Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

.::: Worst Movies :::.
Posted 28 August 2007 - 00:45
αλλά το pitch black (το πρώτο με ήρωα τον riddick) μου φάνηκε τρελή μούφα.
Posted 29 August 2007 - 04:03

Μια απίστευτα υπερτιμημένη ταινία για μένα είναι το The Recruit. Δεν είναι κακή σε καμμία περίπτωση αλλά βάλτη δίπλα στο Mission Impossible (το πρώτο προφανώς) και ξαφνικά γίνεται μικρή και προβλέψιμη...
- Shigeru Miyamoto
Posted 29 August 2007 - 11:38
Fracture (δεν μου είπε κάτι...)
World Trade Center
Reign over me και Click (ίσως οι χειρότερες toy Adam Sandler)
About Schmidt (και το νόημα της ταινίας ήταν ...?)
Peter Sellers
The cave
Miss Congeniality 2 (μα καμία σχέση με το πρώτο)
Jarhead (υπάρχουν κλάσεις ανώτερες με θέμα τον πόλεμο)
Hotel Rwanda (όταν έχεις να κάνεις με τέτοια θεματολογία, το καστ θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικά επιλεγμένο)
Deja vu
Domino (βαρέθηκα τη ζωή μου με αυτήν την ταινία)
Brokeback Mountain
Eragon
Match Point (κρίμα... ο Woody Allen στα χειρότερά του...)
Posted 29 August 2007 - 14:22

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations
Posted 29 August 2007 - 15:19
Dude where's my car....η συγκεκριμενη ταινια απευθυνεται σε παιδια με ειδικες αναγκες....τοσο χαλια..εκανα το λαθος να την δω επειδη ηθελαν κατι φιλοι και αποβλακωθηκα..........
Μου θυμιζει αυτο...

Posted 29 August 2007 - 20:21

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 29 August 2007 - 20:31
Koινώς "Dude, where's my brains?"Dude where's my car....η συγκεκριμενη ταινια απευθυνεται σε παιδια με ειδικες αναγκες....τοσο χαλια..εκανα το λαθος να την δω επειδη ηθελαν κατι φιλοι και αποβλακωθηκα..........

Εξαιτίας τέτοιων ταινιών βγήκε η ξεκαρδιστική παρωδία "No more teen movies".
Posted 30 August 2007 - 10:38
αλλη μ#$%^ια ειναι οι ταινιες American pie...τετοιες τρισαθλιες καταστασεις μονο οι Αμερικανοι μπορουν να εφερευσουν με το κατωτερο μυαλο τους.....

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations
Posted 30 August 2007 - 12:34
τετοιες τρισαθλιες καταστασεις μονο οι Αμερικανοι μπορουν να εφερευσουν με το κατωτερο μυαλο τους.....

Αν θέλετε πραγματικά άθλιες ταινίες θα έλεγα αυτές τις 2:

Posted 30 August 2007 - 22:30

Κατ' επέκτασιν θα θάψω και το "Μαρία Αντουανέτα". Το μόνο που άξιζε ήταν τα σκηνικά κ τα κοστούμια. Από κει κ πέρα ΤΟ ΧΑΟΣΣ!!! Ασύνδετο και ανούσιο once more.....
Τέλος, στέλνω στα Τάρταρα το "Underworld 2". Toσο απίστευτη αηδία που πριν τη μέση της ταινίας έκλεισα το DVD από αγανάκτηση πράγμα που γενικώς δεν κανω ποτέ...
Posted 30 August 2007 - 22:40
x100 και επίσης η Scarlett Johannsohn είναι η πιο overrated ηθοποιός ever.εγώ πάλι θα ψηφίσω "Χαμένοι στη Μετάφραση". αν και οι περισσότεροι το είπαν αριστούργημα (κ -κυρίως- διαδραματίζεται στην Ιαπωνία
) προσωπικά μιλώντας ηταν η πιο άκυρη, βαρετή, ανούσια, κ ηλίθια ταινία που έχω δει ποτέ μου. πραγματικά μου ρθε να κοιμηθώ on the spot. και είμαι κ από τους καμμένους που κάθονται κ βλέπουν ασπρόμαυρο βουβό γερμανικό εξπρεσσιονιστικό κινηματογράφο της δεκαετίας του '30 μες τα μαύρα χαράματα! Σοφάκι αγάπη μου, ο μπαμπάκας σου ο Φράνσις Φορντ Κόπολα ήταν σκηνοθετάρα, εσύ όμως δεν το αντέχεις το άθλημα! γι' αυτό καλύτερα τράβα να κάνεις παρέα στο φιλαράκι σου το Mark Jacobs εκεί που σχεδιάζει τις κολεξιόν του κ άσε τον κινηματογράφο ήσυχο! δν σου'χει κάνει κ τίποτα!

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 31 August 2007 - 09:43

Είμαι βαθύτατα λυπημένος, πώς θα αντέξω το υπόλοιπο της μέρας.

"The more you know yourself the less things upset you"
Posted 31 August 2007 - 12:17
attsifte D όντως ο Bill Murray είναι θεός (στο Broken Flowers και στο σκετσάκι του "Καφές και Τσιγάρα" μαζί με GZA και RZA από Wu-Tang Clan είχε δώσει ρέστα!) αλλά στο "Χαμένοι στη Μετάφραση" το μεγαλείο του ως ηθοποιού χάνεται σε μια ταινία που δεν έχει εμφανή λόγο ύπαρξης....
Posted 31 August 2007 - 12:27

hehehe

On topic : GLitter και τα Speed.
"The more you know yourself the less things upset you"