Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγορές μέσω Internet

• Please log in to reply
848 replies to this topic

#286 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 25 January 2009 - 22:47

ξερει κανεις απο ππου να αγορασω anime magazines online η κανονικα ?
Posted Image

#287 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 25 January 2009 - 23:25

Δες εδώ
http://www.anime.gr/forums/anime-manga-%F3%F4%E7%ED-%C5%EB%EB%DC%E4%E1/4070-manga-%F3%F4%E1-%E5%EB%EB%E7%ED%E9%EA%DC-%E1%F0%FC-%F4%E7%ED-anubis.html
κι εδώ.
http://www.anime.gr/forums/manga-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/3468-%CF%E4%E7%E3%FC%F2-%E3%E9%E1-%CC%DC%ED%E3%EA%E1-%F3%F4%E7%ED-%C1%E8%DE%ED%E1.html

Για online από εξωτερικό, δες εδώ.
http://www.anime.gr/forums/anime-manga-%F3%F4%E7%ED-%C5%EB%EB%DC%E4%E1/6375-site-%E3%E9%E1-%E1%E3%EF%F1%DC-anime-manga-%EA%E1%E9-%F3%F7%E5%F4%E9%EA%FE%ED-%F0%F1%EF%FA%FC%ED%F4%F9%ED.html

Posted Image

Posted Image

#288 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 25 January 2009 - 23:31

Δες εδώ
http://www.anime.gr/forums/anime-manga-%F3%F4%E7%ED-%C5%EB%EB%DC%E4%E1/4070-manga-%F3%F4%E1-%E5%EB%EB%E7%ED%E9%EA%DC-%E1%F0%FC-%F4%E7%ED-anubis.html
κι εδώ.
http://www.anime.gr/forums/manga-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/3468-%CF%E4%E7%E3%FC%F2-%E3%E9%E1-%CC%DC%ED%E3%EA%E1-%F3%F4%E7%ED-%C1%E8%DE%ED%E1.html

Για online από εξωτερικό, δες εδώ.
http://www.anime.gr/forums/anime-manga-%F3%F4%E7%ED-%C5%EB%EB%DC%E4%E1/6375-site-%E3%E9%E1-%E1%E3%EF%F1%DC-anime-manga-%EA%E1%E9-%F3%F7%E5%F4%E9%EA%FE%ED-%F0%F1%EF%FA%FC%ED%F4%F9%ED.html

ty :drink:
Posted Image

#289 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 posts

Posted 26 January 2009 - 16:18

Παιδια τι γνωριζετε για τις τιμες στα τελωνια για Honk Kong? Υπαρχουν τελωνια?

Ο αδελφος μου θελει να αγορασει μια φιγουρα απο κει 22cm να γιατι...

Επιπλεον εχει κ καλες τιμες κ δυστυχως δεν εχω καμια απολυτως ιδεα γ αυτα τα τελωνια... Help plzz!!
Resident Evil Cosplay- bhterror.web.fc2.com
Posted Image

#290 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 26 January 2009 - 17:45

Τελωνείο περνάει ότι έρχεται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όταν φτάσει Ελλάδα, αν πχ έρθει με αεροπλάνο, περνάει από το τελωνείο του αεροδρομίου. Τώρα το θέμα είναι αν θα πληρώσεις. Παίζονται πολλά γι' αυτό. Το ποσό που αναγράφεται, το βάρος, το μέγεθος και πάνω απ' όλα την διάθεση του τελωνειακού. Αν έρθει παραγγελία μέσω ταχυμεταφορέων οι πιθανότητες να περάσει αυξάνονται γιατί αυτές οι εταιρίες θέλουν να περάσει τελωνείο για να πληρώσεις τον εκτελωνισμό που τον κάνουν οι ίδιοι. Αν βέβαια το ποσό που αναγράφεται στο πακέτο είναι πολύ μικρό, τότε δεν το σταματάνε στο τελωνείο. Δεν είμαι σίγουρη, αλλά νομίζω ότι πρέπει να είναι κάτω των 20-30€ το οποίο είναι σχεδόν αδύνατο να συμβεί αφού τα μεταφορικά από Αμερική, Ιαπωνία, Κίνα κτλ είναι πολύ υψηλά.

