Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Αγορές μέσω Internet

• Please log in to reply
848 replies to this topic

#301 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2009 - 20:24

Guys πριν λιγες μερες παραγγειλα το καινουργιο μου αρμονιο απο το thomann.de.Θα ηθελα αν καπιως αλλος εχει παραγγειλει οτιδηποτε απο εκει να μου πει για τον τροπο αποστολης,την ποιοτητα των προιοντων,τον χρονο που εκανε να φτασει η παραγγελια και γενικα οτιδηποτε γνωριζει για το thomann..:nanteee::nanteee::nanteee:
Thanks εκ των προτερων!!!!

Ένας φίλος πήρε από το Thomann ένα μπάσο. Και ήρθε γρήγορα και η ποιότητα είναι μια χαρά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Επίσης νομίζω ότι άμα δεν είσαι ικανοποιημένος με κάτι μπορείς να στείλεις το αρμόνιο πίσω.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#302 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2009 - 21:05

Βασικα αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι αν το bookd θα το ξαναφερει συντομα ....γιατι δεν με βλεπω να ψωνιζω απο αλλου + οτι στα αλλα εχει μεταφορικα ενω το bookd ειναι free...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#303 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2009 - 21:41

Βασικα αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι αν το bookd θα το ξαναφερει συντομα ....γιατι δεν με βλεπω να ψωνιζω απο αλλου + οτι στα αλλα εχει μεταφορικα ενω το bookd ειναι free...

αυτο δε μπορεις να το ξερεις, οποτε βρουν ...

αυτο που μπορεις να κανεις ομως ειναι να πατησεις το contact και να τους ρωτησεις, αν και 90% θα σου πουν οτι δε μπορουν να ξερουν ή δε μπορουν να σου δωσουν τετοια πληροφορια.

#304 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 15:44

Οκ thnx a lot guys!!!!!!!:thatsit:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#305 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 21:49

Ένας φίλος πήρε από το Thomann ένα μπάσο. Και ήρθε γρήγορα και η ποιότητα είναι μια χαρά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Επίσης νομίζω ότι άμα δεν είσαι ικανοποιημένος με κάτι μπορείς να στείλεις το αρμόνιο πίσω.

TY man!Σημερα μου ηρθε μυνημα απο το thomann οτι η παραγγελια μου εχει ξεκινησει απο γερμανια..Λεει οτι συνηθως κανει 4-6 μερες να φτασει..Αντε να δουμε:hahaha::hahaha:.Ναι οντως εχει 30 day-money-back guarantee.

#306 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2009 - 00:29

λοιπον κατι που μολις προσεξα σχετικα με το paypal, αν εχω κανει λαθος πειτε το μου.

Λοιπον εχω ενα acc στο paypal και το εκανα προσφατα verify. Οταν το εχεις verified σε εμπιστευονται περισσοτερο οι πωλητες/ πελατες και αφαιρουνται καποια ορια ασφαλειας στις διακινησεις χρηματων.
Η paypal σε χρεωνει 1.5 ευρω και οταν συμπληρωσεις ενα κωδικο που εμφανιζεται στο καταστατικο της καρτας στα γυρναει πισω στο account, ετσι λενε.

Τι σημαινει αυτο? οτι το πιστωνει στο acc σου στο paypal, ομως για να τραβηξεις χρηματα απο το acc σου και να τα βαλεις σε μια καρτα σου η σε λογαριασμο στη τραπεζα εχει χρεωση 1 ευρω οταν το ποσο που τραβας ειναι μικροτερο των 100 ευρω. Με αποτελεσμα να περνεις πισω 0.5 ευρω..

#307 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2009 - 01:14

Τι σημαινει αυτο? οτι το πιστωνει στο acc σου στο paypal, ομως για να τραβηξεις χρηματα απο το acc σου και να τα βαλεις σε μια καρτα σου η σε λογαριασμο στη τραπεζα εχει χρεωση 1 ευρω οταν το ποσο που τραβας ειναι μικροτερο των 100 ευρω. Με αποτελεσμα να περνεις πισω 0.5 ευρω..

