Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3430 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 ψήφοι [16.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 ψήφοι [47.22%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 ψήφοι [4.63%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 ψήφοι [15.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.74%

5. Γυναικες (7 ψήφοι [6.48%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 ψήφοι [7.41%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 ψήφοι [1.85%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.85%

Ψήφισε

#1126 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2008 - 08:03

To Arabasta,το Skypiea κ το Enies Lobby ειναι τα μεγαλυτερα chapter μεχρι τωρα κ ειναι πολυ καλοφτιαγμενα,γι αυτο σου συνηστισα να μην δεις spoiler...οι ιστοριες ειναι παρα πολυ καλες κ απο ενα σημειο κ μετα θα θες να μαθεις ολο κ περισσοτερα μεχρι τον πληρη εθισμο....εγω ετσι την επαθα κ αρχισα να βλεπω ολα τα επεισοδια προχωροντας τα μονο στις σημαντικες σκηνες γιατι ειχα περιεργεια να δω τι γινεται μετα αλλα πσηλοκατεστρεψα την διασκεδαση γιατι εκτος απο το οτι τωρα που τα ξαναβλεπω ολοκληρα δεν μου κανουν την ιδια εντυπωση(αν κ η σειρα ειναι τοσο καλη που κ παλι ειναι ενδιαφερον να τα βλεπεις),μου ηρθε πολυ βαρη το να πρεπει να περιμενω 1 εβδομαδα για το καθε επεισοδιο...γι αυτο(σαν συμβουλη στο λεω οχι τιποτ αλλο) δες τα με την ησυχια σου κ μην δημιουργεις πολλες αποριες γιατι αν αρχισεις να ψαχνεις πολυ μπροστα δεν θα μπορεις να κρατηθεις στο τελος...η σειρα ειναι τοσο καλη που οσα περισσοτερα επεισοδια εχεις στην διαθεση σου,τοσο το καλυτερο....

cya:^)

Θα διαφωνήσω για το Arabasta Arc... Είναι από τα πιο ΒΑΡΕΤΑ arc που έχω δεί. Ιδίως τα επεισόδια στην έρημο! Το έχω παρατήσει στην μέση και βλέπω κάτι άλλο προς το παρόν. Μετά θα το συνεχίσω.

#1127 Tsouf

Tsouf

Just Wandering ..

• Members
  • 78 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2008 - 10:10

βασικα θα κσενερωσεις στο Skypiea Arc παιζει να ειναι το ποιο βαρετο Αρκ σε ολο το πλανητικο συμπαν ^^ ( το γαμησα λιγο ) αλλα στο arabasta arc στο τελος γαμαει απειρα ... ειδικα στις μαχες που πολεμαν ολοι οι mugiwara ...
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#1128 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2008 - 12:20

βασικα θα κσενερωσεις στο Skypiea Arc παιζει να ειναι το ποιο βαρετο Αρκ σε ολο το πλανητικο συμπαν ^^ ( το γαμησα λιγο ) αλλα στο arabasta arc στο τελος γαμαει απειρα ... ειδικα στις μαχες που πολεμαν ολοι οι mugiwara ...

Nαι ομολογω το arabasta arc εχει αρχισει να γινετε βαρετο και στην αρχη ειχε ενδιαφερον αλλα το γαμησαν μετα. Το skypiea εχω ακουσει οτι ειναι γυρω στα 45 επισοδεια και αν οπως λες ειναι βαρετο τοτε αστα να πανε.
Αλλα πιστευω οτι και στα δυο arcs το τελος θα ειναι γαματο.

#1129 Tsouf

Tsouf

Just Wandering ..

• Members
  • 78 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2008 - 12:56

Nαι ομολογω το arabasta arc εχει αρχισει να γινετε βαρετο και στην αρχη ειχε ενδιαφερον αλλα το γαμησαν μετα. Το skypiea εχω ακουσει οτι ειναι γυρω στα 45 επισοδεια και αν οπως λες ειναι βαρετο τοτε αστα να πανε.
Αλλα πιστευω οτι και στα δυο arcs το τελος θα ειναι γαματο.

oντως αλλλα σου προτεινω να το παρεισ καπως χαλαρα δλδ περιμενε να το πανε οι Kaizoku mexti to 294 και μετα παρτα απο VP γιατι AD-Elites μονη καλη δουλεια εκαναν στην εβδομη ταινια .... χΔ HF
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#1130 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2008 - 13:20

Παρακαλούμε προσέξτε τις εκφράσεις σας... :nanana:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1131 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2008 - 13:27

oντως αλλλα σου προτεινω να το παρεισ καπως χαλαρα δλδ περιμενε να το πανε οι Kaizoku mexti to 294 και μετα παρτα απο VP γιατι AD-Elites μονη καλη δουλεια εκαναν στην εβδομη ταινια .... χΔ HF

Απο Kaisoku τα κατεβαζω αλλα εχουν βγαλει μεχρι το 234. Μου ειπαν απο 1-234 να τα κατεσω απο εκαι και τα υπολοιπα απο VP. Μαλλον θα αργησουν να βγαλουν μεχρι το 294. Απο οτι ειδα το 294 ειναι στο Enies Lobby arc, το οποιο ειναι απο το 264-312.
Κοιτα παραλληλα κατεβαζω και το manga οποτε αν βαρεθω καποια επισοδεια τα διαβαζω απο κει. Αλλα εχω παρατηρησει οτι το manga αλλαζει μερικες λεπτομερειες και σε καθε τευχος δεν προχωραει τοσο πολυ η ιστορια σε σχεση μα τα επισοδεια.

Οι VP ειναι καλυτεροι των Kaizoku?

#1132 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2008 - 14:30

Απλά οι VP τα παίρνουν από το τηλεοπτικό Raw και οι Kaizoku κάνουν DVD-Rip.

#1133 nik_oc

nik_oc

Starting...

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2008 - 15:16

Παιδια πειτε μου κατι.Γιατι οι movies 5 κ 6 εχουν μεσα τη ρομπιν ενω η movie 8 δειχνει κομματι απο arabasta?κ γιατι καποιες ταινιες ειναι ακριβως σχεδον οπως τα επεισοδεια του anime ενω αλλες ειναι αυτοτελεις ιστοριες?οπως οι ταινιες ποκεμον που δεν εχουν σχεση με τη ροη του anime.Γιατι?
NIK_OCΔημοσιευμένη  εικόνα

#1134 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2008 - 15:19

Παιδια πειτε μου κατι.Γιατι οι movies 5 κ 6 εχουν μεσα τη ρομπιν ενω η movie 8 δειχνει κομματι απο arabasta?κ γιατι καποιες ταινιες ειναι ακριβως σχεδον οπως τα επεισοδεια του anime ενω αλλες ειναι αυτοτελεις ιστοριες?οπως οι ταινιες ποκεμον που δεν εχουν σχεση με τη ροη του anime.Γιατι?

To μονο π εχει σχέση με τι anime ειναι το 8 με το Arabasta γιαυτό ειναι η πιο μλκία ταινία απ'ολες αλλα δεν ξερω γιατί.......το αγαπημένο μ ειναι το 3

#1135 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2008 - 15:51

Καλα σας φανηκαν βαρετα τα arabasta κ skypiea?μονο σε μενα αρεσαν δλδ?ειδικα το skypiea ειναι απο τα αγαπημενα μου....εγω αυτα τα filler ειναι που βρισκω πολυ βαρετα,οπως davy back fight k την υπερτατη μλκ με τον γερο με τις κατσικες...το αλλο χειροτερο ηταν το τελευταιο filler με τους παγους....τι αθλιοι που ηταν οι phoenix pirates...μονο ο αρχηγος ηταν δυνατος(κ ισως κ το αλλο παλικαρι που πεθανε)κ ηθελαν κ να γινουν οι βασιλιαδες τον πειρατων?αυτο δεν γινεται με μονο 2 αξια ατομα,που κ παλι ηταν χωρις devil fruit.....ολοι οι υπολοιποι ηταν αχρηστοι στο πληρωμα....(περα απ 'αυτα το rainbow mist k το filler με τις αναμνησεις αρκετα καλα ηταν)

Το Luffy843:

τιποτα ρε,μ'αρεσει να βοηθαω τους fellow πωρομενους με το one piece....k φυσικα κ σε καταλαβαινω π θες να βλεπεις ολο κ περισσοτερα κ δεν ειναι κακο,απλα σου συμβουλευω να τα βλεπεις ολοκληρα κ να μην βελεπεις τα επεισοδια μονο για τις καλες σκηνες (με τον σκοπο να τα δεις ολοκληρα αργοτερα,οπως εκανα εγω) για θα τελειωσουν πολυ γρηγορα....
EDIT:Ειδικα το τελος του skypiea arc ειναι "θεικο" κατα τι γνωμη μου,θα δεις...

To Tsouf:

thanx για τις διευκρινισεις αλλα τελικα δεν μου πες,εδω τι εννοουσες?

"αλλα ειναι στανδαρ ωρηκα την σκηνη που ελεγα"

περιεργεια;)

#1136 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2008 - 15:59

E μα στο Arabasta arc επί 15 επεισόδια βλέπουμε τους Mugiwara στην έρημο, με τον Luffy να χάνεται, τον Luffy και τον Usopp να είναι με τις γλώσσες έξω, και συνέχεια η ίδια ιστορία. Βαρέθηκα με τα επεισόδια στην έρημο.

#1137 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2008 - 16:02

σιγουρα δεν ειναι κ οτι καλυτερο(αν κ εγω το διασκεδασα καπως)αλλα ειναι πολυ καλυτερα απο τα filler....για το skypiea τι εχεις να πεις?

#1138 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2008 - 16:08

Καλα σας φανηκαν βαρετα τα arabasta κ skypiea?μονο σε μενα αρεσαν δλδ?ειδικα το skypiea ειναι απο τα αγαπημενα μου....εγω αυτα τα filler ειναι που βρισκω πολυ βαρετα,οπως davy back fight k την υπερτατη μλκ με τον γερο με τις κατσικες...το αλλο χειροτερο ηταν το τελευταιο filler με τους παγους....τι αθλιοι που ηταν οι phoenix pirates...μονο ο αρχηγος ηταν δυνατος(κ ισως κ το αλλο παλικαρι που πεθανε)κ ηθελαν κ να γινουν οι βασιλιαδες τον πειρατων?αυτο δεν γινεται με μονο 2 αξια ατομα,που κ παλι ηταν χωρις devil fruit.....ολοι οι υπολοιποι ηταν αχρηστοι στο πληρωμα....(περα απ 'αυτα το rainbow mist k το filler με τις αναμνησεις αρκετα καλα ηταν)
περιεργεια;)

Οχι μονο το Memory Arc ειναι το αγπημένο μ filler κ το Rainbow Misc κ το Icehunter Arc ωραίο ηταν.....αλλα το Davy Back Arc ηταν άθλιο κ ηλίθιο π ο luffy ξαναδέχτηκε την πρόκληση η πολύ απλα μπορούσαν να τους πλακώσουν στο ξυλο κ να πάρουν τον Chopper πισω

#1139 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2008 - 16:44

χαιρομαι π συμφωνεις,αλλα στο icehunter τι σου αρεσε?οι phoenix pirates αθλιοι ητανε(ηθελαν να γινουν κ βασιλιαδες τον πειρατων,αντε ρε)κ οι "μαφιοζοι" καλοι ητανε αλλα τους εκανα υπερβολικα δυνατους....c'mon ο luffy δεν μπορουσε να τους νικισει πιο γρηγορα τωρα?κ ο αλλος ο καπεταν puzzle,τι αθλιος....3 επεισοδια για να πειστει να ξαναγινει πειρατης?...

Για το Filler με τον γερο με τιςς κατσικες τι εχεις να πεις?

Spoiler:

#1140 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2008 - 17:00

σιγουρα δεν ειναι κ οτι καλυτερο(αν κ εγω το διασκεδασα καπως)αλλα ειναι πολυ καλυτερα απο τα filler....για το skypiea τι εχεις να πεις?

Δεν τα έχω δεί ακόμα.