Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Περίεργη Δημοσίευση
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2007 - 12:26
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2007 - 22:52
Βασικά, εκτός από κανένα mail/γράμμα/whatever στο Έθνος, δεν θα ήταν και άσχημη ιδέα να το στείλουμε και πουθενά αλλού. Άντε να πω το Ποντίκι εντάξει, αλλά και το Έθνος;; Το θεωρούσα (σχετικά) σοβαρό.
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2007 - 22:54
Για ριχτε μια ματια εδω μπας και καταλαβετε τι σας γινετε...
Αντε μη τα παρω τωρα και με τους Ιταλους!!!
^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2007 - 23:13

Εδώ σας εχω σκανναρισμένο το αρθρο, να δούνε όλοι με τα μάτια τους...

Αυτή τη φορά Κάτι θα κάνουμε!!

Δε θα περάσει έτσι...
Μα το Bain...θα σκεφτούμε έναν καλό τρόπο να....
ΥΓ:...γαμώ το κεφάλι τους...γαμώ τ'.....
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2007 - 23:50

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 00:06

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 03:49
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 07:05
θέλω οπωσδήποτε να προσθέσω το σκαν το αρχείο μου-είναι συλλεκτικό κομμάτι

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 09:14
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 09:17
Εδώ σας εχω σκανναρισμένο το αρθρο, να δούνε όλοι με τα μάτια τους...
Αυτή τη φορά Κάτι θα κάνουμε!!
Δε θα περάσει έτσι...
Μα το Bain...θα σκεφτούμε έναν καλό τρόπο να....
ΥΓ:...γαμώ το κεφάλι τους...γαμώ τ'.....
Δεν νομίζω ότι έχω να προσθέσω κάτι στη συζήτηση. Έχω μείνει άναυδος...
Α, σκέφτηκα κάτι...
To όνομα του Bane γράφεται με "a" και όχι με "ai" Tomodachi-san...
Bane (god) - Wikipedia, the free encyclopedia
Για τα υπόλοιπα θα πρέπει να ηρεμήσω λίγο, γιατί αν κάνω post σχόλιο τώρα, θα με κάνετε ban forever από τα βρισίδια που θα παραθέσω.