Loke δεν το κατάλαβα αυτό το τελευταίο. Στο account του paypal δεν έχεις χρήματα.

Το μόνο που αλλάζει στην όλη ιστορία με τον κωδικό paypal που ανέφερες είναι ότι δεν υπάρχει πια όριο στο ποσό της κάθε αγοράς που κάνεις.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#308 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2009 - 01:33

Loke δεν το κατάλαβα αυτό το τελευταίο. Στο account του paypal δεν έχεις χρήματα.

Withdraw Funds

PayPal offers the following options for withdrawing funds from your PayPal account.

Banks in Greece
5-7 Business Days Help Free
for €100.00 EUR or more

€1.00 EUR
for €99.99 EUR or less

How do I withdraw funds from my PayPal account? - Help Center

Posted Image

οπως βλεπεις τα 1.5 ευρω του verify μου τα εχει πιστωσει στο acc μου.

Το μόνο που αλλάζει στην όλη ιστορία με τον κωδικό paypal που ανέφερες είναι ότι δεν υπάρχει πια όριο στο ποσό της κάθε αγοράς που κάνεις.

What does it mean if a seller or buyer is Verified or Unverified? - Help Center

δλδ μεγαλυτερη εμπιστοσυνη..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Loke: 12 Φεβρουάριος 2009 - 01:42

#309 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2009 - 04:55

OK, τώρα κατάλαβα. Αν με το ποσό που βρίσκεται αυτή την στιγμή στο λογαριασμό paypal σου, ζητήσεις να στα βάλουν στο λογαριασμό της τράπεζας σου, όντως μισό ευρώ θα πάρεις. :congrats:

Υποθέτω πως αυτό το κάνουν μόνο όσοι πουλάνε πράγματα στο internet, εταιρείες κτλ. Που ξέρεις μπορεί να γίνεις κάποτε πωλητής στο ebay και έχοντας λάβει 98,5€ στο λογαριασμό paypal σου, να πάρεις και αυτούσιο το 1,5 που βρίσκεται τώρα μέσα.:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#310 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2009 - 12:49

Λοιπόν για πείτε μου λίγο και μένα να αρχίσω να ανησυχώ ή όχι. Εχω μια κλασική προπληρωμένη κάρτα της Eurobank ,αυτή με την εθνική Μπάσκετ και δεν την είχα χρησιμοποιήσει μέχρι πρότινος. Σήμερα λοιπόν της έβαλα 70 ευρώ γιατι ήθελα να αγοράσω κάτι από το bookdepository (του οποίου το site άλλαξε BTW , μήπως παίζει κάνα phising ; ) . Τέλος πάντων έχει χρέωση 2 ευρώ για μια τέτοια φόρτιση .Εκεί λοιπόν που περίμενα να μου δείξει νέο υπόλοιπο 68 ευρώ μου δείχνει -68 ! Δεν την έχω ξαναχρησιμοποιήσει είναι η αλήθεια γιατί μέχρι τώρα βολευόμουν με ένα φίλο , αλλά σήμερα που την χρησιμοποίησα πρώτη φορά και της έβαλα λεφτά μέσω e-banking κάνοντας μεταφορά από άλλο λογαριασμό μου δειξε αρνητικό υπόλοιπο !! Να αρχίσω να ανυσηχώ ;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#311 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2009 - 13:16

Αν κι εγώ έχω Κύπρου, το ίδιο δείχνει και σε μένα όποτε βάζω λεφτά στη κάρτα. Οπότε θα σου λεγα να μην ανησυχείς.

