Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Αγορές μέσω Internet

• Please log in to reply
848 replies to this topic

#136 Cougar

Cougar

Anime Freak

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2008 - 23:13

1) Πληρώνεις τα μεταφορικά που θα σου βγούνε (αναλόγως από το μέγεθος της παραγγελίας σου)
2)Δεν έρχεται συστημένο, το φέρνει ο ταχυδρόμος (εκτός αν είναι ογκώδες το πακέτο)
3) Για τα μεταχειρισμένα να κοιτάς πωλητές με 98%+ rating, καλού κακού να διαβάζεις και τα σχόλια που τους αφήνουν)

moving_movies_foto_9_thesout_gr.gif

#137 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2008 - 23:16

1) Πληρώνεις τα μεταφορικά που θα σου βγούνε (αναλόγως από το μέγεθος της παραγγελίας σου)
2)Δεν έρχεται συστημένο, το φέρνει ο ταχυδρόμος (εκτός αν είναι ογκώδες το πακέτο)
3) Για τα μεταχειρισμένα να κοιτάς πωλητές με 98%+ rating, καλού κακού να διαβάζεις και τα σχόλια που τους αφήνουν)

Στα πραγματα που "πηρα" με αυτον τον ογκο τι μεταφορικα περιμενω να πληρωσω?
Και thnx για την βοηθεια :congrats:

#138 Cougar

Cougar

Anime Freak

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2008 - 00:27

Για να μην μπλέκεις με όλα αυτά αγόρασε από το Books Depository τα manga που θέλεις. Είναι έμπιστο (έχω αγοράσει 29 τόμους μέχρι τώρα και έχουν έρθει όλοι), έχει ακριβώς την ίδια λίστα με το amazon.co.uk, είναι πολύ φτηνότερο και έχει δωρεάν μεταφορικά.

Έχει μόνο δύο trick. Το ένα είναι ότι το κάθε volume το στέλνει ξεχωριστά (αν παραγγείλεις 8 vols δηλαδή θα σου έρθουν 8 πακέτα διαφορετικά και τα στέλνουν διαφορετικές ημέρες, αναλόγως ποια έχουν ετοιμοπαράδοτα) και το δεύτερο είναι πως έρχονται σπίτι σου και όχι συστημένα (εμένα δεν με πείραζε πχ αυτό γιατί δεν είχα φόβους κλοπής κλπ στην πολυκατοικία μου)

Τσέκαρε το κι αν δεν σου κάνει ξαναμιλάμε...

#139 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2008 - 01:43

Και αυτα που ηθελα το βρηκα και πιο φτηνα και χωρις να μπλεκω με τις τιμες τον μεταφορικων.Μονο η καρτουλα μου λειπει.
Θεος:respect:

#140 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2008 - 04:29

yup, also play.com ψαχνεις για users με καλο feedback η τιμες κυμαινονται οποτε προσεχεις λιγο και δεν εχει μεταφορικα.

Πηρα hellsing vol 4 στα 8.4 euro.

ps.ουτε κει τα στελνουν συστημενα.

ps2. ο user απο τον οποιο το πηρα ηταν το book depository.

#141 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2008 - 18:11

Έχουμε ρίξει τρελή διαφήμιση στο Bookdepository :hahaha:. Το αξίζει άλλωστε.

E5VV38U.jpg

#142 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2008 - 18:31

yup, also play.com ψαχνεις για users με καλο feedback η τιμες κυμαινονται οποτε προσεχεις λιγο και δεν εχει μεταφορικα.

Πηρα hellsing vol 4 -8.4euro.

ps.ουτε κει τα στελνουν συστημενα.

ps2. ο user απο τον οποιο το πηρα ηταν το book depository.

κατσε, δλδ συνολο, για 4 volumes εδωσες μονο 4 ευρω?

#143 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2008 - 18:33

Μάλλον 4€ το ένα εννοεί.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#144 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2008 - 18:43

Η οτι πηρε το vol #4 στην τιμη των 8.4 euro

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#145 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2008 - 18:47

and zade wins the prize!!!!!!!!!

ναι ρε παιδια πηρα hellsing manga το volume 4 στην τιμη των 8.4 ευρω.

και βασικα δικο μου λαθος ετσι που το εγραψα μπερδευει ( φταιει η ωρα ^^)

#146 Cougar

Cougar

Anime Freak

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2008 - 00:54

Έχουμε ρίξει τρελή διαφήμιση στο Bookdepository :hahaha:. Το αξίζει άλλωστε.

Εδώ διαφημίζουμε την anubis.... να μην διαφημίσουμε το book depository που το αξίζει τουλάχιστον;;;

Ωχωχ πέτρες.....:terror2:

#147 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 16:08

Σημερα μου ηρθε η καρτουλα(eurobank visa prepaid card) οποτε ας κανουμε και τις τελευταιες ερωτησεις:hehe:
Λοιπον εχουμε και λεμε:

1)Εχω σκοπο να αγορασω απο το bookdepository.Στην καρτα εχω ενα x ποσο σε ευρο δεν χρειαζεται να το κανω λιρες ετσι?
2)Να φτιαξω paypal account?
3)Τι ειναι county και τι γραφω εκει?
4)Τι ειναι Post code και επισης τι γραφω εκει?
5)Για διευθυνση και ονομα κατοχου χρησημοποιω λατινικους ή ελληνικους χαρακτηρες?

Μπορει να ειναι χαζες ερωτησεις και γινομαι και λιγο σπαστικος αλλα ειναι η πρωτη μου προσπαθεια για τετοια αγορα και φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια.:emptyonexg1:
Ενα ευχαριστω προκαταρκτικα για οποιον με βοηθησει:nod:

#148 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 16:15

1. Δεν χρειάζεται, η αλλαγή από λίρες Αγγλίας σε ευρώ θα γίνει αυτόματα μέσω τραπέζης
2. To Book Depository δεν χρησιμοποιεί Paypal. Θα βάλεις τον αριθμό της κάρτας κατ'ευθείαν σε https σελίδα (Secure encrypted).
3. Country: διαλέγεις Greece
4. Post Code: ταχυδρομικός κώδικας, βάζεις τον δικό σου.
5. Λατινικούς. Δεν θα μπορέσουν να σου στείλουν τίποτα με ελληνικούς χαρακτήρες.

#149 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 16:17

Οχι country COUNTY.Δεν εχω ιδεα τι ειναι.Λεει αν το υποστιριζει η χωρα σου το βαζεις κατι τετοιο.
thnx thnx:blingeye2:

#150 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 17:43

Μετα απο 3 αποτυχημενες προσπαθειες:roar:Ας κανω κιαλλες ερωτησεις:bahhh:
Επειδη ειναι πρωπληρωμενη δεν εχει ονομα γραμμενο πανω της.Εκει που μου ζηταει ονομα λεει να γραψεις αυτο που ειναι γραμμενο πανω της.Εγω βαζω το ονομα της μητερας μου που πηρε την καρτα αλλα δεν ειμαι σιγουρος για το πως να το γραψω(δεν ειμαι καν σιγουρος αν αυτο φταιει)Ενω τα γραφω ολα κανονικα με το που παταω το τελευταιο οκ τσουπ το e-mail που λεει οτι η αγορα απετυχε διοτι δεν ειναι σωστα τα στοιχεια της καρτας:madtodeath:3 φορες εγινε αυτο.Καποιος με εμπειρια σε αυτην την αγορα ας μου κανει ενα pm να με help αν μπορει:emptyonexg1: