Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Αγορές μέσω Internet

• Please log in to reply
848 replies to this topic

#691 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2011 - 15:09

Ώρα για σύντομο review του ηλεκαταστήματος του Ιανού:
Τιμές σε λογικά επίπεδα, άμεση εκτέλεση παραγγελίας, παραλαβή σε 3 μέρες, προστατευτικό πακετάρισμα τυπικού επιπέδου, ελάχιστη φθορά στο εξώφυλλο ενός από τα βιβλία.
Ικανοποιημένος, θα αγόραζα ξανά. Θα προτιμούσα χαμηλότερα μεταφορικά εις βάρος της ταχύτητας παραλαβής. Πιθανότατα να πρέπει να επανεξετάσουν το πακετάρισμα τους.

ΥΓ. Ξεπέρασα τους 160 χαρακτήρες, non;

#692 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2011 - 15:20

Μάλλον θα μπορείς να το κάνεις και από το τηλέφωνο αλλά γιατί να πληρώνεις κλήσεις στην Αγγλία. Στείλε email στον ανάλογο τμήμα και θα εξυμηρετήσουν. Μια φορά που έκανα ακύρωση δεν είχα κάποιο πρόβλημα.

Ευχαριστώ για την απάντηση. :) Τους είχα στείλει mail την ίδια μέρα, αλλά δυστυχώς μου απαντήσανε αφού είχε φύγει η παραγγελία. Τώρα δυστυχώς πρέπει να το στείλω πίσω όταν έρθει. -__-''

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kai: 22 Ιανουάριος 2011 - 15:31

ySss0UF.jpg

#693 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2011 - 15:35

Ευχαριστώ για την απάντηση. :) Τους είχα στείλει mail την ίδια μέρα, αλλά δυστυχώς μου απαντήσανε αφού είχε φύγει η παραγγελία. Τώρα δυστυχώς πρέπει να το στείλω πίσω όταν έρθει. -__-''

Πώς να το πω τώρα... Ξέρεις, κι εμένα μου είχε τύχει κάτι τέτοιο μαζί τους αλλά... ίσως και να έφταιγε το ταχυδρομείο βέβαια... εκείνα τα 10 ευρώ πάντως δεν τα είδα ποτέ πίσω.

#694 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2011 - 15:46

Εχ, το φοβάμαι κι εγώ αυτό. Η αλήθεια είναι καλύτερα να στέκεται διπλό στη βιβλιοθήκη μου παρά να πάνε τζάμπα. Tο θεϊκό ήταν ότι μου απαντήσανε λίγες ώρες αφού στο status έλεγε πλέον dispatched, ενώ για 4 ολόκληρες μέρες δεν είχανε δει την ακύρωση της παραγγελίας.

ySss0UF.jpg

#695 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2011 - 16:36

Εχ, το φοβάμαι κι εγώ αυτό. Η αλήθεια είναι καλύτερα να στέκεται διπλό στη βιβλιοθήκη μου παρά να πάνε τζάμπα. Tο θεϊκό ήταν ότι μου απαντήσανε λίγες ώρες αφού στο status έλεγε πλέον dispatched, ενώ για 4 ολόκληρες μέρες δεν είχανε δει την ακύρωση της παραγγελίας.

Έχω μια αμυδρά υποψία ότι το κάνουν επίτηδες... Την επόμενη φορά που έχεις οποιοδήποτε θέμα μαζί τους, μην τους στείλεις ιμέιλ, στείλτο ως δημόσιο update στο Twitter. Αμέσως θα σε απαντήσουν.

#696 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2011 - 18:18

Α, τόσο καλά. Ευχαριστώ, θα το έχω υπ' όψιν μου. :thumbup:

ySss0UF.jpg

#697 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2011 - 13:19

Ξέρει κανείς πόσο αξιόπιστο είναι το Diggin China ???
Συγνώμη που σας έχω πρίξει αλλά ψάχνω απεγνοσμένα ένα πραγματάκι.... *sigh* thanks :)

+ ChinaESale

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jiji: 24 Ιανουάριος 2011 - 13:39

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#698 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2011 - 11:49

Τον περασμένο Μάιο είχα παραγγείλει από το Play.com ένα παιχνίδι το οποίο δεν ήρθε ποτέ επειδή η αξία του ξεπερνούσε το ποσό που μπορεί να στείλει στην Ελλάδα. Μετά από τόσους μήνες που είχα χαμένα τα λεφτά της παραγγελίας (επειδή ζήτησα να μου το ξαναστείλουν νομίζοντας ότι είχε χαθεί στο ταχυδρομίο και φυσικά δεν μου ήρθε και την δεύτερη φορά) σήμερα μου ήρθε e-mail ότι θα με αποζημιώσουν. :nosey: Άντε να δούμε..

