Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3430 replies to this topic

Poll: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 member(s) have cast votes)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 votes [16.67%] - View)

Percentage of vote: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 votes [47.22%] - View)

Percentage of vote: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 votes [4.63%] - View)

Percentage of vote: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 votes [15.74%] - View)

Percentage of vote: 15.74%

5. Γυναικες (7 votes [6.48%] - View)

Percentage of vote: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 votes [7.41%] - View)

Percentage of vote: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 votes [1.85%] - View)

Percentage of vote: 1.85%

Vote

#1141 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 posts

Posted 25 January 2008 - 17:01

χαιρομαι π συμφωνεις,αλλα στο icehunter τι σου αρεσε?οι phoenix pirates αθλιοι ητανε(ηθελαν να γινουν κ βασιλιαδες τον πειρατων,αντε ρε)κ οι "μαφιοζοι" καλοι ητανε αλλα τους εκανα υπερβολικα δυνατους....c'mon ο luffy δεν μπορουσε να τους νικισει πιο γρηγορα τωρα?κ ο αλλος ο καπεταν puzzle,τι αθλιος....3 επεισοδια για να πειστει να ξαναγινει πειρατης?...

Για το Filler με τον γερο με τιςς κατσικες τι εχεις να πεις?

Spoiler:

E νταξι δεν ηταν τοσο καλο οσο τα αλλα...αλλα ηταν αρκετα ωραια π οι αλλοι ειχανε χεστει μηπως κ δεί ο luffy οτι λειπει η σημαια -> για filler ωραίο ηταν.
Δεν μπορούσε να τους πετύχει τους αλλους 2 μαγνητικούς γιαυτο αλλα κ παλι ελεος αλλα ο puzzle καλος χαρακτηρα κ εκανε ετσι επειδή δεν ηθελε να χάσει κ αλλους Nakama.
Καλα το φιλλερ με τις κατσίκες ηταν τελείως ακυρο κ ειδικά π ο luffy δεχτηκε να παίξει δευτερη φορα:nanana::nanana::if:.
Τον αχιμαφίζο τον κέρδισε επειδή είχε κάνει Gear Second κ υποτίθεται πως τα πόδια του δουλεύουνε ετσι ωστε να δίνει αίμα στο σωμα τ με διπλάσια ταχύτητα αρα αυξάνεται κ η θερμοκρασία του σώματος (κ παλι έπρεπε τουάχιστον να καούν τα χέρια τ) αλλα τι να πεις anime ειναι....!!

#1142 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 25 January 2008 - 17:07

Θα σταματήσω να βλέπω OP με αυτά που διαβάζω εδώ και αρκετά posts :(
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#1143 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 25 January 2008 - 17:21

δεν καταλαβαινω ομως,γιατι αν το αιμα κινειται με διπλασια ταχυτητα αυξανεται η θερμοκρασια του σωματος?τι σχεση εχει το ενα με τ αλλο?(κ τα δυναμοτηκα κ οι ουσιες για doping υποτηθεται οτι αυξανουν την ταχυτητα του αιματος-καρδιας κ σωματος,αλλα με τη θερμοκρασια τι σχεση εχει?)σιγουρα αν αρχισεις να τρεχεις ή να παλευεις θα αυξηθει η θερμοκρασια,αλλα του luffy του αυξανεται πριν αρχισει να παλευει ή να τρεχει...

Spoiler:

Spoiler:

#1144 Tsouf

Tsouf

Just Wandering ..

• Members
  • 78 posts

Posted 25 January 2008 - 17:35

Arabasta Arc // Λιγο το Skypiea ARc //Τα πρωτα Arv Ειταν πολυ ωραια οπως και σε πολλα αλλα ανιμε τα πρωτα ειναι γαματα .....
Fillers// αυτο με τον Noro Noro Beam (den thimame pos ton lene)ειταν γαματο ^^

Ζορο : αλλα ειναι στανδαρ ωρηκα την σκηνη που ελεγα
ηθελα να γραπσω Βρηκα αντι για ωρηκα ^^ χΔ
αλλα το τελευταιο filler ωραιο ειναι ρε παιδες ...απλα δεν το εχω τελιωσει
περιμενω τους VP να βγαλουν τα HD

Memory Arc /// kai Rainbow Mist απλα απαισια :fromabove:

Παρακαλούμε προσέξτε τις εκφράσεις σας... Posted Image

ee ? ? ? ?
Posted ImagePosted Image

#1145 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 posts

Posted 25 January 2008 - 17:42

Καλα αυτο το arabasta arc μου εχει σπασει τα νευρα.Ποσο μεγαλη ειναι πια αυτη η ερημος? Και δεν προχωραει το story.
Το μισο arc ειναι η ερημος, ελεος!

#1146 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 25 January 2008 - 17:56

δεν καταλαβαινω ομως,γιατι αν το αιμα κινειται με διπλασια ταχυτητα αυξανεται η θερμοκρασια του σωματος?τι σχεση εχει το ενα με τ αλλο?(κ τα δυναμοτηκα κ οι ουσιες για doping υποτηθεται οτι αυξανουν την ταχυτητα του αιματος-καρδιας κ σωματος,αλλα με τη θερμοκρασια τι σχεση εχει?)σιγουρα αν αρχισεις να τρεχεις ή να παλευεις θα αυξηθει η θερμοκρασια,αλλα του luffy του αυξανεται πριν αρχισει να παλευει ή να τρεχει...

Spoiler:

Spoiler:

H ταχύτητα αυξάνει την θερμοκρασία. Έχει να κάνει με την εσωτερική δομή του κάθε συστατικού.

#1147 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 25 January 2008 - 18:12

καλα tsouf μου φαινεται διαφονουμε τελειως...εμενα μ'αρεσουν τα τελεφταια arc οπου εχει φταιχτει η ομαδα(δεν λεει η ομαδα χωρις chopper,robin k franky)...τα πρωτα arc,ειδικα πριν το arlong arc δεν μπορω να πω οτι με ξετρελαιναν....

το arc με το noro noro beam(davy back fight) δεν μου πολυαρεσε...ηταν πιο πολυ για την πλακα,αλλα η ιστορια καθυστερισε πολλα επεισοδια για να δουμε αυτους τους βλακες κ με τσατισε...

το rainbow mist k to memory ενω σαν filler ειναι απο τα αγαπημενα μου....

για το filler με τον γερο με τις κατσικες τι εχεις να πεις?
στο τελεφταιο filler δεν μου την εσπασαν τοσο οι κακοι(αν κ τους εκανα υπερβολικα δυνατους)αλλα οι αλλοι πειρατες...αθλιοι...

οπως βλεπεις συμφωνουμε σε πολλα...

To Darkchild:Grazie per l'informazione!!

ΥΓ:Μολις τελειωσα να βλεπω το Gungrave....το προτεινο σε ολους τους φαν των ανιμε καθως περιεχει κ δραση κ γαματη ιστορια κ (ενα σπανιο) γαματο τελος.....δειτε το ειναι μονο 26 επεισοδια τα οποια κατεβαινουν χαλαρα απο ιντερνετ....(40-45 mb ηταν τα δικα μου κ η ποιοτητα ηταν μια χαρα)

#1148 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 posts

Posted 25 January 2008 - 18:17

Καλα αυτο το arabasta arc μου εχει σπασει τα νευρα.Ποσο μεγαλη ειναι πια αυτη η ερημος? Και δεν προχωραει το story.
Το μισο arc ειναι η ερημος, ελεος!

μετά σε αποζημιώνει και με το παραπάνω ;). από τα αγαπημένα μου arc...
εγώ έχω σταματήσει στα επεισόδια πριν τη Skypiea arc για να μαζέψω αρκετά να έχω να βλέπω πράγμα αργότερα:wooi2:

Go figure...
Posted Image

#1149 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 25 January 2008 - 18:19

το ιδιο προσπαθω να κανω κι εγω den(τα ξαναβλεπω σιγα σιγα τωρα)....:)

#1150 Tsouf

Tsouf

Just Wandering ..

• Members
  • 78 posts

Posted 25 January 2008 - 18:41

καλα tsouf μου φαινεται διαφονουμε τελειως...εμενα μ'αρεσουν τα τελεφταια arc οπου εχει φταιχτει η ομαδα(δεν λεει η ομαδα χωρις chopper,robin k franky)...τα πρωτα arc,ειδικα πριν το arlong arc δεν μπορω να πω οτι με ξετρελαιναν....

το arc με το noro noro beam(davy back fight) δεν μου πολυαρεσε...ηταν πιο πολυ για την πλακα,αλλα η ιστορια καθυστερισε πολλα επεισοδια για να δουμε αυτους τους βλακες κ με τσατισε...

το rainbow mist k to memory ενω σαν filler ειναι απο τα αγαπημενα μου....

για το filler με τον γερο με τις κατσικες τι εχεις να πεις?
στο τελεφταιο filler δεν μου την εσπασαν τοσο οι κακοι(αν κ τους εκανα υπερβολικα δυνατους)αλλα οι αλλοι πειρατες...αθλιοι...

οπως βλεπεις συμφωνουμε σε πολλα...

To Darkchild:Grazie per l'informazione!!

ΥΓ:Μολις τελειωσα να βλεπω το Gungrave....το προτεινο σε ολους τους φαν των ανιμε καθως περιεχει κ δραση κ γαματη ιστορια κ (ενα σπανιο) γαματο τελος.....δειτε το ειναι μονο 26 επεισοδια τα οποια κατεβαινουν χαλαρα απο ιντερνετ....(40-45 mb ηταν τα δικα μου κ η ποιοτητα ηταν μια χαρα)

ενταξει οτι διαφωνουμε διαφωνουμε αλλα το υπερ καλυτεροτερο Arc ειταν το αρψ tou Chopper χαλαρα εχω δει 3 φορες αυτο το arc ...( εαν και ανηκει στο arabasta Arc //ενοοω τη φαση στο νησι του chopper ) χΔ

το γερο με τις κατσικες ? ?? δεν το θυμαμαι ... ποιο ηταν αυτο ? :nosey:

ποιο απαισιο να εχει το GunGrave .... μονο οι AnimeClipse + Aone ... allaxa γνωμη να το κατεβασω την τελευταια στιγμη ...

λολ τωρα μολις προσεχα οτι το εχουν και οι KAA
KAA FTW!!!!!
Posted ImagePosted Image

#1151 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 posts

Posted 25 January 2008 - 18:46

Θα σταματήσω να βλέπω OP με αυτά που διαβάζω εδώ και αρκετά posts :(

Having the same thoughts lately...:emptyonexg1: :/
Posted Image
WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!:8):

#1152 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 25 January 2008 - 19:28

Spoiler:

Οκ,αφου κλινατε το αγαπημενο ρημα των Ελληνων σε ολους τους χρονους,ολες τις εγκλισεις,ολα τα προσωπα και ολες τι φωνες θα σας παρακαλουσα να σταμτησετε να το χρησιμοποιειτε-αν μη τι αλλο στις τελευταιες 2-3 σελιδες που κοιταξα χαλαει την εικονα του thread:calm:

δεν καταλαβαινω ομως,γιατι αν το αιμα κινειται με διπλασια ταχυτητα αυξανεται η θερμοκρασια του σωματος?τι σχεση εχει το ενα με τ αλλο?

Oταν η ταχυτητα του ρευστου (αιμα) αυξανεται τοτε αυξανεται και ο ρυθμος μεταφορας θερμοτητας απο την θερμοτερη περιοχη (εσωτερικο σωματος) στην ψυχροτερη (δερμα).Στηνν ουσια το δερμα ζεσταινεται.Επιπλεον με την αυξηση της ταχυτητας της ροης αυξανεται και η εσωτερικη τριβη,με αποτελεσμα την αυξηση της θερμοκρασιας του αιματος.

#1153 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 25 January 2008 - 19:37

Oi,thanx Odin,ηταν οτι χρειαζοταν να ξερω(αν κ ο luffy δεν μοιαζει να ζεσταινεται αλλα να γινεται BBQ-Barbeque οταν αυξανεται η ροη του αιματος,αλλα τεσπα)

To Tsouf:

το γερο με τις κατσικες ? ?? δεν το θυμαμαι ... ποιο ηταν αυτο ? :nosey:

ποιο απαισιο να εχει το GunGrave .... μονο οι AnimeClipse + Aone ... allaxa γνωμη να το κατεβασω την τελευταια στιγμη ...

Λιγω μετα το Arabasta arc,αφου πηραν την robin πηγαν σε ενα νησι οπου ηταν ενας γερος που δανειζε χρηματα σε πειρατες κ τον βοηθησαν στις δουλειες του κ στο τελος ο luffy τον επεισε να γινει πειρατης(καπι ο ανθρωπος)με πληρωμα καμια 20αρια κατσικες.....ειναι ΔΥΝΑΤΟΟΟΝΝΝ???

Παλι δεν καταλαβαινω τι εννοεις για το Gungrave,αλλα αν εννοεις ποιος το subbαρε εγω το πηρα απο animeone....κατεβασε το γιατι αξιζει(υγ:δες τουλαχιστον 5-6 επεισοδια γιατι στην αρχη μπορει να σου φανει βλακεια...)

#1154 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 posts

Posted 25 January 2008 - 19:59

Spoiler:

Spoiler:

Ναι αλλα αυτοι έκαναν σαν τρελοι για να μην το ανακαλύψει ο Luffy κ γεικα καλούτσικο ηταν

#1155 Tsouf

Tsouf

Just Wandering ..

• Members
  • 78 posts

Posted 25 January 2008 - 23:51

Oi,thanx Odin,ηταν οτι χρειαζοταν να ξερω(αν κ ο luffy δεν μοιαζει να ζεσταινεται αλλα να γινεται BBQ-Barbeque οταν αυξανεται η ροη του αιματος,αλλα τεσπα)

To Tsouf:

Λιγω μετα το Arabasta arc,αφου πηραν την robin πηγαν σε ενα νησι οπου ηταν ενας γερος που δανειζε χρηματα σε πειρατες κ τον βοηθησαν στις δουλειες του κ στο τελος ο luffy τον επεισε να γινει πειρατης(καπι ο ανθρωπος)με πληρωμα καμια 20αρια κατσικες.....ειναι ΔΥΝΑΤΟΟΟΝΝΝ???

Παλι δεν καταλαβαινω τι εννοεις για το Gungrave,αλλα αν εννοεις ποιος το subbαρε εγω το πηρα απο animeone....κατεβασε το γιατι αξιζει(υγ:δες τουλαχιστον 5-6 επεισοδια γιατι στην αρχη μπορει να σου φανει βλακεια...)

το θυμηθηκα ... απαισιο ............................................ με ολη τη σημασια της λεξεως . και για το gungrave ενοουσα το sub grp etc αλλα απο animeclipse δεν παιζει να το παρω .... αλλα στην τελικη το βρηκα απο ΚΑΑ κυριλε ... (KAA = DVD Rippers alla tespa)

Greeklish ftw ...
Posted ImagePosted Image