Ο τύπος μ' αυτά που λέει το αξίζει το φτυάρι.Όντως παιδιά, το συμπέρασμα το βγάλαμε
Αρκετό θάψιμο έπεσε
Δεν θα κλειδωθεί βέβαια το θέμα, αλλά ας σταματήσουμε το φτυάρι.

Posted 17 July 2007 - 23:46
Ο τύπος μ' αυτά που λέει το αξίζει το φτυάρι.Όντως παιδιά, το συμπέρασμα το βγάλαμε
Αρκετό θάψιμο έπεσε
Δεν θα κλειδωθεί βέβαια το θέμα, αλλά ας σταματήσουμε το φτυάρι.
Posted 18 July 2007 - 00:04
Posted 18 July 2007 - 00:33
Posted 18 July 2007 - 02:11
Posted 18 July 2007 - 12:24
Posted 18 July 2007 - 13:55
Posted 19 July 2007 - 03:11
Όπως λέει κι ένας φίλος μου: Από τον πολυέλαιο κρέμεται;Από τα random σκηνικά που θυμάμαι αυτή τη στιγμή, είναι πως σε μένα και μια άλλη κοπελιά απο το live μας είχε παρουσιαστεί και ως σπεσιαλίστας graphic designer και καλύτερος flash developer στην Αθήνα.
Posted 19 July 2007 - 07:13
Όπως λέει κι ένας φίλος μου: Από τον πολυέλαιο κρέμεται;
Posted 19 July 2007 - 14:02
Για το ότι μπορεί να ε΄λιναι admin στο ποντίκι ίσως και να μη είναι ψέματα τις ετλευτέες μέρες που άρχισα να ασχολούμαι ξανά με αύτο το άτομο κάποιος admin στο forum της αφημερίδας ταριάζει σαν Profile από εκεί και πέρα. Τραγικά γεγονότα στο live άλλο τίποτα και δεν συζητάμαι καν ότι όποια μα όποια μα όποια κοπέλα έμπαινε εκεί μέσα τον γούσταρε (νόμιζε ή έλεγε) δεν συζητάμε καν για το πρόβλημα στο κεφάλι του που μια ζωή έλεγε ότι πεθαίινει από μέρα σε μέρα ούτε για τις ψεύτικες κρίσεις που βαρούσε όποτε του καθότανε βολικό για να προκαλέσει την συμπάθεια του άλλου πράγματα που κάποτε (όταν τον πρωτογνώρισα) με ανησηχήσανε και με έιχανε κάνει να τρέχω ακόμα και μάυρα μεσάνυκτα ή να ξοδεύω άπειρες ώρες και χ΄ρημα στο τηλέφονο με τον Γ*&*&%^&)^* τον Σκ%^$&%ο κρετίνο ξεφτυλισμένο Κα*&%^%%*λη και ακόμα περιισώτερο εύχομαι τον άμεσο και επώδινο θανατό του γιατί όταν τελικά όλλη η κατάσταησ ήρθε στην επιφάνεια βρέθηκα εγώ να πρέπει να λογοδοτήσω απένατι σε πολλά άτομα και κυρίως τον εαυτό γιατί εγώ τον έιχα πάει στον Live και γιατί εγώ ενώ πολλά ήξερα ποτέ δεν μίλησα από ήκτο απεναντί του και την έβγαλε λάδι και γι αυτό αυτή την φορά δεν θααφήσω να συμβει το ίδιο θα τον γ*&^*%*&^ μέχρι να πεθάνει και μετά θα τον γ&^(^&*ω κι άλλο
Posted 19 July 2007 - 15:54
Posted 19 July 2007 - 16:11
Posted 19 July 2007 - 16:39
Posted 20 July 2007 - 10:22
Όσο περισσότερο συνεχίζετε να τον σχολιάζετε και να ασχολείστε μαζί του, τόσο περισσότερη αξία του δίνετε...
Καλό είναι να σταματήσει αυτό πιστεύω.
ο τύπος δεν αξίζει ούτε καλημέρα να του πεις από όσα έχω διαβάσει στο παρόν θέμα.
Posted 20 July 2007 - 10:49
Θα διαφωνήσω. Πρώτα απ'όλα αν ο άνθρωπος έχει καταφέρει να φέρει ανθρώπους σε κατάσταση που θέλουν να τον σκοτώσουν, αν έχει χωρήσει ζευγάρια, αν έχει κάνει τόσο κόσμο κλαίει...σίγουρα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία απ'όσο φαντάζεσαι.
Άσε τον κόσμο να εκτονωθεί σε παρακαλώ.
Εξάλου, αν δεν τα πούμε αυτά, πως θα γνωρίζουν οι επόμενοι και πως θα θυμούνται οι παλιοί;
Posted 20 July 2007 - 12:15
Τελικά αυτό το άτομο έχει γίνει σαν το παλιό καλό κρασί όσο περισότερος καιρός περνάει τόσο περισότεροι θέλουν να τον πιεί ........