Για να μειωθούν οι πιθανότητες να κρατήσουν το πακέτο στο τελωνείο πρέπει να αναγραφεί στο πακέτο ότι είναι gift, να αναγραφεί μικρότερο ποσό απ' αυτό που πλήρωσες με προσοχή όμως να μην υπάρχει η αληθινή απόδειξη μέσα στο πακέτο, όπως επίσης να μην είναι ασφαλισμένο με μεγαλύτερο ποσό του αναγραφόμενου. Τώρα το πως θα βρείς εταιρεία να κάνει όλη αυτή την κομπίνα, είναι άλλο θέμα. Είχα ρωτήσει κι εγώ σ' αυτό το topic αν ήξερε κανείς καμιά βολική εταιρεία αλλά δεν μου απάντησε κανείς.

Συμπέρασμα. Το παίζεις. Ποτέ δεν ξέρεις σίγουρα αν θα στο κρατήσουν.
Όσα έγραψα σ'αυτό το ποστ τα βρήκα σε συζητήσεις στο ιντερνετ. Υπήρχαν κάποιοι που είχαν παραγγείλει πολύ ακριβότερα ή πολύ πιο ογκώδη αντικείμενα και δεν τα κρατήσανε τελωνείο και κάποια στιγμή παρήγγειλαν κάτι μικρό και φτηνό πχ 50€(μαζί με τα μεταφορικά) και τους το κρατήσανε.

Κάτι που δεν ανέφερα είναι ότι αν δεν πας να το παραλάβεις εγκαίρως, για κάθε μέρα που μένει στο τελωνείο πληρώνεις και "ξενοδοχείο". Επίσης έχω την εντύπωση ότι αν μένεις εκτός Αθηνών την πάτησες γιατί πρέπει να πας να τα παραλάβεις από κει. Σ'αυτό βοηθάνε οι ταχυμεταφορείς που λέγαμε, αλλά τους πληρώνεις για την δουλειά τους.

Εγώ ψωνίζω εντός ΕΕ, αλλά αν κάποια στιγμή θελήσω κάτι πολύ που υπάρχει μόνο εκτός, θα το τολμήσω και ότι γίνει.

Posted Image

Posted Image

#291 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 27 January 2009 - 11:13

Αν είναι από ebay συνήθως τα βάζουν ως gift.Είναι γάτες οι τύποι το κάνουν από μόνοι τους δε χρειάζεται να το ζητήσεις:hahaha:Εγώ τουλάχιστον 3 Gundam που είχα πάρει και μια φιγούρα τα είχαν βάλει όλα ως gift και δε πλήρωσα τίποτα στο τελωνείο.

Posted Image

#292 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 posts

Posted 28 January 2009 - 03:53

OK! Thx for the info lol Αν ειναι ετσι θα τους το ζηταω κιολας λολ! Ω ! Μπορεις να μου πεις απο ποιους αγορασες? Για να αγορασω κ εγω απ αυτους αν ειναι λολ
Posted Image

#293 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 posts

Posted 06 February 2009 - 03:15

Παιδια εχω προβλημα ... Χμμ παραγειλα μια φιγουρα κ μου λεει ο πωλητης οτι στελνει μονο σε verified address κ εμενα δεν ειναι. Το καλο του ηταν οτι θα μου το εστελνε ως δωρο απο Αμερικη... Ετσι εαν δε το κανω verified μου δινει τα λεφτα πισω φυσικα αλλα ξερει κανενας να κανει την διευθινση verified?

Παραγειλλα μια φιγουρα

Posted Image

Το κουτι ειναι αρκετα μεγαλο. Οποτε ρωταω... Εαν το ξαναπαραγειλω απ αλλον πωλητη κ δεν βαλει αποδειξεις μεσα αλλα δε μου το στειλει ως δωρο ρισκαρω τελωνιο?

Ενταξει μια φιγουρα του Wesker ειναι κ εξω απ το κουτι κ ειναι μικρη οποτε την ρισκαρω αλλα γ αυτην... δε ξερω
Posted Image

#294 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 06 February 2009 - 03:48

Αρχικά σκέφτηκα μήπως εννοούσαν να γίνει verification του λογαριασμού σου μέσω του κωδικού paypal, για την κατάργηση του ορίου αγορών. Αλλά μάλλον δεν είναι αυτό.

Βρήκα αυτό. I cannot get a verified address from Paypal! - The Purse Forum
Αν ισχύει πάντως, άσχημα τα πράγματα.

Τελωνείο ρισκάρεις όπως και να χει, απλά οι πιθανότητες αλλάζουν. Και να το ανοίξουν πάντως το πακέτο αμφιβάλλω αν θα μπορούν να φανταστούν στο τελωνείο πόσο θα έκανε στην Ελλάδα κάτι τέτοιο ώστε να σου χρεώσουν την διαφορά.

Posted Image

Posted Image

#295 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 06 February 2009 - 18:42

εχουν κατι τεραστιες λιστες με κωδικους προιωντων κτλπ αμα το βρουν εκει μεσα ...

#296 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 posts

Posted 07 February 2009 - 01:43

Ατυχια >.< Κ'αυτες οι φιγουρες ειναι τοσο σπανιες.... αστα....:nanteee:
Posted Image

#297 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 09 February 2009 - 22:40

Guys πριν λιγες μερες παραγγειλα το καινουργιο μου αρμονιο απο το thomann.de.Θα ηθελα αν καπιως αλλος εχει παραγγειλει οτιδηποτε απο εκει να μου πει για τον τροπο αποστολης,την ποιοτητα των προιοντων,τον χρονο που εκανε να φτασει η παραγγελια και γενικα οτιδηποτε γνωριζει για το thomann..:nanteee::nanteee::nanteee:
Thanks εκ των προτερων!!!!

#298 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 10 February 2009 - 19:11

Παιδια εψαξα εχτες στο bookdepository για το box pou exei ta death notes manga vol1-13 αλλα ηταν sold out και μου ειπε να παω να μπω στο site AbeBooks: Search Results - ISBN 142152581X

ειναι trusted ξερετε τιποτα???

το bookdepository τα φερνει γρηγορα τα items ?
Posted Image

#299 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 10 February 2009 - 19:31

Tο bookd φερνει τις παραγγελιες συνηθως μεσα στην πρωτη βδομαδα,πολυ λιγες φορες ισως να κανει και δυο.
Για το abebooks ,θα σου προτεινα να το χρησιμοποιησεις μονο σαν εσχατη λυση.Περα απο το οτι τα περισσοτερα βιβλια ειναι μεταχειρισμενα,τα μεταφορικα κυμαινονται αναλογα με το που βρισκεται το καθε βιβλιοπωλειο,και μπορει να φτασουν σε υπερβολικα υψηλες τιμες:terror2:

#300 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 10 February 2009 - 19:54

Παιδια εψαξα εχτες στο bookdepository για το box pou exei ta death notes manga vol1-13 αλλα ηταν sold out και μου ειπε να παω να μπω στο site AbeBooks: Search Results - ISBN 142152581X

ειναι trusted ξερετε τιποτα???

το bookdepository τα φερνει γρηγορα τα items ?

Βασικά το Abebooks είναι κάτι σαν μεσάζοντας(σαν το ebay) αφού αν πρόσεξες οι πωλητές στη σελίδα που έδωσες είναι άλλοι και μάλιστα βρίσκονται στην Αμερική, δηλαδή εκτός ΕΕ, με ότι αρνητικό μπορεί να περιλαμβάνει αυτό. (Μπορεί να λέμε ότι τα βιβλία δεν περνάνε τελωνείο, εγώ πάντως έχω τις αμφιβολίες μου γι' αυτό. Άσε που δεν ξέρω ο κάθε τελωνειακός τι κουβαλάει στο κεφάλι του.)Οπότε όπως είπε ο odin καλύτερα ψάξε πρώτα αλλού.

Βρήκα αυτό αν και δεν έχω ψωνίσει από κει ακόμα. United Publications - Death Note GN Box Set (1-13)

Αν θες ψάξε και στην λίστα αυτή (αν δεν το χεις κάνει ήδη) μήπως βρεις κάτι φθηνότερο.

Edited by Nighteyes, 10 February 2009 - 20:37.

Posted Image

Posted Image