Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Περίεργη Δημοσίευση
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2007 - 18:27
Κατ' αρχάς συγνώμη που το πρώτο μου post μέσα σε αυτό τον χώρο είναι λίγο άσχετο (για την ακρίβεια δεν ακολουθεί τη ροή της δικής σας συζήτησης) αλλά μιας και μιλήσατε για τα εν λόγω δημοσιεύματα, ας παραθέσουμε και ένα ελληνικό δημοσίευμα "λίγο" πιο αληθινό...
Από τον Ελεύθερο Τύπο της 20ης Ιουλίου 2007:
RapidShare: 1-Click Webhosting
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2007 - 18:46
Καλησπέρα σας...
Κατ' αρχάς συγνώμη που το πρώτο μου post μέσα σε αυτό τον χώρο είναι λίγο άσχετο (για την ακρίβεια δεν ακολουθεί τη ροή της δικής σας συζήτησης) αλλά μιας και μιλήσατε για τα εν λόγω δημοσιεύματα, ας παραθέσουμε και ένα ελληνικό δημοσίευμα "λίγο" πιο αληθινό...
Από τον Ελεύθερο Τύπο της 20ης Ιουλίου 2007:
RapidShare: 1-Click Webhosting
Καλωσήρθες στην παρέα μας, πραγματικά γνωρίζουμε το παρόν δημοσίευμα καθώς και την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει ο φίλος Αντρίκος σε αυτό. Σου ανέβασα και σε images τα 2 φύλλα της δημοσίευσης για να είναι προσβάσιμα ευκολότερα...^^

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2007 - 18:55

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2007 - 18:56

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2007 - 19:13

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2007 - 19:45

Είναι που ο διευθυντής του tv Εθνος λείπει σε άδεια κι επιστρέφει 20 Αυγούστου.
Μεχρι τότε, τα mails που στελνονται στα γραφεία "υπόψιν του", ενας θεός ξέρει από ποιούς διαβάζονται κι αν δεν καταλήγουν σε κανα recycle bin...
Εγώ εστειλα mail "υπόψιν του"., πάντως....
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2007 - 20:01
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2007 - 20:27
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2007 - 20:57
¨Εχω στίλει ίδι στην Ιαπωνικη πρεσβεία καιβασικά σκεύτομαι αύριο να τους πάρω τηλέφονο επήσης πρέει να βρούμε τρόπο απικοινωνίας με το τοκυο τν η τν τοκυο η πως σκατα λέγεται το δικό τους λόγκο έχει πάνω στα "βραβεία" διλαδί θα πρέπει να το κυνηγήσουμε από εκεί
Αγορίνα στείλε μου αν θες το τηλ. σου σε Pm να συννενοηθούμε για κάτι...

