Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 24 January 2008 - 19:51
Posted 24 January 2008 - 20:20
Posted 24 January 2008 - 20:26
episode???
δεν θυμαμαι gear forth εγω παντως...!!!και ναι ο Moria αξιζει πανω απο τον Luffy ασχετα με το ποσο ηλιθιος ειναι το ability του ειναι θεικο...
manga .... ο luffy εχει και Gear forth ....
To Zoro :
Btw oti Dmg Γινεται στα χερια που βγαζει η Robbin το παθενει και στα μανισια χερια που εχει ... χαλαρα πιστευω οτι Luffy(Poli Poli Xalara tin exei ) Zoro (ανετα)
Sanji (με το ζορι)
και το ability της Robbin δεν πιανει τον Luffy το εχει σε ενα Special

Posted 24 January 2008 - 21:16
Ναι κ εγω πιστεύω πως ο Zoro θα κερδίσει τον Mihawk λίγο πριν ο Luffy γίνει Pirate King αρα εξαρτάται απο το πόσο θα το τραβήξει αυτός π γράφει το One Piece(ευχομαι μεχρι το 2000 ep)
Διαβασα καπου στο forum οτι δεν εχουν φτασει ουτε στα μισα της grant line. Αν ισχυει αυτο τοτε μαλλον προβλεπω να φτανει τα 1000 επισοδεια. 2000 ειναι παρα πολλα και αν το τραβηξουν τοσο πιστευω οτι θα χασει το ενδιαφερον η σειρα.
Posted 24 January 2008 - 21:24
manga .... ο luffy εχει και Gear forth ....
To Zoro :
Btw oti Dmg Γινεται στα χερια που βγαζει η Robbin το παθενει και στα μανισια χερια που εχει ... χαλαρα πιστευω οτι Luffy(Poli Poli Xalara tin exei ) Zoro (ανετα)
Sanji (με το ζορι)
και το ability της Robbin δεν πιανει τον Luffy το εχει σε ενα Special
τα εχω διαβασει ολα τα manga mate gear 4th δεν ειδα....τωρα τι να σου πω...

WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!
Posted 24 January 2008 - 21:24
αλλα το μονο παραπονο εινια οτι οι Vegapunk επρεπε να καναν 1-332 + + + θα μετρουσε απιστευτα ....
λογικα καμια 500 επισοδεια γιατι μετα το γαμισαν και εγυρε .... θα εινα πολυ βαρετο
*** στα 500 χωρις fillers etc
FuzzNuts:
παιζει να κανω και λαθος γιατι οταν διαβαζα το νεο αρκ ειμουν και κοματακι πιωμενος σο μην πολυβασιζεσαι ..^^ αλλα το ειχα ακουσει και απο ενα αλλο παλικαρι χΔ

Posted 24 January 2008 - 22:23
Gear 4th υπαρχει αλλα:
To Luffy843 & the rest:
Δεν νομιζω να φτασουν ουτε 2000,ουτε 1000 επεισοδια...οχι μονο θα παραειταν πολλα κ θα επευτε η ποιοτητα,αλλα θα επιανε τουλαχιστον αλλα 10-12 χρονια για να τελειωσει....για μενα θα βγουν αλλα 300κατι ακομι...σκευτητε το λιγο..Ο luffy εκανε 330 επεισοδια για να νικισει μονο εναν schichibukai ειναι αληθεια,αλλα τωρα εχει ηδη μια καλη κ δυνατη ομαδα ετοιμη+εχασε χρονο γιατι νικισε αλλους δυνατους εχθρους οπως Enel κ Lucci...αν στα επομενα επεισοδια επικεντροθουν περισσοτερο στους schichibukai k τους admirals εγω πιστευω οτι σε το πολυ 400 επισοδια θα τελειωσει....οπως κ να χει παντως θελουμε ακομι 5-6 χρονια τουλαχιστον....ας ελπισουμε οτι ο oda θα ειναι υγιης ολα αυτα τα χρονια...μην παθει τιποτα κ μας το αφησει μισοτελειωμενο(γιατι κανενας αλλος δεν μπορει να το τελειωσει χωρις να το καταστρεψει-he is the one)....αρα ΥΠΟΜΟΝΗ!!!
To Tsouf:
Μπορεις να μου πεις(σε spoiler εννοειτε) σε πιο special και τι εκανε η robin που δεν επιασε στον luffy??
Ηταν επισημο?(δλδ εξελησσονταν στον κοσμο του one piece ή ο καθενας επαιζε διαφορετικο χαρακτηρα...οπως chopper-->chopperman κτλ)
Arigato
Posted 24 January 2008 - 23:09
etc δεν το εχω δει γιατι δεν εχω χρονο αυτο τον καιρο ^^ αλλα ειναι στανδαρ ωρηκα την σκηνη που ελεγα ^^ και καλα ελεγα για Gear Forth xD
P.S: δεν χερω να κανω αυτα τα κοπλα Spoilers/Tags etc και ουτε πολυενδιαφερομαι να μαθω etc δεν πολυασχολουμαι so εαν καποιος το διαβασε ενω δεν ειθελε sory
GREEKLISH FTW

