Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγορές μέσω Internet
Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2011 - 15:09
Τιμές σε λογικά επίπεδα, άμεση εκτέλεση παραγγελίας, παραλαβή σε 3 μέρες, προστατευτικό πακετάρισμα τυπικού επιπέδου, ελάχιστη φθορά στο εξώφυλλο ενός από τα βιβλία.
Ικανοποιημένος, θα αγόραζα ξανά. Θα προτιμούσα χαμηλότερα μεταφορικά εις βάρος της ταχύτητας παραλαβής. Πιθανότατα να πρέπει να επανεξετάσουν το πακετάρισμα τους.
ΥΓ. Ξεπέρασα τους 160 χαρακτήρες, non;
Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2011 - 15:20
Μάλλον θα μπορείς να το κάνεις και από το τηλέφωνο αλλά γιατί να πληρώνεις κλήσεις στην Αγγλία. Στείλε email στον ανάλογο τμήμα και θα εξυμηρετήσουν. Μια φορά που έκανα ακύρωση δεν είχα κάποιο πρόβλημα.
Ευχαριστώ για την απάντηση.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kai: 22 Ιανουάριος 2011 - 15:31
Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2011 - 15:35
Πώς να το πω τώρα... Ξέρεις, κι εμένα μου είχε τύχει κάτι τέτοιο μαζί τους αλλά... ίσως και να έφταιγε το ταχυδρομείο βέβαια... εκείνα τα 10 ευρώ πάντως δεν τα είδα ποτέ πίσω.Ευχαριστώ για την απάντηση.
Τους είχα στείλει mail την ίδια μέρα, αλλά δυστυχώς μου απαντήσανε αφού είχε φύγει η παραγγελία. Τώρα δυστυχώς πρέπει να το στείλω πίσω όταν έρθει. -__-''
Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2011 - 15:46
Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2011 - 16:36
Έχω μια αμυδρά υποψία ότι το κάνουν επίτηδες... Την επόμενη φορά που έχεις οποιοδήποτε θέμα μαζί τους, μην τους στείλεις ιμέιλ, στείλτο ως δημόσιο update στο Twitter. Αμέσως θα σε απαντήσουν.Εχ, το φοβάμαι κι εγώ αυτό. Η αλήθεια είναι καλύτερα να στέκεται διπλό στη βιβλιοθήκη μου παρά να πάνε τζάμπα. Tο θεϊκό ήταν ότι μου απαντήσανε λίγες ώρες αφού στο status έλεγε πλέον dispatched, ενώ για 4 ολόκληρες μέρες δεν είχανε δει την ακύρωση της παραγγελίας.
Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2011 - 18:18

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2011 - 13:19
Συγνώμη που σας έχω πρίξει αλλά ψάχνω απεγνοσμένα ένα πραγματάκι.... *sigh* thanks

+ ChinaESale
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jiji: 24 Ιανουάριος 2011 - 13:39
Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2011 - 11:49

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2011 - 23:50

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από johntheo95: 04 Φεβρουάριος 2011 - 00:05
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2011 - 16:16
Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα πριν αρκετα χρονια ειχε παραγγειλει ενας φιλος μου μερικα lighsaber σε απιστευτα χαμηλη τιμη για την τοτε εποχη.Μετα απο λιγες μερες τον πηραν τηλεφωνο απο το τελωνειο και του ειπαν οτι ειναι παρανομο να φερνει οπλα απο αλλη χωρα αν δεν εχει αδεια για αυτο!Οτι να ΄ναι!!!αν και διαβασα κατι για τα οπλα που ειχε προποσταριστει δεν βρηκα κατι για σπαθια.Θα ηθελανα να παρω ενα katana αλλα δεν ξερω ποσο χαρατσι θα πεσει στο τελωνειο γιατι με τετοιο μεγεθος και courier δεν νομιζω να μην περασαει τελωνειο ή αν δεν θα περασει τα συνορα.Μιλαμε για katana σχεδον ενος μετρου.Aπο οτιο ειδα αφου ειναι repelica κανονικα περναει τα συνορα κανονικα και με τον νομο,τι κανω ομως αν ο τελωνειακος ειναι στριμενος, γιατι απο οτι διαβασα αμα κρινει ο τελωνειακος οτι ειναι ακαταλληλο μπορει να μην το περασει.Το στελνει πισω και ζητω τα λεφτα μου πισω??Καμια ιδεα οι νομικοι (και μη)του foroum??

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2011 - 16:28
Πριν λιγο καιρο ειχα αγχωθει σχετικα με το τι γινεται στο τελωνειο.Προς το παρον εφερα ενα bust απο Trigun και την καινουρια εκδοση της μηχανης του Akira που λιγο πολυ ειναι πανω απο 19''(Περιπου 50cm) και δεν πληρωσα μια.Οποτε ολα καλα συνεχιζω ακαθεκτος!!!!!

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2011 - 21:22
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2011 - 21:24
Μπα απο οτι φαινεται δεν σε καταλαβα οντως.Οταν λες business τι εννοεις δηλαδη?δεν με καταλαβες, κανεις business εδω μεσα ?