Όντως το αλλάξανε το site. Το παλιό μ' άρεσε πιο πολύ πάντως.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#312 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2009 - 13:29

Δεν τα τραβάς πίσω αυτά τα λεφτά εννοείται. Στην πρώτη σου αγορά όμως συνυπολογίζονται και πάνε σε αυτήν. Έτσι και αλλιώς, για αγορές δεν τον άνοιξες τον λογαριασμό?...:canthelp:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#313 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2009 - 13:41

Δεν τα τραβάς πίσω αυτά τα λεφτά εννοείται. Στην πρώτη σου αγορά όμως συνυπολογίζονται και πάνε σε αυτήν. Έτσι και αλλιώς, για αγορές δεν τον άνοιξες τον λογαριασμό?...:canthelp:

Έχω κάνει αγορές μετά από το verification αλλά δεν έχει συνυπολογιστεί το ποσό στις νέες αγορές. Παραμένει το υπόλοιπο όπως δείχνει στην photo ο Loke 1,5€. Τώρα αν χρειάζεται να κάνεις κάτι επιπλέον για να γίνει αυτό δεν ξέρω, πάντως αυτόματα δεν γίνεται.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 14 Φεβρουάριος 2009 - 19:19

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#314 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.433 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2009 - 13:43

Θα τρελαθώ! Το bookdepository αύξησε τις τιμές του;
Έχω να παραγγείλω κάτι από τον Ιούλιο και μπήκα τώρα από περιέργεια για την αναβάθμιση που κάνανε στο site και βλέπω ότι το Lone Wolf and Cub από 4,5 εώς 5,5 λίρες που το αγόραζα τώρα έχει 6-7 λίρες περίπου και το Berserk με έστειλε καθώς από 5,5 εώς 6,5 λίρες περίπου πήγε στις 8,5 εώς 9,5 λίρες περίπου!!!:oo:
Το ξέρω ότι από τότε έχουν αλλάξει οι ισοτιμίες ευρώ-λίρας και ίσως να έχει πέσει η λίρα αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά, κυρίως στο Berserk!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#315 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2009 - 19:15

ναι αλλα εγω θα κανω αγορες μεσω της καρτας, οποτε αυτα τα 1.5 θα μεινουν εκει. Οπως εχω καταλαβει αγορες μπορεις να κανεις με 3'ς τροπους. Μεσω της καρτας, λογαριασμου στη τραπεζα, μεσω του balance του paypal ( στο οποιο μαλλον πανε οτι λεφτα ερχονται στο λογαριασμο σου και μετα διαλεγεις πως να τα τραβηξεις).

ps. @ nighteyes : Seirios? are u serious? :D

Θα τρελαθώ! Το bookdepository αύξησε τις τιμές του;
Έχω να παραγγείλω κάτι από τον Ιούλιο και μπήκα τώρα από περιέργεια για την αναβάθμιση που κάνανε στο site και βλέπω ότι το Lone Wolf and Cub από 4,5 εώς 5,5 λίρες που το αγόραζα τώρα έχει 6-7 λίρες περίπου και το Berserk με έστειλε καθώς από 5,5 εώς 6,5 λίρες περίπου πήγε στις 8,5 εώς 9,5 λίρες περίπου!!!:oo:
Το ξέρω ότι από τότε έχουν αλλάξει οι ισοτιμίες ευρώ-λίρας και ίσως να έχει πέσει η λίρα αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά, κυρίως στο Berserk!!!

oντως εχουν ανεβει λιγο οι τιμες, Lone Wolf and Cub vol 7 £5.57 Lone Wolf and Cub vol 8 £6.12 βεβαια πρεπει να προσεχεις οτι πολλες φορες στο bookdepot μπορεις να βρεις το ιδιο βιβλιο/manga με 2 διαφορετικες τιμες.

Ισως ειναι κατι αντιστοιχο του play.com που εχει κρατισει την ισοτιμια του British pound --> euro στο 1.34.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Loke: 14 Φεβρουάριος 2009 - 19:21