Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3430 replies to this topic

Poll: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 member(s) have cast votes)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 votes [16.67%] - View)

Percentage of vote: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 votes [47.22%] - View)

Percentage of vote: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 votes [4.63%] - View)

Percentage of vote: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 votes [15.74%] - View)

Percentage of vote: 15.74%

5. Γυναικες (7 votes [6.48%] - View)

Percentage of vote: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 votes [7.41%] - View)

Percentage of vote: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 votes [1.85%] - View)

Percentage of vote: 1.85%

Vote

#1066 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 posts

Posted 21 January 2008 - 16:09

Ναι αλλά οι Vegapunk κάνουν γενικώς καλύτερη δουλειά από τα άλλα fansub groups. Εγώ περιμένω vegapunk πάντως. Ούτως ή άλλως είμαι ακόμα στο Arabasta Arc... Και πραγματικά αυτό το arc μου έχει σπάσει τα νεύρα. Από την μία είναι 20 μέρες στην έρημο και βλέπεις συνέχεα τον Luffy και τον Usopp με τις γλώσσες έξω, τον Luffy να χάνετε συνέχεια... Κάπως καλυτέρεψε μετά που φύγαν από την έρημο αλλά και πάλι αυτό το arc μάλλον βαρετό είναι.

Μεχρι το τελος βαρετο θα ειναι εκτος απο τις μάχες των Strawhats λίγο......αλλα κ εγω πριτιμώ κατα πολύ τους VegaPunk αλλα οι αλλοι τα βγάζουν πιο νωρίς ετσι τα κατεβάζω απο τους αλλους τα βλέπω τα σβήνω κ οταν τα βγάλουν κ οι VegaPunk τα κατεβάζω απο αυτους οριστικά:Blissfull::Blissfull:

#1067 nik_oc

nik_oc

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 21 January 2008 - 19:52

πειτε μ λιγο.πιστευετε οτι ο brooke θα γινει nakama τους?για οσους εχουν διαβασει το manga μπορειτε να πειτε μεχρι εκει π εχει φτασει ποσα ατομα ειναι σαν πληρωμα?μην πειτε λεπτομερειες γιατι θα χαθει ολη η μαγεια.απλα ποσοι ειναι?

#1068 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 21 January 2008 - 20:12

Thanx σε ολους για τις απαντήσεις,ειχα αρχισει να νομίζω οτι εβλεπα κατι το οποιο δεν προοριζονταν για την ηλικια μου(γιατι ξερω οτι μερικα ανιμε οπως πχ το Gungrave,προοριζονται σε μεγαλυτερες ηλικιες,αλλα δεν ημουν τοσο σιγουρος για το τι ηλικιες εβλεπαν το One Piece...το οποιο δεν το θεωρω κ τοσο παιδικο)...

Τεσπα,για τα επεισοδια 336-339 υπαρχει ενα πολυ καλο ιταλικο site(ειμαι μισος ιταλος,αρα εγω τα κατεβαζω απο εκεί) οπου τα επεισοδεια φτανουν πολυ γρηγορα σε RAW κ η μεταφραση γινεται επισης αρκετα γρηγορα(αλλα με ιταλικους υποτιτλους...αν τυχαινει κ ξερει κανεις ιταλικα,αξιζει το site)....το:

OPF-Italia Italian One Piece Fansubs

πιο γρηγορω site δεν εχω βρει μεχρι τωρα(εκτος απο Vegapunk ισως)....

cya!

#1069 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 21 January 2008 - 20:20

Και πως είναι η μετάφραση? Κι εγώ μισή ιταλίδα είμαι...

#1070 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 posts

Posted 21 January 2008 - 21:49

πειτε μ λιγο.πιστευετε οτι ο brooke θα γινει nakama τους?για οσους εχουν διαβασει το manga μπορειτε να πειτε μεχρι εκει π εχει φτασει ποσα ατομα ειναι σαν πληρωμα?μην πειτε λεπτομερειες γιατι θα χαθει ολη η μαγεια.απλα ποσοι ειναι?

Spoiler:

αλλα εγω δεν το νομιζω ο brook να γινει nakama των strawhats...
Spoiler:

Posted Image
WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!:8):

#1071 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 21 January 2008 - 22:18

To Darkchilde:αρκετα καλυ ειναι η μεταφραση αν καταφερεις κ συνηθυσεις μερικες παραξενιες,οπως(η πιο σημαντική) το οτι ο Luffy λεγεται Rufy στην Ιταλια(εμενα δεν μ'αρεσει πως ακουγεται παντος)......κατα τα αλλα δεν εχει διαφορες....(τα επεισοδια βγαινουν κ αρκετα γρηγορα-συνυθως τα βγαζουν δευτερα εχω ακουσει...ακομα παντως δεν το χουν βγαλει σημερα,μαλλον κατι τους ετυχε υποθετω)....

οπως κ να χει δες απο μονη σου αν εχεις περιεργεια...byeee!

To Fuzznuts:κ εγω ελπιζω ο Βροοκ να μην μπει στο πληρωμα,γιατι παραειναι "παραξενος"...θελω να πω:oλοι οι χαρακτηρες τεινουν απο το να εχoυν πολυ cool εμφανιση(Zoro,Sanji,Robin,Franky....hm k Nami) εως κανονικη-με λιγο αστεια εμφανιση(Luffy,Usopp k Chopper)...αλλα ολοι διατηρουν εναν αέρα "μαγκιας"....ο Brook παραειναι "γελοιος" για να ειναι στο πληρωμα κατα τη γνωμη μου(ενταξει που ειναι σκελετος,αλλα κ με afro?)...και μεσα κ εξω....αρα ελπιζω στο τελος να κανει αυτο που ειπες στο spoiler....

Αυταα,cya ossan!

#1072 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 22 January 2008 - 10:23

Παιδιά δεν ξερω αμα ειδατε το τελρυταιο chapter του manga.
Spoiler:

#1073 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 22 January 2008 - 10:26

Είναι απλό για όποιον ενδιαφέρεται τι θα γίνει με Brook :P
Spoiler pic follows :D
Spoiler:

Παιδιά δεν ξερω αμα ειδατε το τελρυταιο chapter του manga.

Spoiler:

Dude, use spoilers ffs :S
Άσε που υπάρχει συζήτηση ανοιχτή για το manga και μπορείς να το σχολιάσεις εκεί.
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#1074 nik_oc

nik_oc

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 22 January 2008 - 11:14

Παιδια μολις εψαξα για το θεμα κ βρηκα οτι ακομα δεν εχει γινει μελος τους και γινεται ολοκληρη συζητηση γι'αυτο.Αρα θα πρεπει να περιμενουμε.Απλα δεν μπορω να καταλαβω πως σε 300 επεισοδεια εχει 8 μελη το πληρωμα κ εκει π εχει φτασει το manga δεν εχει παρει ακομα κανεναν αλλον.Σε ποιο σημειο ειναι το manga?Αναλογικα με τα επεισοδεια?π.χ 460.Ευχαριστω.
NIK_OCPosted Image

#1075 crais

crais

the 5th cylon!

• Members
  • 256 posts

Posted 22 January 2008 - 14:04

400 περιπου
Posted ImagePosted Image

#1076 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 22 January 2008 - 19:55

To Ichigo13:

Spoiler:

To the rest:

Ψηφιζω να φυγει ο Brook στο τελος του Arc:thumbdown:....εσειες τι λετε?

#1077 nick

nick

One Piece Addict

• Members
  • 136 posts

Posted 22 January 2008 - 20:10

Κι εγώ δεν τον βρίσκω αρκετά καλό για Strawhat! Αλλά ο Luffy είναι αποφασισμένος...
Posted Image

#1078 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 posts

Posted 22 January 2008 - 21:10

Κι εγώ δεν τον βρίσκω αρκετά καλό για Strawhat! Αλλά ο Luffy είναι αποφασισμένος...

Κοιτα εμενα μαρέσει αν κ ειναι λιγο φλωρακος κ 8ελω να μπει στους strawhats απλα δεν εχω δει μεχρι τωρα τι δυναμη έχει(anime - 338) αλλα νταξι άμα πει κατι ο Luffy θα γινει οτι κιαν πουν οι αλλοι

#1079 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 22 January 2008 - 21:13

Ψηφιζω να φυγει ο Brook στο τελος του ArcPosted Image....εσειες τι λετε?

Με την καμια...!!!!Ειναι και γαμω τους χαρακτηρες !!!

αλλα εγω δεν το νομιζω ο brook να γινει nakama των strawhats...

Spoiler:

Και εγω πιστευα στην αρχη κατι τετειο αλλα αν ειδες στο anime 338

Spoiler:

#1080 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 posts

Posted 22 January 2008 - 21:19

Με την καμια...!!!!Ειναι και γαμω τους χαρακτηρες !!!

Και εγω πιστευα στην αρχη κατι τετειο αλλα αν ειδες στο anime 338

Spoiler:

Ναι γαμάει ο Brook αλλα πρεπει να δεις το 337 με ελληνικούς υπότιτλους απο Vegapunk τρελό γέλιο