#699 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2011 - 23:50

αν και διαβασα κατι για τα οπλα που ειχε προποσταριστει δεν βρηκα κατι για σπαθια.Θα ηθελανα να παρω ενα katana αλλα δεν ξερω ποσο χαρατσι θα πεσει στο τελωνειο γιατι με τετοιο μεγεθος και courier δεν νομιζω να μην περασαει τελωνειο ή αν δεν θα περασει τα συνορα.Μιλαμε για katana σχεδον ενος μετρου.Aπο οτιο ειδα αφου ειναι repelica κανονικα περναει τα συνορα κανονικα και με τον νομο,τι κανω ομως αν ο τελωνειακος ειναι στριμενος, γιατι απο οτι διαβασα αμα κρινει ο τελωνειακος οτι ειναι ακαταλληλο μπορει να μην το περασει.Το στελνει πισω και ζητω τα λεφτα μου πισω??Καμια ιδεα οι νομικοι (και μη)του foroum??:hmmm:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από johntheo95: 04 Φεβρουάριος 2011 - 00:05

Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Δημοσιευμένη  εικόνα

#700 rahxephon

rahxephon

"Hokuto stinken my ass!!!

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2011 - 16:16

αν και διαβασα κατι για τα οπλα που ειχε προποσταριστει δεν βρηκα κατι για σπαθια.Θα ηθελανα να παρω ενα katana αλλα δεν ξερω ποσο χαρατσι θα πεσει στο τελωνειο γιατι με τετοιο μεγεθος και courier δεν νομιζω να μην περασαει τελωνειο ή αν δεν θα περασει τα συνορα.Μιλαμε για katana σχεδον ενος μετρου.Aπο οτιο ειδα αφου ειναι repelica κανονικα περναει τα συνορα κανονικα και με τον νομο,τι κανω ομως αν ο τελωνειακος ειναι στριμενος, γιατι απο οτι διαβασα αμα κρινει ο τελωνειακος οτι ειναι ακαταλληλο μπορει να μην το περασει.Το στελνει πισω και ζητω τα λεφτα μου πισω??Καμια ιδεα οι νομικοι (και μη)του foroum??:hmmm:

Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα πριν αρκετα χρονια ειχε παραγγειλει ενας φιλος μου μερικα lighsaber σε απιστευτα χαμηλη τιμη για την τοτε εποχη.Μετα απο λιγες μερες τον πηραν τηλεφωνο απο το τελωνειο και του ειπαν οτι ειναι παρανομο να φερνει οπλα απο αλλη χωρα αν δεν εχει αδεια για αυτο!Οτι να ΄ναι!!!:hahaha:Και αυτο εγινε επιδη ηταν μαρκαρισμενα σαν replica light sword!Μιλαμε για πολλα κυβικα μ@λ@κες!!!Ε οπως καταλαβαινεις πηγε στο τελωνειο και απλα τα ανοιξαν και διαπιστωσαν οτι προκειται για ψευτικα φωτοσπαθα που στην οψη μοιαζουν με λαμπες φθωριου.Τελος παντων,το θεμα ειναι οτι για να φερεις ακομη και απομιμηση κατανα θες ειδικη αδεια διαφορετικα:yellowcard:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#701 rahxephon

rahxephon

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2011 - 16:28

News Report
Πριν λιγο καιρο ειχα αγχωθει σχετικα με το τι γινεται στο τελωνειο.Προς το παρον εφερα ενα bust απο Trigun και την καινουρια εκδοση της μηχανης του Akira που λιγο πολυ ειναι πανω απο 19''(Περιπου 50cm) και δεν πληρωσα μια.Οποτε ολα καλα συνεχιζω ακαθεκτος!!!!!
Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

#702 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2011 - 20:22

εσυ ρε rahxephon αγοραζεις απο εξωτερικο και τα πουλας εδω μεσα ??

#703 rahxephon

rahxephon

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2011 - 21:13

εσυ ρε rahxephon αγοραζεις απο εξωτερικο και τα πουλας εδω μεσα ??

Οσα δεν τα χρειαζομαι ρε συ Hellkeeper ναι τα δινω.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#704 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2011 - 21:22

δεν με καταλαβες, κανεις business εδω μεσα ?

#705 rahxephon

rahxephon

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2011 - 21:24

δεν με καταλαβες, κανεις business εδω μεσα ?

Μπα απο οτι φαινεται δεν σε καταλαβα οντως.Οταν λες business τι εννοεις δηλαδη?:erk:
Δημοσιευμένη  εικόνα