Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Περίεργη Δημοσίευση

• This topic is locked This topic is locked
424 replies to this topic

#46 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 17 July 2007 - 23:46

Όντως παιδιά, το συμπέρασμα το βγάλαμε

Αρκετό θάψιμο έπεσε :deadga6:

Δεν θα κλειδωθεί βέβαια το θέμα, αλλά ας σταματήσουμε το φτυάρι.

Ο τύπος μ' αυτά που λέει το αξίζει το φτυάρι.:nosey: Δεν είναι θέμα spam. Aν το κρίνεις απαραίτητό, όμως, κλείδωσε το thread και τελειώνει το θέμα.

#47 xHatebreedx

xHatebreedx

Animeρος

• Retired Staff
  • 394 posts

Posted 18 July 2007 - 00:04

Hahahahaha, βλεπω η φημη του ως παρλαπιπα εχει φτασει και δω.

Δεν θα εμβαθυνω πολυ στο περιστατικο μου, μιας και ηδη μεσω του δημοσιευματος του στην φυλλαδα αυτη, πειστηκατε ολοι σας πιστευω.

Πριν 2 χρονια περιπου, οταν ψαχναμε για ατομα με γνωσεις Ιαπωνικης για το Plawres, για οσο καιρο η μεταφραστρια μας ειχε εξεταστικη περιοδο στην φοιτηση της, ελαβα και πμ απο τον χρηστη tears.

Μου ειχε πουλησει τοσο καλο προλογο, που του ειπα να μου δωσει το κινητο του για να τον παρω ωστε να κανονισουμε καλυτερα για το πως θα μεταφρασει το επεισοδιο.

Ενταξει, αφου τον πηρα τηλ την πρωτη φορα, θυμαμαι μου μιλουσε ασταματητα επι 40 λεπτα, με περιεχομενο τις γνωσεις του σε ολα τα θεματα (με λιγα λογια, ξερολας), πειτε το ηγετικο μελος παγκοσμιως γνωστου game crack team, πειτε το διαχειιριστης του pontiki.gr, πειτε το κατοχος 3 πτυχιων στα Ιαπωνικα, πειτε το....χμμ τα χω ψιλοξεχασει τα υπολοιπα επιτευγματα του, οποτε να με συγχωρεσετε.

Τελοσπαντων, το συγκεκριμενο επεισοδιο για το plawres μας πηρε...χμμμ...κοντα 2 μηνες για να το κανουμε release.

Ο λογος;;; Ναι το βρηκατε!!!
Τα παραμυθια του Αισωπου-Αυγερινου.
Ρε παιδια, ακομη και την οικογενεια του εβαζε μεστην συζητηση, οτι ταχα εχουν τρακαρει, και δεν ειχε χρονο για να μεταφρασει.

Εννοειται φυσικα οτι ειχα ανησυχησει παρα πολυ με αυτα που μου ελεγε καθε μερα για την υγεια της οικογενειας του, η της κοπελιας του, η αυτουνου (μεσα στους 3 μηνες δηλαδη, ειχαν χτυπησει η αρωστησει βαρια ολοι τους οι συγγενεις, μιλαμε για μεγαλη ατυχια εδερνε το παληκαρι μας)
Μετα απο την θεραπεια ολοκληρης της οικογενειας του και της κοπελιας του, επεσε η καταρα της τεχνολογιας....
Μου στελνει σε καποια στιγμη ενα txt γεματο τυχαιους χαρακτηρες (πχ %#$^@^&ΦΣ%Φ%^), και η δικαιολογια αυτη την φορα ηταν οτι το Laptop του, επειδη ειχε Linux εγκατεστημενα, δημιουργησε προβλημα στο encoding των ελληνικων χαρακτηρων για τους χρηστες xp (που ειμαι εγω)
Μπηκα σε forum για Linux, και αφου ρωτησα για αυτο, ολοι μου ειπαν οτι δεν εχει ξανασημειωθει κατι τετοιο παρομοιο, και μαλιστα αφου τους εστειλα ολοκληρη την δηθεν μεταφραση του παληκαριου μας, μου ειπαν οτι αυτο δεν ειναι τιποτε αλλο απο random typing!!!