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 09:20
κατόπιν περισσής προσπάθειας, είδα το scanαρισμένο άρθρο που ανέβασε η Tomodachi2. Δεν θέλω να σχολιάσω το πως έκανα όταν είδα τη γνωστή σκατόφατσα να κοιτάζει με το μπλαζέ υφάκι της μέσα από τη σελίδα. Το άρθρο δεν άντεξα να το διαβάσω.
Αυτό που ξέρω είναι ότι ο κ. Αυγερινός Μπρούσαλης ως τώρα είχε καταφέρει να κοροιδέψει συγκεκριμένους ανθρώπους, στα πλαίσια μιας παρέας. Τώρα κοροιδεύει σε μια ολόκληρη πόλη.
Θα μου πείτε, οι πολιτικοί κοροιδεύουν μια ολόκληρη χώρα, όποια και αν είναι αυτή, και δεν κάνουμε και τίποτε. Τουλάχιστον για τους πολιτικούς και το σύστημα πάνω στο οποίο κάθονται, υπάρχει ένα νομικό πλαίσιο.
Το ίδιο νομικό πλαίσιο που ελέγχει και απαγορεύει σε μια εφημερίδα να δημοσιεύει ψευδείς ειδήσεις. Το ίδιο νομικό πλαίσιο που απαγορεύει σε έναν άνθρωπο να κάνει αυτό που κάνει αυτός.
Ο καθείς ας πράξει κατά βούληση, αλλά εάν είναι να γίνει κάτι οργανωμένο, το forum για αυτό υπάρχει, και δη τα email και τα pm.
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 10:29
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 10:34
Ενταξει θα υψωσει την καταρακωμενη αυτοπεποιθηση μας, εστω και με ψεμματα, να μαθαινουμε οτι καποιος συμπατριωτης μας θριαμβευει στο εξωτερικό.
Τουλαχιστον ομως αφιερωστε και ενα μερος σε αληθινα βραβεια.
όπως εδώ. Το ειχα αναφερει και αλλου
Αφιέρωμα στο έργο του Βασίλη Μαζωμένου
δείτε και εδώ
Money, a Mythology of Darkness (1998) - Awards
κερδισε βραβειο μαζι με το σκηνοθετη της ταινίας Jin-Roh, The Wolf Brigade σε γνωστο φεστιβαλ της Πορτογαλιας.
και οσοι ενδιαφερονται για ελληνικό animation,
το πρώτο DVD επιτελους κυκλοφορησε με συλλογες βραβευμενων ελληνικων ταινιων animation απο το 1945 ως σημερα
αφηστε για λιγο τα ιαπωνικα και τα αμερικανικα και δειτε και λιγα ελληνικα κινουμενα σχεδια. Πως και καμια εφημεριδα δεν κανει συμφωνια να βαλει αυτο το DVD στη συλλογη και βαζει αντι για αυτο Pokemon και ενα σορο σαβουρες;
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ 1945-2007, ΣΥΛΛΟΓΗ Νο 1
μπορειτε να δειτε και μερικα online καθως η σελιδα παρεχει links στους δικτυοτοπους καποιων απο τους/τις σκηνοθετες
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 12:00
Αυτή τη φορά, πιστευω ακράδαντα, πρέπει να γίνει κάτι! Προσβάλλουνε τη νοημοσύνη μας, κοροηδευουν όποιον πιασει το άρθρο στα χέρια του και δεν ξέρει τι θα πει manga & animation και μπορεί να χαψει τους ισχυρισμούς, υποτιμούν πραγματικούς έλληνες δημιουργούς animation (ευχαριστούμε L για τις πληροφορίες)...
ΑΛΛΑ πρεπει να κάνουμε κάτι με σωστό τρόπο. ΚΥΡΙΛΕ! Γιατί ΕΜΕΙΣ είμαστε η σοβαρή πλευρά της υπόθεσης, όχι ο Μπρούσαλης! Αρα, δεν πρέπει να στελνουμε υβριστικά ή ειρωνικά e-mails στην εφημερίδα ή στη δημοσιογράφο. Αν η κίνηση δεν γίνη με σωστή, ευγενική γραφή και επιχειρήματα, αλλά με ειρωνίες, θα χάσουμε το δίκιο μας!
Εκανα τη σκέψη, να στείλουμε μια επιστολή στο tv Εθνος και στη δημοσιογράφο του, την οποια να υπογραφουμε ως "μέλη της διαδικτυακής κοινότητας φίλων anime, του site anime.gr. Δηλαδή εκπροσωπόντας αυτό το ίδιο το site. Όμως θα χρειαστούμε την άδεια των administrators και όποιων διατηρούν το φόρουμ, γιατί το φόρουμ δεν είναι δικό μας να κάνουμε ότι θέλουμε...
Αν βλέπει το ποστ μου καποιος από τους υπεύθυνους του φόρουμ, ας μας πει τη γνώμη του επάνω σε αυτό που σκεφτηκα....
Θα δώσω το e-mail της δημοσιογράφου Νατασας Παπανικολάου, αλλά όποιος της mail να είναι ευγενικός, σοβαρός και με επιχειρήματα, ζητώντας να μιλήσει για τις πηγές της. ΜΗΝ ειρωνευτεί και ΜΗΝ βρίσει! Γιατί έτσι θα φανούμε εμείς Καραγκιοζηδες και ο Μπρούσαλης λάδι!
το mail είναι n.pap@pegasus.gr
τηλεφωνο tv Εθνος 210-6061000
FAX 210-6013570
ο pershs έκανε όντως κάποιες κινήσεις με mails και τηλέφωνα. Περιμένουμε εξελίξεις απ τη δική του προσπάθεια...
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2007 - 12:03