To Arabasta,το Skypiea κ το Enies Lobby ειναι τα μεγαλυτερα chapter μεχρι τωρα κ ειναι πολυ καλοφτιαγμενα,γι αυτο σου συνηστισα να μην δεις spoiler...οι ιστοριες ειναι παρα πολυ καλες κ απο ενα σημειο κ μετα θα θες να μαθεις ολο κ περισσοτερα μεχρι τον πληρη εθισμο....εγω ετσι την επαθα κ αρχισα να βλεπω ολα τα επεισοδια προχωροντας τα μονο στις σημαντικες σκηνες γιατι ειχα περιεργεια να δω τι γινεται μετα αλλα πσηλοκατεστρεψα την διασκεδαση γιατι εκτος απο το οτι τωρα που τα ξαναβλεπω ολοκληρα δεν μου κανουν την ιδια εντυπωση(αν κ η σειρα ειναι τοσο καλη που κ παλι ειναι ενδιαφερον να τα βλεπεις),μου ηρθε πολυ βαρη το να πρεπει να περιμενω 1 εβδομαδα για το καθε επεισοδιο...γι αυτο(σαν συμβουλη στο λεω οχι τιποτ αλλο) δες τα με την ησυχια σου κ μην δημιουργεις πολλες αποριες γιατι αν αρχισεις να ψαχνεις πολυ μπροστα δεν θα μπορεις να κρατηθεις στο τελος...η σειρα ειναι τοσο καλη που οσα περισσοτερα επεισοδια εχεις στην διαθεση σου,τοσο το καλυτερο....
cya:^)
Θα διαφωνήσω για το Arabasta Arc... Είναι από τα πιο ΒΑΡΕΤΑ arc που έχω δεί. Ιδίως τα επεισόδια στην έρημο! Το έχω παρατήσει στην μέση και βλέπω κάτι άλλο προς το παρόν. Μετά θα το συνεχίσω.

This topic is locked