Φυσικα, οσο αφελης και να εισαι, εννοειται πως μετα απο καποια παροδο τετοιων ιστοριων, αρχιζεις να υποψιαζεσαι τον διαδραματιστη για το αν οντως ειναι παιδι ενος κατωτερου θεου, η για το αν ειναι ενας περιφημος μυθοπλαστης.

Ειπα λιγο πιο πανω οτι δεν θα εμβαθυνω πολυ στις περιπετειες του Τομ Σογιερ μας, για την μεταφραση ενος επεισοδιου 20 λεπτων, οποτε θα παω κατευθειαν στο τελος της επιπονης αυτης για μενα περιοδο (τοσο για το οτι τον επαιρνα καθε μερα απο την ανησυχια μου για την υγεια του και της οικογενειας του, οσο και για το οτι ειχα απηυδησει να ενημερωνω και να εφησυχαζω τον κοσμο που περιμενε να ανεβει το επεισοδιο).

Μου χε ζητησει καποια στιγμη να του στειλω αν εχω την ταινια στον Αστερισμο της Ανδρομεδας (Andromeda Stories), για να την δει η κοπελια του οσο καιρο ηταν στο νοσοκομειο. Εννοειται πως την επομενη κιολας μερα, του το στειλα express συστημενο, ομως για εναν περιεργο (οταν μιλαμε για ΕΛΤΑ, τιποτε δεν ειναι περιεργο ομως) λογο, δεν το πηρε ποτε τον φακελο, και μετα απο λιγες μερες αρχισε να χρησιμοποιει ως δικαιολογια μη ολοκληρωσης της μεταφρασης του επεισοδιου, την μη τηρηση της υποσχεσης μου, μιας και μου λεγε συνεχεια οτι ειμαι ψευτης και οτι το μονο που με ενοιαζε ηταν η μεταφραση του επεισοδιου.... (οκ, πολλοι θα ξερουν οτι ειχα καταστρεψει 2 αντιγραφικα μονο και μονο για να γραφω τα dbz σε ατομα απο το animexnfo-animextreme, ωστε να αποτρεψω την απατεωνια του oneirobati, και γενικα οποιουδηποτε πουλουσε fansubs η dvd rips), οποτε θυμαμαι πολυ εντονα εκεινη την στιγμη που βρισκομουν στη δουλεια και μιλουσαμε στο τηλεφωνο, του λεω "Ενταξει ρε αυγερινε, λυπαμαι παρα πολυ σε γνωρισα και θα θελα να μην ξαναμιλησουμε ποτε και ουτε να ξαναπροσπαθησεις να εμπλακεις στην ομαδα"

Απο τοτε, οσες φορες και να μου εστελνε μηνυματα η επαιρνε τηλ, δεν απαντουσα ποτε, και μεσα σε κεινη την μαυρη περιοδο, ειχε τελειωσει και η εξεταστικη της Chopper-chan (η ιαπωνιδα μεταφραστρια του Plawres Sanshiro project μας), οποτε τελος καλο ολα καλα.

Δυστυχως, το κακο με την στελεχωση ενος fansub group, ειναι η ελλειψη φυσικης επαφης, και προσπαθω οσο ειναι δυνατον ( πχ η συναντηση animeclipse-anime.gr που διοργανωσαμε επιτυχως περυσι στην αθηνα, και κατεβηκα με αλλα 3 ατομα της ομαδος απο Θεσσαλονικη) να γνωριζω απο κοντα τα ατομα που προκειται να ενταχθουν σε καποιο project, ετσι ωστε να αποκτουμε μεγαλυτερη οικειοτητα μεταξυ μας, και να σπαει αυτο το τυπικο και ψυχρο παρε δωσε μεσω διαδικτυου.

Μεχρι στιγμης, η μαυρη σελιδα σ'αυτο το τομεα υπηρξε η περιπτωση του αυγερινου, οπου δεν ετυχε να κατεβω εκεινη την περιοδο αθηνα ωστε να τον γνωρισω απο κοντα και να βεβαιαωθω κιολας (απιστος θωμας ^^) για το αν ολα αυτα που μου λεγε περι υγειας και σωματικης ακεραιοτητας των κοντινων του, αλλα και του ιδίου, ισχυανε.

Οκ, αρκετο θαψιμο και απο μενα.
Tears, αν τυχον διαβασεις αυτο το μηνυμα καποτε, πολυ ευχαριστως να διαφωνησεις με επιχειρηματα για το οτιδηποτε απο τα συμβαντα μεταξυ μας περιεγραψα.

#48 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 18 July 2007 - 00:33

Βιος και πολιτεία δηλαδή είναι αυτός ο τύπος!!!:hahaha::hahaha::hahaha:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#49 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 18 July 2007 - 02:11

Άσε κορυφή.One of a kind.Όλοι τον ξέρουν.Πώς και δεν είχα ακούσει γι'αυτόν τόσο καιρό αναρωτιέμαι;

Posted Image

#50 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 18 July 2007 - 12:24

Δεν πολυσυμφωνώ κα κλειδωθεί το θέμα.
Ντάξει, αφού οι περισσότεροι έτυχε να τον γνωρίζουν κιόλας, όπως είδατε ήδη, έχουν απολαυστικές ιστορίες να μοιραστούν... :terror2:

Ειλικρινά, το ότι είχε παρουσιαστεί κάποτε ΚΑΙ ως γνωστης ιαπωνικών, μου διεφευγε! Η ιστορία που μας αφηγήθηκε ο φίλος παραπάνω ήταν τουλάχιστον σπαρταριστή, αλλά μόνο αν την ακούς ως τρίτος. Το να ζήσεις μια τετοια κατάσταση, πράγματι σε φέρνει κοντά στα όρια της...ζωοκτωνίας...

Πέρα όμως από το kudaranai του θέματος, εκείνο το "πράμα" στο VtM live είχε προκαλέσει σοβαρά προβλήματα. Κοινώς, στο ποστ του ο pershs δεν υπερβάλλει. Τον θυμάμαι να ψάχνει να νοικιάσει μπουλντόζα, να του τη στήσει σε κανα σοκάκι, να τον ισοπεδώσει.

Από τα random σκηνικά που θυμάμαι αυτή τη στιγμή, είναι πως σε μένα και μια άλλη κοπελιά απο το live μας είχε παρουσιαστεί ως μάστερ πολεμικών τεχνών (όμως σε μια μινι-επίδειξη, έφαγε μια στριφογυριστή κλωτσιά από την κοπέλα, του φύγανε τα γυαλιά στην άλλη άκρη!) και ως σπεσιαλίστας graphic designer και καλύτερος flash developer στην Αθήνα.
Ασε το άλλο, μη σου λάχενε να ακούσεις τα σεξουαλικά του τρίποντα με μια...ισπανίδα μπασκετμπολίστρια 15άχρονη που παίζαν στην ίδια ομάδα...(καλά, παραλίγο να φύγουνε δίσκοι κεινο το απόγευμα στα goodys...)
Οσο για το άλλο...
Εχει φτιάξει ενα dnd party και τους παίζει dm, ώσπου του λεεί ένας παίχτης, "ξεκλειδώνω την πόρτα.." Και απαντάει αυτός "ποιά πόρτα??" (το ότι μπροστά τους υπήρχε μόνο μια πόρτα, ειν άλλο θέμα...konata, θυμάσαι??)

Μην αναρρωτιέται κανείς, για το εαν του δίνουμε αξία αυτή τη στιγμή. Δεν παίζει κάτι τετοιο. Είναι ακριβως το γνωμικό που λεει "τον λωλό τονε φτύνανε, και νόμιζε ότι βρέχει..."

#51 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 18 July 2007 - 13:55

Για το ότι μπορεί να ε΄λιναι admin στο ποντίκι ίσως και να μη είναι ψέματα τις ετλευτέες μέρες που άρχισα να ασχολούμαι ξανά με αύτο το άτομο κάποιος admin στο forum της αφημερίδας ταριάζει σαν Profile από εκεί και πέρα. Τραγικά γεγονότα στο live άλλο τίποτα και δεν συζητάμαι καν ότι όποια μα όποια μα όποια κοπέλα έμπαινε εκεί μέσα τον γούσταρε (νόμιζε ή έλεγε) δεν συζητάμε καν για το πρόβλημα στο κεφάλι του που μια ζωή έλεγε ότι πεθαίινει από μέρα σε μέρα ούτε για τις ψεύτικες κρίσεις που βαρούσε όποτε του καθότανε βολικό για να προκαλέσει την συμπάθεια του άλλου πράγματα που κάποτε (όταν τον πρωτογνώρισα) με ανησηχήσανε και με έιχανε κάνει να τρέχω ακόμα και μάυρα μεσάνυκτα ή να ξοδεύω άπειρες ώρες και χ΄ρημα στο τηλέφονο με τον Γ*&*&%^&)^* τον Σκ%^$&%ο κρετίνο ξεφτυλισμένο Κα*&%^%%*λη και ακόμα περιισώτερο εύχομαι τον άμεσο και επώδινο θανατό του γιατί όταν τελικά όλλη η κατάσταησ ήρθε στην επιφάνεια βρέθηκα εγώ να πρέπει να λογοδοτήσω απένατι σε πολλά άτομα και κυρίως τον εαυτό γιατί εγώ τον έιχα πάει στον Live και γιατί εγώ ενώ πολλά ήξερα ποτέ δεν μίλησα από ήκτο απεναντί του και την έβγαλε λάδι και γι αυτό αυτή την φορά δεν θααφήσω να συμβει το ίδιο θα τον γ*&^*%*&^ μέχρι να πεθάνει και μετά θα τον γ&^(^&*ω κι άλλο

#52 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 19 July 2007 - 03:11

Από τα random σκηνικά που θυμάμαι αυτή τη στιγμή, είναι πως σε μένα και μια άλλη κοπελιά απο το live μας είχε παρουσιαστεί και ως σπεσιαλίστας graphic designer και καλύτερος flash developer στην Αθήνα.

Όπως λέει κι ένας φίλος μου: Από τον πολυέλαιο κρέμεται;

Σιγά μην είναι κι ο Δημήτρης Κομνηνός! (από τους πιο γνωστούς έλληνες γραφιστές της νέας γενιάς)

#53 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 19 July 2007 - 07:13

Όπως λέει κι ένας φίλος μου: Από τον πολυέλαιο κρέμεται;

Για πολυέλαιο δεν ξέρω τώρα για άτομα που ευχαρίστος θα δοκιμαζαν απο την άλλη ............:hehehe::riiight::sadist:

#54 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 posts

Posted 19 July 2007 - 14:02

Για το ότι μπορεί να ε΄λιναι admin στο ποντίκι ίσως και να μη είναι ψέματα τις ετλευτέες μέρες που άρχισα να ασχολούμαι ξανά με αύτο το άτομο κάποιος admin στο forum της αφημερίδας ταριάζει σαν Profile από εκεί και πέρα. Τραγικά γεγονότα στο live άλλο τίποτα και δεν συζητάμαι καν ότι όποια μα όποια μα όποια κοπέλα έμπαινε εκεί μέσα τον γούσταρε (νόμιζε ή έλεγε) δεν συζητάμε καν για το πρόβλημα στο κεφάλι του που μια ζωή έλεγε ότι πεθαίινει από μέρα σε μέρα ούτε για τις ψεύτικες κρίσεις που βαρούσε όποτε του καθότανε βολικό για να προκαλέσει την συμπάθεια του άλλου πράγματα που κάποτε (όταν τον πρωτογνώρισα) με ανησηχήσανε και με έιχανε κάνει να τρέχω ακόμα και μάυρα μεσάνυκτα ή να ξοδεύω άπειρες ώρες και χ΄ρημα στο τηλέφονο με τον Γ*&*&%^&)^* τον Σκ%^$&%ο κρετίνο ξεφτυλισμένο Κα*&%^%%*λη και ακόμα περιισώτερο εύχομαι τον άμεσο και επώδινο θανατό του γιατί όταν τελικά όλλη η κατάσταησ ήρθε στην επιφάνεια βρέθηκα εγώ να πρέπει να λογοδοτήσω απένατι σε πολλά άτομα και κυρίως τον εαυτό γιατί εγώ τον έιχα πάει στον Live και γιατί εγώ ενώ πολλά ήξερα ποτέ δεν μίλησα από ήκτο απεναντί του και την έβγαλε λάδι και γι αυτό αυτή την φορά δεν θααφήσω να συμβει το ίδιο θα τον γ*&^*%*&^ μέχρι να πεθάνει και μετά θα τον γ&^(^&*ω κι άλλο

Χα! Είχα ξεχάσει τις κρίσεις! λόλ.

Πάντως δεν πήγε έτσι με την πόρτα Tomo-chan. Ήταν πιο πολύ σαν "Είναι ξύλινη η πόρτα;¨ απάντηση: "Δεν ξέρεις." :o

Sonna kanji.

Τέλος πάντων, το παιδί είναι απερίγραπτο.

Ειλικρινά. Ίσως δεν είναι κακή ιδέα να γίνει κάτι official κατά του άρθρου αυτού πάντως...Από εμάς; Από την Ιαπωνική πρεσβεία; Δεν ξέρω. Πάντως παράγινε με την μ4λ4κ14.

#55 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 19 July 2007 - 15:54

Όσο περισσότερο συνεχίζετε να τον σχολιάζετε και να ασχολείστε μαζί του, τόσο περισσότερη αξία του δίνετε...
Καλό είναι να σταματήσει αυτό πιστεύω.
ο τύπος δεν αξίζει ούτε καλημέρα να του πεις από όσα έχω διαβάσει στο παρόν θέμα.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#56 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 19 July 2007 - 16:11

1 απορία προς όλους όσοι τον ξέρουν,χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα...Καλά αυτός ήταν ότι ήταν(συγκεκριμένα 1 λέξη από Μ μου έρχετε στο μυαλό:hahaha:) και τα έκανε αυτά.Εσείς,που τον γνωρίζετε όλοι,πως και τα χάυατε αυτά που σας έλεγε?:hahaha:

Πάντως η όλη υπόθεση δείχνει πόση παραπληροφόρηση μπορεί να πέσει γύρω από 1 θέμα...1 ακόμα παράδειγμα γιατί πρέπει να 'μαστε καχύποπτοι:bahhh:
Posted Image

#57 xHatebreedx

xHatebreedx

Animeρος

• Retired Staff
  • 394 posts

Posted 19 July 2007 - 16:39

Για οσους τον ψαχνουν, μπαινει στην ac ως tears ( τον πετυχα τωρα να ειναι στους leechers για το candy candy το ελληνικο μεταγλωττισμενο).

Εδω δεν ξερω αν ειναι γραμμενος.

#58 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 posts

Posted 20 July 2007 - 10:22

Όσο περισσότερο συνεχίζετε να τον σχολιάζετε και να ασχολείστε μαζί του, τόσο περισσότερη αξία του δίνετε...
Καλό είναι να σταματήσει αυτό πιστεύω.
ο τύπος δεν αξίζει ούτε καλημέρα να του πεις από όσα έχω διαβάσει στο παρόν θέμα.

Θα διαφωνήσω. Πρώτα απ'όλα αν ο άνθρωπος έχει καταφέρει να φέρει ανθρώπους σε κατάσταση που θέλουν να τον σκοτώσουν, αν έχει χωρήσει ζευγάρια, αν έχει κάνει τόσο κόσμο κλαίει...σίγουρα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία απ'όσο φαντάζεσαι.

Άσε τον κόσμο να εκτονωθεί σε παρακαλώ.

Εξάλου, αν δεν τα πούμε αυτά, πως θα γνωρίζουν οι επόμενοι και πως θα θυμούνται οι παλιοί;

#59 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 20 July 2007 - 10:49

Θα διαφωνήσω. Πρώτα απ'όλα αν ο άνθρωπος έχει καταφέρει να φέρει ανθρώπους σε κατάσταση που θέλουν να τον σκοτώσουν, αν έχει χωρήσει ζευγάρια, αν έχει κάνει τόσο κόσμο κλαίει...σίγουρα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία απ'όσο φαντάζεσαι.

Άσε τον κόσμο να εκτονωθεί σε παρακαλώ.

Εξάλου, αν δεν τα πούμε αυτά, πως θα γνωρίζουν οι επόμενοι και πως θα θυμούνται οι παλιοί;

Τελικά αυτό το άτομο έχει γίνει σαν το παλιό καλό κρασί όσο περισότερος καιρός περνάει τόσο περισότεροι θέλουν να τον πιεί ........

#60 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 posts

Posted 20 July 2007 - 12:15

Τελικά αυτό το άτομο έχει γίνει σαν το παλιό καλό κρασί όσο περισότερος καιρός περνάει τόσο περισότεροι θέλουν να τον πιεί ........

! ! ! :o

φερμένη ατάκα....

:erk: