Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Περίεργη Δημοσίευση

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
424 replies to this topic

#76 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2007 - 12:26

Ναι μετά από αυτό το χρειάζονται και οι δύο εφημερίδες το κράξιμο.Ότι να ναι θα τα διαβάσει και κανάς άσχετος και θα τα πιστέψει.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#77 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2007 - 22:52

Έλα να το δούμε τώρα και από κάνα Βήμα να τρελαθούμε~

Βασικά, εκτός από κανένα mail/γράμμα/whatever στο Έθνος, δεν θα ήταν και άσχημη ιδέα να το στείλουμε και πουθενά αλλού. Άντε να πω το Ποντίκι εντάξει, αλλά και το Έθνος;; Το θεωρούσα (σχετικά) σοβαρό.
1

#78 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2007 - 22:54

Ε λοιπον εγω παντα το λεγα πως πισω απο ολα κρυβωνται Ελληνες...

Για ριχτε μια ματια εδω μπας και καταλαβετε τι σας γινετε...

Spoiler:

Αντε μη τα παρω τωρα και με τους Ιταλους!!!
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#79 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2007 - 23:13

Εκανα 2 format σημερα στον υπολογιστή. Τα μάτια μου είναι μες την τσίμπλα. Μετά από το πρώτο φορμάτ, προλαβαίνω να μπω να ρίξω μια ματιά στο φορουμ και βλεπω ποστ απο odin. Γκρεμοτσακίζομαι-κατεβαίνω περίπτερο-παίρνω Εθνος....:burningbe3:

Εδώ σας εχω σκανναρισμένο το αρθρο, να δούνε όλοι με τα μάτια τους...

Posted Image

Αυτή τη φορά Κάτι θα κάνουμε!! :erk:
Δε θα περάσει έτσι...
Μα το Bain...θα σκεφτούμε έναν καλό τρόπο να....

ΥΓ:...γαμώ το κεφάλι τους...γαμώ τ'.....

#80 CuttyFlam

CuttyFlam

Supeeeeeeeeeeeeer

• Members
  • 70 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2007 - 23:50

Εγώ ζω και αναπνέω για να δω τι στιγμή που θα σηκώσει το Ιαπωνοελληνοαγγλικογερμανοιταλικο site να δω αυτά τα διαμάντια με ελλήνικους υπότιτλους γιατί η αλήθεια είναι ότι με τα αγγλικά subs(γύρω στα 40 fan-subs σκοτώθηκαν ποιο θα τα πρωτοβγάλει :hahaha:) δεν τα πολυευχαριστήθηκα :wis:
Ace: You idiot, how could i leave my own brother and die? I promise. I'll never die. :nanana:

#81 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 00:06

Καλά μιλάμε το άρθρο είναι όλα τα λεφτά.Έριξα τρομερό γέλιο.Ο τύπος είναι ψεύτης και με δίπλωμα.Άσε Tomodachi2 και εγώ σήμερα έκανα format(το τέταρτο αυτό το μήνα) και αύριο πάω πρωί-πρωί να πάρω ένα εξωτερικό σκληρό για να περάσω τα αρχεία μου και μετά το PC πάει κατευθείαν για επισκευή.(μάλλον αλλαγή σκληρού οπότε και 5 format στον ορίζοντα:nanteee:)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#82 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 03:49

Όσο πολύ και ν'αγανάκτησα με το άρθρο στο Ποντίκι είπα "Καλά, γιατί να σκάμε; Oύτως ιάλλως, σιγά τα πολλά, σοβαρά άτομα που αγοράζουν αυτήν την εφημερίδα." Αλλά το TV Έθνος αποτελεί έντυπο μιας -έτσι νόμιζα ως τώρα- έγκυρης εφημερίδα που αγοράζει αρκετός κόσμος. ΤΩΡΑ ΚΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΡΑΞΙΜΟ! Δώστε μου τηλέφωνο και e-mail και τους "στολίζω" με την πρώτη! Χωρίς πλάκα τώρα! Αει σιχτήρ!

#83 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 07:05

tomo-chan, μπορείς να το ανεβάσεις σε άλλο site γιατί του imageshack δεν μου τα φορτώνει? onegaiii:nanana:
θέλω οπωσδήποτε να προσθέσω το σκαν το αρχείο μου-είναι συλλεκτικό κομμάτι:knock-knock::if:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#84 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 09:14

καλημέρα παίδες πάει αυτό ήτανε το τελειωτικό κτήπιμα τί άλλο θα δώ ποια σε αυτή την ζωή μου αρέσει που αναφέρει και το live στο vtm σαν ένα από τα υπέρ του που να ήξερε η κακομοίρα η δημοσιογράφος ότι όλλοι από εκεί θέλουν να το σκωτώσουν

#85 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 09:17

Εδώ σας εχω σκανναρισμένο το αρθρο, να δούνε όλοι με τα μάτια τους...

Αυτή τη φορά Κάτι θα κάνουμε!! :erk:
Δε θα περάσει έτσι...
Μα το Bain...θα σκεφτούμε έναν καλό τρόπο να....

ΥΓ:...γαμώ το κεφάλι τους...γαμώ τ'.....

Δεν νομίζω ότι έχω να προσθέσω κάτι στη συζήτηση. Έχω μείνει άναυδος...

Α, σκέφτηκα κάτι...

To όνομα του Bane γράφεται με "a" και όχι με "ai" Tomodachi-san...

Bane (god) - Wikipedia, the free encyclopedia

Για τα υπόλοιπα θα πρέπει να ηρεμήσω λίγο, γιατί αν κάνω post σχόλιο τώρα, θα με κάνετε ban forever από τα βρισίδια που θα παραθέσω. :( Τόλμησε και έβαλε και την Chii......................

#86 MoonCHilde

MoonCHilde

Anime Newbie

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 09:20

Κυρίες, κύριοι,

κατόπιν περισσής προσπάθειας, είδα το scanαρισμένο άρθρο που ανέβασε η Tomodachi2. Δεν θέλω να σχολιάσω το πως έκανα όταν είδα τη γνωστή σκατόφατσα να κοιτάζει με το μπλαζέ υφάκι της μέσα από τη σελίδα. Το άρθρο δεν άντεξα να το διαβάσω.

Αυτό που ξέρω είναι ότι ο κ. Αυγερινός Μπρούσαλης ως τώρα είχε καταφέρει να κοροιδέψει συγκεκριμένους ανθρώπους, στα πλαίσια μιας παρέας. Τώρα κοροιδεύει σε μια ολόκληρη πόλη.

Θα μου πείτε, οι πολιτικοί κοροιδεύουν μια ολόκληρη χώρα, όποια και αν είναι αυτή, και δεν κάνουμε και τίποτε. Τουλάχιστον για τους πολιτικούς και το σύστημα πάνω στο οποίο κάθονται, υπάρχει ένα νομικό πλαίσιο.

Το ίδιο νομικό πλαίσιο που ελέγχει και απαγορεύει σε μια εφημερίδα να δημοσιεύει ψευδείς ειδήσεις. Το ίδιο νομικό πλαίσιο που απαγορεύει σε έναν άνθρωπο να κάνει αυτό που κάνει αυτός.

Ο καθείς ας πράξει κατά βούληση, αλλά εάν είναι να γίνει κάτι οργανωμένο, το forum για αυτό υπάρχει, και δη τα email και τα pm.

#87 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 10:29

moonchild sorry αλλά κάνεις λάθως ακόμα και για τους πολιτικούς κάποιοι κάναμε και ακόμα προσπαθούμε να κάνουμε

#88 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 10:34

βραβευμενοι Ελληνες σκηνοθετες ταινιων animation υπαρχουν αρκετοι. Ειναι κριμα το Εθνος αντι να αφιερωνει παρουσιασεις σε αυτους, να μας φλομωνει με ψεμματα. Δυστηχως πολλοί που δεν ασχολουνται με το θεμα θα πιστεψουν το δημοσιευμα.

Ενταξει θα υψωσει την καταρακωμενη αυτοπεποιθηση μας, εστω και με ψεμματα, να μαθαινουμε οτι καποιος συμπατριωτης μας θριαμβευει στο εξωτερικό.

Τουλαχιστον ομως αφιερωστε και ενα μερος σε αληθινα βραβεια.

όπως εδώ. Το ειχα αναφερει και αλλου

Αφιέρωμα στο έργο του Βασίλη Μαζωμένου

δείτε και εδώ

Money, a Mythology of Darkness (1998) - Awards

κερδισε βραβειο μαζι με το σκηνοθετη της ταινίας Jin-Roh, The Wolf Brigade σε γνωστο φεστιβαλ της Πορτογαλιας.

και οσοι ενδιαφερονται για ελληνικό animation,

το πρώτο DVD επιτελους κυκλοφορησε με συλλογες βραβευμενων ελληνικων ταινιων animation απο το 1945 ως σημερα

αφηστε για λιγο τα ιαπωνικα και τα αμερικανικα και δειτε και λιγα ελληνικα κινουμενα σχεδια. Πως και καμια εφημεριδα δεν κανει συμφωνια να βαλει αυτο το DVD στη συλλογη και βαζει αντι για αυτο Pokemon και ενα σορο σαβουρες;

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ 1945-2007, ΣΥΛΛΟΓΗ Νο 1

μπορειτε να δειτε και μερικα online καθως η σελιδα παρεχει links στους δικτυοτοπους καποιων απο τους/τις σκηνοθετες

#89 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 12:00

Παρά, το τρελλό fatigue που φαγα χτες μέχρι να στήσω τον υπολογιστή, έκατσα κι έψαξα. Στο ιντερνετ υπάρχει η βασική σελίδα για την εφημερίδα Εθνος του εκδοτικού συγκροτήματος Πήγασσος (του Μπόμπολα! Μιλάμε για μεγάλο εκδοτικό οικο, όχι για το Ποντίκι, που απλώς κλάσαμε στο γέλιο...). Κάπου εκεί βρήκα και το e-mail της δημοσιογράφου Νατάσας Παπανικολάου που υπόγραψε το άρθρο...

Αυτή τη φορά, πιστευω ακράδαντα, πρέπει να γίνει κάτι! Προσβάλλουνε τη νοημοσύνη μας, κοροηδευουν όποιον πιασει το άρθρο στα χέρια του και δεν ξέρει τι θα πει manga & animation και μπορεί να χαψει τους ισχυρισμούς, υποτιμούν πραγματικούς έλληνες δημιουργούς animation (ευχαριστούμε L για τις πληροφορίες)...
ΑΛΛΑ πρεπει να κάνουμε κάτι με σωστό τρόπο. ΚΥΡΙΛΕ! Γιατί ΕΜΕΙΣ είμαστε η σοβαρή πλευρά της υπόθεσης, όχι ο Μπρούσαλης! Αρα, δεν πρέπει να στελνουμε υβριστικά ή ειρωνικά e-mails στην εφημερίδα ή στη δημοσιογράφο. Αν η κίνηση δεν γίνη με σωστή, ευγενική γραφή και επιχειρήματα, αλλά με ειρωνίες, θα χάσουμε το δίκιο μας!

Εκανα τη σκέψη, να στείλουμε μια επιστολή στο tv Εθνος και στη δημοσιογράφο του, την οποια να υπογραφουμε ως "μέλη της διαδικτυακής κοινότητας φίλων anime, του site anime.gr. Δηλαδή εκπροσωπόντας αυτό το ίδιο το site. Όμως θα χρειαστούμε την άδεια των administrators και όποιων διατηρούν το φόρουμ, γιατί το φόρουμ δεν είναι δικό μας να κάνουμε ότι θέλουμε...
Αν βλέπει το ποστ μου καποιος από τους υπεύθυνους του φόρουμ, ας μας πει τη γνώμη του επάνω σε αυτό που σκεφτηκα....

Θα δώσω το e-mail της δημοσιογράφου Νατασας Παπανικολάου, αλλά όποιος της mail να είναι ευγενικός, σοβαρός και με επιχειρήματα, ζητώντας να μιλήσει για τις πηγές της. ΜΗΝ ειρωνευτεί και ΜΗΝ βρίσει! Γιατί έτσι θα φανούμε εμείς Καραγκιοζηδες και ο Μπρούσαλης λάδι!

το mail είναι n.pap@pegasus.gr
τηλεφωνο tv Εθνος 210-6061000
FAX 210-6013570

ο pershs έκανε όντως κάποιες κινήσεις με mails και τηλέφωνα. Περιμένουμε εξελίξεις απ τη δική του προσπάθεια...

#90 Psycho

Psycho

#1 FMA fan

• Members
  • 116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 12:03

a quick google search shows that there is no Huttersfield university but a Huddersfield one. It also tells us that that university doesn't teach 3D Animation, Cartoon Animation or Computer Science. Also a scholarship scheme that it has is limited to Chinese, Russians and Kenyans, so unless that guy is one of those or has IELTS and BBB for his A-Levels there is noway in hell that he attended that place.
Δημοσιευμένη  εικόνα