Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγορές μέσω Internet

• Please log in to reply
848 replies to this topic

#601 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 27 October 2010 - 22:44

Γύρω στις 3-4 εβδομάδες περίπου.
Τα βιβλία του bookdepository είναι brand new; Έχει τίποτα περιορισμούς στο ποσό της αγοράς όσον αφορά το shipping όπως το play.com;

Brand NEW είναι ,αλλά ετοιμάσου για πιθανή ψυχρολουσία.Επειδή το Bookdepository έχει άθλιες συσκευασίες πολλές φορές τα βιβλία έρχονται χτυπημένα.Άλλοτε με αμελητέα χτυπήματα και άλλο τσακισμένα λες και πέρασαν από 15 ιδιοκτήτες.Δυστυχώς δεν είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια ,τουλάχιστον σε μένα συμβαίνει σε μια στις τρεις παραγγελίες.

Και πάλι όμως οι τιμές του bd είναι "αχτύπητες" <--pun intented

#602 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 27 October 2010 - 22:45

να ρωτησω απο Ιαπωνια μεσω SAL περιπου ποσες μερες κανει να ερθει ενα δεμα ??

Γενικά γύρω στις 2-3 εβδομάδες ή και λίγο λιγότερο αν τα ΕΛΤΑ έχουν μεγάλα κέφια :P

6dqFccT.gif

#603 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 28 October 2010 - 23:50

Brand NEW είναι ,αλλά ετοιμάσου για πιθανή ψυχρολουσία.Επειδή το Bookdepository έχει άθλιες συσκευασίες πολλές φορές τα βιβλία έρχονται χτυπημένα.Άλλοτε με αμελητέα χτυπήματα και άλλο τσακισμένα λες και πέρασαν από 15 ιδιοκτήτες.Δυστυχώς δεν είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια ,τουλάχιστον σε μένα συμβαίνει σε μια στις τρεις παραγγελίες.

Μου έχει συμβεί μόνο δυο φορές, από τα τόσα που έχω αγοράσει από αυτούς.

Επίσης είναι η ιδέα μου, ή το .com έχει πιο αργό shipping από το .uk; Δεν γίνεται από το ίδιο μέρος η αποστολή;

#604 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 29 October 2010 - 00:12

Μου έχει συμβεί μόνο δυο φορές, από τα τόσα που έχω αγοράσει από αυτούς.

Επίσης είναι η ιδέα μου, ή το .com έχει πιο αργό shipping από το .uk; Δεν γίνεται από το ίδιο μέρος η αποστολή;

Το com νομίζω είναι μέσω Η.Π.Α. ενώ το uk μέσω Μεγάλης Βρετανίας. Στις 2 φορές που έχω παραγγείλει από το uk μου έχουν έρθει σε άψογη κατάσταση. Τώρα που έχω μαζέψει κάποια χρήματα σκέφτομαι να παραγγείλω και από το αμερικάνικο, επειδή βλέπω κάπως χαμηλότερες τιμές.
Posted Image

#605 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 29 October 2010 - 11:56

To com έχει καλύτερες τιμές.Σε ορισμένα προϊόντα ΠΟΛΥ καλύτερες τιμές.έχω δει διαφορά 12 € μεταξύ των δύο site με το Αμερικάνικο να είναι γενικά φθηνότερο.

#606 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 30 October 2010 - 15:18

Ώστε στέλνουν από ΗΠΑ· νόμισα ήταν απλά απόπειρα να ελκύσουν περισσότερους πελάτες με .com domain.

Ένα παράπονο έχω από το bookdepository. Πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να σου βγάλει server error όταν κάνεις μεγάλη παραγγελία και ενώ την εκτελούν, δεν παίρνεις ποτέ το μέιλ με το order number για επιβεβαίωση. Την πρώτη φορά την πάτησα και μου ήρθαν τα βιβλία διπλά· από τότε μετά από κάθε παραγγελία στέλνω και προοδευτικά επιθετικότερο μέιλ στο support τους.

To com έχει καλύτερες τιμές.Σε ορισμένα προϊόντα ΠΟΛΥ καλύτερες τιμές.έχω δει διαφορά 12 € μεταξύ των δύο site με το Αμερικάνικο να είναι γενικά φθηνότερο.

Και πολύ φτηνότερο από το amazon. 25 δολάρια ακριβότερο στο σύνολο, σήμερα. Δεν έψαξα για bd.co.uk VS amazon.co.uk όμως.

#607 HawkEyes

HawkEyes

Anime Newbie

• Members
  • 49 posts

Posted 30 October 2010 - 16:28

το amazon.co.uk ειναι γενικα πολυ φθηνο και καθε φορα παραγγελνω απο κει,και μου τα στελνουν μεσα σε κανα βδομαδα το πολυ...μιλαω για μανγκα παντα,για τα αλλα προιοντα δεν ξερω τι παιζει,παντως τα μανγκα ειναι σε πολυ καλες τιμες και εχει και παααρα πολλα....
αυριο θα ξαναπαραγγειλω Naoki ^^

α,και το amazon.com ειναι στην αμερικη και δεν κανει παραγγελιες στην ελλαδα σε ολα τα προιοντα.για παραδειγμα δεν μεταφερει καθολου βιβλια(ουτε μανγκα) στην ελλαδα αλλα μπορει να μεταφερει ειδη διακοσμησης ξερω γω(random).ασε που θελει παραπανω μεταφορικα και παραπανω μερες να τα φερει...
το uk συμφερει πιο πολυ :P
"They chose their destiny,they changed the world..."

[SIGPIC]http://lulzimg.com/i5/311fa403.jpg[/SIGPIC]

#608 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 30 October 2010 - 19:23

Και πάλι όμως οι τιμές του bd είναι "αχτύπητες" <--pun intented

εχω παρει πολλα αλλα πολλα πραματα απο bd 1 φορα μονο ειχε ενα προβλημα απο εκτυπωση, 1 φορα τσακισμενο το εξωφυλλο οταν το βαλαν στο φακελο και 2 φορες ηταν μια ιδεα χτυπημενη μια γωνια. Στις 2 πρωτες περιπτωσεις τους το ειπα και μου τα ξαναστειλανε δωρεαν .... ( προσοχη! μου ξαναεστειλαν manga επειδη δε γουσταρα που ηταν τσακισμενη η πανω γωνια του εξωφυλλου.... Δωρεαν .....)

Περισσοτερες πιθανοτητες δινω στο κεντρο διαλλογης της περιοχης σου να τα παιζουν φριζμπι...

το amazon.co.uk ειναι γενικα πολυ φθηνο και καθε φορα παραγγελνω απο κει,και μου τα στελνουν μεσα σε κανα βδομαδα το πολυ...μιλαω για μανγκα παντα,για τα αλλα προιοντα δεν ξερω τι παιζει,παντως τα μανγκα ειναι σε πολυ καλες τιμες και εχει και παααρα πολλα....
αυριο θα ξαναπαραγγειλω Naoki ^^

α,και το amazon.com ειναι στην αμερικη και δεν κανει παραγγελιες στην ελλαδα σε ολα τα προιοντα.για παραδειγμα δεν μεταφερει καθολου βιβλια(ουτε μανγκα) στην ελλαδα αλλα μπορει να μεταφερει ειδη διακοσμησης ξερω γω(random).ασε που θελει παραπανω μεταφορικα και παραπανω μερες να τα φερει...
το uk συμφερει πιο πολυ :P

δωρεαν αποστολη εχει? και απο τις πιο χαμηλες τιμες σε online? οποτε ειχα τσεκαρει bd - amazon οι τιμες ειναι πιο φθηνες πριν καν βαλεις τα μεταφορικα στο amazon. Τωρα εχω να το κανω αυτο πανω απο χρονο αν εχουν αλλαξει τα πραγματα δε ξερω ..

Γύρω στις 3-4 εβδομάδες περίπου.
Τα βιβλία του bookdepository είναι brand new; Έχει τίποτα περιορισμούς στο ποσό της αγοράς όσον αφορά το shipping όπως το play.com;

δε ξερω αν μπορεις να το πεις περιορισμο ( ειναι λιγο ακυρο ) αλλα αν πχ πας και παρεις 20 manga απο το bd (λεμε τωρα) ετοιμασου για να πας να παραλλαβεις απο τα elta 20 ξεχωριστα δεματα (παντα μπαινει 1 ανα φακελο ασφαλειας).

#609 HawkEyes

HawkEyes

Anime Newbie

• Members
  • 49 posts

Posted 30 October 2010 - 19:28

δωρεαν αποστολη εχει? και απο τις πιο χαμηλες τιμες σε online? οποτε εχω τσεκαρει bd - amazon οι τιμες ειναι πιο φθηνες πριν καν βαλεις τα μεταφορικα στο amazon. Τωρα εχω να το κανω αυτο πανω απο χρονο αν εχουν αλλαξει τα πραγματα δε ξερω ..

κοιτα δεν το ξερω αυτο bd,οποτε μπορεις μηπως να στειλεις ενα λινκ να το τσεκαρω?αμα λες οτι ειναι τοσο φθηνο τοτε ισως να αξιζει :P

παντως το amazon εχει δωρεαν μεταφορικα αν παρεις πολλα πραγματα μαζι...αλλιως,αν παρεις κανα 2 μονο,την εκατσες for sure :P
ομως εχει και το αλλο καλο με τα ταχυδρομεια.δλδ χωριζουν τα πραγματα σου σε 2 πακετα και ετσι το καθε πακετο το αναλαμβανει διαφορετικο ταχυδρομειο και ετσι ερχονται πιο γρηγορα..

#610 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 30 October 2010 - 20:43

Let me give you my lights on this one.

Το amazon.com ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΘΕΣ. Στα βιβλία δεν υπάρχει τελωνείο ανεξάρτητως ποσού.Στα υπόλοιπα μετά τα 150 $ υπάρχει τελωνείο από την Ελληνική κυβέρνηση.

Χρεώσεις αποστολής ΕΧΕΙ.Ότι και να παραγγείλεις ,όσο και να κοστίζει.Ωστόσο τα έξοδα δεν είναι πολλά και επίσης μερικές φορές λόγω ισοτιμίας συμφέρει περισσότερο ακόμα και από το bookdepository μαζί με τα έξοδα αποστολής.
Κυρίως στα μεγάλα OMNIBUS εκεί βγαίνει πολύ φθηνά.

Κάτι τελευταίο.Το amazon.co.uk είναι πανάκριβο.Μιλάμε για απλησιάστα ακριβό σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο κατάστημα!

#611 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 30 October 2010 - 20:55

κοιτα δεν το ξερω αυτο bd,οποτε μπορεις μηπως να στειλεις ενα λινκ να το τσεκαρω?αμα λες οτι ειναι τοσο φθηνο τοτε ισως να αξιζει :P

παντως το amazon εχει δωρεαν μεταφορικα αν παρεις πολλα πραγματα μαζι...αλλιως,αν παρεις κανα 2 μονο,την εκατσες for sure :P
ομως εχει και το αλλο καλο με τα ταχυδρομεια.δλδ χωριζουν τα πραγματα σου σε 2 πακετα και ετσι το καθε πακετο το αναλαμβανει διαφορετικο ταχυδρομειο και ετσι ερχονται πιο γρηγορα..

bd = BookDepository (UK) ή BookDepository (COM) στο λινκαραν και νωριτερα και ναι μερικες φορες το com ειναι πιο φθηνο εως και 2 ευρω απο το uk ενω συνηθως η διαφορα ειναι 10-20 cent.

#612 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 31 October 2010 - 09:39

Xμμ τώρα που θυμάμαι και εγώ είχα ζητήσει full refund σε ένα βιβλίο από το bookdepository γιατί ήταν τσακισμένο. Βέβαια δεν είμαι σίγουρος για το αν με χρέωσαν ή όχι για το άλλο βιβλίο που είχα παραγγείλει εκείνη τη φορά, γιατί δεν ήρθε και μου είπαν ότι είχε εξαντληθεί.

#613 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 31 October 2010 - 12:36

η hobby search πραγματικα εχει τοσο χαμηλες τιμες οσο λεει η στα "φορτωνει"με αλλους τροπους,απο μεταφορικα πως τα παει?!?Ευχαριστω:nod2:
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#614 HawkEyes

HawkEyes

Anime Newbie

• Members
  • 49 posts

Posted 31 October 2010 - 12:54

Let me give you my lights on this one.

Το amazon.com ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΘΕΣ. Στα βιβλία δεν υπάρχει τελωνείο ανεξάρτητως ποσού.Στα υπόλοιπα μετά τα 150 $ υπάρχει τελωνείο από την Ελληνική κυβέρνηση.

Χρεώσεις αποστολής ΕΧΕΙ.Ότι και να παραγγείλεις ,όσο και να κοστίζει.Ωστόσο τα έξοδα δεν είναι πολλά και επίσης μερικές φορές λόγω ισοτιμίας συμφέρει περισσότερο ακόμα και από το bookdepository μαζί με τα έξοδα αποστολής.
Κυρίως στα μεγάλα OMNIBUS εκεί βγαίνει πολύ φθηνά.

Κάτι τελευταίο.Το amazon.co.uk είναι πανάκριβο.Μιλάμε για απλησιάστα ακριβό σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο κατάστημα!

κοιτα το com δεν το χω ψαξει πολυ οποτε μπορει αυτα που λες να ναι σωστα.δε θα κατσω να το αναλυσω παραπανω :P
και εμενα το uk μου φαινεται πολυ πιο φθηνο απ το bd που λετε...το κοιταξα μια στα γρηγορα και πρωτον,δεν εχει σχεδον τιποτα απο μανγκα και δευτερον,οι τιμες ειναι over9000!
δεν ξερω αν ειναι μονο για βιβλια,παντως στο θεμα μανγκα καλυτερα uk:canthelp:

#615 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 31 October 2010 - 14:33

O-kay. Ίσως να βλέπω λάθος amazon.co.uk ή να κάνω συγκρίσεις με λάθος τρόπο.
Αν και πράγματι δεν βρίσκεις τα πάντα στο bd, σε κάποιες περιπτώσεις πάω στο amazon.com.