Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Περίεργη Δημοσίευση
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2007 - 22:13
Περίεργη Δημοσίευση
και έστειλα και pm στον admin
edited : επίσης η σελίδα της εφημερίδας το εθνος δεν έχει πλέον την είδηση αλλά κάτι άλλο με μια ξανθιά..?? το κατεβάσανε..?? το αφαιρέσανε...?? η κίνηση αυτή τι θυμήζει..??
-= Carpe Noctem =-
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2007 - 22:35
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2007 - 22:37
comicart.gr :: Επισκόπηση Θ.Ενότητας - Μυθομανία αλα Ελληνικα....
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2007 - 22:39
^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2007 - 22:41
παιδιά τον βλέπω σε λίγο καιρό πανελλαδικώς γνωστό για την μυθομανία του.. και με την τρέλα που κουβαλά μπορεί να το παραποιήσει στο μυαλό του και να νομίζει ότι έχει πανελλαδικώς γνωστός και σε λίγο ακόμα και παγκοσμίως..
μήπως να πάει για πρόεδρος..??
μήπως να κάνε εισβολή στον πλανήτη εκ των έσω..
μήπως μου έχει κάψει τον εγκέφαλο η όλη ιστορία και τρέμουν ακόμα τα χέρια μου και δεν νομίζω να μπορέσω να κοιμηθώ σήμερα..!!???
ΜΗΠΩΣ!!!
-= Carpe Noctem =-
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2007 - 22:52
Electric Requiem Network :: View topic - My8omania uberalles...
Και στο The Movies Cult >> Can't stop Cult signal! [Movies-Games-Music-Books-Comics ~ Reviews-News-Community]
The Movies Cult Forums >> Post 17374 >> Μυθομανία και παραπληροφόριση.. AKA media suck..
Γενικά καλό είναι να εξαπλωθεί γιατί το δούλεμα δίνει και πέρνει και πρέπει κάποτε να καταλάβουνε οτι δεν-είμαστε-ηλίθιοι-οι-αναγνώστες.
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2007 - 23:21
M'kay, I can see your point, πάντως διατηρώ ακόμα αμφιβολίες για το αν το θέμα θα προβληματίσει/απασχολήσει την Ιαπωνική Πρεσβεία. Μου ακούγεται too much, να ασχοληθούν στα σοβαρά με τη ματαιοδοξία (σε βαθμό αηδίας) ενός πανίβλακα, η οποία τυχαίνει να ανακατεύει μέσα τον όρο "anime". Τί ακριβώς θα τους ενοχλήσει; Ότι κάποιος ισχυρίζεται ότι έχει κατακτήσει την κορυφή στο #1 εξαγώγιμο προϊόν τους; Κι επειδή το ισχυρίζεται; Χάνει κάποιος στην Ιαπωνία λεφτά από αυτό το ψέμα; No chance in Hell they do. Η μόνη περίπτωση όπου θα συνέβαινε αυτό θα ήταν εάν υπονόμευε την ιαπωνική κουλτούρα, ή (κάτι το οποίο σίγουρα θα προβλημάτιζε την Ιαπωνική Πρεσβεία) το να κάνει προπαγάνδα εναντίον της Ιαπωνικής παρουσίας στην Ελλάδα. Ε, νομίζω δεν έχει φτάσει εκεί. Όχι ακόμα, ίσως.[...] Γιατί έγραψα τα παραπάνω? Μάλλον για να απαντήσω σε πόστ του kenny ο οποίος αναρρωτιέται γιατί συνεχίζουμε το θέμα ενός παλαβιάρη. Είναι διαφορετικό να έχεις γνωρίσει τον Αυγερινό από κοντά. Εγώ ναι μεν δεν υπήρξα ποτέ φίλη του, αλλά άτομα όπως ο pershs πχ. εκαναν ειλικρινή προσπάθεια να τον αντιμετωπίσουν σαν φίλο. Και άτομα σαν τον barahir (αυτόν τον γνωρίζουν μόνο οσοι ήταν στο VtM) του ανοιξαν το σπίτι τους.
Ο Αυγερινός έκανε πραγματα αστεία, γελοια, (ισως και μερικά εξυπνα), αλλά έκανε και ΑΣΧΗΜΑ πραγματα. Τα οποία φυσικά αποσιωπήθηκαν οσο αφορά αυτό το φόρουμ. Κι αυτό ήταν το σωστό.
Εχουν περάσει περίπου 6 χρονια και κατι ψιλά από την εποχή της παρέας του VtM. Ολοι αυτοί που του...κουνήσαν το μαντήλι, μεχρι σημερα τον ειχαν παντελώς ξεχασμένο. Μεχρι που έσκασε το θέμα! Ο Αυγερινός θελει να παει μπροστά. Ναι, αλλά ο τρόπος του μας εξόργησε! Τωρα θα μου πειτε "δε κοιτάς δίπλα σου, μωρή? Ποιός σ΄αυτή τη χώρα πάει μπροστά με την αξία του?
Ναι, αλλά όχι όλο..."οχ! αδερφε!" να είμαστε! Και όλοι οι γύφτοι μια γενιά!
Σιγουρα kenny "εδώ καίγεται ο τόπος". Σιγουρα υπάρχουν σοβαρότερα θέματα. Και σίγουρα υπάρχει πολύς κόσμος που ασχολείται με σοβαρά. Μπορεί αρκετά μέλη του φόρουμ να ασχολούνται με αυτά τα καθόλα σοβαρότερα ζητήματα, αλλά δεν είναι ανάγκη να το ξέρουμε όλοι. Εκεί που πρεπει ν΄ακουστούν, φροντίζουν να ακούγονται (δε μιλαω αυτή τη στιγμή για το θέμα του Αυγέ).
Το θέμα του Αυγέ, είναι ενα αστείο που, πως να το κάνουμε, εμένα δε μου φέρνει χαμόγελο και απαξίωση. Θελω το ψεμα να μαρκαριστεί ως ψέμα και η αλήθεια να βγει στην επιφάνεια. Κι ας είναι minor σε σχεση με τραγικά προβλήματα που απαρτίζουν την καθημερινοτητα μας...

Εγώ θα άφηνα την φούσκα που έφτιαξε να ξεφουσκώσει μόνη της. Ακόμα κι αν κάποιος εντυπωσιαστεί από τα άρθρα των εφημερίδων, σε τέτοιο βαθμό, λέμε τώρα, που να προσπαθήσει να βρει κάποιο απ' αυτά τα... "αριστουργήματά" του για τα οποία και καλά γίνεται χαμός στην Ιαπωνία, δεν θα βρει απολύτως τίποτα. Speaks volumes. Θεωρώ ότι αυτό από μόνο του αρκεί. What we need to do is sit back, relax and enjoy the show. Αφήστε τον να γίνει ρεζίλι μόνος του, όταν κάποιος (οποιοσδήποτε) τον καλέσει να δείξει την δουλειά του. It is bound to happen. Εκτός κι αν τον λυπάστε και δεν θέλετε να τον δείτε σε τέτοια ξεφτίλα. But I doubt that.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2007 - 23:34
Είμασταν μαζί σχολείο, και τον ήξερα καλά. Είναι καλό παιδάκι αν και έχει ψυχολογικό πρόβλημα που του βγαίνει σε μυθοπλασία και κλεπτομανία.
Αυτό άρχισε απ' το δημοτικό... έλεγε σε παιδάκια πως εξωγήινοι του κλεβαν τα παιχνίδια τους που του 'χαν δανίσει... Δε φταίει αυτός, είναι ασθένεια. Όσο το συνεχίζετε τόσο τον προκαλείτε να συνεχίσει. Το 'δαμε. Γελάσαμε. Έγινε flagged για να μη τη πατήσουν κι άλλοι. Αφήστε το στην άκρη...
btw ο πατέρας του είναι όντως ο γνωστός δημοσιογράφος Μπρούσαλης. Σίγουρα δε γνώριζε για τις βλακείες του γιου του και θα σας συμβούλευα να μη ρίξετε το φταίξιμο σ' αυτόν. Ο Αυγερινός είναι ενήλικος και πρέπει ο ίδιος να πληρώνει τα λάθη του. Επίσης είναι σχεδόν αδύνατο να αποδείξει κάποιος πως είναι ένοχος, όχι πως αμφιβάλλω.... μιας και οποιοσδήποτε θα μπορούσε να βάλει το όνομα του και τη φωτογραφία του στο άρθρο....
