Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγορές μέσω Internet

• Please log in to reply
848 replies to this topic

#76 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 14 January 2008 - 14:38

ΜΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΒΟ...

και από ποιον ζητάω τα ρέστα τώρα που ήρθε το δέμα και αυτό που βρήκε η μάνα μου στην είσοδο είναι μόνο ένας φάκελος με τον κατάλογο απο rightstuf?
και δέμα άφαντο;

είμαι έτοιμος να κάνω φόνο... απαντήστε πλζ

#77 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 14 January 2008 - 15:38

Πρώτον, πότε το στείλανε το δέμα και από που (Αγγλία, Αμερική)? Πόσο περίπου ζυγίζει το δέμα? Τα δέματα (όταν είναι μεγαλύτερα παό ένα - δυο βιβλία) κάνουν περισσότερο καιρό από φακέλους να έρθουν, ακόμα και άν τα έχουν στείλει την ίδια μέρα.
Εαν ήρθε δέμα, και ο μλκς ο ταχυδρόμος το άφησε έξω από την πόρτα και κάποιος άλλος το καβάτζωσε να πας να κάνεις φασαρία στο ταχυδρομείο. Και να ζητήσεις αποζημίωση, και για ΟΛΑ τα δέματα να σου φέρνουν χαρτάκι, άσχετα με το βάρος τους.

#78 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 14 January 2008 - 15:52

o φάκελος είναι κολλημένος με σελοτέηπ μου λέει και έχει μέσα τον κατάλογο του rightstuf... από Αμερική μου ήρθε...

θα πάω σπίτι να δω ΜΗΠΩΣ και φέραν τον φάκελο ΚΑΙ ειδοποιητήριο για το δέμα. Αν όχι, μαύρο φίδι που τους έφαγε...

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μάθω ότι αυτές οι παραγγελίες φτάνουν στα ΕΛΤΑ μας και όχι σε κάποιες εταιρίες κούριερ π.χ.

#79 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 14 January 2008 - 15:58

Άσε και με τα ΕΛΤΑ είναι ανάλογα σε ποιόν ταχυδρόμο θα πέσεις... Και περιμένω από 18 Δεκεμβρίου (ημερομηνία αποστολής) δέμα από Αγγλία (τα βιβλία του Πανεπιστημίου, σε 12 μέρες αρχίζει το μάθημα ... ) και ακόμα δεν έχει έρθει. Βέβαια είπανε θα μου στείλουνε άλλα μέσω DHL που επικοινώνησα με το Πανεπιστήμιο.

#80 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 14 January 2008 - 16:43

ελπίζω μοναχά να κρατήσαν το δέμα και να μου στείλουν ειδοποιητήριο να το πάρω από εκεί. έστειλα και mail στο rightstuf να τους το γνωστοποιήσω και περιμένω να δω τι θα γίνει...

#81 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 14 January 2008 - 16:54

Καλά σήμερα κατάλαβα την έννοια "μου έπιασαν τον κώλ*!" Είχα παραγγείλει προ ολίγων ημερών κάποια πράγματα απο amazon.jp με συνολικό κόστος 57 ευρώ μαζί με τα ταχυδρομικά.--για την ακρίβεια Fedex courrier-- Και με παίρνουν τηλέφωνο πως πρέπει να πάω στο Ελευθέριος Βενιζέλος να πληρώσω για τελωνεία! --σημειωτέον αυτό δε μου έχει ξανασυμβεί παρόλο που έχω κάνει ξανά παραγγελίες με πολύ μεγαλύτερα ποσά!-- Δίνω και εγώ το φαξ της μάνας μου στη δουλειά για να δω πόσο είναι το ακριβές ποσό που πρέπει να πληρώσω. Περίμενα κανα 10ευρο άντε το πολύ 20ευρο και μου έρχεται η ρουκέτα: 126 ευρώ!!!! Για μια παραγγελία των 57 ευρώ!!
Και θέλω να ρωτήσω γιατί δεν είμαι familiar με τελωνεία, με ποιά λογική "κρατάνε" τα δέματα? Κάποιο ποσό --είχα και παραγγελία με 180 ευρώ και μια χαρά μου ήρθε στην Πατρούλα--, χώρα, το πόσο ζυγίζει το δέμα? Για να μην με ξαναιππεύσουν!!

Spawn_I καλά με το rightstuf δεν βρίσκεις άκρη! Εδώ και μια εβδομάδα μου έχουν κάνει reserve τα λεφτά απο την κάρτα μου χωρίς να μου έχουν στείλει κάτι και χωρίς να απαντάνε customer service mail που τους έστειλα! Ο κατάλογος απο rightstuf απ'όσο γνωρίζω και σύμφωνα με αυτά που λέει και το order status της παραγγελίας μου --που έχει παγώσει!!-- είναι μαζί με τα πράγματα! Στην δικιά μου τουλάχιστον.

@Dain: Δε κάνει τίποτα.

Posted Image

#82 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 14 January 2008 - 17:13

Καλά σήμερα κατάλαβα την έννοια "μου έπιασαν τον κώλ*!" Είχα παραγγείλει προ ολίγων ημερών κάποια πράγματα απο amazon.jp με συνολικό κόστος 57 ευρώ μαζί με τα ταχυδρομικά.--για την ακρίβεια Fedex courrier-- Και με παίρνουν τηλέφωνο πως πρέπει να πάω στο Ελευθέριος Βενιζέλος να πληρώσω για τελωνεία! --σημειωτέον αυτό δε μου έχει ξανασυμβεί παρόλο που έχω κάνει ξανά παραγγελίες με πολύ μεγαλύτερα ποσά!-- Δίνω και εγώ το φαξ της μάνας μου στη δουλειά για να δω πόσο είναι το ακριβές ποσό που πρέπει να πληρώσω. Περίμενα κανα 10ευρο άντε το πολύ 20ευρο και μου έρχεται η ρουκέτα: 126 ευρώ!!!! Για μια παραγγελία των 57 ευρώ!!

omg,μη μου λες τετοια και ετοιμαζω μια μεγαλουτσικη(σε ογκο και $$) παραγγελια απο το amazon.jp!:oo:
Παντως εμενα,απο τοτε που αλλαξαν το International shipping σε DHL και τωρα FedEx,παντα με κουριερ ερχονταν τα δεματα :\
and never had any customs problems..

#83 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 14 January 2008 - 17:13

μου έκανες την καρδιά περιβόλι... πάω να φυτέψω αγγούρια

#84 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 14 January 2008 - 17:18

omg,μη μου λες τετοια και ετοιμαζω μια μεγαλουτσικη(σε ογκο και $$) παραγγελια απο το amazon.jp!:oo:
Παντως εμενα,απο τοτε που αλλαξαν το International shipping σε DHL και τωρα FedEx,παντα με κουριερ ερχονταν τα δεματα :\
and never had any customs problems..

Ποσό των προηγούμενων orders σου? Εμένα για την ακρίβεια έκανε 9478 yen!
Δε ξέρω, πάντως έχω ακούσει πως τα courier περνάνε σχεδόν πάντα απο τελωνείο και απ'ότι κατάλαβα τρια πουλάκια κάθονται στο τι χτυπάνε για φόρους!

Posted Image

#85 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 14 January 2008 - 17:21

Μόνο τα βιβλία δεν περνάνε από τελεωνείο.

#86 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 14 January 2008 - 17:25

Στο tracking που έκανα πάντως μου έβγαλαν το δέμα πως ζυγίζει 5 κιλά! Ο_Ο
3 monthly magazines και δυο special editions απο X και Tsubasa αντίστοιχα και ζυγίζουν τόσο?? Τι να πω!

Posted Image

#87 Dain

Dain

Anime Fan

• Members
  • 227 posts
  • LocationAthens

Posted 14 January 2008 - 17:28

Δυστυχώς πέρασες κάποιο όριο στο βάρος, και συγχρόνως έπεσες και σε τελώνη που...ας πούμε....δεν ξύπνησε με κέφια. Αν είναι να πας και κάνεις κάποια "φασαρία" (λέμε τώρα) λέγοντας πως είναι απλώς βιβλία ίσως κατεβάσουν το χαράτσι ή τα πάρεις και χωρίς δασμούς. Έχει ξανασυμβεί. Απλώς είναι μα***** γενικώς. Το ίδιο συνέβη με ένα φίλο - αν και είχε πολύ μεγαλύτερη χρηματική αξία αυτό είχε πάρει - που τον έφεραν από Θεσσαλονίκη κιόλας, αλλά τελικά τα πήρε χωρίς να πληρώσει κάτι.

#88 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 14 January 2008 - 17:56

Ποσό των προηγούμενων orders σου? Εμένα για την ακρίβεια έκανε 9478 yen!

they vary from 7,000 to 9,000 yen...=3=
κι εγω monthly magazines αγοραζω :P
this time I'm planning on getting 7 issues at once to save money on shipping...hope there's not gonna be a problem :P

Μόνο τα βιβλία δεν περνάνε από τελεωνείο.

και αυτο πρεπει να ειναι αληθεια,γιατι τα περιοδικα στο amazon.jp fall under the book category...

#89 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 14 January 2008 - 18:04

they vary from 7,000 to 9,000 yen...=3=
κι εγω monthly magazines αγοραζω :P
this time I'm planning on getting 7 issues at once to save money on shipping...hope there's not gonna be a problem :P

και αυτο πρεπει να ειναι αληθεια,γιατι τα περιοδικα στο amazon.jp fall under the book category...

Και τότε εγώ πως βρέθηκα να θέλουν να πληρώσω 126 ευρώ??
Να'χα ένα φίλο στην Ιαπωνία, free shipping θα είχα και θα μου τα έστελνε και σαν δώρο και ούτε γάτα ούτε ζημιά!!

Σε περίπτωση που δεν πληρώσω για τελωνείο --που μάλλον αυτό θα κάνω, ε όχι και η καθαρή αξία των books να είναι 27 ευρώ και εγω να πληρώνω 150 για ταχυδρομικά και εφοριακά συνολικά!!! Είμαι μ αλλά όχι και τόσο-- λογικά επιστρέφονται έτσι? Θα μου επιστραφεί όλο το ποσό ή μέρος του? --δε γνωρίζω απο return γιατί δεν έχει χρειαστεί να μπω στη διαδικασία--

Posted Image

#90 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 22 January 2008 - 13:22

:congrats::congrats::congrats:

και ναι τα πολυπόθητα πακέτα έφτασαν... χωρίς να χρειαστώ να βρίσω κανέναν... άψογα...

κάποιος θα πάρει το δώρο οτυ σήμερα... :wooi2: