπτά. Ηλίθιες ταινίες, το χιούμορ είναι για 10χρονα αμερικανάκια.... Από τότε όταν ακούω Adam Sadler σαν πρωταγωνιστή αποφεύγω να δώ την εν λόγω ταινία.

Επίσης όλες οι ταινίες του Αγγελόπουλου. Δεν έχω καταφέρει να δώ ούτε μία ολόκληρη, κοιμάμαι μετά από 15-20 λεπτά.

Και να σκεφτεί κανείς ότι έχω δεί ταινίες από όλο τον κόσμο γενικώς. Μέχρι και αρκετές γαλλικές που λένε ότι είναι αργές ή οτιδήποτε, αλλά τον Αγγελόπουλο δεν τον φτάνουν....

#92 stainless

stainless

Sutenresusei

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2007 - 22:21

Μέχρι και αρκετές γαλλικές που λένε ότι είναι αργές ή οτιδήποτε....

E όχι και αργές! Ο γαλλικός κινηματογράφος αν μη τι άλλο είναι αρκετά "γρήγορος". Η τελευταία γαλλική ταινία που είδα (μόλις 2 μέρες πριν) ήταν το Les Choristes (στα ελληνικά λέγεται Τα Παιδιά της Χορωδίας) και την συνιστώ ανεπιφύλακτα!

#93 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2007 - 01:01

όντως ο Bill Murray είναι θεός (στο Broken Flowers και στο σκετσάκι του "Καφές και Τσιγάρα" μαζί με GZA και RZA από Wu-Tang Clan είχε δώσει ρέστα!) αλλά στο "Χαμένοι στη Μετάφραση" το μεγαλείο του ως ηθοποιού χάνεται σε μια ταινία που δεν έχει εμφανή λόγο ύπαρξης....

Toν τύπο δεν τον ξέρω (ΟΚ, πείτε με άσχετο, τι να κάνουμε) αλλά το "Χαμένοι στην Μετάφραση" την απόλαυσα όσο λίγες ταινίες. Αλλά κι όσους άλλους έχω ρωτήσει μου 'χουν πει τα καλύτερα λόγια (είτε είτε σινεφίλ είτε mainstream viewers, είτε λάτρης της Ιαπωνίας είτε όχι). Είναι αρκετά ταξιδιάρικη, με χαλαρούς ρυθμούς, χωρίς ανούσια δράματα, έρωτες, ηθικοδιδάγματα και φανφάρες.

Anyway, καθένας με τα γούστα του.:wis:

#94 Quintessence

Quintessence

far from the sun

• Members
  • 50 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 02:16

Jeepers Creepers II είναι η πιο άθλια ταινία που έχω δει ποτέ (την πρώτη ούτε που θα κάνω τον κόπο να την δω)...δηλαδή εντάξει έπεσε το γέλιο με κάποιες σκηνές αλλά υποτίθεται πως είναι ταινία τρόμου:oo:

#95 Nova

Nova

Respect and Honor

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2007 - 02:10

Requiem for a Dream-πραγματικα μια useless ταινια, που δειχνει μια ακυρη και κλαψιαρικη πλευρα των ναρκωτικων. Αισχος, με τον ζορι την ειδα μια φορα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Look the Devil in Eye

#96 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2007 - 02:20

Kaptain Alestrate h kapos etsi.Mia apo tis pio athlies tainies poy exw dei.panw poy edeixne mia skini se petoyse stin alli xwris na pareis xampari ti egine.To theiko itan oti itan sta ispanika!!!
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#97 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2007 - 23:42

Σχόλια για προαναφερόμενες ταινίες:

Team America:
Mε τις κωμωδίες (που 'ναι και το αγαπημένο μου είδος) είμαι πολύ δύσκολος. Η συγκεκριμένη, όμως, είναι από τις καλύτερες που έχω δει.

Last Samurai:
Προς Strawhat Nikos: Bρε συ, είσαι σίγουρος ότι ο Toμ Κρουζ πεθαίνει στο τέλος; Aν ναι, είναι κι αυτό μια παρηγοριά. :wooi2:

Pirates of the Caribbean:
Eίναι η ιδέα μου ή είμαι ο μοναδικός στον πλανήτη στον οποίο δεν άρεσε αυτή η ταινία; Tην πρώτη που είδα μαζί με τον αδερφό μου είναι από τις λίγες που παράτησα στην μέση επειδή ήταν άκρως κοινότυπη ως ταινία, με αδιάφορους χαρακτήρες, μπλα, μπλα, μπλα...Και παραήταν ντιζνεϊκό, ρε γαμώτη μου!

Άσε δε που στην δεύτερη έχω ακούσει ότι οι ψαράνθρωποι ήταν απομίμηση από τους mermaidmen του One Piece. Aν ισχύει αυτό...laaaaaaaaaaaaaaaame!

REEEEEEEEEEEEEEEEEE ο τελευταιος samurai ηταν κορηφαια ταινια εισαι ο μονος απο οσους την εχουν δει και λεει οτι ειναι βλακεια.

Εγω σας λεω οτι οι Πειρατες το 1ο ηταν καλο το 2 πατατα το 3 δεν εκανα το λαθος να το δω.

Παντος γενικα βλεπω τις απολυτες αντιθεσεις ταινιες οπως το χαμενοι στη μεταφραση που θεωρειται απο κριτικους κορυφαια ταινια εσεις την θαβεται.Παντος ο καθενας εχει το γουστο του ας πουμε ο saddler σε μενα και σεοσους ξερω δηλαδη αρεσει πολυ.

#98 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 11:50

Το "Χαμένοι στη Μετάφραση" είναι κορυφαία ταινία. :P

Όχι κάποιο αριστούργημα δηλαδή, αλλά τη θεωρώ πολύ αξιόλογη ταινία.

#99 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 15:03

REEEEEEEEEEEEEEEEEE ο τελευταιος samurai ηταν κορηφαια ταινια εισαι ο μονος απο οσους την εχουν δει και λεει οτι ειναι βλακεια.

το λέω και 'γω:nosey:
ίσως αν έλειπε ο Θωμάς (Κρουζ) να μου άρεσε. αλλά λυπηθείτε με εεε:deadga6:

το lost in translation δεν παλευόταν. γι' αυτήν την ταινία πάντα λέω ότι το πιο ενδιαφέρον ήταν τα οπίσθια της γιόχανσον. όλα τα άλλα...

lucyBR +1000000 για το ποστ σου.

είμαι κ από τους καμμένους που κάθονται κ βλέπουν ασπρόμαυρο βουβό γερμανικό εξπρεσσιονιστικό κινηματογράφο της δεκαετίας του '30 μες τα μαύρα χαράματα!

και 'γω! ταν ταν ταν! :oo: λες να το 'χουμε οι caligari addicted και να αντιπαθούμε την Σοφούλα?:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#100 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 18:56

το λέω και 'γω:nosey:
ίσως αν έλειπε ο Θωμάς (Κρουζ) να μου άρεσε. αλλά λυπηθείτε με εεε:deadga6:

Να και σε κάτι που συμφωνούμε! :P Καλά, και να μην ήταν ο τζιτζιφιόγκος ο μπαρμπα-Θωμάς (που τολμά να κάνει μήνυση στο South Park επείδη σ' ένα επεισόδιο σε σαϊντολόγους τον ξεφτίλισαν κανονικά :bike: ) το ίδιο βλακεία θα μου φαινόταν. Άμα ήταν κωμωδία θα ήταν πιο ανεκτή η ταινία (τουλάχιστον τότε θα δικαιολογείτο το γεγονός ότι αμερικάνος καουμπόυ το παίζει ξαφνικά γαμάουα σαμουράι στην Ιαπωνία). Ένω τώρα έτσι όπως την έχουν κάνει την ταινία είναι σαν να βάζεις ιαπωνέζους να γυρίσουν γουέστερν.

#101 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 22:30

και 'γω! ταν ταν ταν! :oo: λες να το 'χουμε οι caligari addicted και να αντιπαθούμε την Σοφούλα?:hahaha:

αλήθεια????:oo::oo: ααα τι ωραία δεν είμαι πια "η τελευταία της φυλής των caligari"!!! :wooi2::wooi2: λες?? μπορει να υπάρχει κανένα υποσυνείδητο μήνυμα στις ταινίες αυτες σαν κ αυτά του 0,00005 δευτερολέπτου που 'χανε βάλει οι αμερικάνοι για να αυξήσουν την κατανάλωση της coca-cola! μόνο που στην περίπτωσή μας γράφουν πράγματα του στυλ "Sofia Coppola is crap", "Self- mutilating is less painful than watching her movies", ή "She gave a whole new meaning to the term "i was bored to death"...:wis: τιμημένη πρόεδρε του Κ.Ε.Η.Κ. συμφωνώ κι επαυξάνω!

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#102 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2007 - 13:40

Παντος ταινιες που ειναι για σουπερ αποφυγη ειναι to Ice harvest,Το σπιτι με τα χιλια πτωματα του Rob Zombie kai το Αγγελοι της κολασεως παρολο που παιζει ο Tzak nicolson

#103 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2007 - 08:33

Die Hard 3.......καμία σχέση με τα πρώτα 2.
Θα έπρεπε να διαγραφεί forevah και να μείνουν τα 1,2,4 !!

#104 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2007 - 09:13

Die Hard 3.......καμία σχέση με τα πρώτα 2.
Θα έπρεπε να διαγραφεί forevah και να μείνουν τα 1,2,4 !!

Sor, αλλά σ'άρεσε το 4? Με τους "υπέρτατους" haxxers ? Όμως άν εξαιρέσω αυτό που είπα, η ταινία είναι μέσα στην δράση και ο Bruce δεν πεθαίνει με τίποτα!!! :D
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#105 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2007 - 09:57

Το theme δεν με χάλασε. Έτσι κ αλλιώς δεν είναι αυτό το δυνατό σημείο σε αυτές τις ταινίες νομίζω....περισσότερο η αφορμή για να αρχίσει το ξυλίκι, πιστολίδι, η βία και οι cool σκηνές...:congrats: