Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3430 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 ψήφοι [16.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 ψήφοι [47.22%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 ψήφοι [4.63%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 ψήφοι [15.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.74%

5. Γυναικες (7 ψήφοι [6.48%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 ψήφοι [7.41%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 ψήφοι [1.85%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.85%

Ψήφισε

#1096 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2008 - 22:26

Ενταξει τωρα...λογικο ειναι να εχει μεγαλυτερο bounty απλα για τον λογο οτι εινι δευτερος nakama και δεξι χερι του luffy ...αυτο φτανει!

Εγω θελω να κανω μια αλλη απορια...αυτο το D στα ονοματα των χαρακτηρων του one piece τι αντιπορσωπευει ??

Μια φορα ειδα να αναφερεται απο την Robin οταν εσωσε απο τον λακο με την αμμο τον luffy...αλλα δεν εξηγησε τιποτα παραπερα.

#1097 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2008 - 22:45

Δεν γνωριζονται πολλα γι αυτο αν κ απ οσο φαινεται συνδεεται με τον Gold Roger,ο οποιος:
Spoiler:
...

ολα τα ατομα με αυτο το γραμμα εχουν επισης καποια κοινα χαρακτηριστικα οπως οτι πιστευουν πολυ στα ονειρα,τρωνε πολυ,ειναι adventurous types κ συνηςως γελανε ακομη κ στον θανατο τους(Luffy,Gold Roger,Ace,Blackbeard,Garp)

...παρολα αυτα αυτο δεν απανταει στην ερωτηση μου...τι του νοιαζει του gw αν ειναι 2nd nakama ο zoro?η δυναμη ή γνωση ειναι π μετραει κ η robin ta xei k ta 2.......?!?

#1098 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2008 - 23:34

Δεν γνωριζονται πολλα γι αυτο αν κ απ οσο φαινεται συνδεεται με τον Gold Roger,ο οποιος:

Spoiler:
...

ολα τα ατομα με αυτο το γραμμα εχουν επισης καποια κοινα χαρακτηριστικα οπως οτι πιστευουν πολυ στα ονειρα,τρωνε πολυ,ειναι adventurous types κ συνηςως γελανε ακομη κ στον θανατο τους(Luffy,Gold Roger,Ace,Blackbeard,Garp)

...παρολα αυτα αυτο δεν απανταει στην ερωτηση μου...τι του νοιαζει του gw αν ειναι 2nd nakama ο zoro?η δυναμη ή γνωση ειναι π μετραει κ η robin ta xei k ta 2.......?!?

Ο Zoro εχει πολυ δύναμη κ μπορεί τωρα λεμε μπορεί τα 30 χερια να μην ειναι αρκετα αλλα μεχρι τωρα η Robin δεν εχει δείξει βίαια σημεία αρα δίνουν περισσοτερο βαση στις γνώσεις της

#1099 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2008 - 00:06

H Robin τον έχει τον Zoro. Αφού ο Zoro όλο κοιμάται και είναι εύκολος στόχος, δεν θέλει και πολύ.

Η Robin έχει μικρότερο bounty γιατί η WG δεν θέλει να παραδεκτεί πόσο πραγματικά επικύνδινες είναι οι γνώσεις της.

Αν υπάρχει μοτίβο στην αύξηση των bounty, τότε ο Luffy θα πάρει 1δις την επόμενη φορά γιατί το bounty του ως τώρα τριπλασιάζεται και ο Zoro θα πάρει 240εκ. γιατί το δικό του διπλασιάζεται.

#1100 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2008 - 01:18

Εγώ θέλω να δω τον luffy να λιώνει στην Gear Second στο καινούριο Arc!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1101 Tsouf

Tsouf

Just Wandering ..

• Members
  • 78 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2008 - 08:51

luffy στον νεο arc ανοιγει Gear Forth (4) και τα 300 εκατομυρια λιγα ειναι .... δλδ το αλλο το κοριτσακι στο new arc :
Gecko Moria Shichibukai - Wikipedia, the free encyclopedia

ακσιζει περισοτερο ? ? ?

Luffy>>Zoro>>Sanji>>Robin>>Franky==Chopper>>Nami>>Usopp

εγω πιστευω οτι ετσι παει η κατατακση για την δυναμη των Mugiwara
και ο luffy ειθελε απο πριν να γινει pirate king etc πριν φαει το Devil fruit
και απο την στιγμη που νικησε 2 απο τους CP9 ( Lucci + Blueno ) ...
αλλα οπως την βλεπει κανεις την φαση ^^...
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#1102 nik_oc

nik_oc

Starting...

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2008 - 12:25

Γεια σας και παλι!θελω να ρωτησω κατι αλλο τωρα.εχω ολα τα επεισοδια one piece αλλα απο το 300 κ μετα τα εχω σε HD High Definition.καλυτερη εικονα δηλαδη.ξερετε μηπως αν εχουν βγει και αλλα σε τετοια μορφη?κι αν ναι που θα μπορουσα να τα κατεβασω?
NIK_OCΔημοσιευμένη  εικόνα

#1103 Tsouf

Tsouf

Just Wandering ..

• Members
  • 78 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2008 - 12:49

τα καλυτερα που μπορεις να βρεις ειναι εδω : Vegapunk Fansubs - One Piece Anime
αλλα ειναι λιγα .. οεο εαν θες καλυτερη ποιοτητα πριν τους Vegapunk δοκιμασε
Gerusama
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#1104 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2008 - 14:26

To Tsouf:

Απο που το συμπεραινεις οτι κ ο Zoro κ ο Sanji ειναι πιο δυνατοι απο την Robin?
εγω πιστευω οτι μονο ο Luffy ειναι(k βαρια βαρια)...

αν βγαλει 40 χερια κ τους πιασους πως θα ελευθερωθουν?θα καταληξουν με σπασμενη σπονδυλικη στο τελος....

#1105 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2008 - 15:28

Γεια σας και παλι!θελω να ρωτησω κατι αλλο τωρα.εχω ολα τα επεισοδια one piece αλλα απο το 300 κ μετα τα εχω σε HD High Definition.καλυτερη εικονα δηλαδη.ξερετε μηπως αν εχουν βγει και αλλα σε τετοια μορφη?κι αν ναι που θα μπορουσα να τα κατεβασω?

απο 294 κ μετα απο Vegapunk HD μορφή avi μεχρι 220....απο 221 κ μετα σε HD mp4 π τα δείχνει πολύ πιο καθαρά

#1106 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2008 - 15:30

To Tsouf:

Απο που το συμπεραινεις οτι κ ο Zoro κ ο Sanji ειναι πιο δυνατοι απο την Robin?
εγω πιστευω οτι μονο ο Luffy ειναι(k βαρια βαρια)...

αν βγαλει 40 χερια κ τους πιασους πως θα ελευθερωθουν?θα καταληξουν με σπασμενη σπονδυλικη στο τελος....

καλα για τον Sanji δεν ξέρω αλλα ο Zoro με την τερατώδης δύναμη του σωματικά μπορεί να μπορέσει να κρατήσει την Robin απο το να του σπάσει την σπονδυλική

#1107 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2008 - 15:33

Από 1 εως 234 Kaizoku Fansubs

Από 294 και μετά Vegapunk

Από 235 εως 293 υπάρχουν οι Gerusama και οι ADC-Elite, αλλά καλύτερα να περιμένεις να το τελειώσουν οι Kaizoku.

#1108 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2008 - 15:50

Από 1 εως 234 Kaizoku Fansubs

Από 294 και μετά Vegapunk

Από 235 εως 293 υπάρχουν οι Gerusama και οι ADC-Elite, αλλά καλύτερα να περιμένεις να το τελειώσουν οι Kaizoku.

Ναι όντως πρεπει να περιμένεις να τελειώσουν οι Kaizoku.....κλα ειδικά οι ADC-Elites εχουν πολύ χειρότερη ποιότητα απο Kaizoku

#1109 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2008 - 17:24

luffy στον νεο arc ανοιγει Gear Forth (4) και τα 300 εκατομυρια λιγα ειναι .... δλδ το αλλο το κοριτσακι στο new arc :
Gecko Moria Shichibukai - Wikipedia, the free encyclopedia

ακσιζει περισοτερο ? ? ?

Luffy>>Zoro>>Sanji>>Robin>>Franky==Chopper>>Nami>>Usopp

εγω πιστευω οτι ετσι παει η κατατακση για την δυναμη των Mugiwara
και ο luffy ειθελε απο πριν να γινει pirate king etc πριν φαει το Devil fruit
και απο την στιγμη που νικησε 2 απο τους CP9 ( Lucci + Blueno ) ...
αλλα οπως την βλεπει κανεις την φαση ^^...

episode???:hmmm:δεν θυμαμαι gear forth εγω παντως...!!!και ναι ο Moria αξιζει πανω απο τον Luffy ασχετα με το ποσο ηλιθιος ειναι το ability του ειναι θεικο...
Δημοσιευμένη  εικόνα
WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!:8):

#1110 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2008 - 19:47

Στα επισοδεια που εχουν βγει υπαρχει καποιο που ο zoro μονομαχει με τον mihawk και τελικα κερδιζει?