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2007 - 21:03
Υπέγραψα και το Petition ως σωστός υποστηρικτής του δικαίο στο άδικο..
Τον τύπο τον ήξερα.. ήμουν στην ομάδα που έπαιζε μαζί του RPG, μου είχε πεθάνει την διάθεση όχι χαλάσει πεθάνει άπειρες φορές. Έχω πάει σπίτι του γιατί έλεγε ότι έχει τα άπαντα που είχε να μου δίξει.. anime/mp3/κλπ.. τον υπολογιστή του πατέρα του μου έδειξε που και καλά ο δίσκος του ήταν έξω..
Μου πούλαγε νουφαρα ότι κάνει coding, ότι είναι σε music team που φτιάχνει intro & demos, ότι γράφει σε αρκετές γλώσσες προγραμματισμού, ότι μια απίστευτη κουκλάρα που είχε φωτό αλλά δεν την έβρησκε ήταν η γκόμενά του, ότι έχει μ@#!σει τον μισό πλανήτη, ότι κάποτε μια γκόμενα τον πλησίασε για το γέλιο του (παναγία μου και χριστέ μου μπλιάχ).
Στα RPG ήταν αίσχος, και το αίσχος είναι λίγο. Power gaming με άσχετους μη-υπαρκτούν κανόνες που δημιουργούσε on-the-fly!
Στην ΖΩΗ του ήταν χέσε μέσα.. και μέσα λέω εποιηκώς..
Στους ΦΙΛΟΥΣ του ήταν καθίκι, μας είχε βάλει να τσακωνόματε και καθόταν και το διασκέδαζε.
Έχω κάνει μαζί του μια ραδιοφωνική εκπομπή που ήταν να βγεί online, την εποχή που δεν ήξερα τι παίζει με την πάρτη του, που τελικά δεν βγήκε online γιατί ήταν ότι ήταν.
Όσο για το άρθρο, δεν πίστεψα στα μάτια μου όταν πολύ καλός μου φίλος μου έδειξε το απόκομά του και έμεινα όχι απλά μ4λ4κ4ς, παιδιά.. χάζεψα.. δεν κάνω πλάκα.. ήταν τραυματική εμπειρία για μένα..
Η εφημερίδα είναι πιθανόν του πατέρα του απ'ότι άκουσα ή κάποιου που έχει ο πατέρας του γνωστό.. καθαρά πιστεύω ότι έγινε για να προβληθεί το όνομά του ή για να δείξει σε κανένα θύμα φίλο του ότι και καλά είναι "ο καλήτερος" (παναγία μου..)
Γενικά δεν είμαι τέτοιος τύπος που θα βγεί να πει όλα αυτά όπως τα αναφέρω παραπάνω ούτε θα μιλήσω για άλλους ποτέ με τέτοιο τρόπο.. αλλά αυτό το παίδί (ένας kami να τον κάνει παιδί-άνθρωπο) είναι όχι η εξαίρεση του κανόνα.. δεν υπήρχαν κανόνες ότι βγήκε..
Ευχαριστώ φίλε MoonChildhe για την έναρξη αυτού του thread.
Ήθελα να στο πω και από το τηλέφωνο όταν τα είπαμε το πρωί σήμερα ότι ο κοινός μας γνωστός μου έδειξε το απόκομα του βλαμένου αλλά το ξέχασα
Ευχαριστώ φίλε Vetus για την εικόνα.. δεν την είχε scannάρει ακόμα ο γνωστός μου.. από που την βρήκες εσύ..??
Παιδιά.. όπου τον συναντήσετε όπου τον βρείτε.. μακριά..