Posted 24 January 2008 - 23:51
Tsouf,δεν ειναι οτι δεν καταλαβα το γενικο νοημα απο αυτα που ελεγες αλλα,απο περιεργεια,τι ενοουσες εδω,γιατι προσπαθησα να κανω αποκρυπτογραφηση αλλα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη...
οποως κ να χει thanx:)
EDIT:Το ειδα το tv special + αυτο που μου ειπες,αλλα η robin αφου ειδε οτι δεν επιασε το clutch(σπασιμο σπονδιλικης) τον αφησε αμεσως...αν δεν τον αφηνε πως θα ελευθερωνοταν ο luffy,αφου ηταν πιασμενα κ τα χερια κ τα ποδια κ ο λαιμος?
Posted 25 January 2008 - 02:13
To Luffy843 & the rest:
Δεν νομιζω να φτασουν ουτε 2000,ουτε 1000 επεισοδια...οχι μονο θα παραειταν πολλα κ θα επευτε η ποιοτητα,αλλα θα επιανε τουλαχιστον αλλα 10-12 χρονια για να τελειωσει....για μενα θα βγουν αλλα 300κατι ακομι...σκευτητε το λιγο..Ο luffy εκανε 330 επεισοδια για να νικισει μονο εναν schichibukai ειναι αληθεια,αλλα τωρα εχει ηδη μια καλη κ δυνατη ομαδα ετοιμη+εχασε χρονο γιατι νικισε αλλους δυνατους εχθρους οπως Enel κ Lucci...αν στα επομενα επεισοδια επικεντροθουν περισσοτερο στους schichibukai k τους admirals εγω πιστευω οτι σε το πολυ 400 επισοδια θα τελειωσει....οπως κ να χει παντως θελουμε ακομι 5-6 χρονια τουλαχιστον....ας ελπισουμε οτι ο oda θα ειναι υγιης ολα αυτα τα χρονια...μην παθει τιποτα κ μας το αφησει μισοτελειωμενο(γιατι κανενας αλλος δεν μπορει να το τελειωσει χωρις να το καταστρεψει-he is the one)....αρα ΥΠΟΜΟΝΗ!!!
Oταν λες οτι ο Luffy εκανε 330 επεισοδια για να νικισει μονο εναν schichibukai, ποιον schichibukai εννοεις?
Posted 25 January 2008 - 02:50
3 spoiler,να εισαι σιγουρος οτι θες να τα δεις ,αλλιως θα σου χαλασουν τις εκπληξεις....
Posted 25 January 2008 - 03:41
Ειναι spoiler κ δεν σου συνυστω να το δεις εκτος κι αν ηδη ξερεις:
3 spoiler,να εισαι σιγουρος οτι θες να τα δεις ,αλλιως θα σου χαλασουν τις εκπληξεις....
Εγω μολις τωρα αρχισα το arabasta arc οποτε δεν εχω φτασει τοσο μακρυα. Αν και το μυαλο μου πηγε στον τυπο που μου εγραψες στο πρωτο spoiler.
Τhanks παντως.
Α! Και κατι ακομα. Οι schichibukai δεν ειναι η συμορια του Crocodile? Αν κανω λαθος να μου το πεις γιατι εχω μπερδευτει λιγο.
Posted 25 January 2008 - 04:54
Τεσπα,τερμα το bla bla...oi schichibukai δν ειναι η συμμορια του crocodile,αυτοι ειναι οι baroque works κ ειναι συνολικα 5 υψηλα μελη(με devil fruit) k 8 ακομη μετριων ικανοτητων(χωρις devil fruit),ολοι αυτοι λεγονται mr1,mr2 κτλ κ οσο ποιο χαμηλος ο αριθμος τοσο πιο δυνατος ο χρηστης...ο crocodile πχ ηταν ο mr0..ολοι αυτοι εχουν σαν βοηθο μια γυναικα,με το ονομα μιας ημερας της εβδομαδας...μετα εχει (αν θυμαμαι καλα) 800 υψυλους στρατιωτες,τους bilions κ 1200 χαμηλους στρατιωτες,τους milions...
Οι schichibukai ενω ειναι πειρατες οι οποιοι πηραν χαρη απο την κυβερνηση κ τους αφηνουν θεωρητικα να κανουν οτι θελουν χωρις να καταζητουνται,με τον ορο ομως να μην αφηνουν την πειρατεια να εξαπλωνεται,δλδ πρεπει να καταστρεφουν ολους τους καινουριους πειρατες που θεωρουνται απειλη,οπως τον luffy...οι schichibukai ειναι 7(schichi ειναι το 7 στα ιαπωνεζικα αν δεν κανω λαθος)κ ενας απ αυτους ειναι o crocodile ο οποιος θεωρειται κ ο πιο αδυναμος απ ολους...
Εδω σου χω μια λιστα με τις "δυναμεις" τoυ one piece...see at your own risk,παρ'ολο που εβαλα μονο ενα ονομα που δεν εχεις συναντησει ακομη(σου γραφω τους βαθμους αλλα οχι ποιοι τους κατεχουν)
cya:^)
Posted 25 January 2008 - 05:36
To Arabasta,το Skypiea κ το Enies Lobby ειναι τα μεγαλυτερα chapter μεχρι τωρα κ ειναι πολυ καλοφτιαγμενα,γι αυτο σου συνηστισα να μην δεις spoiler...οι ιστοριες ειναι παρα πολυ καλες κ απο ενα σημειο κ μετα θα θες να μαθεις ολο κ περισσοτερα μεχρι τον πληρη εθισμο....εγω ετσι την επαθα κ αρχισα να βλεπω ολα τα επεισοδια προχωροντας τα μονο στις σημαντικες σκηνες γιατι ειχα περιεργεια να δω τι γινεται μετα αλλα πσηλοκατεστρεψα την διασκεδαση γιατι εκτος απο το οτι τωρα που τα ξαναβλεπω ολοκληρα δεν μου κανουν την ιδια εντυπωση(αν κ η σειρα ειναι τοσο καλη που κ παλι ειναι ενδιαφερον να τα βλεπεις),μου ηρθε πολυ βαρη το να πρεπει να περιμενω 1 εβδομαδα για το καθε επεισοδιο...γι αυτο(σαν συμβουλη στο λεω οχι τιποτ αλλο) δες τα με την ησυχια σου κ μην δημιουργεις πολλες αποριες γιατι αν αρχισεις να ψαχνεις πολυ μπροστα δεν θα μπορεις να κρατηθεις στο τελος...η σειρα ειναι τοσο καλη που οσα περισσοτερα επεισοδια εχεις στην διαθεση σου,τοσο το καλυτερο....
Τεσπα,τερμα το bla bla...oi schichibukai δν ειναι η συμμορια του crocodile,αυτοι ειναι οι baroque works κ ειναι συνολικα 5 υψηλα μελη(με devil fruit) k 8 ακομη μετριων ικανοτητων(χωρις devil fruit),ολοι αυτοι λεγονται mr1,mr2 κτλ κ οσο ποιο χαμηλος ο αριθμος τοσο πιο δυνατος ο χρηστης...ο crocodile πχ ηταν ο mr0..ολοι αυτοι εχουν σαν βοηθο μια γυναικα,με το ονομα μιας ημερας της εβδομαδας...μετα εχει (αν θυμαμαι καλα) 800 υψυλους στρατιωτες,τους bilions κ 1200 χαμηλους στρατιωτες,τους milions...
Οι schichibukai ενω ειναι πειρατες οι οποιοι πηραν χαρη απο την κυβερνηση κ τους αφηνουν θεωρητικα να κανουν οτι θελουν χωρις να καταζητουνται,με τον ορο ομως να μην αφηνουν την πειρατεια να εξαπλωνεται,δλδ πρεπει να καταστρεφουν ολους τους καινουριους πειρατες που θεωρουνται απειλη,οπως τον luffy...οι schichibukai ειναι 7(schichi ειναι το 7 στα ιαπωνεζικα αν δεν κανω λαθος)κ ενας απ αυτους ειναι o crocodile ο οποιος θεωρειται κ ο πιο αδυναμος απ ολους...
cya:^)
Thanks για την κατατοπηση πανω στο θεμα των chichibukai. Τωρα εφτασα στο επισοδειο που συναντουν τον Ace αλλα εχει αποκτησει πολυ ενδιαφερον και δεν μπορω να μη δω τo επομενo καπακι, οσο και να θελω δεν μπορω να την δω σιγα σιγα την σειρα γιατι σου δημιουργει ολο ερωτηματα και αναρωτιεσαι συνεχεια τι θα γινει μετα.(Με καταλαβαινεις ε?)
Thanks και παλι που δεν εβαλες ονοματα στο spoiler.
Posted 25 January 2008 - 07:49
"αλλα ειναι στανδαρ ωρηκα την σκηνη που ελεγα"
Tsouf,δεν ειναι οτι δεν καταλαβα το γενικο νοημα απο αυτα που ελεγες αλλα,απο περιεργεια,τι ενοουσες εδω,γιατι προσπαθησα να κανω αποκρυπτογραφηση αλλα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη...
οποως κ να χει thanx:)
EDIT:Το ειδα το tv special + αυτο που μου ειπες,αλλα η robin αφου ειδε οτι δεν επιασε το clutch(σπασιμο σπονδιλικης) τον αφησε αμεσως...αν δεν τον αφηνε πως θα ελευθερωνοταν ο luffy,αφου ηταν πιασμενα κ τα χερια κ τα ποδια κ ο λαιμος?
e... εχουμε ξαναδει τον luffy δεμενο/σφυνομενο και τα λειπα ^^
οπως στο Water 7 που κολησε 2 φορες σε ενα κτιριο ...
και στα πρωτα επισοδεια που πολεμουσε τον Don Grieg και ειταν σε ενα δυχτι απλα σε λεο κατι θα εκανε ο luffy εαν παλευε σοβαρα δεν παιζει να εχανε ....
αλλα η αντιδραση της Namis παιζει να ειταν Γαματη μολις ειπε η Robin
"I surrender" xaxa poio γελιο ^^

This topic is locked