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2007 - 23:45
Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2007 - 00:02
Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2007 - 00:26
That's the rule, kiddo.Άλλωστε πόσο συχνά νομίζεις πως μια εφημερίδα τυπώνει χωρίς να διασταυρώσει τις πηγές?

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2007 - 00:36
Δεν έψαξα πολύ το θέμα... είσαι σίγουρος πως αυτό τυπώθηκε και δεν είναι απλά επεξεργασία εικόνας ή εκτύπωση σε άδειο φύλλο του περιοδικού? Άλλωστε πόσο συχνά νομίζεις πως μια εφημερίδα τυπώνει χωρίς να διασταυρώσει τις πηγές?
100% σίγουρος i'm afraid.
Και ναι, ειδικά για θέματα που θεωρούνται exotic δεν πέφτει σχεδόν ποτέ crosschecking, on the basis that the common reader has no clue whatsoever..
Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2007 - 00:41
Δεν έψαξα πολύ το θέμα... είσαι σίγουρος πως αυτό τυπώθηκε και δεν είναι απλά επεξεργασία εικόνας
Αν έχω καταλάβει τι ακριβώς θελεις να πεις με το παραπάνω, σε διαβεβαιώνω, πως το κανονικό απόκομα από το Ποντίκι-Art το είδα με τα μάτια μου, όταν μας το έφερε ενας φίλος να το δούμε στην παρέα μου
και πως το τεύχος 741 του tv Εθνος το εχω εδώ δίπλα μου. Το τευχος. Όχι μονάχα απόκομμα του άρθρου...
ή εκτύπωση σε άδειο φύλλο του περιοδικού?
Εδώ, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλεις να πεις. Θα ήθελα να μου εξηγήσεις...
Άλλωστε πόσο συχνά νομίζεις πως μια εφημερίδα τυπώνει χωρίς να διασταυρώσει τις πηγές?
Κι εγώ έτσι ήθελα να πιστευω μέχρι σήμερα! Πως περιοδικά του ύφους του tv Εθνος δεν κανουν τετοια σφάλματα. Όσο για τις πηγές τους, τι να ήταν μωρέ? Ενα ανυπόγραφο μονοστηλάκει εκεί χάμου (που μπορεί να το γραψε κι ο ιδιος ο Αυγερινός. Και βαζει εκεί ως λεζάντα κατω απο την εικόνα που χει παρθεί από το Angel Sactuary τον τίτλο του ανυπαρκτου δημιουργηματος του!! Να το δει και κανεις που δε γνωρίζει καθόλου από manga&anime, να νομίζει...φαντάζεσαι τι!! Και ποια άλλη πηγή? Τα λεγόμενα του ίδιου? Είναι να γελάνε και οι κουτσομούρες, νομίζω? Η μήπως πιθανολογούμενη... διαβεβαίωση από τον αξιόπιστο και δημοσιογράφο Κάρολο Μπρούσαλη, ότι ο γιός του όντως είναι ικανός για τετοια επιτευγματα?) Θα τα θεωρούσες εσύ αξιοπιστες πηγές? Και αν ναι, γιατί?
Είμαι απο αυτούς που καποιες φορές αναρρωτιούνται, αν ο κ. Κ.Μπρούσαλης εχει λαβει από την αρχή 100% γνώση για τι τι περιεχομενο θα είχαν τα άρθρα που επιμελήθηκε ο γιος του. Αλλά τελικα επικρατεί μέσα μου η αποψη, οτι ο πατέρας Μπρούσαλης ηξερε τι γινόταν.
Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2007 - 00:52
Τα συγχαρητήρια μου στον συντάκτη για το άρθρο! Για να 'χει γράψει όλα αυτά ή anime fan είναι ή δημοσιογράφος άσχετος με τ' anime που το 'ψαξε απίστευτα το θέμα.Καλωσήρθες στην παρέα μας, πραγματικά γνωρίζουμε το παρόν δημοσίευμα καθώς και την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει ο φίλος Αντρίκος σε αυτό. Σου ανέβασα και σε images τα 2 φύλλα της δημοσίευσης για να είναι προσβάσιμα ευκολότερα...^^
Ποίο σοβαρό άτομο θα το καλούσε να δει την δουλειά του όταν γράφει ένα μάτσο παπαριές; To θέμα είναι τι πίστευει ο πολύς ο κόσμος. Κι όπως είπε πολύ σωστά ο L, δεν είναι και το καλύτερο πράγμα ενώ υπάρχουν αρκετοί άλλοι ταλαντούχοι έλληνες σκηνοθετες ταινιων animation να προβάλονται οι ανύπαρκτοι!Αφήστε τον να γίνει ρεζίλι μόνος του, όταν κάποιος (οποιοσδήποτε) τον καλέσει να δείξει την δουλειά του. It is bound to happen. Εκτός κι αν τον λυπάστε και δεν θέλετε να τον δείτε σε τέτοια ξεφτίλα. But I doubt that.
Θα μου πεις τώρα στον χώρο της μουσικής (κι όχι μόνο) συμβαίνει κατα κόρον. Αλλά αυτό τι σημαίνει; Ότι πρέπει να γίνεται το ίδιο και στον χώρο του animation; Ήδη έχουν δημιουργηθεί αρκετές λανθασμένες εντυπώσεις για τα anime στην Ελλάδα π.χ. το ότι τα anime είναι μόνο τσοντοκαρτούν εξαιτίας του FREE. Πρέπει, δηλαδή, να 'ρχισουν σε συζυτήσεις ασχέτων ν' ακούγονται δηλώσεις του είδος "Άσε μώρε, κι έμεις οι έλληνες δημιουργούμε φοβερές σειρές anime.";
Kι όπως ακριβώς είπε ο Mormengil μας ενδιαφέρει το γεγονός ότι γράφονται οι βλακείες αυτές δημοσίως σε εφημερίδες ενώ οι εκδότες γνωρίζουν ότι αυτά που γράφουν είναι βλακείες. Κι όπως έχω πει και σε άλλο post, αν έλεγε τις μυθοπλασίες του μεταξύ παρέας, σιγά που θα μας ένοιαζε! Άλλος ένας τρελός ανάμεσα στους εκατομμύριους! Όταν, όμως, βγαίνει ένας τέτοιος τρελός δημοσία και λέει τα δικά του επηρρεάζοντας κάθε ανυποψίαστο χωρίς κανείς να επεμβαίνει, τότε τον ενθαρρύνεις να συνεχίζει ακάθεκτος κι όποιον πάρει ο Χάροντας. Κάτι τέτοιο δίνει λάθος πρότυπα στα παιδιά.
Επίσης, όταν οι βλακείες που λέει αφορά ένα από τα αγαπημένα σου χόμπυ με τ' οποίο προσπαθείς να βρεις για λίγο διέξοδο από τις σκοτούρες που σ' αποσχολούν στην καθημερινότητά σου τότε αυτό αρκεί και μόνο για να τα πάρεις στο κρανίο. Είναι σαν να βγαίνει, για παράδειγμα, ο Λεκτικός και να δηλώνει ότι είναι ο μοναδικός raper στην Ελλάδα κι όλοι οι άσχετοι με την rap μουσική να τον πιστεύουν. Τότε δεν θα ξεσηκωνόντουσταν όλοι οι fans της rap μουσικής;
Μου θυμίζετε τώρα τον Mάνο από το Gamesradio.gr που δήλωσε στην τελευταία εκπομπή του AnimeYakuza ότι όλοι οι anime fans με το που πίασουν μίκροφωνο προσπαθούν να το παίξουν Τσεκεβάρα επειδή απλά δεν συμφωνήσαμε στις παράλογες απαιτήσεις του κι αποφάσισαμε να του τα πούμε έξω από τα δόντια μας. Ότι δηλαδή είμαστε επαναστάτες χωρίς αίτια κι ότι είμαστε αδιάφοροι για πιο σημαντικά θέματα όπως αυτό με τις πυρκαγιές (το οποίο είχε συζυτηθεί εκτενώς απ' όλα σχεδόν τα μέλη του forum).
Aς κλείσουμε εδώ αυτήν την παρένθεση και να μείνουμε επί το θέματος.
Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2007 - 01:40