Υ.Γ. ήταν γραμμένος και στο rompa.irc.gr σελίδα που πλέον είναι down.. αλλά είχα κάνει site-rip.. υπάρχει και σε κάτι φωτογραφίες.. αν την βρώ δέχομαι pm να σας την στείλω να τον αποφεύγετε!!!
-= Carpe Noctem =-
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2007 - 21:08
Λοιπόν επειδή και τα ψέματα έχουν και τα όριά τους, να στείλω μνμ στην Ιαπωνική πρεσβεία; Δλδ έλεος να το κοιτάξει το θέμα και όταν μπουν τα κεφάλια μέσα, τους απαντάμε καταλλήλως!
Μωρέ, δε θα πει τίποτα!
Δεν έχουμε, ισως να πετυχουμε μεγάλα πραματα από το Εθνος. Αλλωστε είναι "γιος του δικού τους Καρόλου Μπρούσαλη"....
Λιγο rearch στο νετ, δείχνει πως ο κ. Κάρολος Μπρούσαλης είναι δημοσιογράφος με πολύχρονη πείρα και αξιόλογη καρριέρα στον τύπο.
Αρα, θα καλύψει το γιο.
Δε σημαίνει όμως πως πρεπει να τουμπεκίσουμε και μεις. Ας πηγαίνουν τα mails κατα κει.
Ο,τι μπορεί να πετύχουμε
(κι αυτό που θέλουμε είναι, είτε αποδείξεις ότι ο Αυγέ έχει κανει ό,τι ισχυρίζεται ή η παραδοχή από πλευράς των εντύπων που ξεκίνησαν το θέμα, ότι γραψαν ψεμματα. Τώρα, μπορεί να μου πει κανείς, αμα googlarei, δε θα του πέσει η σιαγώνα με τα "ευρήματα"...κυρίως με τα "μη ευρήματα"??? Αλλά για να του κινηθεί κάποιου η περιέργεια να googlarei, πρεπει να χει πάρει έστω λίγη μυρωδιά τι είν anime για να τσεκάρει τι είν αυτά που γραφτηκαν?? Οι αρκετοί που δεν έχουν ιδέα, μαλλον θα πιστεψουν. Κι ο καθένας ας φανταστεί...)
είναι να συγκεντρωθεί υλικό από σοβαρές διαμαρτυρίες, που θα φέρουν τουλάχιστον ονοματεπώνυμο, το οποίο να διοχετευτεί σε επικοινωνιακό μέσο ανεξάρτητο από τα μέσα στον τυπο που μπορεί να ελεγχει η οικογενεια Μπρούσαλη.
Θα του έκανε καλό του Αυγερινού, να παρει ένα (εστω και μικρό) μαθημα, που να του δείξει ότι πρεπει να ψάξει να βρει μια προσωπική ταυτότητα πιο κοντινή στην πραγματικότητα. Να μη σκυλοβαριεται να ψαχτεί προσωπικά να βρει ποιά είναι τα αληθινά ταλέντα και οι αρετές του. Και ΚΥΡΙΩΣ, να μάθει πως η τσιχλόφουσκα του νεου lifestyle ρεύματος που πρεσβευει "η δημοσιότητα, ακόμα και αρνητική, είναι δημοσιότητα" και το ότι να γίνει διάσημος ως ψεύτης και καραγκιοζάκος δεν θα τον ωφελήσει όπως νομίζει. Τι, νομίζει ας πούμε οτι θα τον παρει κανείς στη δουλειά του, επειδή τον είδε σε περιοδικό και δεν το έψαξε? Κι αν τον παρει για τις ικανότητες που "λεει" αυτός ότι έχει, πως θα αποδείξει αυτές τις ικανότητες? (μιλάει πχ. για σπουδές με υποτροφία σε computer engineer). Κανένας εργοδότης που σέβεται τη δουλειά του, δεν κρατά καποιον που δε μπορεί να του κάνει τη δουλειά του. Διαπλοκή-ξεδιαπλοκή, βύσμα-ξεβύσμα, τελικά πάνε στραφει όλα...
Γιατί έγραψα τα παραπάνω? Μάλλον για να απαντήσω σε πόστ του kenny ο οποίος αναρρωτιέται γιατί συνεχίζουμε το θέμα ενός παλαβιάρη. Είναι διαφορετικό να έχεις γνωρίσει τον Αυγερινό από κοντά. Εγώ ναι μεν δεν υπήρξα ποτέ φίλη του, αλλά άτομα όπως ο pershs πχ. εκαναν ειλικρινή προσπάθεια να τον αντιμετωπίσουν σαν φίλο. Και άτομα σαν τον barahir (αυτόν τον γνωρίζουν μόνο οσοι ήταν στο VtM) του ανοιξαν το σπίτι τους.
Ο Αυγερινός έκανε πραγματα αστεία, γελοια, (ισως και μερικά εξυπνα), αλλά έκανε και ΑΣΧΗΜΑ πραγματα. Τα οποία φυσικά αποσιωπήθηκαν οσο αφορά αυτό το φόρουμ. Κι αυτό ήταν το σωστό.
Εχουν περάσει περίπου 6 χρονια και κατι ψιλά από την εποχή της παρέας του VtM. Ολοι αυτοί που του...κουνήσαν το μαντήλι, μεχρι σημερα τον ειχαν παντελώς ξεχασμένο. Μεχρι που έσκασε το θέμα! Ο Αυγερινός θελει να παει μπροστά. Ναι, αλλά ο τρόπος του μας εξόργησε! Τωρα θα μου πειτε "δε κοιτάς δίπλα σου, μωρή? Ποιός σ΄αυτή τη χώρα πάει μπροστά με την αξία του?
Ναι, αλλά όχι όλο..."οχ! αδερφε!" να είμαστε! Και όλοι οι γύφτοι μια γενιά!
Σιγουρα kenny "εδώ καίγεται ο τόπος". Σιγουρα υπάρχουν σοβαρότερα θέματα. Και σίγουρα υπάρχει πολύς κόσμος που ασχολείται με σοβαρά. Μπορεί αρκετά μέλη του φόρουμ να ασχολούνται με αυτά τα καθόλα σοβαρότερα ζητήματα, αλλά δεν είναι ανάγκη να το ξέρουμε όλοι. Εκεί που πρεπει ν΄ακουστούν, φροντίζουν να ακούγονται (δε μιλαω αυτή τη στιγμή για το θέμα του Αυγέ).
Το θέμα του Αυγέ, είναι ενα αστείο που, πως να το κάνουμε, εμένα δε μου φέρνει χαμόγελο και απαξίωση. Θελω το ψεμα να μαρκαριστεί ως ψέμα και η αλήθεια να βγει στην επιφάνεια. Κι ας είναι minor σε σχεση με τραγικά προβλήματα που απαρτίζουν την καθημερινοτητα μας...
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2007 - 21:15
υ.γ. τι να πω κι εγώ που τον έκανα παρέα.. φαντάσου εσύ που δεν τον έκανες παρέα.. πρέπει να θεωρείσαι τυχερή.. ρώτα και τον persh Και τους άλλους.. ααααχ
-= Carpe Noctem =-
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2007 - 21:34
+φωνώ και χαίρομαι για την ολοκληρωμένη σου άποψη..
υ.γ. τι να πω κι εγώ που τον έκανα παρέα.. φαντάσου εσύ που δεν τον έκανες παρέα.. πρέπει να θεωρείσαι τυχερή.. ρώτα και τον persh Και τους άλλους.. ααααχ
Αααααχ! Somnius MOY-OY!!

