Δεν τα τραβάς πίσω αυτά τα λεφτά εννοείται. Στην πρώτη σου αγορά όμως συνυπολογίζονται και πάνε σε αυτήν. Έτσι και αλλιώς, για αγορές δεν τον άνοιξες τον λογαριασμό?...
ναι αλλα εγω θα κανω αγορες μεσω της καρτας, οποτε αυτα τα 1.5 θα μεινουν εκει. Οπως εχω καταλαβει αγορες μπορεις να κανεις με 3'ς τροπους. Μεσω της καρτας, λογαριασμου στη τραπεζα, μεσω του balance του paypal ( στο οποιο μαλλον πανε οτι λεφτα ερχονται στο λογαριασμο σου και μετα διαλεγεις πως να τα τραβηξεις).
ps. @ nighteyes : Seirios? are u serious?

Θα τρελαθώ! Το bookdepository αύξησε τις τιμές του;
Έχω να παραγγείλω κάτι από τον Ιούλιο και μπήκα τώρα από περιέργεια για την αναβάθμιση που κάνανε στο site και βλέπω ότι το Lone Wolf and Cub από 4,5 εώς 5,5 λίρες που το αγόραζα τώρα έχει 6-7 λίρες περίπου και το Berserk με έστειλε καθώς από 5,5 εώς 6,5 λίρες περίπου πήγε στις 8,5 εώς 9,5 λίρες περίπου!!!
Το ξέρω ότι από τότε έχουν αλλάξει οι ισοτιμίες ευρώ-λίρας και ίσως να έχει πέσει η λίρα αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά, κυρίως στο Berserk!!!
oντως εχουν ανεβει λιγο οι τιμες, Lone Wolf and Cub vol 7 £5.57 Lone Wolf and Cub vol 8 £6.12 βεβαια πρεπει να προσεχεις οτι πολλες φορες στο bookdepot μπορεις να βρεις το ιδιο βιβλιο/manga με 2 διαφορετικες τιμες.
Ισως ειναι κατι αντιστοιχο του play.com που εχει κρατισει την ισοτιμια του British pound --> euro στο 1.34.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Loke: 14 Φεβρουάριος 2009 - 19:21