Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

.::: Worst Movies :::.
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2007 - 07:25
Τρείς ταινίες προσπάθησα να δώ με τον συγκεκριμένο και τις τρείς τις έκοψα στα πρώτα 15 λεπτά. Ηλίθιες ταινίες, το χιούμορ είναι για 10χρονα αμερικανάκια.... Από τότε όταν ακούω Adam Sadler σαν πρωταγωνιστή αποφεύγω να δώ την εν λόγω ταινία.
Επίσης όλες οι ταινίες του Αγγελόπουλου. Δεν έχω καταφέρει να δώ ούτε μία ολόκληρη, κοιμάμαι μετά από 15-20 λεπτά.
Και να σκεφτεί κανείς ότι έχω δεί ταινίες από όλο τον κόσμο γενικώς. Μέχρι και αρκετές γαλλικές που λένε ότι είναι αργές ή οτιδήποτε, αλλά τον Αγγελόπουλο δεν τον φτάνουν....
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2007 - 22:21
Μέχρι και αρκετές γαλλικές που λένε ότι είναι αργές ή οτιδήποτε....
E όχι και αργές! Ο γαλλικός κινηματογράφος αν μη τι άλλο είναι αρκετά "γρήγορος". Η τελευταία γαλλική ταινία που είδα (μόλις 2 μέρες πριν) ήταν το Les Choristes (στα ελληνικά λέγεται Τα Παιδιά της Χορωδίας) και την συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2007 - 01:01
Toν τύπο δεν τον ξέρω (ΟΚ, πείτε με άσχετο, τι να κάνουμε) αλλά το "Χαμένοι στην Μετάφραση" την απόλαυσα όσο λίγες ταινίες. Αλλά κι όσους άλλους έχω ρωτήσει μου 'χουν πει τα καλύτερα λόγια (είτε είτε σινεφίλ είτε mainstream viewers, είτε λάτρης της Ιαπωνίας είτε όχι). Είναι αρκετά ταξιδιάρικη, με χαλαρούς ρυθμούς, χωρίς ανούσια δράματα, έρωτες, ηθικοδιδάγματα και φανφάρες.όντως ο Bill Murray είναι θεός (στο Broken Flowers και στο σκετσάκι του "Καφές και Τσιγάρα" μαζί με GZA και RZA από Wu-Tang Clan είχε δώσει ρέστα!) αλλά στο "Χαμένοι στη Μετάφραση" το μεγαλείο του ως ηθοποιού χάνεται σε μια ταινία που δεν έχει εμφανή λόγο ύπαρξης....
Anyway, καθένας με τα γούστα του.

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2007 - 02:16

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2007 - 02:10
Look the Devil in Eye
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2007 - 02:20
Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)
Πατα εδω

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2007 - 23:42
Σχόλια για προαναφερόμενες ταινίες:
Team America:
Mε τις κωμωδίες (που 'ναι και το αγαπημένο μου είδος) είμαι πολύ δύσκολος. Η συγκεκριμένη, όμως, είναι από τις καλύτερες που έχω δει.
Last Samurai:
Προς Strawhat Nikos: Bρε συ, είσαι σίγουρος ότι ο Toμ Κρουζ πεθαίνει στο τέλος; Aν ναι, είναι κι αυτό μια παρηγοριά.
Pirates of the Caribbean:
Eίναι η ιδέα μου ή είμαι ο μοναδικός στον πλανήτη στον οποίο δεν άρεσε αυτή η ταινία; Tην πρώτη που είδα μαζί με τον αδερφό μου είναι από τις λίγες που παράτησα στην μέση επειδή ήταν άκρως κοινότυπη ως ταινία, με αδιάφορους χαρακτήρες, μπλα, μπλα, μπλα...Και παραήταν ντιζνεϊκό, ρε γαμώτη μου!
Άσε δε που στην δεύτερη έχω ακούσει ότι οι ψαράνθρωποι ήταν απομίμηση από τους mermaidmen του One Piece. Aν ισχύει αυτό...laaaaaaaaaaaaaaaame!
REEEEEEEEEEEEEEEEEE ο τελευταιος samurai ηταν κορηφαια ταινια εισαι ο μονος απο οσους την εχουν δει και λεει οτι ειναι βλακεια.
Εγω σας λεω οτι οι Πειρατες το 1ο ηταν καλο το 2 πατατα το 3 δεν εκανα το λαθος να το δω.
Παντος γενικα βλεπω τις απολυτες αντιθεσεις ταινιες οπως το χαμενοι στη μεταφραση που θεωρειται απο κριτικους κορυφαια ταινια εσεις την θαβεται.Παντος ο καθενας εχει το γουστο του ας πουμε ο saddler σε μενα και σεοσους ξερω δηλαδη αρεσει πολυ.
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 11:50

Όχι κάποιο αριστούργημα δηλαδή, αλλά τη θεωρώ πολύ αξιόλογη ταινία.
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 15:03
REEEEEEEEEEEEEEEEEE ο τελευταιος samurai ηταν κορηφαια ταινια εισαι ο μονος απο οσους την εχουν δει και λεει οτι ειναι βλακεια.
το λέω και 'γω

ίσως αν έλειπε ο Θωμάς (Κρουζ) να μου άρεσε. αλλά λυπηθείτε με εεε

το lost in translation δεν παλευόταν. γι' αυτήν την ταινία πάντα λέω ότι το πιο ενδιαφέρον ήταν τα οπίσθια της γιόχανσον. όλα τα άλλα...
lucyBR +1000000 για το ποστ σου.
είμαι κ από τους καμμένους που κάθονται κ βλέπουν ασπρόμαυρο βουβό γερμανικό εξπρεσσιονιστικό κινηματογράφο της δεκαετίας του '30 μες τα μαύρα χαράματα!
και 'γω! ταν ταν ταν!

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 18:56
Να και σε κάτι που συμφωνούμε!το λέω και 'γω
ίσως αν έλειπε ο Θωμάς (Κρουζ) να μου άρεσε. αλλά λυπηθείτε με εεε

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2007 - 22:30
και 'γω! ταν ταν ταν!
λες να το 'χουμε οι caligari addicted και να αντιπαθούμε την Σοφούλα?
αλήθεια????

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2007 - 13:40
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2007 - 08:33
Θα έπρεπε να διαγραφεί forevah και να μείνουν τα 1,2,4 !!
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2007 - 09:13
Sor, αλλά σ'άρεσε το 4? Με τους "υπέρτατους" haxxers ? Όμως άν εξαιρέσω αυτό που είπα, η ταινία είναι μέσα στην δράση και ο Bruce δεν πεθαίνει με τίποτα!!!Die Hard 3.......καμία σχέση με τα πρώτα 2.
Θα έπρεπε να διαγραφεί forevah και να μείνουν τα 1,2,4 !!

"The more you know yourself the less things upset you"
Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2007 - 09:57