Ναι, είμαι η Toreador Primogen, Phaedra (την οποία αναγκάστηκα κάποτε να αποσύρω απ το live, για να μη την καθαρίσει ο Sideris, βάζοντας τον npc του να τη μωλύνει με...aids!!

..καθώς και η Nosferatu Primogen, Μάρθα Ζαρίφη, την οποία αποκεφάλισε (με το Soul Calibur μάλλον, αφού τετοια στατιστικά είχε το σπαθί της) η Prince of Athens, ενώπιον συσσωμου Primogen Council (...κι έγινε μετά της Ζουρλής, μπροστά και στρο δικό σου vampire character)!!
A, ρε! Πότε θα βρεθούμε πάλι να κουβεντιασουμε τις παλιές....χρυσές κουραρίες των ανεπανάληπτων storytellers του AbN?? Θυμάσαι που εγραφα τότε την Character novel μου "Phaedra's chronicles"?? Εχω εκεί μέσα και plots που είχε...εμπνευστεί και είχε τρέξει ο Αυγερινός!!
Λες να τα βρώ (καπου τα χω σε cd) και να ανεβάσω κανενα, να κλάσουμε στο γελιο...?

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2007 - 21:39
πρέπει να βγούν στην φόρα τα άπειρα κατορθώματα των Player & NonPlayer χαρακτήρων του.. θα καταλάβετε με τον ωραίο τρόπο που τα γράφη η φίλη μας πόσο καμμένος είναι εγκεφαλικά ο τύπος..
και τώρα που το λες όλο και κάτι μου έρχεται από τα παλιά.. πόσο ζημιά σου είχε κάνει.. και αυτός και ο "TruthMan" Sideris.. oh-megami-sama!!!
Παιδιά.. τελικά θα γίνει κάτι.. θα γίνει κινητοποίηση.. ή θα αρχίσω να τρέχω γύρω γύρω στα μέρη του με ένα shootgun μπας και τον πετύχω.. ?? εε ???
Αν δεν γίνει κινητοποίηση είμαι ικανός να κατέβω με πανό.. ακόμα και να το παίξω χούλιγκάνι..!!!!
-= Carpe Noctem =-
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2007 - 21:57
Καταρχήν να πώ οτι τον εν λόγω κύριο (τρελλά γέλια) τον έχω κ εγώ ακουστά απο πολλούς φίλους και γνωστούς. Δηλαδή τι να λέμε τώρα, είνα κοματάκι διαβόητος. Κυρίως τις αιδίες που έκανε στο Fantasy Shop (που σύχναζα κάποτε) ξέρω.
Για τα δημοσιέυματα στισ εφημερίδες απλά επιβεβαιώνετε για άλλη μια φορά πόσο αυθαίρετα γινονται όλα στο ελλαντα. Ο καθένας μπορεί να δηλώσει κάτι και να τον πιστέψουνε.
Εδώ έχουμε 2 τινά. Ειτε γνωρίζανε πολύ καλα οτι γράφανε αρλούμπες στα αρθρα, είτε οχι.
Στην πρώτη περίπτωση δε θα δικαιωθούμε ότι και να κάνουμε, εκτός και αν το θέμα πάρει νομικές διαστάσεις. Εχουνε καλύτερα κοννέ, μεγαλύτερη εμπειρία στην παπαρολογία και στην τελική ειναι προστατευόμενα μέλη των εφημερίδων.
Στην δέυτερη περίπτωση όμως οι εφημερίδες αυτές οφείλουν μια δημόσια συγνώμη για την παραπληροφόριση. Η εγκυρότητα της εφημερίδας τους was compromised (ξεχνάω και τα ελληνικά μου..) και όχι οτι είναι απο τις σημαντικές περιπτώσεις παραπληροφόρησης, αλλά είναι απο τις ευκόλως αποδυκνυόμενες.
Σε οτι αφορά το φορουμ του ποντικιού, προφανώς ο τύπος-mod/admin-εξουσία είναι είτε παραπλανημένο πρόσωπο φιλικά διακείμενο πρός τον Αυγερινό, είτε ο Αυγερινός ο ίδιος. Ήταν προφανής η προσπάθεια συγκάλυψης κατά τη γνώμη μου.
Αυτό που είναι αδιαμφησβήτητο, είναι οτι ΔΕΝ υπάρχουνε τα anime που αναφέρονται στα άρθρα, ΔΕΝ κέρδισε κανένα βραβείο (δε θα μας είχανε ζαλίσει τα αυτία στην TV? δε θα υπήρχε κάπου online εστω και ΜΙΑ αναφορά στα βραβεία αυτα?) Επίσης όλο το αρθρο στο Εθνος TV είναι τίγκα στις ύποπτες προτάσεις Να μερικές που με εξόργισαν.
1)Μόνο κάποιος που δεν έχει ιδέα απο ιαπωνική κουλτούρα (για να μην πω οτι πρέπει να είναι και κομματάκι χαζούλης) θα καταπινε ετσι ευκολα αυτοκτονια anime δημιουργού με reason χαμηλή θέαση 3 εβδομάδων. Duh...
2) 7 animation σειρές για τη νέα σεζόν απο το ίδιο άτομο, πέρα οτι πρεπει να ειναι ο superman για να τις προλάβει, κανένα κανάλι δε θα έπερνε το ρίσκο να κάνει τέτοιο overcommitment. Που τα πουλάνε αυτά?
3) Ωστε έιδε "ενας ιάπωνας" "ένα σκίτσο του" στο blog. Και του έκανε αμέσως πρόταση το ΤΙΒΙΤΟΚΙΟ εμα δέν μπορώ άλλο να γράφω σε σοβαρό υφος ήμαρτον πια, μα συγνώμη, όλο το άρθρο αυτό βρωμάει "προσπάθεια εντυπωσιασμού" απο χιλιόμετρο, πόσο ανεύθυνος πρέπει να είναι ο διευθυντής σύνταξης (άν το διάβασε κάν) για να επιτρέψει να μπει στο ένθετο???
Δεν είμαστε ούτε ηλίθιοι, ουτε άσχετοι απο ιαπωνική κουλτούρα οπως όσοι γράψανε το άρθρο,πολλοί απο μας έχουνε καταπιει το anidb.net kai to ann και ξέρουμε όλα τα γνωστά anime απ έξω, και αν μη τι άλλο ξέρουμε να χρησιμοποιούμε το internet. ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΥΤΑ?????
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear